Én könnyen meggyőzhető vagyok érvekkel. Érvek, nem kijelentések. Pár gondolat:
- 2014-ben a fidesz megváltoztatta a választasi rendszert. Egyedül, mert 2/3-dal nem volt senkire szüksége. Azóta minden ellenzéki párt, politikus, közéleti szereplő, civil arról beszél, hogy mennyire igazságtalan, és rossz ez a rendszer, de eltelt majd 10 év, hogy senki nem tett az ügyben semmit. A parlamentben sem. Egy párt, egy politikus sem. Most egy párt benyújt egy javaslatot, hogy állítsák vissza a rendszert a régi kerékvágásba, erre Fideszbérencek. Mert most a Fidesz nem tudja visszaállítani egyedül, ha akarja
Bakker, nem sántít ez valahol?
- Napelem: és rengetegen alakítottak pertársaságot is a cél érdekében. Ja, az is csak a színjáték része volt. Értem. Értem? Azóta is folyamatosan basztatják a kormányt, mert továbbra is szívatják a napelemeseket.
- Végrehajtó ügy: utánamenni, nyomozni, riportot készíteni, leleplezni, feljelentést tenni, törvényváltoztatást javasolni. Mit tud még tenni az ügyben valaki, mikor nyakig benne van a kormány? Vagy ez is a paktum része, hogy meggyőzzék a laposföldhívő bolondokat? Csináljatok egy nagy cirkuszt, majd mi úgy is elsíkáljuk és akkor nyertek nekünk szavazókat.
- Kútregisztráció? Ott is megmérte utólag a Fidesz, hogy mennyi tanyasi szavazatot fog bukni?
A híres bal oldal mit ért el lassan 13 év alatt?
Ismét remek beszélgetést folytatunk: fogadd el, hogy amit mondok, az így van és kész. Érvek, bizonyítékok nem kellenek. Minek? Hát mi a fenét várunk akkor? Nulla párbeszéd, nulla érv, nulla semmi, csak a végletek, cinizmus és akarat ráerőltetés, mert az úgy jó. És akkor megy hehén a röhögés, hogy roncstársadalom.