ez milyen fórum? teljesen hülyék gyülekezete?El Unico írta:Találtam egy fórumot,na mondom,itt komoly hozzászólások vannak,lehet szemezgetni... Az első komment így nézett ki:
"Nálam a sorrend: 1. ribery/messi, mert hiába jobb játékos messi, idén a sérülései miatt csak árnyéka volt önmagának. döntsék el a szavazók, hogy látják
3. ibra. ha már számít a pótselejtező, ibra csak belőtt kettőt a 4 helyzetéből, míg cr 4-et a 19-ből.
4. neymar. gólerősebbnek kell lennie, mert benne vannak a gólok. kiszolgálásban viszont jeles."
Tovább már nem olvastam... inkább bezártam a lapot
Még annyit,hogy sokak szerint a Real Madrid lefizette a FIFA-t,hogy adják CR-nek az Aranylabdát. Sőt,van olyan is,aki szerint a Real Madrid intézte el,hogy hosszabbítsák meg a szavazási időt...
Aranylabda - 2013
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Aranylabda - 2013
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Találtam egy fórumot,na mondom,itt komoly hozzászólások vannak,lehet szemezgetni... Az első komment így nézett ki:
"Nálam a sorrend: 1. ribery/messi, mert hiába jobb játékos messi, idén a sérülései miatt csak árnyéka volt önmagának. döntsék el a szavazók, hogy látják
3. ibra. ha már számít a pótselejtező, ibra csak belőtt kettőt a 4 helyzetéből, míg cr 4-et a 19-ből.
4. neymar. gólerősebbnek kell lennie, mert benne vannak a gólok. kiszolgálásban viszont jeles."
Még annyit,hogy sokak szerint a Real Madrid lefizette a FIFA-t,hogy adják CR-nek az Aranylabdát. Sőt,van olyan is,aki szerint a Real Madrid intézte el,hogy hosszabbítsák meg a szavazási időt...
- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Elvileg nov. 29.
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)
-
Mikor derül ki, hogy ki nyerte meg? hivatalosan januárban, de gondolom már előtte lehet tudni...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a múltkori kép szerint meg messi nyerte. ez egyet jelenthet...cr all the way baby.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Állítólag (ki más, mint a PP szerint ) már le volt szervezve egy titkos fotózás Riberyvel az Aranylabda győzelem miatt, de ezt törölték, amiért meg lett hosszabbítva a szavazás.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Na én pont rá gondoltam... Elvégre ő a csk. Meg azért meghatározó tagja évek óta a bajoroknak...DavieS írta:szerintem kisorsolták egymást között, ennél komolyabb indokot én se tudnék felhozni.Géci írta:Nálam ez a fő ok amiért nem adnám Riberynek...
ennyi erővel kaphatná Lahm is, sőt inkább ő akkormár.
- Galacticos
azt elfelejtitek hogy a bayern ellen is ő volt a legjobb, és a bl döntőben is.
plusz az ott szerzett gólok.
több ötletem nincs.
plusz az ott szerzett gólok.
több ötletem nincs.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
szerintem kisorsolták egymást között, ennél komolyabb indokot én se tudnék felhozni.Géci írta:Nálam ez a fő ok amiért nem adnám Riberynek...
ennyi erővel kaphatná Lahm is, sőt inkább ő akkormár.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nálam ez a fő ok amiért nem adnám Riberynek...Galacticos írta:ezt az ég világon senki nem tudja.BlancoMark írta:Egyébként én már azt sem értem hogy Ribéry miért is lett ennyire kiemelve a Bayernből. Pl. mitől volt jobb Robbennél aki sorban lőtte tavasszal a gólokat a BL-ben (egy rekordot is felállított) és a döntőt is eldöntötte?
nem csak te.
ilyen alapon müller is kaphatná, vagy schweinsteiger.
- Galacticos
ezt az ég világon senki nem tudja.BlancoMark írta:Egyébként én már azt sem értem hogy Ribéry miért is lett ennyire kiemelve a Bayernből. Pl. mitől volt jobb Robbennél aki sorban lőtte tavasszal a gólokat a BL-ben (egy rekordot is felállított) és a döntőt is eldöntötte?
nem csak te.
ilyen alapon müller is kaphatná, vagy schweinsteiger.
Egyáltalán nem az egyéni szempontok számítottak 2010től. Azóta nincsenek is szempontok. De felesleges is lenne, mert a szavazók nagy része össze-vissza szavaz a haverra, kedvencre, pofáraateeemadrid írta:Sneijder vs. Messi
Iniesta vs. Messi
Mindkét esetben az egyéni dolgok számítottak. Idén miért lenne jogos, ha másképp lenne?
CR vagy Ribery? Akármelyikük is kapja, megérdemli. Felesleges ezen vitatkozni. Kinek ki a jobb
Amúgy is simán benne van, hogy megint Messi kapja. Szerintem az eredeti szavazatok szerint így is történt
- BlancoMark
Egyébként én már azt sem értem hogy Ribéry miért is lett ennyire kiemelve a Bayernből. Pl. mitől volt jobb Robbennél aki sorban lőtte tavasszal a gólokat a BL-ben (egy rekordot is felállított) és a döntőt is eldöntötte?
- ateeemadrid
Szerintem a stílusból.Higgadjak le? Mire fel? Mi alapján állapítottad meg, hogy le kellene higgadnom?
Az szomorú, ha szerinted semmi probléma nincs az önfényezéssel. Egyébként nem csak magadat fényezve, vagy álszenteskedve lehet nyilatkozni. Tudod van egy bizonyos aranyközépút.Mi a baj az önfényezéssel? Én pl. ezerszer többek nézek egy ilyen nyilatkozatot, mintha álszent módon lehordta volna magát és agyonszopkodta volna CR vagy más teljesítményét
Sneijder vs. MessiAmúgy, ha megkapja senki nem szólhat egy rossz szót sem, mert teljesen jogos lesz.
Iniesta vs. Messi
Mindkét esetben az egyéni dolgok számítottak. Idén miért lenne jogos, ha másképp lenne?
Higgadjak le? Mire fel? Mi alapján állapítottad meg, hogy le kellene higgadnom?Gascoigne írta:Higgadj le. Felnőtt (többnyire), értelmes emberek vagyunk, el tudjuk dönteni, hogy nekünk mi fontos.
Mi a baj az önfényezéssel? Én pl. ezerszer többek nézek egy ilyen nyilatkozatot, mintha álszent módon lehordta volna magát és agyonszopkodta volna CR vagy más teljesítményétGascoigne írta:A franciát és a teljesítményét meg lehet védeni, attól még az önfényezés, főleg ebben a stílusban nem elegáns.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Vigyázz,mert néhány szerkesztőtársad megkeresCsabi írta:francia, mást nem is lehet tőle várni.
Ribery is inkabb vegezne a dolgat,mint hogy hulyesegeket nyilatkozzon. O megkeseriti. Mert CR aztan nem a leheto legveszelyesebb tamado. Oke
Kapja Messi Ugy nem lenne az hogy miert nem CR vagy Ribery kapta.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Higgadj le. Felnőtt (többnyire), értelmes emberek vagyunk, el tudjuk dönteni, hogy nekünk mi fontos. Akár röhögsz rajta, akár nem. A franciát és a teljesítményét meg lehet védeni, attól még az önfényezés, főleg ebben a stílusban nem elegáns.Wertz írta:Most megindulhat Ribery szidása Arra viszont kíváncsi lennék hányan szidnák, ha a Realban hozta volna ezt a teljesítményt, sikereket és ha CR nem itt játszana
Amúgy, ha megkapja senki nem szólhat egy rossz szót sem, mert teljesen jogos lesz. Ugyanez igaz Ronaldora is.
Viszont ezen a nagy Aranylabda mániáján én is csak röhögni tudok. Ezt a díjat 2010ben megölték, semmi rangja nincs már. Fel nem tudom fogni minek van ennyire ráizgulva
Hajdúról felesleges beszélni. Neki a Real szurkolás csak egy szerep
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Van 1 másik kedvencem is, még pedig, hogy az Aranylabdát egy évre adják és nem pár hónapra! A vicc, hogy nem csak Ribéry, de pl. madridista fannak elkönyvelt Hajdú Attilák és társaik is úgy vélik, hogy Cristianonak csak 2 jó hónapja van azt csókolom; kérdezném ezeket a "szakértőkét", hogy ők mégis hol voltak és miként, hogyan követték a sportot, illetve szeretett csapatukat a múlt félévben + a tavasszal (quasi egyedül vitte a hátán a csapatot ), ha így gondolják? A napnál világosabb, hogy egész évben hozott egy konstans, nagyon jó teljesítményt, amire aztán októbertől kezdve még durván rápakolt pár fokozattal és jelenleg kiválóra vizsgázik az emberünk!ribery hogy el van szállva azt az élet.
ő pokollá teszi a védők életét? amikor az ukránok is leszedik?
és ez érv mellette cr ellen?
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Riberyt főleg azért szidják, mert CR elé helyezte magát, CR-t lekicsinyítve. nem mindenki azt mondta, hogy ribery milyen sz.r