Politika
Re: Politika
https://444.hu/2023/11/24/tippelj-hogy- ... UbfcP5sfYN
nagy segitseg ez a csaladoknak, hat meg a pedagogusoknak.
egy gyrost nem kapsz ennyiert, szepmunka dobrogi
nagy segitseg ez a csaladoknak, hat meg a pedagogusoknak.
egy gyrost nem kapsz ennyiert, szepmunka dobrogi
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Pártpolitikától függetlenül folytatnám, mert ez sehová sem vezet. Két kérdés, ha már felhoztad:zsuninnyo írta: Keszpenz, meg mindig nem tudom felfogni. WHO bazeg WHO.
1: miért baj, ha megmarad a készpénz?
2: WHO ügy kérdése. Érdekelne, hogy ki mit tud és mi a véleménye róla ha már meghatározhatja a jövőnket és első körben megszavaztuk mi magyarok is? Lábjegyzetben megjegyezném, hogy a WHO az a szervezet, aminek a főigazgatója Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz 2017-től. Akinek ez sok mindent nem mond, annak egy kis kiegészítés, amit a wikipédiáról idézek (nincs kedvem más forrást bányászni): "A TPLF, mint marxista szervezet, törzsi alapon háborúzott nemcsak a szintén marxista központi kormánnyal, hanem a szomszédos népekkel is. Ennek az USA által terrorista szervezetként nyilvántartott alakulatnak a harmadik embere volt, ami sokkal jelentősebb pozíció, mint az egészségügyben betöltött tisztsége. A Hágai Nemzetközi Bíróság előtt kell majd felelnie tömeggyilkosságokért és kínzásokért, továbbá terméketlenséget okozó praktikákért, gyakorlatilag etnikai tisztogatásért, amiket az ellenségként kezelt amhara népcsoporton hajtott végre. Népszámlálási adatok szerint az amhara népesség e dicstelen időszak után kétmillióval csökkent. Nem a régmúltban elkövetett tettekről van szó, hiszen európai szemmel barbár cselekményei 2018-ig folytak."
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lehet rosszul erzem, de te tenyleg elhiszed, hogy barmit is szamit, ha egy ellenzeki part elkezd beszelni a valasztasi rendszerrol? Ha 10 alkalommal terjesztik elo a torvenyt, 10x nem szavazza meg a fidesz. Vagy barki azt hiszi, hogy 11-edjere trollkodasbol megteszik? Persze akar minden alkalommal beszelhetnenek rola, de csak egy szinjatek lenne az egesz.kiserik írta: Én könnyen meggyőzhető vagyok érvekkel. Érvek, nem kijelentések. Pár gondolat:
- 2014-ben a fidesz megváltoztatta a választasi rendszert. Egyedül, mert 2/3-dal nem volt senkire szüksége. Azóta minden ellenzéki párt, politikus, közéleti szereplő, civil arról beszél, hogy mennyire igazságtalan, és rossz ez a rendszer, de eltelt majd 10 év, hogy senki nem tett az ügyben semmit. A parlamentben sem. Egy párt, egy politikus sem.
- Valasztasi rendszer megvaltoztatasa, pont amikor nagyjabol eselye sincs a fidesznek, hirtelen valaki eloall egy olyan javaslattal, hogy azert legyen nekik jobb. Nem santit ez valahol?kiserik írta: Én könnyen meggyőzhető vagyok érvekkel. Érvek, nem kijelentések. Pár gondolat:
- 2014-ben a fidesz megváltoztatta a választasi rendszert. Egyedül, mert 2/3-dal nem volt senkire szüksége. Azóta minden ellenzéki párt, politikus, közéleti szereplő, civil arról beszél, hogy mennyire igazságtalan, és rossz ez a rendszer, de eltelt majd 10 év, hogy senki nem tett az ügyben semmit. A parlamentben sem. Egy párt, egy politikus sem. Most egy párt benyújt egy javaslatot, hogy állítsák vissza a rendszert a régi kerékvágásba, erre Fideszbérencek. Mert most a Fidesz nem tudja visszaállítani egyedül, ha akarja Bakker, nem sántít ez valahol?
- Napelem: és rengetegen alakítottak pertársaságot is a cél érdekében. Ja, az is csak a színjáték része volt. Értem. Értem? Azóta is folyamatosan basztatják a kormányt, mert továbbra is szívatják a napelemeseket.
- Végrehajtó ügy: utánamenni, nyomozni, riportot készíteni, leleplezni, feljelentést tenni, törvényváltoztatást javasolni. Mit tud még tenni az ügyben valaki, mikor nyakig benne van a kormány? Vagy ez is a paktum része, hogy meggyőzzék a laposföldhívő bolondokat? Csináljatok egy nagy cirkuszt, majd mi úgy is elsíkáljuk és akkor nyertek nekünk szavazókat.
- Kútregisztráció? Ott is megmérte utólag a Fidesz, hogy mennyi tanyasi szavazatot fog bukni?
A híres bal oldal mit ért el lassan 13 év alatt?
Ismét remek beszélgetést folytatunk: fogadd el, hogy amit mondok, az így van és kész. Érvek, bizonyítékok nem kellenek. Minek? Hát mi a fenét várunk akkor? Nulla párbeszéd, nulla érv, nulla semmi, csak a végletek, cinizmus és akarat ráerőltetés, mert az úgy jó. És akkor megy hehén a röhögés, hogy roncstársadalom.
- Napelem: tovabbra sem a mihazank erdeme belole semmi. egyszeruen a kozvelemeny nem fgoadta be az eredeti szopatast.
- Vegrehajto ugy: Hadhazy sokkal tobbet tesz az ilyen ugyekben. Sokkal tobbet felderit, kiad, utanajar, feljelent. De o csak a "hires baloldal resze". Teszi mindezt mindenfele alufoliasisakos bolond hulyeseg nelkul, pusztan tenyekkel.
A "hires baloldal" vezeti Budapestet (es Hodmezovasarhelyet, ami egy eleg jo kis projekt). Ez tobb mint ami barki elert. Ez eleg? Nem, ez eppen minimalisan valami. Lehet inkabb semmi. De sokkal jobb a helyzet, mint barhol az orszagban. Azt hozzatennem, hogy ez alapvetoen nem egy erv toled, csak valaszoltam ra. Masra mutogatni, hogy bezzeg ok. Ovodas hozzaallas.
Te nem vagy nyitott semmi fele parbeszedre, csak hajtod a bolondok hulyesegeit. Tudod, honnan bukik ki, hogy idiotak? Torokai interjui, Duro Dora megnyilvanulasai, az ugyek amikbe "beleallnak". Keszpenz, meg mindig nem tudom felfogni. WHO bazeg WHO. Es ez csak a felszin, az antiszemita hatterhatalmas baromsagaikat mar meg sem emlitem.
Vannak ugyek, amik ertelmesek es beszelnek rola? Vannak. Tesznek ertuk valamit, ami egy elfogadhato megoldas? Soha semmit. Csak gyuloletkeltes es eroszak. Semmi epitojellegu kifejtesuk nincsen. Csak az ero, es a hatalom, bujtatva "szent" eszmek moge, mint a haza meg a bajtarsiassag es a becsulet.
DE, azert a vegere megjegyzem, jogod van azt gondolni es arra szavazni akire akarsz, es en ezt tiszteletben is tartom, sot annyira nem is nagyon izgat, mint amennyit irtam a temaban.
Én könnyen meggyőzhető vagyok érvekkel. Érvek, nem kijelentések. Pár gondolat:
- 2014-ben a fidesz megváltoztatta a választasi rendszert. Egyedül, mert 2/3-dal nem volt senkire szüksége. Azóta minden ellenzéki párt, politikus, közéleti szereplő, civil arról beszél, hogy mennyire igazságtalan, és rossz ez a rendszer, de eltelt majd 10 év, hogy senki nem tett az ügyben semmit. A parlamentben sem. Egy párt, egy politikus sem. Most egy párt benyújt egy javaslatot, hogy állítsák vissza a rendszert a régi kerékvágásba, erre Fideszbérencek. Mert most a Fidesz nem tudja visszaállítani egyedül, ha akarja Bakker, nem sántít ez valahol?
- Napelem: és rengetegen alakítottak pertársaságot is a cél érdekében. Ja, az is csak a színjáték része volt. Értem. Értem? Azóta is folyamatosan basztatják a kormányt, mert továbbra is szívatják a napelemeseket.
- Végrehajtó ügy: utánamenni, nyomozni, riportot készíteni, leleplezni, feljelentést tenni, törvényváltoztatást javasolni. Mit tud még tenni az ügyben valaki, mikor nyakig benne van a kormány? Vagy ez is a paktum része, hogy meggyőzzék a laposföldhívő bolondokat? Csináljatok egy nagy cirkuszt, majd mi úgy is elsíkáljuk és akkor nyertek nekünk szavazókat.
- Kútregisztráció? Ott is megmérte utólag a Fidesz, hogy mennyi tanyasi szavazatot fog bukni?
Ismét remek beszélgetést folytatunk: fogadd el, hogy amit mondok, az így van és kész. Érvek, bizonyítékok nem kellenek. Minek? Hát mi a fenét várunk akkor? Nulla párbeszéd, nulla érv, nulla semmi, csak a végletek, cinizmus és akarat ráerőltetés, mert az úgy jó. És akkor megy hehén a röhögés, hogy roncstársadalom.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Aha, szoval a valasztasi rendszer, amit a fidesz valtoztatott meg, hogy nekik kedvezzen, es most ezek a NEM FIDESZ BERENCEK szeretnek modositani, mert a mostani ismet nem a fidesznek kedvez. Ez az a munka, amit letettek az asztalra.kiserik írta:
- Választási rendszer: 2 törvénymódosítási javaslat beadva az országgyűlésnek. A Fidesz ellen esély sincs, de legalább Kari Geri megmutatta melyik oldalon áll. A többi ellenzéki (ellenzéki?) párt meg lapul a fűben.
A napelemes felvetesed netto hulyeseg, rengetegen belealltak a dologba.
Vegrehajto ugyrol, majd ha elitelik a maffiozokat. Addig is: Shadl az elnok maradt, amig le nem mondott (:DDDDDDDDDDD). Bizonyitekok semmisultek meg. Ez a progress.
Haszontalan fideszberenc szelsojobbos laposfoldhivo bolondok. Ez a mihazank, ha tetszik, ha nem.
Kihagytad a KESZPENZT, hat az a nagy uj projektjuk!
- h3x0r
Tehat a mi hazank volt az egyetlen, aki beleallt az ugybe es toluk ijjedt meg ennyire a fidesz? Ennyi erovel a telex, a villanyautosok.hu vagy handras is mondhatna, hogy az o cikke/videoja miatt hatralt meg a kormany. Kozben meg csak egyszeruen sok neresnek meg fidesz szavazonak van napeleme, jott a kozvelemenykutatas, hogy tul sok szavazatot visz.kiserik írta: - Napelem: https://www.youtube.com/watch?v=WGvY9SFM_rs 2 nap múlva viszakozott a kormány.
Van egy orszagos valasztasi rendszer, ami a fidesznek kedvez, meg egy budapesti, ami a bal oldalnak. Nyilvan egyikuk se akarja feladni a tutit. Az mondjuk nem lepne meg, ha a kovetkezo valasztas utan a fidesz attolna a mihazankos tervezet budapesti reszet.kiserik írta: - Választási rendszer: 2 törvénymódosítási javaslat beadva az országgyűlésnek. A Fidesz ellen esély sincs, de legalább Kari Geri megmutatta melyik oldalon áll. A többi ellenzéki (ellenzéki?) párt meg lapul a fűben.
szerk: most latom, csutortokon szavaznak rola
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
egy fokkal nyugibb még, mint a free palestine zaszlót lóbáló fehér nőSüti írta: Csak nekem okoz kognitív disszonanciat a mi hazankos teszlas?
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kell erre valaszolnom vagy tudod?Süti írta: Csak nekem okoz kognitív disszonanciat a mi hazankos teszlas?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Csak nekem okoz kognitív disszonanciat a mi hazankos teszlas?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Azért hogy ezeket is magyarázni kelljen, az sok mindent elárul:zsuninnyo írta:Mert ezekkel mit csinalnak? Kiirja durodora twitterre, hogy namarmost ez nemjo! allicscukmeg!kiserik írta: Nekem egyelőre szimpatikus amit csinálnak és ők legalább próbálnak is tenni valamit, nem csak a szájukat jártatják meg virágot ültetnek meg szőnyeget teregetnek az útra. Hogy csak pár dolgot említsek: végrehajtó botrány, napelem, választási rendszer visszaállítása, autópálya napijegy.
es ennyi. Ez aztan cselekves.
Cserebe az mkkp meg csak tenylegesen letrehoz valamit, dehat az fos, mert csak "viragot ultetnek", es nem a twiteren huszarkodnak.
Vagy Hadhazy, aki ott van mindenhol es mindenfele szart hoz felszinre. Ja igen, hat az semmi, pedig neki meg reddit oldala is van kulon . Dehat nem a twitteren hoborog, mint egy 10 eves idiota.
- Végrehajtó botrány: Schadl ügy megvan? Emellett egy indítványt is beadtak a végrehajtás nonprofittá tétele érdekében, amit természetesen a Fidesz leszavazott és a DK csak simán kivonult, aszisztálva ehhez.
- Napelem: https://www.youtube.com/watch?v=WGvY9SFM_rs 2 nap múlva viszakozott a kormány.
- Választási rendszer: 2 törvénymódosítási javaslat beadva az országgyűlésnek. A Fidesz ellen esély sincs, de legalább Kari Geri megmutatta melyik oldalon áll. A többi ellenzéki (ellenzéki?) párt meg lapul a fűben.
MKKP: szép amit csinálnak, csak ez kb kimeríti egy civil szervezet, vagy egy alapítvány munkáját. Pártként inkább csak szavazatokat semmisítenek meg.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Mert ezekkel mit csinalnak? Kiirja durodora twitterre, hogy namarmost ez nemjo! allicscukmeg!kiserik írta: Nekem egyelőre szimpatikus amit csinálnak és ők legalább próbálnak is tenni valamit, nem csak a szájukat jártatják meg virágot ültetnek meg szőnyeget teregetnek az útra. Hogy csak pár dolgot említsek: végrehajtó botrány, napelem, választási rendszer visszaállítása, autópálya napijegy.
es ennyi. Ez aztan cselekves.
Cserebe az mkkp meg csak tenylegesen letrehoz valamit, dehat az fos, mert csak "viragot ultetnek", es nem a twiteren huszarkodnak.
Vagy Hadhazy, aki ott van mindenhol es mindenfele szart hoz felszinre. Ja igen, hat az semmi, pedig neki meg reddit oldala is van kulon . Dehat nem a twitteren hoborog, mint egy 10 eves idiota.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na az is egy tanulságos beszélgetés volt, a végig higgadt és értelmes vonával, a mediátor-tanár puzsérral és a passzív-agresszív, hablatyoló mzp-vel.hehetheoriginal írta: Minel tobben lassak, ez is jot fog tenni neki, a fokicsopis puzseros mzps beszelgetesbol is egyertelmuen jol jott ki, hatha lesz vmi.
Nem illik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mi hazankkal nincsen baj a politikai paletta reszekent, ha van 10-bol 2 eloremutato, hasznalhato gondolata toroczkainak, akkor az igenis legyen napirenden es legyen megvitatva, beiktatva.
a baj az lenne, ha ok iranyitanak az orszagot.
a vonas interjut vegig neztem, nekem tobbsegeben meggyozo (bar voltak reszek, ahol jol bekerdezett neki gulyas es ott kevesbe tunt annak) volt, de szerintem osszessegeben ez nem igazan fog kifutni, mint komoly ellenzeki ero.
persze o is elmondja, hogy nem is ez a kifejezett celjuk, de az emberek ugyis ezzel lendulettel szavaznanak rajuk, nem egy 8-12 eves utemterv reszekent.
szerintem par szazalekot el fognak csipni, valamennyit azert mzp es jakab is a nepszeruseguk miatt, kutyak is ott lesznek, momentum is, a mi hazank se fog gyengulni, szoval szepen szet is szortuk a 30-40 szazalekot ami nem dk es fidesz.
a baj az lenne, ha ok iranyitanak az orszagot.
a vonas interjut vegig neztem, nekem tobbsegeben meggyozo (bar voltak reszek, ahol jol bekerdezett neki gulyas es ott kevesbe tunt annak) volt, de szerintem osszessegeben ez nem igazan fog kifutni, mint komoly ellenzeki ero.
persze o is elmondja, hogy nem is ez a kifejezett celjuk, de az emberek ugyis ezzel lendulettel szavaznanak rajuk, nem egy 8-12 eves utemterv reszekent.
szerintem par szazalekot el fognak csipni, valamennyit azert mzp es jakab is a nepszeruseguk miatt, kutyak is ott lesznek, momentum is, a mi hazank se fog gyengulni, szoval szepen szet is szortuk a 30-40 szazalekot ami nem dk es fidesz.
2018 az volt. A perek is helytállóak. A 2023 a kérdéses és a 26-ig tartó időszak. Jelenleg a mikropártok a Fidesznek kedveznek és Vona a mikropártjával akkor lépett színre, mikor a Fidesz gyengült, a Mi hazánk erősödött. Nekem ez picit gyanús, főleg, ha ismerjük 2018-ból a Szabó Gábor jelenséget a Jobbikban. Mégegyszer, ez csak az én megérzésem. Drukkolok neki, hogy ne így legyen.hehetheoriginal írta:tehat 2018 az akkor szted nem volt az. vagy azt mondod, azota megvettek kilora?Amíg nem indul lejárató kampány Vona ellen
biztos a temerdek birosagi per is, amit inditott, az is csak szinjatek, meg epp nem tudott mit kezdeni a penzevel meg az idejevel unalmaban.
ez, ha igazad lenne, egyik legnagyobb fail lenne reszemrol, de sztem ennel nagyobb blodseget nehez lenne mondani, hogy vona naci es a fidesz penzeli...
ezt most nem ertem mire mondod. igaza van, nem?Egy kis náci propaganda Fidesz pénzből:
Irónia. 2 dolog szól a Mi hazánk ellen: 1: Fidesz bérencek. 2: jó amit csinálnak, de nácik. Nekem egyelőre szimpatikus amit csinálnak és ők legalább próbálnak is tenni valamit, nem csak a szájukat jártatják meg virágot ültetnek meg szőnyeget teregetnek az útra. Hogy csak pár dolgot említsek: végrehajtó botrány, napelem, választási rendszer visszaállítása, autópálya napijegy.
Kezded megint a hülyeséget, mint a Teslánál.Realista24 írta:Ertsd mar meg, csak a Mi Hazank a megoldas, semmi es senki mas.hehetheoriginal írta: tehat 2018 az akkor szted nem volt az. vagy azt mondod, azota megvettek kilora?
biztos a temerdek birosagi per is, amit inditott, az is csak szinjatek, meg epp nem tudott mit kezdeni a penzevel meg az idejevel unalmaban.
ez, ha igazad lenne, egyik legnagyobb fail lenne reszemrol, de sztem ennel nagyobb blodseget nehez lenne mondani, hogy vona naci es a fidesz penzeli...
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Szerintem most pont van egy olyan hangulat a balos spektrumon is (pont a vallásos orbángyűlöletük miatt), hogy még Vonára is ráhúznák az x-et függetlenül a "múltjától" (majd ghaz megmondja )Halfkey írta: Szerintem Vonával mint fő politikai erővel szinte pont ugyanaz a baj mint bárkivel aki Gyurcsányhoz köthető. Lehet akármilyen okos, lesz egy széles társadalmi réteg, aki sosem fog rászavazni. Egyikre mert Fletó, másikra mert Jobbik. Most az teljesen mindegy hogy milyen mint személy, a percepcióról beszélek nem a valóságról.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Szerintem Vonával mint fő politikai erővel szinte pont ugyanaz a baj mint bárkivel aki Gyurcsányhoz köthető. Lehet akármilyen okos, lesz egy széles társadalmi réteg, aki sosem fog rászavazni. Egyikre mert Fletó, másikra mert Jobbik. Most az teljesen mindegy hogy milyen mint személy, a percepcióról beszélek nem a valóságról.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ertsd mar meg, csak a Mi Hazank a megoldas, semmi es senki mas.hehetheoriginal írta:tehat 2018 az akkor szted nem volt az. vagy azt mondod, azota megvettek kilora?Amíg nem indul lejárató kampány Vona ellen
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
tehat 2018 az akkor szted nem volt az. vagy azt mondod, azota megvettek kilora?Amíg nem indul lejárató kampány Vona ellen
ezt most nem ertem mire mondod. igaza van, nem?Egy kis náci propaganda Fidesz pénzből:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2023. november 28., kedd 8:49-kor.
thereisonly1ronaldo
2006-ban ezt fejtegettem a sracoknak a grundon ket tudoembolia kozott.hehetheoriginal írta: De nyuggerek halnak ki szepen, tebyleg csak varni kell picit.