Premier League
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Premier League
csak megnyerte azt a béellt, másfél milliárd font után
mekkora goat bazmeg
mekkora goat bazmeg
thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Rendben, pep klasszis, ilyen közepes se játékosokkal nyert bl-t, meg 5kupásszezont, igazad van mindenben, csak mennymárinnen!feliX írta:Úgy sikerült kikapni az argentinoktól, hogy a barcás csere Raphina, és Andre, a local hero diniz focista volt aki nem kezdő top csapatabanhehetheoriginal írta: ez volt az utolsó keretük argentina ellen:
Alisson, Perri, Bento, Emerson, Maquinhos, Gabriel, Lodi, Nino, Bremer, Augusto, Andre, Guimaraes, Luiz, Joelinton, Veiga, Martinelli, Jesus, Rodrygo, Raphinha, Pepe, Paulinho, Endrick, Pedro
tele topcsapatos kezdőemberrel.
sztem élvezd tovább a vasárnapot, felejtsd el a hülyeségek pötyögését.
minnyá jön a spurs elleni meccs, készitheted a mezben a chipset meg a kólát.
De magyarázd meg azért
Bl győztes ezdőben Akanji, Aké, Dias. Stones a középpályás. Ez aztán tényleg a tutiba ülés.
Grealish, Silva szél például mivel jobb, mint az általad lehordott Vinicius, Rodrygo?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
mondom máshogy, hátha megérted:feliX írta:Úgy sikerült kikapni az argentinoktól, hogy a barcás csere Raphina, és Andre, a local hero diniz focista volt aki nem kezdő top csapatabanhehetheoriginal írta: ez volt az utolsó keretük argentina ellen:
Alisson, Perri, Bento, Emerson, Maquinhos, Gabriel, Lodi, Nino, Bremer, Augusto, Andre, Guimaraes, Luiz, Joelinton, Veiga, Martinelli, Jesus, Rodrygo, Raphinha, Pepe, Paulinho, Endrick, Pedro
De magyarázd meg azért
Bl győztes ezdőben Akanji, Aké, Dias. Stones a középpályás. Ez aztán tényleg a tutiba ülés.
Grealish, Silva szél például mivel jobb, mint az általad lehordott Vinicius, Rodrygo?
nem topcsapatok, nem topjátékosai.
de élhetsz álomvilágban
de mirol beszélsz, az ember 7 vagy hány éve edző ott, azt és ugy vesz meg, akit akar, akkor mit magyarazod?Ez aztán tényleg a tutiba ülés.
elso eveben, miutan kibaszták a bájerntol, akkor milyen keretet kapott unlimited money cheatkóddal? az nem a tutiba beleülés?
komolytalan ez az egész tesó, azt hittem legalább félig-meddig komolyan beszélünk itt fotballról ezen a fórumon....
thereisonly1ronaldo
Úgy sikerült kikapni az argentinoktól, hogy a barcás csere Raphina, és Andre, a local hero diniz focista volt aki nem kezdő top csapatabanhehetheoriginal írta: ez volt az utolsó keretük argentina ellen:
De magyarázd meg azért
Pool-nak nem szólt senki hogy még megy az első félidő?
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Karius nevet változtatott és visszakerült a Pool kezdőjébe.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
meg a gyenge pool védelmé istcskhun írta: nagy gólok meccse eddig a pool-fulhem
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
nagy gólok meccse eddig a pool-fulhem
- hehetheoriginal
ez volt az utolsó keretük argentina ellen:
thereisonly1ronaldo
fixX, feliX, csupán véletlen egybeesés.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mokazhatsz a szavakkal, attól meg hehenek van igaza.feliX írta: Top csapatos kezdőembereket írtam. Erről annyit, hogy ki mennyire vagy képben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Top csapatos kezdőembereket írtam. Erről annyit, hogy ki mennyire vagy képben.
- hehetheoriginal
Brazil valogatott meg a top jatekosok, kepben vagy ma is
Azota vagyok madriddrukker, amint leigazoltuk davidet, azon nyomban, cicafiu a szoke hajaval
Azota vagyok madriddrukker, amint leigazoltuk davidet, azon nyomban, cicafiu a szoke hajaval
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Bernardo silva
- Kedvenc csapatod: Man city
Vajon te mióta agy Real drukker,(ha egyeltalán az vagy)esetleg a galaktikus korszak óta?Őszintén kíváncsi vagyok.Magasan a legjobb legszebb focit játsza a City.Spanyolországba meg szerintem most a Girona játsza a legélvezetesebb focit.Egyébként meg a kilencvenes évek elején kezdtem megszeretni a mezük miatt gyerekként.Minden szombaton volt délelőttönként angol összefoglaló valamelyik adón a három közül(.m1 m2 duna)Utánna eltüntek jó ideig majd mikor kétezres évek elején feljutottak akkor lettem igazi Man City drukker még Anelkáék idejében.hehetheoriginal írta:
city szurkoló azért city szurkoló, mert vagy gyűlőli a mu-t, vagy akkor lett az, amikor bejött az olajpénz, és kisebbségi komplexusa meg a valoszinuleg sikertelen magánélete miatt végre hőzönghetett, hogy barkit barhogy megvesznek barmennyiert, lett heti 90 perc sikerelmenye.
unalmas, egysiku a city jateka, végletekig lezongorázott sablonokkal, játékosként én gyűlölném, hogy be vagyok skatulyázva és meg van mondva, hogy mit szabad és mit nem, nem csodalom, ha egyre kevesebben kivancsiak ra
pep meg tipikusan az lesz, hogy atveszi az angol valogatottat, beleül megint a jóba, mint szokott.
- ikarus93
Azért az edző nagyon fontos eleme a csapatnak, nyilvan egy city kerettel egyszerübb de ott az elvárások is mások mint mondjuk egy brightonnak.
Elég megnézni rafa benitez bohockodását nálunk. Kb legjobb kerettel is csak szenvedes volt, aztán Zizou ugyan azzal a kerettel BLt nyert. 3at is.
Sokat dob a latba egy jó edző.
Elég megnézni rafa benitez bohockodását nálunk. Kb legjobb kerettel is csak szenvedes volt, aztán Zizou ugyan azzal a kerettel BLt nyert. 3at is.
Sokat dob a latba egy jó edző.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Erről Pep mindig a tutiba ül bele állításról a joga bonito focireformer Diniz jut eszembe. Aki azzal van mentegetve, hogy szar a keret, aztán top csapatos kezdőemberekből válogathat, semmivel nincs nehezebb dolga, mint Pepnek a Citynél.
- hehetheoriginal
- BlancoMark
Ezzel egyetertettem volna meg 2-3 szezonnal ezelott, viszont szerintem rengeteget valtoztatott Pep a jatekan. Abban igazad van hogy abszolut minden mozgas elore le van zongorazva, de kifejezetten elvezhetoen es kombinativan jatszanak a Cityvel, mar egyaltalan nem ragaszkodik a meddo labdabirtoklashoz. Nem veletlen hogy akkor sikerult a BL-ben is vegre dominalniuk amikor egyre tavolabb kerult a tikia-takatol. Mindezt mondom ugy, hogy nagyon megvetem a Cityt a sok penzugyi csalas miatt, de 90%-ban orom nezni a meccseiket. Szerintem egyebkent emberileg is sokat fejlodott Guardiola, kevesebb mar a szineszkedes a kameranak, valamint mindig sportszeruen nyilatkozik peldaul a Madridrol is.hehetheoriginal írta:
city szurkoló azért city szurkoló, mert vagy gyűlőli a mu-t, vagy akkor lett az, amikor bejött az olajpénz, és kisebbségi komplexusa meg a valoszinuleg sikertelen magánélete miatt végre hőzönghetett, hogy barkit barhogy megvesznek barmennyiert, lett heti 90 perc sikerelmenye.
unalmas, egysiku a city jateka, végletekig lezongorázott sablonokkal, játékosként én gyűlölném, hogy be vagyok skatulyázva és meg van mondva, hogy mit szabad és mit nem, nem csodalom, ha egyre kevesebben kivancsiak ra
pep meg tipikusan az lesz, hogy atveszi az angol valogatottat, beleül megint a jóba, mint szokott.
- hehetheoriginal
thereisonly1ronaldo
- ikarus93
Kiváncsi vagyok miután Pep lelép a Cityből, ott is lesz egy hasonló lejtmenet mint a Unitednél Ferguson után vagy fognak találni egy olyan edzőt aki képes tartani a szintet, amiből nem sok edző van a világon. Zidaneon kivül nem is tudok mondani senkit.Realista24 írta: Mi baja Pepnek a szurkolókkal?
A héten olvastam több bejegyzést hogy kéri őket menjenek a meccsre.
Most meg ezt:
“We won a lot, and in the future understand this is an exception. It’s not normal to win the Treble, five PL's in six years".
"Continue to enjoy but when the bad moments are coming this season, or next, you have to be there".
Üres a stadion vagy mi?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc