untouchable írta:
Szerintem Real Madrid szurkolóként minden játékosunk sokkal több tiszteletet érdemelne a fórumtagoktól.
Borzasztó toxikus ez az állandó szidalmazás akármelyik csapattag és edző felé, néha úgy érzem, hogy nem is vagytok Madrid fanok, csak jó érzés valahol kiereszteni a gőzt.
Senki konkrét személyre nem gondolok, nem is igazán nézem a nickneveket, csak egyszerűen folyamatosan az oltásokat látom.
Nyílván jogos kritikát meg lehet fogalmazni, de itt sokszor már nem ez történik.
Néhány Barca szurkoló, aki szokott ide írni, nagyobb tisztelettel van a játékosaink iránt, mint ti, állítólagos RM szurkolók.
részben igazad van, én nyilvan élenjárok ebben, nem tagadom, csak én igy vezetem le a feszkót, és főként amúgy is poénból írom.
(ha komolyan venném, már rég bolondok házában himbaloznek vmi muszajkabatban kb)
hogy más ezt mennyire veszi komolyan vagy nem érti a poént, mennyire hópihe - (most ne vedd magadra, de pl ez a toxikus jelző ez egy normális, gondolkodó és értelmes közegben fel se merülhetne, én meg úgy gondolom itt főleg értelmes emberek vannak, szóval nincs is miről beszélni) -, az teljesen más kérdés.
azok a tények, hogy binicius ostoba és idegesítő viselkedésű játékos, nincs mit szépíteni rajta.
teljesen jogosak a kritikák, neki is és akinek a kedvence, annak is ezt tűrnie, viselnie kell.
nem fog senki pár megbántás miatt csendben maradni, és nem is szabad/kell.