Inkabb napi gutihaz
Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
Köszönjük
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- h3x0r
Megneztem mar a tobbi jeloltet is:h3x0r írta: Taylor Swift is TIME's 2023 Person of the Year.
Hollywood strikers
Xi Jinping
Elon Musk (2021-ben o nyert)
Sam Altman (CEO of OpenAI)
Trump Prosecutors
Barbie
Vladimir Putin
King Charles III
Jerome Powell (investment banker who has served since 2018 as the 16th chair of the Federal Reserve)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem tudom..
Talan egy ukran nep pl - foleg hogy mar nem trendik annyira iden - jobb valasztas lett volna.
Talan egy ukran nep pl - foleg hogy mar nem trendik annyira iden - jobb valasztas lett volna.
thereisonly1ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
De pont ez az, hogy a "nem a zene" részét nézzük is sikeres, mint üzlet...asszony vagy mi a tök Zeneileg nyer azon előbb felhördülök.
Bár, a reputation nem rossz album, tudna ő zenélni is, csak más kell a parasztnak.
Bár, a reputation nem rossz album, tudna ő zenélni is, csak más kell a parasztnak.
- BlancoMark
Ezekre a dolgokra ott az Emmy, nem az ev embere cim.nmate írta: Pop zenét játszik és népszerű az emberek között.
Annyira borzalmas dolgok ezek?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Pop zenét játszik és népszerű az emberek között.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Jo white privilege, de szeretemh3x0r írta:Koncerteket adott es nagyon sok penzt keresett Ennyi a magyarazat.zsuninnyo írta: De most komolyan kerdezem, szar ember, vagy nem csinal semmit es csak marketing? Fingom sincs, egyszer lattam, hogy Haley Williamsszel eloadott egy szamot, amugy full homaly nekem Taylor Swift.
Bar a Messisbol kiindulva
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
Koncerteket adott es nagyon sok penzt keresett Ennyi a magyarazat.zsuninnyo írta: De most komolyan kerdezem, szar ember, vagy nem csinal semmit es csak marketing? Fingom sincs, egyszer lattam, hogy Haley Williamsszel eloadott egy szamot, amugy full homaly nekem Taylor Swift.
Szep probalkozas de nem kattintok raEl Sie7e írta:Zsuzsi te is nyilatkoztal az indexnek mint helyi erő?zsuninnyo írta:
En nem tudom mi itt a konszenzus, de mivel par szaz meterre van, ezert rohadtul nem orulnek neki. A rakosrendezo az egy rosdaovezet, amit hasznalni kellene vmire, ez teny. Az infrastrukturat nagyon jol lehetne fejleszteni, hiszen az M3 folotti feluljaro es a tomegkozlekedes az botranyos. Ez is teny.
De mivel ez egy csaladi korzet, ide bebaszni egy felhokarcolot meg irodanegyedet minden szarjaval egyutt, a vilag egyik legnagyobb faszsaga. Nagyszeru lenne, felmenne minden ingatlan ara, de koltozhetne mindenki el a picsaba azzal a lendulettel, ha ertelmes csaladi kornyezetben akarna elni.
Egyebkent nagyszeru referencia az infrasrtuktura "fejlesztesere" a mol torony es az infopark. Mozdulni nem lehet ott reggel es delutan. Parkolohelyet sok sikert talalni, a tomegkozlekedes pedig szanalmasan gyenge ott (is). Jol sikerult, nagy taps jar erte. Hibatlan fejlesztes lett. Nagyreszt ezert is tartom rossznak. Mert ott a pelda, milyen lenne.
https://index.hu/belfold/2023/12/06/fel ... jkhalifa-/
De most komolyan kerdezem, szar ember, vagy nem csinal semmit es csak marketing? Fingom sincs, egyszer lattam, hogy Haley Williamsszel eloadott egy szamot, amugy full homaly nekem Taylor Swift.KAG írta:zsuninnyo írta:
Mi a baj vele?
Minden
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Zsuzsi te is nyilatkoztal az indexnek mint helyi erő?zsuninnyo írta:En nem tudom mi itt a konszenzus, de mivel par szaz meterre van, ezert rohadtul nem orulnek neki. A rakosrendezo az egy rosdaovezet, amit hasznalni kellene vmire, ez teny. Az infrastrukturat nagyon jol lehetne fejleszteni, hiszen az M3 folotti feluljaro es a tomegkozlekedes az botranyos. Ez is teny.Caraway írta: Es az uj projektrol, a mini dubajrol mi itt a konszenzusos velemeny?
Vitezy irasa szerintem kb a legjobb velemeny; a tomegkozlekedessel kapcsolatos fejlesztesek nagyon hasznosak es fontosak lennenek, viszont az hogy ismet luxuslakasokban es folosleges irodahazakban gondolkoznak, az szerintem is hatalmas teruletpazarlas.
De mivel ez egy csaladi korzet, ide bebaszni egy felhokarcolot meg irodanegyedet minden szarjaval egyutt, a vilag egyik legnagyobb faszsaga. Nagyszeru lenne, felmenne minden ingatlan ara, de koltozhetne mindenki el a picsaba azzal a lendulettel, ha ertelmes csaladi kornyezetben akarna elni.
Egyebkent nagyszeru referencia az infrasrtuktura "fejlesztesere" a mol torony es az infopark. Mozdulni nem lehet ott reggel es delutan. Parkolohelyet sok sikert talalni, a tomegkozlekedes pedig szanalmasan gyenge ott (is). Jol sikerult, nagy taps jar erte. Hibatlan fejlesztes lett. Nagyreszt ezert is tartom rossznak. Mert ott a pelda, milyen lenne.
https://index.hu/belfold/2023/12/06/fel ... jkhalifa-/
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
zsuninnyo írta:Mi a baj vele?h3x0r írta: Taylor Swift is TIME's 2023 Person of the Year.
Minden
ZIDANE
Mi a baj vele?h3x0r írta: Taylor Swift is TIME's 2023 Person of the Year.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Off ugyan, de ha már nevetni akarunk, inkább ez: Lionel Messi is TIME's 2023 Athlete of the Yearh3x0r írta: Taylor Swift is TIME's 2023 Person of the Year.
- h3x0r
Taylor Swift is TIME's 2023 Person of the Year.
En nem tudom mi itt a konszenzus, de mivel par szaz meterre van, ezert rohadtul nem orulnek neki. A rakosrendezo az egy rosdaovezet, amit hasznalni kellene vmire, ez teny. Az infrastrukturat nagyon jol lehetne fejleszteni, hiszen az M3 folotti feluljaro es a tomegkozlekedes az botranyos. Ez is teny.Caraway írta: Es az uj projektrol, a mini dubajrol mi itt a konszenzusos velemeny?
Vitezy irasa szerintem kb a legjobb velemeny; a tomegkozlekedessel kapcsolatos fejlesztesek nagyon hasznosak es fontosak lennenek, viszont az hogy ismet luxuslakasokban es folosleges irodahazakban gondolkoznak, az szerintem is hatalmas teruletpazarlas.
-
https://www.ksh.hu/stadat_files/ara/hu/ara0044.html
nem tudom, hogy láttátok e de szerintem tök érdekes táblázat az élelmiszerárak változásáról.
nem tudom, hogy láttátok e de szerintem tök érdekes táblázat az élelmiszerárak változásáról.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Es az uj projektrol, a mini dubajrol mi itt a konszenzusos velemeny?
ANDS írta:Az amcsik mindenképpen vonják a forrásadót, vagy rosszul tudom? A különbség annyi, hogy a nettóját kifizetik a számládra cash- ben, vagy vesz rajta az etf kibocsájtója további részvényeket a nevedre ugyanabból az értékpapírból.Halfkey írta: Csökkenő kamatkörnyezetben jól fog teljesíteni, de várhatóan abban a részvények is ki fognak lőni, szóval az én választásaim között nem szerepel, de amúgy nem tűnik rossznak.
Részletesebb magyarázat hogy miért van így itt: https://www.investopedia.com/why-bond-e ... 0portfolio.
Ha már veszel, akkor viszont Accumulating legyen ne Distributing, hogy ha TBSZ-en veszed ne kelljen adózni (az osztalék után levonnák a forrásadót).
Itthon a TBSZ számlán levő papírok hozama, kamata, osztaléka után nem kell fizetni sem nyereségadót, sem EHO- t.
Vagy rosszul értelmezem az adózási szabályokat?
Eredeti komment törölve, értem már a kérdésed. Elvileg a dividendnél sajnos van hogy adózik az ETF tartó és utána te is. Hogy bondnál ez hogy van az passz.