Real Madrid vs. Barcelona
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Xavinak egyetlenegy szerencséje van. Az, hogy tavaly leigazolták Lewandowskit. Nyilván csapatjátékról beszélünk, de a lengyel rendesen f*sta a gólokat, ami abban az 1-0-ás szezonban nagyon kellett a bajnoki címhez.
Amúgy meg ne elemezgessük már a menesztését. Nekünk addig jó, amíg ő van ott.
Egyébként keresendő a hiba a nagy játékos mozgásban is ott. Jönnek-mennek az átigazolási szezonokban a játékosok. Nem képes kialakulni egy értelmes gerinc ott. A La Masiáról fél istenként felhozott játékosok meg rendszerint megsérülnek és leszálló ágba kerül a karrierjük. Elég csak Fatira, Pedrire gondolni az elmúlt időszakból. De lehet most Gavi is beáll a sorba.
Amúgy meg ne elemezgessük már a menesztését. Nekünk addig jó, amíg ő van ott.
Egyébként keresendő a hiba a nagy játékos mozgásban is ott. Jönnek-mennek az átigazolási szezonokban a játékosok. Nem képes kialakulni egy értelmes gerinc ott. A La Masiáról fél istenként felhozott játékosok meg rendszerint megsérülnek és leszálló ágba kerül a karrierjük. Elég csak Fatira, Pedrire gondolni az elmúlt időszakból. De lehet most Gavi is beáll a sorba.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
borzasztoan szet kellene esni ahhoz, hogy szezon kozben elkuldjuk, foleg, hogy nincs is nagyon jelenleg olyan szintu edzo a piacon szabadon, akivel biztos elorelepes lenne.
lampard, potter, low, flick, hasenhuttl, lopetegui, conte, rudi garcia, solskjaer, dunga, blanc, nistelrooy, setien ( ), mendilibar, tudor, sampaoli, espirito santo
nagyjabol ezek az ismertebb edzok, akiket le lehetne akasztani, kulonbozo okok miatt majdnem mind offos, es ezek kozul egyedul conteban latnam, hogy felrazza a brigadot rovid tavon, de aztan ugyis csunya vege lenne.
viszont szerintem ha nem nyerunk ligat es a bl-ben sem sikerul viritani (ezutobbi kb biztos, az elobbi is benne van igencsak) akkor nyaron biztosan lesz edzo kerdes.
lampard, potter, low, flick, hasenhuttl, lopetegui, conte, rudi garcia, solskjaer, dunga, blanc, nistelrooy, setien ( ), mendilibar, tudor, sampaoli, espirito santo
nagyjabol ezek az ismertebb edzok, akiket le lehetne akasztani, kulonbozo okok miatt majdnem mind offos, es ezek kozul egyedul conteban latnam, hogy felrazza a brigadot rovid tavon, de aztan ugyis csunya vege lenne.
viszont szerintem ha nem nyerunk ligat es a bl-ben sem sikerul viritani (ezutobbi kb biztos, az elobbi is benne van igencsak) akkor nyaron biztosan lesz edzo kerdes.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
én sokkal jobban elfogadnám, hogy itt tartunk, ha egyrészt lenne koncepció meg taktika, hogy mit is akarunk játszani.
A másik pedig, hogy minden szar meccs/leégés után xavinak mindig van egy kifogása: magas a fű, sérült pedri meg de jong, sok a frankfurti szurkoló.
De kiállni és bevallani, hogy gyerekek, ezt én basztam el, én vagyok a hibás az okádék játékért nem a körülmények az már nem megy.
A szurkolóink nagy százaléka benyeli ezt, nem vonják felelősségre xavit és ugyanezeket a sallangokat ismétlik.
Szégyen.
A másik pedig, hogy minden szar meccs/leégés után xavinak mindig van egy kifogása: magas a fű, sérült pedri meg de jong, sok a frankfurti szurkoló.
De kiállni és bevallani, hogy gyerekek, ezt én basztam el, én vagyok a hibás az okádék játékért nem a körülmények az már nem megy.
A szurkolóink nagy százaléka benyeli ezt, nem vonják felelősségre xavit és ugyanezeket a sallangokat ismétlik.
Szégyen.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem is a győzelemre gondolok, de ott már a tisztes helytállás sincs meg évek óta. Pénzük nincs arra, hogy a keretet felhozzák, marad az edző. Mondjuk nekünk addig jó amíg xavi van ottsander írta:Azert szerintem meg a Barca szurkolok is belatjak hogy ez a keret nem BL szint. A Bl tovabbjutok kozt inkabb mondanam azt hogy ez a csapat a kozepmezonyben van mintsem a Bl eselyesek kozott. Ettol fuggetlenul persze a sorsolasnal jol is alakulhatnak a dolgok.wZoLee7 írta:
tegyük fel, hogy idén is leszerepelnek a bl-ben, a vak is látja majd, hogy xavi alkalmatlan, inkább edzőt cserélnek akivel alkothatnak a bl-ben is valamit, mert legende ide vagy oda, nem a bajnokságért kapják a "nagy" pénzt
En inkabb arra leszek kivancsi hogy a vezetoseg mennyire ismeri fel azt hogy merrefele kellene alakitani a dolgokat.
Xavit elkuldeni vagy a keretet valahogy top szintre emelni ?
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Azert szerintem meg a Barca szurkolok is belatjak hogy ez a keret nem BL szint. A Bl tovabbjutok kozt inkabb mondanam azt hogy ez a csapat a kozepmezonyben van mintsem a Bl eselyesek kozott. Ettol fuggetlenul persze a sorsolasnal jol is alakulhatnak a dolgok.wZoLee7 írta:tegyük fel, hogy idén is leszerepelnek a bl-ben, a vak is látja majd, hogy xavi alkalmatlan, inkább edzőt cserélnek akivel alkothatnak a bl-ben is valamit, mert legende ide vagy oda, nem a bajnokságért kapják a "nagy" pénztRabiosa írta:
Esélytelen hogy szezon közben kivágják, nyert nekik egy bajnoki címet tavaly csődközelben, Laporta meg a saját seggét is védi azzal hogy egy klubikont tart pozícióban, még gyengébb eredményeknél is jobban elfogadják őt mint egy Setien vagy Tata Martino féle random arcot.
Egyébként eredmények alapján sem lenne indokolt kivágni, jönnek a flippergólos 1-0-ák idén is nekik.
En inkabb arra leszek kivancsi hogy a vezetoseg mennyire ismeri fel azt hogy merrefele kellene alakitani a dolgokat.
Xavit elkuldeni vagy a keretet valahogy top szintre emelni ?
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
de most komolyra fordítva a szót...Sorrentino írta:Hát, de nah! Ha már egyszer kifizették előre...Anthony írta: Na de Xavika kijelentette hogy nem kaptak meg egy 11-est, és ugyanez történt a Getafe valamint a Granada elleni meccseken is.
ezek odaadják a gyeptéglát, fűcsomót, szaros széket és még be is betonozzák őket,
aztán szaros tizit nem képesek nekik odaadni.
csoda e, hogy xavi ki van akadva ?!
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- wZoLee7
tegyük fel, hogy idén is leszerepelnek a bl-ben, a vak is látja majd, hogy xavi alkalmatlan, inkább edzőt cserélnek akivel alkothatnak a bl-ben is valamit, mert legende ide vagy oda, nem a bajnokságért kapják a "nagy" pénztRabiosa írta:Esélytelen hogy szezon közben kivágják, nyert nekik egy bajnoki címet tavaly csődközelben, Laporta meg a saját seggét is védi azzal hogy egy klubikont tart pozícióban, még gyengébb eredményeknél is jobban elfogadják őt mint egy Setien vagy Tata Martino féle random arcot.wZoLee7 írta: roppant irritáló figura amúgy, valszeg a bl-től függ meddig húzza
Egyébként eredmények alapján sem lenne indokolt kivágni, jönnek a flippergólos 1-0-ák idén is nekik.
Esélytelen hogy szezon közben kivágják, nyert nekik egy bajnoki címet tavaly csődközelben, Laporta meg a saját seggét is védi azzal hogy egy klubikont tart pozícióban, még gyengébb eredményeknél is jobban elfogadják őt mint egy Setien vagy Tata Martino féle random arcot.wZoLee7 írta: roppant irritáló figura amúgy, valszeg a bl-től függ meddig húzza
Oké, igaza van, csak mikor én fejből tudok 4-5 eset csak az idei szezonban, ahol meg a Barca ellen nem fújtak be tizit, akkor kicsit vicces a dolog, gondolom akkor nem nyilatkozott, hogy sajnálja emiatt az ellenfeletAnthony írta: Na de Xavika kijelentette hogy nem kaptak meg egy 11-est, és ugyanez történt a Getafe valamint a Granada elleni meccseken is.
- wZoLee7
roppant irritáló figura amúgy, valszeg a bl-től függ meddig húzzaAnthony írta: Na de Xavika kijelentette hogy nem kaptak meg egy 11-est, és ugyanez történt a Getafe valamint a Granada elleni meccseken is.
- Sorrentino
Hát, de nah! Ha már egyszer kifizették előre...Anthony írta: Na de Xavika kijelentette hogy nem kaptak meg egy 11-est, és ugyanez történt a Getafe valamint a Granada elleni meccseken is.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Na de Xavika kijelentette hogy nem kaptak meg egy 11-est, és ugyanez történt a Getafe valamint a Granada elleni meccseken is.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Elso felidoben is 4 perc hosszabbitas voltferni írta:7 perc hosszabbítás volt, 98:58 körül fújta leBencze írta: Valaki meg tudja nezni hany percet hosszabbitanak atlagban a mi meccseinken vs barca bajnokikon? Ma is 14 extra percet kaptak
7 perc hosszabbítás volt, 98:58 körül fújta leBencze írta: Valaki meg tudja nezni hany percet hosszabbitanak atlagban a mi meccseinken vs barca bajnokikon? Ma is 14 extra percet kaptak
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Valaki meg tudja nezni hany percet hosszabbitanak atlagban a mi meccseinken vs barca bajnokikon? Ma is 14 extra percet kaptak
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Így is jó lesz. Holnap nyerni kell.Pad'em írta: A góljuk megint erősen lesnek tűnt, de persze megszerkesztették szépre
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Pad'em
A góljuk megint erősen lesnek tűnt, de persze megszerkesztették szépre
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
erdekesseg, magyar jatekos a rayo elleni ketetben, yaakobishvili aron a harmadik szamu kapus.
mondjuk ra kellett guglizzak, mert csak aronkent volt emlitve.
mondjuk ra kellett guglizzak, mert csak aronkent volt emlitve.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Dani Alvesre 9 év börtön kert az ügyész, a vad szexuális zaklatás/eroszak egy barcelonai klub VIP helységében egy nővel szemben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De biztos tudná olyan jól fogni, mint Gago Messitrealmadrid95 írta:hehetheoriginal írta: most látom ezt a golden boy, golden girl dijat itt a cikkek közt..
ez utóbbi...
most kaptunk egy 5-öst a clasicon - bocs. kaptak a nők, mert én azt nem vállalom fel -, milyen golden girl ez akkó má megin
pedig ő ott volt a dinho-etoo korszakban, akkor is kaptuk sorba' tőlük.
de mindegy ki az edző, amig gavikat hisznek el...
Persze, az tisztasor, de Khedira sem lesz egy Ozil, hiaba voltak egy csapatban!