Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
mila
Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
Kedvenc csapatod: rmcf

Re: Politika

HozzászólásSzerző: mila » 2023. december 8., péntek 15:30

Inkabb napi gutihaz :D
92:48

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 8., péntek 14:28

Köszönjük :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. december 8., péntek 14:14

https://telex.hu/kulfold/2023/12/08/orb ... gyelorszag

napi fidesz...
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. december 6., szerda 22:26

h3x0r írta: Taylor Swift is TIME's 2023 Person of the Year. :lol:
Megneztem mar a tobbi jeloltet is:
Hollywood strikers
Xi Jinping
Elon Musk (2021-ben o nyert)
Sam Altman (CEO of OpenAI)
Trump Prosecutors
Barbie
Vladimir Putin
King Charles III
Jerome Powell (investment banker who has served since 2018 as the 16th chair of the Federal Reserve)

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 6., szerda 22:16

Nem tudom..
Talan egy ukran nep pl - foleg hogy mar nem trendik annyira iden - jobb valasztas lett volna.
thereisonly1ronaldo

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2023. december 6., szerda 22:01

De pont ez az, hogy a "nem a zene" részét nézzük is sikeres, mint üzlet...asszony vagy mi a tök :mrgreen: Zeneileg nyer azon előbb felhördülök.

Bár, a reputation nem rossz album, tudna ő zenélni is, csak más kell a parasztnak.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. december 6., szerda 21:54

nmate írta: Pop zenét játszik és népszerű az emberek között.

Annyira borzalmas dolgok ezek?
Ezekre a dolgokra ott az Emmy, nem az ev embere cim. :D

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2023. december 6., szerda 21:52

Pop zenét játszik és népszerű az emberek között.

Annyira borzalmas dolgok ezek?

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 6., szerda 21:07

h3x0r írta:
zsuninnyo írta: De most komolyan kerdezem, szar ember, vagy nem csinal semmit es csak marketing? Fingom sincs, egyszer lattam, hogy Haley Williamsszel eloadott egy szamot, amugy full homaly nekem Taylor Swift.
Bar a Messisbol kiindulva :D
Koncerteket adott es nagyon sok penzt keresett :kalapos: Ennyi a magyarazat. :lol:
Jo white privilege, de szeretem :kalapos:
thereisonly1ronaldo

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. december 6., szerda 20:34

zsuninnyo írta: De most komolyan kerdezem, szar ember, vagy nem csinal semmit es csak marketing? Fingom sincs, egyszer lattam, hogy Haley Williamsszel eloadott egy szamot, amugy full homaly nekem Taylor Swift.
Koncerteket adott es nagyon sok penzt keresett :kalapos: Ennyi a magyarazat. :lol:

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. december 6., szerda 18:29

El Sie7e írta:
zsuninnyo írta:

En nem tudom mi itt a konszenzus, de mivel par szaz meterre van, ezert rohadtul nem orulnek neki. A rakosrendezo az egy rosdaovezet, amit hasznalni kellene vmire, ez teny. Az infrastrukturat nagyon jol lehetne fejleszteni, hiszen az M3 folotti feluljaro es a tomegkozlekedes az botranyos. Ez is teny.
De mivel ez egy csaladi korzet, ide bebaszni egy felhokarcolot meg irodanegyedet minden szarjaval egyutt, a vilag egyik legnagyobb faszsaga. Nagyszeru lenne, felmenne minden ingatlan ara, de koltozhetne mindenki el a picsaba azzal a lendulettel, ha ertelmes csaladi kornyezetben akarna elni.
Egyebkent nagyszeru referencia az infrasrtuktura "fejlesztesere" a mol torony es az infopark. Mozdulni nem lehet ott reggel es delutan. Parkolohelyet sok sikert talalni, a tomegkozlekedes pedig szanalmasan gyenge ott (is). Jol sikerult, nagy taps jar erte. Hibatlan fejlesztes lett. Nagyreszt ezert is tartom rossznak. Mert ott a pelda, milyen lenne.
Zsuzsi te is nyilatkoztal az indexnek mint helyi erő? :D
https://index.hu/belfold/2023/12/06/fel ... jkhalifa-/
Szep probalkozas de nem kattintok ra :D
KAG írta:
zsuninnyo írta:
Mi a baj vele?

Minden :lol:
De most komolyan kerdezem, szar ember, vagy nem csinal semmit es csak marketing? Fingom sincs, egyszer lattam, hogy Haley Williamsszel eloadott egy szamot, amugy full homaly nekem Taylor Swift.

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2023. december 6., szerda 18:07

zsuninnyo írta:
Caraway írta: Es az uj projektrol, a mini dubajrol mi itt a konszenzusos velemeny?

Vitezy irasa szerintem kb a legjobb velemeny; a tomegkozlekedessel kapcsolatos fejlesztesek nagyon hasznosak es fontosak lennenek, viszont az hogy ismet luxuslakasokban es folosleges irodahazakban gondolkoznak, az szerintem is hatalmas teruletpazarlas.
En nem tudom mi itt a konszenzus, de mivel par szaz meterre van, ezert rohadtul nem orulnek neki. A rakosrendezo az egy rosdaovezet, amit hasznalni kellene vmire, ez teny. Az infrastrukturat nagyon jol lehetne fejleszteni, hiszen az M3 folotti feluljaro es a tomegkozlekedes az botranyos. Ez is teny.
De mivel ez egy csaladi korzet, ide bebaszni egy felhokarcolot meg irodanegyedet minden szarjaval egyutt, a vilag egyik legnagyobb faszsaga. Nagyszeru lenne, felmenne minden ingatlan ara, de koltozhetne mindenki el a picsaba azzal a lendulettel, ha ertelmes csaladi kornyezetben akarna elni.
Egyebkent nagyszeru referencia az infrasrtuktura "fejlesztesere" a mol torony es az infopark. Mozdulni nem lehet ott reggel es delutan. Parkolohelyet sok sikert talalni, a tomegkozlekedes pedig szanalmasan gyenge ott (is). Jol sikerult, nagy taps jar erte. Hibatlan fejlesztes lett. Nagyreszt ezert is tartom rossznak. Mert ott a pelda, milyen lenne.
Zsuzsi te is nyilatkoztal az indexnek mint helyi erő? :D
https://index.hu/belfold/2023/12/06/fel ... jkhalifa-/
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2023. december 6., szerda 18:03

zsuninnyo írta:
Mi a baj vele?

Minden :lol:
ZIDANE

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. december 6., szerda 18:01

Mi a baj vele?

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2023. december 6., szerda 17:43

Off ugyan, de ha már nevetni akarunk, inkább ez: Lionel Messi is TIME's 2023 Athlete of the Year :mrgreen:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. december 6., szerda 16:50

Taylor Swift is TIME's 2023 Person of the Year. :lol:

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. december 6., szerda 16:07

Caraway írta: Es az uj projektrol, a mini dubajrol mi itt a konszenzusos velemeny?

Vitezy irasa szerintem kb a legjobb velemeny; a tomegkozlekedessel kapcsolatos fejlesztesek nagyon hasznosak es fontosak lennenek, viszont az hogy ismet luxuslakasokban es folosleges irodahazakban gondolkoznak, az szerintem is hatalmas teruletpazarlas.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. december 6., szerda 15:43

https://www.ksh.hu/stadat_files/ara/hu/ara0044.html

nem tudom, hogy láttátok e de szerintem tök érdekes táblázat az élelmiszerárak változásáról.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. december 6., szerda 15:34

Es az uj projektrol, a mini dubajrol mi itt a konszenzusos velemeny?

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. december 5., kedd 21:36

ANDS írta:
Halfkey írta: Csökkenő kamatkörnyezetben jól fog teljesíteni, de várhatóan abban a részvények is ki fognak lőni, szóval az én választásaim között nem szerepel, de amúgy nem tűnik rossznak.

Részletesebb magyarázat hogy miért van így itt: https://www.investopedia.com/why-bond-e ... 0portfolio.

Ha már veszel, akkor viszont Accumulating legyen ne Distributing, hogy ha TBSZ-en veszed ne kelljen adózni (az osztalék után levonnák a forrásadót).
Az amcsik mindenképpen vonják a forrásadót, vagy rosszul tudom? A különbség annyi, hogy a nettóját kifizetik a számládra cash- ben, vagy vesz rajta az etf kibocsájtója további részvényeket a nevedre ugyanabból az értékpapírból.
Itthon a TBSZ számlán levő papírok hozama, kamata, osztaléka után nem kell fizetni sem nyereségadót, sem EHO- t.
Vagy rosszul értelmezem az adózási szabályokat?

Eredeti komment törölve, értem már a kérdésed. Elvileg a dividendnél sajnos van hogy adózik az ETF tartó és utána te is. Hogy bondnál ez hogy van az passz.

Vissza: