Erről az ilyen videók jutnak az eszembe https://youtube.com/shorts/Nz4yOs37LEY? ... D02wR06Mhnrealmadrid95 írta: A Barcelona végleg megszerezné az Atlético Madridtól Joao Félixet, akit a mostani idényre kölcsönvett. A portugál támadó jó formában játszik, öt gólnál és három asszisztnál jár minden sorozatot figyelembe véve. A két klub elképzelése az átigazolási díjat illetően azonban nagyon messze áll egymástól jelenleg, a Barcelona 30 millió eurót adna ki Félixért, míg az Atlético 80 millió eurót akar. Amennyiben nem sikerült megegyezniük a vételárról, úgy a katalánok egy újabb kölcsönvétellel fognak próbálkozni. (Mundo Deportivo)
Spanyol bajnokság
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
semmilyen felesleges kockázatot nem fognak vállalni, nyilván úgy mennek ki és azt mondják majd, hogy nyerni akarunk, de ez inkább lesz a nem akartunk kikapni, jó lenne nyerni, de az X is jóweah írta:Gondolod hogy a Barcelona hazai pályán az x-re megy rá?Kötve hiszem.Mind a két csapat győzelemért fog menni ez tuti.wZoLee7 írta:
az egyik kedvenc játékosom, de remélem azon a meccsen semmi nem jön össze neki Mondjuk szerintem félni biztos nem kell tőle, Kroos és még páran évekig dolgoztak vele, kívülről ismerik és tudják hogy kell hatástalanítani. Annyira meg megint god az ember, hogy gondot okozzon egyedül. Most kell igazán rákapcsolnunk amikor a mögöttünk levők egymással fognak játszani és szerintem a 0. perctől mindenki az x-re megy majd
-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
Gondolod hogy a Barcelona hazai pályán az x-re megy rá?Kötve hiszem.Mind a két csapat győzelemért fog menni ez tuti.wZoLee7 írta:az egyik kedvenc játékosom, de remélem azon a meccsen semmi nem jön össze neki Mondjuk szerintem félni biztos nem kell tőle, Kroos és még páran évekig dolgoztak vele, kívülről ismerik és tudják hogy kell hatástalanítani. Annyira meg megint god az ember, hogy gondot okozzon egyedül. Most kell igazán rákapcsolnunk amikor a mögöttünk levők egymással fognak játszani és szerintem a 0. perctől mindenki az x-re megy majdraul 4 ever írta: Iscotól is lehet félni, állandóan mom, 10-est játszik és jól.. megszívathat minket ő is.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
az egyik kedvenc játékosom, de remélem azon a meccsen semmi nem jön össze neki Mondjuk szerintem félni biztos nem kell tőle, Kroos és még páran évekig dolgoztak vele, kívülről ismerik és tudják hogy kell hatástalanítani. Annyira meg megint god az ember, hogy gondot okozzon egyedül. Most kell igazán rákapcsolnunk amikor a mögöttünk levők egymással fognak játszani és szerintem a 0. perctől mindenki az x-re megy majdraul 4 ever írta: Iscotól is lehet félni, állandóan mom, 10-est játszik és jól.. megszívathat minket ő is.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
A Barcelona végleg megszerezné az Atlético Madridtól Joao Félixet, akit a mostani idényre kölcsönvett. A portugál támadó jó formában játszik, öt gólnál és három asszisztnál jár minden sorozatot figyelembe véve. A két klub elképzelése az átigazolási díjat illetően azonban nagyon messze áll egymástól jelenleg, a Barcelona 30 millió eurót adna ki Félixért, míg az Atlético 80 millió eurót akar. Amennyiben nem sikerült megegyezniük a vételárról, úgy a katalánok egy újabb kölcsönvétellel fognak próbálkozni. (Mundo Deportivo)
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Iscotól is lehet félni, állandóan mom, 10-est játszik és jól.. megszívathat minket ő is.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Ilyenkor mennek a legnagyobbat a cserejátékosokRealista24 írta: Real Betis' Nabil Fekir, William Carvalho, Marc Barta, Youssouf Sabaly, Hector Bellerin and Guido Rodriguez will all miss Saturday's game against Real Madrid.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Real Betis' Nabil Fekir, William Carvalho, Marc Barta, Youssouf Sabaly, Hector Bellerin and Guido Rodriguez will all miss Saturday's game against Real Madrid.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
realmadrid95 írta: Bryan Zaragoza nagyon jo kis jatekos, 9 meccs, 5 gol, ugy hogy igazabol kozeppalyast jatszik. Szerintem egy Socban, Atmben nagyon hasznos lehetne.
A Bayern München 15 millió euróért leigazolta a Granada 22 éves spanyol válogatott balszélsőjét, Bryan Zaragozat, aki jövő nyáron csatlakozik a bajorokhoz.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
egyreszt nem birjuk megfizetni, az a 70 millas ar az a jo teljesitmeny es a PL hype miatt csak felfele kuszik majd.
masreszt meg ha lenne is ra penzunk, akkor is van egetobb problemank.
harmadreszt eleg profinak tunik, biztos latja, hogy katyvasz van naluk, szoval nem csak ti, de meg mas klubok is elonyt elveznenek a kegyeiert velunk szemben.
masreszt meg ha lenne is ra penzunk, akkor is van egetobb problemank.
harmadreszt eleg profinak tunik, biztos latja, hogy katyvasz van naluk, szoval nem csak ti, de meg mas klubok is elonyt elveznenek a kegyeiert velunk szemben.
-
Lewa nem volt Realos, nem? Aubanak volt gyerekkori alma nalunk jatszani, de vegul o is ott kotott ki.dzsi91 írta:Fixen Realosnak gondolom szoboszlait bár lewandowski is ott kötött ki végül így nem lehetetlen.realmadrid95 írta: Felix szerint Szoboszlai egy nap a Barca jatekosa lehet, tovabba hozzatette, hogy nagyon tetszik neki a Magyar csknk jateka.
Egyebkent szerintem Szobonak a mi jatekunk fekudne, a Barcae aligha es nyilatkozatai alapjan egyertelmu, hogy Realt valasztana.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az ügyesz negy ev bortont kert a Vinicius babat logatokra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ami jobb is, marmint Lewa.dzsi91 írta:Fixen Realosnak gondolom szoboszlait bár lewandowski is ott kötött ki végül így nem lehetetlen.realmadrid95 írta: Felix szerint Szoboszlai egy nap a Barca jatekosa lehet, tovabba hozzatette, hogy nagyon tetszik neki a Magyar csknk jateka.
Szobi egyertelmu
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Fixen Realosnak gondolom szoboszlait bár lewandowski is ott kötött ki végül így nem lehetetlen.realmadrid95 írta: Felix szerint Szoboszlai egy nap a Barca jatekosa lehet, tovabba hozzatette, hogy nagyon tetszik neki a Magyar csknk jateka.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Felix szerint Szoboszlai egy nap a Barca jatekosa lehet, tovabba hozzatette, hogy nagyon tetszik neki a Magyar csknk jateka.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
OFFICIAL: Javier Tebas is re-elected as president of La Liga until 2027!
Barki meglepodott?
Barki meglepodott?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Fuu de undorító ez a la liga.. Nézem mert megtettem mixen, hogy fordít a celta, de az ilyen undormany féreg csapatok mint ez a cadiz hányinger amit levagnak. A Fali nevű játékosunk nettó 5 percet egyedül elhízott szineszkedessel.. A Gil manzano nyilván idióta és nem szankciónálja...ja és csak 5 percet hosszabbított. Szval nevetsegesen gyenge a la liga alsohaza..
- BlancoMark
Mekkora bohoc. Hatalmas tiszteletlenseg egyreszt ez azzal a klubbal szemben amihez jelenleg is szerzodes kot, masreszt ilyen unnepleshez mininum jarnia kene egy konstans vilagklasszis teljesitmenynek. Mint mondjuk Bellingham eseteben.
Nehez nem generalizalni az esetet es nem azt gondolni, hogy a csavo joval tobbet gondol magarol mint ami. Es ez a hozzaallas meg is magyarazza, hogy miert nem tudott eddig szinte semmit megvillantani abbol, hogy miert is kerult annyiba amennyibe kerult.
Azt gondolom addig jarunk jol amig ilyen link alakokra epit a Barca.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Vagy a kiábrándult city drukkerek?
Amúgy respekt azoknak, akik atma meccset néznek.. Amikor bajnokok lettek néztem őket utoljára..
Amúgy respekt azoknak, akik atma meccset néznek.. Amikor bajnokok lettek néztem őket utoljára..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91