Ezekre a dolgokra ott az Emmy, nem az ev embere cim.nmate írta: Pop zenét játszik és népszerű az emberek között.
Annyira borzalmas dolgok ezek?
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. december 6., szerda 21:54
Ezekre a dolgokra ott az Emmy, nem az ev embere cim.nmate írta: Pop zenét játszik és népszerű az emberek között.
Annyira borzalmas dolgok ezek?
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. december 6., szerda 21:52
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 6., szerda 21:07
Jo white privilege, de szeretemh3x0r írta:Koncerteket adott es nagyon sok penzt keresettzsuninnyo írta: De most komolyan kerdezem, szar ember, vagy nem csinal semmit es csak marketing? Fingom sincs, egyszer lattam, hogy Haley Williamsszel eloadott egy szamot, amugy full homaly nekem Taylor Swift.
Bar a Messisbol kiindulva![]()
Ennyi a magyarazat.
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. december 6., szerda 20:34
Koncerteket adott es nagyon sok penzt keresettzsuninnyo írta: De most komolyan kerdezem, szar ember, vagy nem csinal semmit es csak marketing? Fingom sincs, egyszer lattam, hogy Haley Williamsszel eloadott egy szamot, amugy full homaly nekem Taylor Swift.
Bar a Messisbol kiindulva![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. december 6., szerda 18:29
Szep probalkozas de nem kattintok raEl Sie7e írta:Zsuzsi te is nyilatkoztal az indexnek mint helyi erő?zsuninnyo írta:
En nem tudom mi itt a konszenzus, de mivel par szaz meterre van, ezert rohadtul nem orulnek neki. A rakosrendezo az egy rosdaovezet, amit hasznalni kellene vmire, ez teny. Az infrastrukturat nagyon jol lehetne fejleszteni, hiszen az M3 folotti feluljaro es a tomegkozlekedes az botranyos. Ez is teny.
De mivel ez egy csaladi korzet, ide bebaszni egy felhokarcolot meg irodanegyedet minden szarjaval egyutt, a vilag egyik legnagyobb faszsaga. Nagyszeru lenne, felmenne minden ingatlan ara, de koltozhetne mindenki el a picsaba azzal a lendulettel, ha ertelmes csaladi kornyezetben akarna elni.
Egyebkent nagyszeru referencia az infrasrtuktura "fejlesztesere" a mol torony es az infopark. Mozdulni nem lehet ott reggel es delutan. Parkolohelyet sok sikert talalni, a tomegkozlekedes pedig szanalmasan gyenge ott (is). Jol sikerult, nagy taps jar erte. Hibatlan fejlesztes lett. Nagyreszt ezert is tartom rossznak. Mert ott a pelda, milyen lenne.![]()
https://index.hu/belfold/2023/12/06/fel ... jkhalifa-/
De most komolyan kerdezem, szar ember, vagy nem csinal semmit es csak marketing? Fingom sincs, egyszer lattam, hogy Haley Williamsszel eloadott egy szamot, amugy full homaly nekem Taylor Swift.KAG írta:zsuninnyo írta:
Mi a baj vele?
Minden![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2023. december 6., szerda 18:07
Zsuzsi te is nyilatkoztal az indexnek mint helyi erő?zsuninnyo írta:En nem tudom mi itt a konszenzus, de mivel par szaz meterre van, ezert rohadtul nem orulnek neki. A rakosrendezo az egy rosdaovezet, amit hasznalni kellene vmire, ez teny. Az infrastrukturat nagyon jol lehetne fejleszteni, hiszen az M3 folotti feluljaro es a tomegkozlekedes az botranyos. Ez is teny.Caraway írta: Es az uj projektrol, a mini dubajrol mi itt a konszenzusos velemeny?
Vitezy irasa szerintem kb a legjobb velemeny; a tomegkozlekedessel kapcsolatos fejlesztesek nagyon hasznosak es fontosak lennenek, viszont az hogy ismet luxuslakasokban es folosleges irodahazakban gondolkoznak, az szerintem is hatalmas teruletpazarlas.
De mivel ez egy csaladi korzet, ide bebaszni egy felhokarcolot meg irodanegyedet minden szarjaval egyutt, a vilag egyik legnagyobb faszsaga. Nagyszeru lenne, felmenne minden ingatlan ara, de koltozhetne mindenki el a picsaba azzal a lendulettel, ha ertelmes csaladi kornyezetben akarna elni.
Egyebkent nagyszeru referencia az infrasrtuktura "fejlesztesere" a mol torony es az infopark. Mozdulni nem lehet ott reggel es delutan. Parkolohelyet sok sikert talalni, a tomegkozlekedes pedig szanalmasan gyenge ott (is). Jol sikerult, nagy taps jar erte. Hibatlan fejlesztes lett. Nagyreszt ezert is tartom rossznak. Mert ott a pelda, milyen lenne.
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. december 6., szerda 18:03
zsuninnyo írta:Mi a baj vele?h3x0r írta: Taylor Swift is TIME's 2023 Person of the Year.![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. december 6., szerda 18:01
Mi a baj vele?h3x0r írta: Taylor Swift is TIME's 2023 Person of the Year.![]()
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2023. december 6., szerda 17:43
Off ugyan, de ha már nevetni akarunk, inkább ez: Lionel Messi is TIME's 2023 Athlete of the Yearh3x0r írta: Taylor Swift is TIME's 2023 Person of the Year.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. december 6., szerda 16:50
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. december 6., szerda 16:07
En nem tudom mi itt a konszenzus, de mivel par szaz meterre van, ezert rohadtul nem orulnek neki. A rakosrendezo az egy rosdaovezet, amit hasznalni kellene vmire, ez teny. Az infrastrukturat nagyon jol lehetne fejleszteni, hiszen az M3 folotti feluljaro es a tomegkozlekedes az botranyos. Ez is teny.Caraway írta: Es az uj projektrol, a mini dubajrol mi itt a konszenzusos velemeny?
Vitezy irasa szerintem kb a legjobb velemeny; a tomegkozlekedessel kapcsolatos fejlesztesek nagyon hasznosak es fontosak lennenek, viszont az hogy ismet luxuslakasokban es folosleges irodahazakban gondolkoznak, az szerintem is hatalmas teruletpazarlas.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. december 6., szerda 15:43
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. december 6., szerda 15:34
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. december 5., kedd 21:36
ANDS írta:Az amcsik mindenképpen vonják a forrásadót, vagy rosszul tudom? A különbség annyi, hogy a nettóját kifizetik a számládra cash- ben, vagy vesz rajta az etf kibocsájtója további részvényeket a nevedre ugyanabból az értékpapírból.Halfkey írta: Csökkenő kamatkörnyezetben jól fog teljesíteni, de várhatóan abban a részvények is ki fognak lőni, szóval az én választásaim között nem szerepel, de amúgy nem tűnik rossznak.
Részletesebb magyarázat hogy miért van így itt: https://www.investopedia.com/why-bond-e ... 0portfolio.
Ha már veszel, akkor viszont Accumulating legyen ne Distributing, hogy ha TBSZ-en veszed ne kelljen adózni (az osztalék után levonnák a forrásadót).
Itthon a TBSZ számlán levő papírok hozama, kamata, osztaléka után nem kell fizetni sem nyereségadót, sem EHO- t.
Vagy rosszul értelmezem az adózási szabályokat?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. december 5., kedd 20:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 5., kedd 4:47
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. december 5., kedd 1:07
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. december 4., hétfő 17:30
Aki szeret rulettezni, annak iszsuninnyo írta:Cryptobol megvan egy nap alattNika91127 írta:
Hát, már kevéssé éri meg, legalábbis nekem
Bár a 7% kamat még mindig egész jó./s
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. december 4., hétfő 17:04
Cryptobol megvan egy nap alattNika91127 írta:Hát, már kevéssé éri meg, legalábbis nekemRealista24 írta: Azzal nincs is gond.
Bár a 7% kamat még mindig egész jó.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 4., hétfő 17:01
De erted, lehoz egy peldat, hogy tegyel felre 1 milliot, es akkor ennyi es annyi sporolt penzed lesz, amit repjegyre kolthetsz.Nika91127 írta:Hát, már kevéssé éri meg, legalábbis nekemRealista24 írta: Azzal nincs is gond.
Bár a 7% kamat még mindig egész jó.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem