Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ferni

Re: Politika

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 28., kedd 8:07

kiserik írta: Halkan egy kérdés: Vona nem náci?
Nála már a Jobbik alatt látszódott, hogy más irányt akar venni és a vak is látta, hogy ő is rájött, hogy ami volt régen attól ő meg akar szabadulni, amennyire csak lehet.
Sejtette Vona is, hogy nem nyernek választásokat, beígérte ha nem nyernek akkor lelép, le is lépett.
Kihagyott 4-5 évet a politikából most, én azt mondom követhet el az ember hibákat amikből mint láthatod tud fejlődni.

Ugye Toroczkai félig-meddig pont azért távozott a Jobbikból mert nem kért a néppártosodásból, ő meg akart maradni a kemény gyerek, de ugye akkor itt ellentmondás van, mert Toroczkai ugye már nem olyan.... :lol: De azért elindult az elnöki posztért Vona után, csak nem szavazták meg szerencsétlent... :lol: Utána meg már ment is Mi Hazánkot csinálni, ahogy kizárták a Jobbikból.

A betyársereges, székházostromló tóth lacikánál valahogy nem látni javulást :lol:
Pedig neki is járna a 2. esély csak hát nagyon nincs mire.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 28., kedd 7:46

Faust írta:
ferni írta:de amit akar most Vona szép lassan az egy egész reális elképzelés.
Ezzel az ostoba néppel? Fantasy kategória sajnos.
Fugeci igazad van, mindig elfelejtem :lol:
Ha több szavazót akarnak, ahhoz populista igéretek kellen
mint viktorek, akiknek az egyetlen igerete volt elszamoltatni furcsányt :lol:
Semmi nem kell ide. Csak egy kis vezer, egy kadarjani.
De nyuggerek halnak ki szepen, tebyleg csak varni kell picit.
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 28., kedd 7:46

kiserik írta: Halkan egy kérdés: Vona nem náci?
De. :coffee: :fpalm:
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 28., kedd 7:41

Halkan egy kérdés: Vona nem náci?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2023. november 28., kedd 7:35

Nem a hatalomrol beszelek, oszinten azt gondolom hogy amig a kis gomboc eletben van, nem fogunk mast latni a barsonyszekben, sot, ha esetleg ugy esne, meg az esetet koveto valasztast is behuznak, max nem 2/3-addal.

Magarol a gondolatrol beszelek, ennek a nepnek barmi gondolatot elultetni a fejeben ami kicsit eloremutato, szerintem total eselytelen, ez tortenelmi tapasztalat. Plane a polgarosodast illetoen, itt az emberek jo resze mindig is az eros vezetot akarta, nehogy gondolkodni kelljen, nehogy felelosseget kelljen vallalni, nehogy elore kelljen tervezni, nehogy tovabb kelljen nezni, mint a sajat kuszobod. 150 ev torok megszallas, es az azt koveto uralkodok tukreben ez minden, csak nem meglepo. Zsigeri ellenallasba fog utkozni minden teren. Pl. Gulyas sokat beszel arrol amibe az ellenzek ringatja magat, hogy rengetegen csak azert szavaznak mert felnek, hogy elveszik az allami cegnel valo munkajuk, stbstb, ez teves diagnozis szerintem, egesz egyszeruen ha lehetne, eg az orszag meg mindig az 1800-as evekben tartana, annyira nem akar ez a neplelek ugymond fejlodni, csak hat bassza meg magat a vilag hogy kozben az ido pedig szalad, es a valtozas allando.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 28., kedd 7:29

Faust írta:
Jó hát hatalomra nem mostanában fog kerülni, de egy Parlamentbe jutást megoldhat vele.

Az a kibaszott idegesítő hogy magával a Fidesszel nem is lenne gond, mert nagyon egymásra találtak a magyar néplélekkel, a gond az ami mindig felbasz ahányszor eszembe jut, hogy ezek 13 év kétharmaddal és annyi pénzzel amit kaptak itt az egész országot fel tudták volna virágoztatni ha cél lett volna az eleje óta.
Nekünk már vígan 500 eurósokat kéne lóbálnunk, helyette ezt csak a Fideszesek csinálják a lenyúlt EUs pénzekből.

Egy olyan lehetőségtől lopták meg lopják meg Magyarországot az elmúlt időszakban, hogy az felfoghatatlan…

Én se azt mondom, hogy jó lét lenne mindenkinek, de hát felfoghatatlan mennyiségű pénzek tűnnek el naponta.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 28., kedd 7:19

ferni írta:
reeed_ati írta:
Nem volt korai még ez a visszatérés? :hmmm:
Mivel reálisan látja és nem választást akar nyerni ezért minél előbb nekiállnak, annál jobb.

Én se látom sok értelmét, mert Vityának még a parlamentben is szabadott burkoltan buziznia Vonát mikor be voltak tőle szarva, szóval határok nincsenek ilyen téren, de amit akar most Vona szép lassan az egy egész reális elképzelés.
Ha jol all bele a Vona, akkor elobb-utobb o jon ki gyoztesen belole, vagy legalabbis johetne. Kerdes, hogy kitart-e, kibirja-e, stb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2023. november 28., kedd 7:13

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 28., kedd 6:22

reeed_ati írta:
Mivel reálisan látja és nem választást akar nyerni ezért minél előbb nekiállnak, annál jobb.

Én se látom sok értelmét, mert Vityának még a parlamentben is szabadott burkoltan buziznia Vonát mikor be voltak tőle szarva, szóval határok nincsenek ilyen téren, de amit akar most Vona szép lassan az egy egész reális elképzelés.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. november 28., kedd 0:41

Én tartok tőle, hogy amint kezdenének tényezők lenni (már ha egyáltalán lesz ilyen??), akkor megint szépen beindul a jól bevált, faék egyszerű lejárató gépezet, mindenféle kitalált hazugságokkal..
A nyuggerek és az m4-et fogyasztók egyszerűen zabálni fogják megint.
De az online térben is nagy százalékban lesz majd vevő a propagandára, elég csak a kommentmezőkre rálesni..
Ha ehhez hozzáveszem a mi hazánk megerősödését és a baromira széttagolt ellenzéket, háát elég reménytelen egy helyzet ez na.. :D

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. november 28., kedd 0:40

Dupla D írta:
BlancoMark írta: Tul ertelmesen kommunikal es polarizalni sem akar.

Mit akar igy? :)
Bár tudom irónia, de mégis megválaszolom. Olyan fázisban vannak, ahol a célt próbálják eljuttatni a lehető legszélesebb rétegnek. Következő lépések egyike szerintem majd az lesz, hogy megpróbálják megszólítani az utca egyszerű emberét. Ennek előfeltétele az országos szervezet amiről sokat beszélt.

A Jobbik abban sokkal jobb volt bármelyik ellenzéki pártnál, hogy elérte ezt a réteget, így van reményem arra, hogy Vona tudja mi kell ehhez amellett, hogy a 2RK alapelveivel nem megy szembe.
Ertem en, viszont mindenki teljesen eselytelen az Orban-rendszer legyozesehez az elkepeszto erofoleny miatt.

Az egyetlen amit tehetnek hogy kivarnak, kiepitenek egy halozatot es esszeru polgari alternativat arra az esetre ha a Fidesz megbukna sajat maga vagy kulso hatasok altal. Szomoru, de itt mindenki az ellenzekben csak a beugrasra varhat, onerobol megallithatatlan a Fidesz.

Az latszik, hogy kommunikacioban felkeszult nagyon es vegre valaki eszrevette hogy pozitiv szentimentumokkal erdemes operalni. Ertem ezalatt, hogy nem az a programja hogy Orban miert szar, hanem hogy nekik mik a tervuk a jovo Magyarorszagaval.

Az elozo hsz-em arra iranyult, hogy sajnos annyira leepult a kozbeszed es kozgondolkodas - nem csak Magyarorszagon - hogy itt mar nem eleg es nem is szamit az ertelmes szandek, keptelenseg igy hatalomra kerulni. Az ilyen Trump meg argentin elnok fele reality sztarok ervenyesulnek manapsag.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. november 28., kedd 0:08

BlancoMark írta: Tul ertelmesen kommunikal es polarizalni sem akar.

Bár tudom irónia, de mégis megválaszolom. Olyan fázisban vannak, ahol a célt próbálják eljuttatni a lehető legszélesebb rétegnek. Következő lépések egyike szerintem majd az lesz, hogy megpróbálják megszólítani az utca egyszerű emberét. Ennek előfeltétele az országos szervezet amiről sokat beszélt.

A Jobbik abban sokkal jobb volt bármelyik ellenzéki pártnál, hogy elérte ezt a réteget, így van reményem arra, hogy Vona tudja mi kell ehhez amellett, hogy a 2RK alapelveivel nem megy szembe.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. november 27., hétfő 23:56

Tul ertelmesen kommunikal es polarizalni sem akar.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. november 27., hétfő 23:51

nyilvan ebbol kiindulni hulyeseg lenne kb 8 millio szavazopolgar eseten, de azert biztatoak a kommentek, hatha nyilnak fel szemek es valahogy ugy alakul, hogy nem lesz majd ketharmad.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 27., hétfő 23:16

Gabesz mindig is ott volt fejben, kiallasban, minden teren, nem veletlen szart be tole vityesz 18ban.
Lehet kerdojelezni vagy nem egyeterteni a korai jobbikos dolgokkal, de segitett, hogy lemondott es kilepett a szarbol par evre, es mostanra visszatert.
Minel tobben lassak, ez is jot fog tenni neki, a fokicsopis puzseros mzps beszelgetesbol is egyertelmuen jol jott ki, hatha lesz vmi.
De ugye akkor nem, ha viktor fizetesi sapkajaban van, mint itt a minap megtudhattuk :kalapos:

Az biztos, ha megint elindul majd a lejaratokampany ellene, akkor mindenki latni fogja mar tisztan a kartyakat...
thereisonly1ronaldo

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. november 27., hétfő 23:11

Épp most értem a végére. Azt gondolom hogy eddig jogosan lehetett azt mondani, hogy nincs igazi alternatíva. Most már van.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 27., hétfő 23:00

https://www.youtube.com/watch?v=PtAbTg7 ... tiz%C3%A1n
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 27., hétfő 12:26

az öreg benedek él :lol:
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 27., hétfő 12:14

MKKP - A nagy lyukóvölgyi zebratüntetés

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 26., vasárnap 12:35

rikko írta:
hehetheoriginal írta:
há de nincs minden nap tornaóra az oskolában?
vagy olyan nem is volt soha?
én nemtom, vettem az erettsegit meg a jogsit is.
Amikor én suliba jártam , heti 7 edzésem volt emellett 4 tesi órám.
Az, hogy mi van most nem tudom. Az eredményt viszont látom az unokaöcsiken és unokahugokon, illetve az ismerősi körben lévő gyerkőcökön.
Egyszerűen nem tudnak koncentrálni 1 órán keresztül, hacsak nem valami lövöldözős játék vagy FIFA.
A fizikai felkészültség pedig sehol, holott elvileg a mai fiatalok jobb genetikaval rendelkeznek , mint az én korosztályom.
Na ehhez a generációs koncentrációs problémához pont semmi köze a katonaságnak. Pár évesen alakul ki, nem 16.

Vissza: