OFF
Re: OFF
ott petko volt a nevem, de azt itt nem tudtam regisztrálni, mert azt írta, hogy már foglalt.
de mindjárt csinálok egy új usert és nem lesz itt kavarodás. vagy ha valamelyik moderátor lenne olyan kedves és megváltoztatná másra a nevemet
de mindjárt csinálok egy új usert és nem lesz itt kavarodás. vagy ha valamelyik moderátor lenne olyan kedves és megváltoztatná másra a nevemet
- ___Samy___
a régi oldalon mi volt a neved? vagy oda nem voltál regisztrálva?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
nem olyan bonyolult ez. amikor itt megnyílt az oldal, akkor már casso casso néven volt a madridistán ( ) én meg a keresővel ott nem találtam accelt (mert valami rémlett, hogy volt) és gondoltam úgysem fog haragudni érte
- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
accel írta:de akkor szeretném megkérdezni vmelyik modit, hogy van-e lehetőség névváltásra?
Neked már nincs.
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Valaki mesélje már el nekem, hogy miért nem nyitja meg ez a szerencsétlen honfoglaló a baráti játékot. Rányomok és semmi. Tiszta szar lett.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
___Samy___ írta:most akkor a régi accel Casso lett, mert lenyúlták az accel nicknevet?
L.Miki írta:Nekem azt mondta Cassó, hogy aki a másik oldalon volt accel meg stb, az ő valójában, csak mivel ő ide Cassóként regisztrált valaki lenyúlta a nevét ami a régi accel és azt használja...
amikor megnyílt ez az új oldal, akkor direkt megnéztem madridistán, hogy volt-e valaki aki ezt a nevet használta - mert rémlett - és ugye akkor már casso volt. én meg felhasználtam ezt, nem gondoltam, hogy probléma lesz.Casso írta:Én vagyok accel és Cassora váltotta a nevét. Aztán valaki lenyúlta a régi nevemet.
de akkor szeretném megkérdezni vmelyik modit, hogy van-e lehetőség névváltásra? :-)
Ezt vágom, csak nem erre gondolok.Kerlon írta:Csak egy tipp féle: jelentkezz ki a chatből. Gépen meg lehet csinálni, akkor elvileg nem látják, hogy aktív vagy-e. Üzentet írni, fogadni utána is tudsz, de csak a központból.
De azért köszi.
Mert ha mobilról jelentkezel be, akkor kiírja az ismerőseid chat listájában, hogy mikor léptél be (pl. 23 perce (23m), 2órája (2h)). És ezt akarom átállítani.
Csak egy tipp féle: jelentkezz ki a chatből. Gépen meg lehet csinálni, akkor elvileg nem látják, hogy aktív vagy-e. Üzentet írni, fogadni utána is tudsz, de csak a központból.Sierra írta:Senki nem tudja/nincs ötletetek?Sierra írta:Lenne egy kérdésem srácok!
Facebook-on be lehet valahol állítani, hogy mások ne lássák, hogy mobilról mikor jelentkeztem be utoljára? Illetve azt be lehet-e, hogy én ne lássam, hogy más mikor jelentkezett be? Google-ben próbáltam finomítani a keresést, de semmit nem találtam erről. Remélem tudja valaki!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Senki nem tudja/nincs ötletetek?Sierra írta:Lenne egy kérdésem srácok!
Facebook-on be lehet valahol állítani, hogy mások ne lássák, hogy mobilról mikor jelentkeztem be utoljára? Illetve azt be lehet-e, hogy én ne lássam, hogy más mikor jelentkezett be? Google-ben próbáltam finomítani a keresést, de semmit nem találtam erről. Remélem tudja valaki!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ajánljatok valami minőségi napszemüvegeket, 20k lenne a plafon amit kiadnék érte.
Jöhet mindenféle, kivéve az ilyen vékony és kicsi titkosügynököset, mert azokat rühellem.
És az ilyen rózsaszín, lila meg piros keretűektől is kíméljetek, köszi. :Đ
Jöhet mindenféle, kivéve az ilyen vékony és kicsi titkosügynököset, mert azokat rühellem.
És az ilyen rózsaszín, lila meg piros keretűektől is kíméljetek, köszi. :Đ
Én is kitöltöttem...
...a pálinkát a pohárba. Egs!
...a pálinkát a pohárba. Egs!
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
-
még1szer köszi mindenkinek aki kitöltötte vagy ki fogja tölteni
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kitöltve :-)
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- ___Samy___
mondjuk pinket
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ___Samy___
igenDupla D írta:Szintén.
Egyébként mi ez a lila név? Miért büntetnek titeket ezzel?
Multimédiások vagytok?
most akkor a régi accel Casso lett, mert lenyúlták az accel nicknevet?