Caraway írta:
Es az uj projektrol, a mini dubajrol mi itt a konszenzusos velemeny?
Vitezy irasa szerintem kb a legjobb velemeny; a tomegkozlekedessel kapcsolatos fejlesztesek nagyon hasznosak es fontosak lennenek, viszont az hogy ismet luxuslakasokban es folosleges irodahazakban gondolkoznak, az szerintem is hatalmas teruletpazarlas.
En nem tudom mi itt a konszenzus, de mivel par szaz meterre van, ezert rohadtul nem orulnek neki. A rakosrendezo az egy rosdaovezet, amit hasznalni kellene vmire, ez teny. Az infrastrukturat nagyon jol lehetne fejleszteni, hiszen az M3 folotti feluljaro es a tomegkozlekedes az botranyos. Ez is teny.
De mivel ez egy csaladi korzet, ide bebaszni egy felhokarcolot meg irodanegyedet minden szarjaval egyutt, a vilag egyik legnagyobb faszsaga. Nagyszeru lenne, felmenne minden ingatlan ara, de koltozhetne mindenki el a picsaba azzal a lendulettel, ha ertelmes csaladi kornyezetben akarna elni.
Egyebkent nagyszeru referencia az infrasrtuktura "fejlesztesere" a mol torony es az infopark. Mozdulni nem lehet ott reggel es delutan. Parkolohelyet sok sikert talalni, a tomegkozlekedes pedig szanalmasan gyenge ott (is). Jol sikerult, nagy taps jar erte. Hibatlan fejlesztes lett. Nagyreszt ezert is tartom rossznak. Mert ott a pelda, milyen lenne.