Na az is egy tanulságos beszélgetés volt, a végig higgadt és értelmes vonával, a mediátor-tanár puzsérral és a passzív-agresszív, hablatyoló mzp-vel.hehetheoriginal írta: Minel tobben lassak, ez is jot fog tenni neki, a fokicsopis puzseros mzps beszelgetesbol is egyertelmuen jol jott ki, hatha lesz vmi.
Politika
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Nem illik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mi hazankkal nincsen baj a politikai paletta reszekent, ha van 10-bol 2 eloremutato, hasznalhato gondolata toroczkainak, akkor az igenis legyen napirenden es legyen megvitatva, beiktatva.
a baj az lenne, ha ok iranyitanak az orszagot.
a vonas interjut vegig neztem, nekem tobbsegeben meggyozo (bar voltak reszek, ahol jol bekerdezett neki gulyas es ott kevesbe tunt annak) volt, de szerintem osszessegeben ez nem igazan fog kifutni, mint komoly ellenzeki ero.
persze o is elmondja, hogy nem is ez a kifejezett celjuk, de az emberek ugyis ezzel lendulettel szavaznanak rajuk, nem egy 8-12 eves utemterv reszekent.
szerintem par szazalekot el fognak csipni, valamennyit azert mzp es jakab is a nepszeruseguk miatt, kutyak is ott lesznek, momentum is, a mi hazank se fog gyengulni, szoval szepen szet is szortuk a 30-40 szazalekot ami nem dk es fidesz.
a baj az lenne, ha ok iranyitanak az orszagot.
a vonas interjut vegig neztem, nekem tobbsegeben meggyozo (bar voltak reszek, ahol jol bekerdezett neki gulyas es ott kevesbe tunt annak) volt, de szerintem osszessegeben ez nem igazan fog kifutni, mint komoly ellenzeki ero.
persze o is elmondja, hogy nem is ez a kifejezett celjuk, de az emberek ugyis ezzel lendulettel szavaznanak rajuk, nem egy 8-12 eves utemterv reszekent.
szerintem par szazalekot el fognak csipni, valamennyit azert mzp es jakab is a nepszeruseguk miatt, kutyak is ott lesznek, momentum is, a mi hazank se fog gyengulni, szoval szepen szet is szortuk a 30-40 szazalekot ami nem dk es fidesz.
2018 az volt. A perek is helytállóak. A 2023 a kérdéses és a 26-ig tartó időszak. Jelenleg a mikropártok a Fidesznek kedveznek és Vona a mikropártjával akkor lépett színre, mikor a Fidesz gyengült, a Mi hazánk erősödött. Nekem ez picit gyanús, főleg, ha ismerjük 2018-ból a Szabó Gábor jelenséget a Jobbikban. Mégegyszer, ez csak az én megérzésem. Drukkolok neki, hogy ne így legyen.hehetheoriginal írta:tehat 2018 az akkor szted nem volt az. vagy azt mondod, azota megvettek kilora?Amíg nem indul lejárató kampány Vona ellen
biztos a temerdek birosagi per is, amit inditott, az is csak szinjatek, meg epp nem tudott mit kezdeni a penzevel meg az idejevel unalmaban.
ez, ha igazad lenne, egyik legnagyobb fail lenne reszemrol, de sztem ennel nagyobb blodseget nehez lenne mondani, hogy vona naci es a fidesz penzeli...
ezt most nem ertem mire mondod. igaza van, nem?Egy kis náci propaganda Fidesz pénzből:
Irónia. 2 dolog szól a Mi hazánk ellen: 1: Fidesz bérencek. 2: jó amit csinálnak, de nácik. Nekem egyelőre szimpatikus amit csinálnak és ők legalább próbálnak is tenni valamit, nem csak a szájukat jártatják meg virágot ültetnek meg szőnyeget teregetnek az útra. Hogy csak pár dolgot említsek: végrehajtó botrány, napelem, választási rendszer visszaállítása, autópálya napijegy.
Kezded megint a hülyeséget, mint a Teslánál.Realista24 írta:Ertsd mar meg, csak a Mi Hazank a megoldas, semmi es senki mas.hehetheoriginal írta: tehat 2018 az akkor szted nem volt az. vagy azt mondod, azota megvettek kilora?
biztos a temerdek birosagi per is, amit inditott, az is csak szinjatek, meg epp nem tudott mit kezdeni a penzevel meg az idejevel unalmaban.
ez, ha igazad lenne, egyik legnagyobb fail lenne reszemrol, de sztem ennel nagyobb blodseget nehez lenne mondani, hogy vona naci es a fidesz penzeli...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Szerintem most pont van egy olyan hangulat a balos spektrumon is (pont a vallásos orbángyűlöletük miatt), hogy még Vonára is ráhúznák az x-et függetlenül a "múltjától" (majd ghaz megmondja )Halfkey írta: Szerintem Vonával mint fő politikai erővel szinte pont ugyanaz a baj mint bárkivel aki Gyurcsányhoz köthető. Lehet akármilyen okos, lesz egy széles társadalmi réteg, aki sosem fog rászavazni. Egyikre mert Fletó, másikra mert Jobbik. Most az teljesen mindegy hogy milyen mint személy, a percepcióról beszélek nem a valóságról.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Szerintem Vonával mint fő politikai erővel szinte pont ugyanaz a baj mint bárkivel aki Gyurcsányhoz köthető. Lehet akármilyen okos, lesz egy széles társadalmi réteg, aki sosem fog rászavazni. Egyikre mert Fletó, másikra mert Jobbik. Most az teljesen mindegy hogy milyen mint személy, a percepcióról beszélek nem a valóságról.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ertsd mar meg, csak a Mi Hazank a megoldas, semmi es senki mas.hehetheoriginal írta:tehat 2018 az akkor szted nem volt az. vagy azt mondod, azota megvettek kilora?Amíg nem indul lejárató kampány Vona ellen
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
tehat 2018 az akkor szted nem volt az. vagy azt mondod, azota megvettek kilora?Amíg nem indul lejárató kampány Vona ellen
ezt most nem ertem mire mondod. igaza van, nem?Egy kis náci propaganda Fidesz pénzből:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2023. november 28., kedd 8:49-kor.
thereisonly1ronaldo
2006-ban ezt fejtegettem a sracoknak a grundon ket tudoembolia kozott.hehetheoriginal írta: De nyuggerek halnak ki szepen, tebyleg csak varni kell picit.
Aha. Tehát míg a gárda alapítója változik (a cél érdekében), addig mások nem. Értem.
Egy kis náci propaganda Fidesz pénzből: https://www.youtube.com/watch?v=s-10Nxer9mU
A napelemnél már megcsinálták.
hehe: akkor nézz utána, hogy mi a harmadik utas politika. Persze ha Vona mondja azt amit Toro, akkor hihető... Amíg nem indul lejárató kampány Vona ellen, addig én nem tudok benne bízni. (igazából ezt várom Toroczkai ellen is (bár ellene folyamatosan megy a nácizás), de csak későbbre időzítve)
Egy kis náci propaganda Fidesz pénzből: https://www.youtube.com/watch?v=s-10Nxer9mU
A napelemnél már megcsinálták.
hehe: akkor nézz utána, hogy mi a harmadik utas politika. Persze ha Vona mondja azt amit Toro, akkor hihető... Amíg nem indul lejárató kampány Vona ellen, addig én nem tudok benne bízni. (igazából ezt várom Toroczkai ellen is (bár ellene folyamatosan megy a nácizás), de csak későbbre időzítve)
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- hehetheoriginal
Sztem kell a szélsőjobb egy orszagba, kordaban tartani a dolgokat, mind a kormanyzo erot, mind az elszabadulni kepes bizonyos tarsadalmi retegeket, csoportokat.
Viszont gyozniuk es hatalmat kapniuk nem szabad.
Ugyanez igaz a szelsobalra is, semmilyen szelsoseg nem jo, plane politikaban.
Gabesztol a legszebb mondata, amit vegre vki puzseron kivul politikuskent vki kimondott, hogy ok se nem bal, se nem jobb, hanem mindig azzal ertenek egyet, mindig azt az elemet, iranyt veszik at epp az adott specifikus kerdesben, temaban, aminek van ertelme, jozan paraszti esszel, 21. szazadi felvilagosult ertelmes emberkent.
Mas kerdes, hogy a fidesz a sok szar ellenere jol csinal bizonyos dolgokat, es ugyanugy jo dolgokat mond sokszor, csak ugye melle mit tesz, csak az mar nem erdekli a roncstarsadalmat.
Viszont gyozniuk es hatalmat kapniuk nem szabad.
Ugyanez igaz a szelsobalra is, semmilyen szelsoseg nem jo, plane politikaban.
Gabesztol a legszebb mondata, amit vegre vki puzseron kivul politikuskent vki kimondott, hogy ok se nem bal, se nem jobb, hanem mindig azzal ertenek egyet, mindig azt az elemet, iranyt veszik at epp az adott specifikus kerdesben, temaban, aminek van ertelme, jozan paraszti esszel, 21. szazadi felvilagosult ertelmes emberkent.
Mas kerdes, hogy a fidesz a sok szar ellenere jol csinal bizonyos dolgokat, es ugyanugy jo dolgokat mond sokszor, csak ugye melle mit tesz, csak az mar nem erdekli a roncstarsadalmat.
thereisonly1ronaldo
Nála már a Jobbik alatt látszódott, hogy más irányt akar venni és a vak is látta, hogy ő is rájött, hogy ami volt régen attól ő meg akar szabadulni, amennyire csak lehet.kiserik írta: Halkan egy kérdés: Vona nem náci?
Sejtette Vona is, hogy nem nyernek választásokat, beígérte ha nem nyernek akkor lelép, le is lépett.
Kihagyott 4-5 évet a politikából most, én azt mondom követhet el az ember hibákat amikből mint láthatod tud fejlődni.
Ugye Toroczkai félig-meddig pont azért távozott a Jobbikból mert nem kért a néppártosodásból, ő meg akart maradni a kemény gyerek, de ugye akkor itt ellentmondás van, mert Toroczkai ugye már nem olyan.... De azért elindult az elnöki posztért Vona után, csak nem szavazták meg szerencsétlent... Utána meg már ment is Mi Hazánkot csinálni, ahogy kizárták a Jobbikból.
A betyársereges, székházostromló tóth lacikánál valahogy nem látni javulást
Pedig neki is járna a 2. esély csak hát nagyon nincs mire.
- hehetheoriginal
Fugeci igazad van, mindig elfelejtemFaust írta:Ezzel az ostoba néppel? Fantasy kategória sajnos.ferni írta:de amit akar most Vona szép lassan az egy egész reális elképzelés.
mint viktorek, akiknek az egyetlen igerete volt elszamoltatni furcsánytHa több szavazót akarnak, ahhoz populista igéretek kellen
Semmi nem kell ide. Csak egy kis vezer, egy kadarjani.
De nyuggerek halnak ki szepen, tebyleg csak varni kell picit.
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
Halkan egy kérdés: Vona nem náci?
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Nem a hatalomrol beszelek, oszinten azt gondolom hogy amig a kis gomboc eletben van, nem fogunk mast latni a barsonyszekben, sot, ha esetleg ugy esne, meg az esetet koveto valasztast is behuznak, max nem 2/3-addal.
Magarol a gondolatrol beszelek, ennek a nepnek barmi gondolatot elultetni a fejeben ami kicsit eloremutato, szerintem total eselytelen, ez tortenelmi tapasztalat. Plane a polgarosodast illetoen, itt az emberek jo resze mindig is az eros vezetot akarta, nehogy gondolkodni kelljen, nehogy felelosseget kelljen vallalni, nehogy elore kelljen tervezni, nehogy tovabb kelljen nezni, mint a sajat kuszobod. 150 ev torok megszallas, es az azt koveto uralkodok tukreben ez minden, csak nem meglepo. Zsigeri ellenallasba fog utkozni minden teren. Pl. Gulyas sokat beszel arrol amibe az ellenzek ringatja magat, hogy rengetegen csak azert szavaznak mert felnek, hogy elveszik az allami cegnel valo munkajuk, stbstb, ez teves diagnozis szerintem, egesz egyszeruen ha lehetne, eg az orszag meg mindig az 1800-as evekben tartana, annyira nem akar ez a neplelek ugymond fejlodni, csak hat bassza meg magat a vilag hogy kozben az ido pedig szalad, es a valtozas allando.
Magarol a gondolatrol beszelek, ennek a nepnek barmi gondolatot elultetni a fejeben ami kicsit eloremutato, szerintem total eselytelen, ez tortenelmi tapasztalat. Plane a polgarosodast illetoen, itt az emberek jo resze mindig is az eros vezetot akarta, nehogy gondolkodni kelljen, nehogy felelosseget kelljen vallalni, nehogy elore kelljen tervezni, nehogy tovabb kelljen nezni, mint a sajat kuszobod. 150 ev torok megszallas, es az azt koveto uralkodok tukreben ez minden, csak nem meglepo. Zsigeri ellenallasba fog utkozni minden teren. Pl. Gulyas sokat beszel arrol amibe az ellenzek ringatja magat, hogy rengetegen csak azert szavaznak mert felnek, hogy elveszik az allami cegnel valo munkajuk, stbstb, ez teves diagnozis szerintem, egesz egyszeruen ha lehetne, eg az orszag meg mindig az 1800-as evekben tartana, annyira nem akar ez a neplelek ugymond fejlodni, csak hat bassza meg magat a vilag hogy kozben az ido pedig szalad, es a valtozas allando.
Jó hát hatalomra nem mostanában fog kerülni, de egy Parlamentbe jutást megoldhat vele.Faust írta:Ezzel az ostoba néppel? Fantasy kategória sajnos.ferni írta:de amit akar most Vona szép lassan az egy egész reális elképzelés.
Az a kibaszott idegesítő hogy magával a Fidesszel nem is lenne gond, mert nagyon egymásra találtak a magyar néplélekkel, a gond az ami mindig felbasz ahányszor eszembe jut, hogy ezek 13 év kétharmaddal és annyi pénzzel amit kaptak itt az egész országot fel tudták volna virágoztatni ha cél lett volna az eleje óta.
Nekünk már vígan 500 eurósokat kéne lóbálnunk, helyette ezt csak a Fideszesek csinálják a lenyúlt EUs pénzekből.
Egy olyan lehetőségtől lopták meg lopják meg Magyarországot az elmúlt időszakban, hogy az felfoghatatlan…
Én se azt mondom, hogy jó lét lenne mindenkinek, de hát felfoghatatlan mennyiségű pénzek tűnnek el naponta.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha jol all bele a Vona, akkor elobb-utobb o jon ki gyoztesen belole, vagy legalabbis johetne. Kerdes, hogy kitart-e, kibirja-e, stb.ferni írta:Mivel reálisan látja és nem választást akar nyerni ezért minél előbb nekiállnak, annál jobb.reeed_ati írta:
Nem volt korai még ez a visszatérés?
Én se látom sok értelmét, mert Vityának még a parlamentben is szabadott burkoltan buziznia Vonát mikor be voltak tőle szarva, szóval határok nincsenek ilyen téren, de amit akar most Vona szép lassan az egy egész reális elképzelés.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezzel az ostoba néppel? Fantasy kategória sajnos.ferni írta:de amit akar most Vona szép lassan az egy egész reális elképzelés.
Mivel reálisan látja és nem választást akar nyerni ezért minél előbb nekiállnak, annál jobb.reeed_ati írta:
Nem volt korai még ez a visszatérés?
Én se látom sok értelmét, mert Vityának még a parlamentben is szabadott burkoltan buziznia Vonát mikor be voltak tőle szarva, szóval határok nincsenek ilyen téren, de amit akar most Vona szép lassan az egy egész reális elképzelés.