Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
kiserik

Re: Politika

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. december 15., péntek 21:26

Gonzi írta:
Tudnal forrast adni a soraidhoz?
Nem. Elvitte a postagalamb. Puszi
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Gonzi
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Gonzi » 2023. december 15., péntek 21:03

kiserik írta: Na nem is akarok jobban belemenni, mindenki azt hisz, amit akar. Én biztosan nem bízom egy olyan emberben, akiről ezt írják: "A TPLF, mint marxista szervezet, törzsi alapon háborúzott nemcsak a szintén marxista központi kormánnyal, hanem a szomszédos népekkel is. Ennek az USA által terrorista szervezetként nyilvántartott alakulatnak a harmadik embere volt, ami sokkal jelentősebb pozíció, mint az egészségügyben betöltött tisztsége. A Hágai Nemzetközi Bíróság előtt kell majd felelnie tömeggyilkosságokért és kínzásokért, továbbá terméketlenséget okozó praktikákért, gyakorlatilag etnikai tisztogatásért, amiket az ellenségként kezelt amhara népcsoporton hajtott végre. Népszámlálási adatok szerint az amhara népesség e dicstelen időszak után kétmillióval csökkent. Nem a régmúltban elkövetett tettekről van szó, hiszen európai szemmel barbár cselekményei 2018-ig folytak."
Tudnal forrast adni a soraidhoz? Fura hogy elobb bizol meg valami ketes eredetu informacioban, mint egy tagok altal megvalasztott vezetoben. Mindenesetre itt van az USA altal terroristanak itelt csoportok listaja: https://www.state.gov/foreign-terroris ... izations/
Sehol nincs rajta TPLF.

Abba most ne is menjunk bele melyen hogy az Etiop helyzet annal joval bonyolultabb minthogy valami kurucinfos szoszenetbol megertsd, de mivel egy mocskos diktator uralta az orszagot 77-tol, nyilvanvaloan szervezetek jottek letre a megbuktatasara, es ahogy az lenni szokott, a diktatort nem bridzspartival kergettek el. Ebbol kifolyolag szamon kerni barkin, aki tagja volt egy, az orszagat felszabadito mozgalomnak, kicsit visszas. A jelenlegi - Nobel-békedíjas - Etiop miniszterelnok is egy ilyen szervezet tagja volt. Es igen, sajnos ezek a csoportok utana neha hasonlo utra ternek, de ez mar masik tema.

A bemasolt szoveged tobbi reszenek pedig nyoma sincs a neten hiteles forrasbol. De racionalisan gondolkozva - es most komolyan kerdezem, mert nagyon nehezemre esik megerteni amikor valaki egy ilyen szoveget elhisz - megis miert akarnanak europai, eszak-amerikai, azsiai orszagok megvalasztani egy egeszsegugyi szervezet elere egy tomeggyilkost? Nem lenne szerinted tele a sajto azzal hogy egy hagai nemzetkozi birasogon, ahol a legsotetebb balkani hentesek ultek, a who foigazgatoja a vadlott? Ez az egesz kinek lenne jo? Vagy errol senki nem tud, csak te meg a mihazankos arcok, es most misszion vagytok, hogy minket buta embereket felvilagositsatok?

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. december 15., péntek 12:01

géza: részvétem. Ajánlom figyelmedbe a hosszabb videót is. Én úgy gondolom, hogy pont azoknak kellene szélsesebb körben tájékozódni az ügyben, akik károsultjai a Covid mizériának, főleg úgy, ha vannak olyan hangok, akik azt mondják, hogy máshogyan kellett volna csinálni sok mindent. Lehotának a stílusa nekem sem tetszik, de az információ érdekes és elgondolkodtató. És ő tényleg szakember. Sajnos itthon tényleg a folyamatos pánikkeltés ment főleg az idősek körében. Én egy kis faluban élek, ahol sok az idős ember. Mindannyian attól rettegtek, hogy csak el ne kapják a koronát, mert akkor meghalnak. Aztán az egyikük a második Pfaizer vakcina után rosszul lett és még aznap este meghalt. Akkor korona áldozatként lett nyilvántartva (mint szinte mindenki), ma már tudjuk, hogy mellékhatás...

Na nem is akarok jobban belemenni, mindenki azt hisz, amit akar. Én biztosan nem bízom egy olyan emberben, akiről ezt írják: "A TPLF, mint marxista szervezet, törzsi alapon háborúzott nemcsak a szintén marxista központi kormánnyal, hanem a szomszédos népekkel is. Ennek az USA által terrorista szervezetként nyilvántartott alakulatnak a harmadik embere volt, ami sokkal jelentősebb pozíció, mint az egészségügyben betöltött tisztsége. A Hágai Nemzetközi Bíróság előtt kell majd felelnie tömeggyilkosságokért és kínzásokért, továbbá terméketlenséget okozó praktikákért, gyakorlatilag etnikai tisztogatásért, amiket az ellenségként kezelt amhara népcsoporton hajtott végre. Népszámlálási adatok szerint az amhara népesség e dicstelen időszak után kétmillióval csökkent. Nem a régmúltban elkövetett tettekről van szó, hiszen európai szemmel barbár cselekményei 2018-ig folytak."

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 15., péntek 10:22

Megkoszonnem, ha erre nem probalnal meg okoskodni
LOL wtf :lol: :coffee:
thereisonly1ronaldo

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2023. december 15., péntek 10:14

kiserik írta: Amúgy ha már írokí (írhatok ), dobok még egy érdekességet: COVID: rövidebben: https://www.youtube.com/watch?v=_X1iImb8qm4 hosszabban akit érdekel:
Negy percig birtam, itt mar boven mennek a csusztatasok, mar haromszor elmondta, hogy a fertozotteket 100%-os halottaknak allitottak be az elejen, errol szo sem volt, ott volt minden adatsorban a halalozasi szazalekos rata, ami olyan 1-2% korul mozgott, ha jol emlekszem, ami ha megfertozodik mindenki, eleg nagy szam.

Masreszt mondja a vakcina mellekhatasait. Szivesen leirom neked, hogy melyik temetobe es milyen sirko alatt temettuk el a szuleim neked is kiserik, meg Lehotkanak is, es ott megfejtethitek, hogy valojaban mennyire karosak ezek a mellekhatasok, es mennyire reagaltuk tul az intezkedeseket.

Megkoszonnem, ha erre nem probalnal meg okoskodni, en reszemrol lezartam a beszelgetest.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 15., péntek 8:35

Realista24 írta: Ausztria is leleplezte az egynapos matricát. 8,6 euró.
kinek mit intezett a kormanya.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 15., péntek 6:24

Ausztria is leleplezte az egynapos matricát. 8,6 euró.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2023. december 14., csütörtök 23:54

kiserik írta: Ha már így belejöttünk egy érdekes interjú Rónai Egonnal: https://www.youtube.com/watch?v=ISGep0sdNGU (van olyan hasznos elfoglaltság, mint az a Tate, vagy ki a fene hallgatása :lol: )
pont most néztem meg :D
Kép

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. december 14., csütörtök 23:23

Ha már így belejöttünk egy érdekes interjú Rónai Egonnal: https://www.youtube.com/watch?v=ISGep0sdNGU (van olyan hasznos elfoglaltság, mint az a Tate, vagy ki a fene hallgatása :lol: )

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. december 14., csütörtök 18:17

kiserik írta:
Érdekes vélemény, amivel egyrészt elismered, hogy jó szakember, másrészt konkrétumok nélkül alá is ásod a szavahihetőségét :D Hogy példát mondjak a saját szakmámból: tudom, hogy a szántás rossz hatással van a talajra és a gazdálkodásra és bár van jótékony hatása is, de az eltörpül a rossz mellett, így biztos, hogy nem fogok példát felhozni egy vitában a szántás mellett. A forgatás (szántás) nélküli talajművelés ellenzőit meg valahogy ki fogom hagyni, mert egyszerűen nem értek egyet velük.

Vannak szakemberek akikben megbízom, mert érett hozzá a személyiségük. Tudom, hogy fontos számukra az, hogy mind a két oldalt körbejárják, ezért nem érzem szükségességnek, hogy utómunkát tegyek, maximum akkor ha a témába jobban bele akarom ásni magam.

Na most nem fogok Letoha fb oldalára felnézni, de 100%Ig biztos vagyok benne, hogy az utolsó 10..de legyen inkább 5..posztjaiban jelen van a gúny, a felsőbbrendűség. Hiába vannak külföldön is elismert projectjei és hiába dolgozott a testvére covid osztályon. Ő számomra nem lesz egy olyan személy akinek a tudományos posztjaiban teljesen megbízok. Ha posztoltál az ellenkezőjéről és alá is támasztottad, akkor törölte a kommentet. Később már korlátozta ki szólhat hozzá és csak a seggnyalók írtak.

Pár évet voltam dietetika szakon. Ott megtanultam a hierarchiáját a tudományos bizonyitékoknak. Egy esettanulmány szép meg jó de sokszor nincs klinikai relevanciája. De amire célozni akartam letohával kapcsolatban az az, hogy vegyük pl a plant based diéta legismertebb alakját Dr Gregert. Egy tonna videója van fent youtubon és minden tudományosan megalapozott. A végkövetkeztetés, hogy a legegészségesebb dolog amit tehetsz magaddal az a teljes értékű növényi diéta. Vannak metaanalizisek, clinical trialok, esettanulmányok ami ezt megerősíti. De mit is erősítenek azok a tanulmányok? Az igazságot? Nem. A véleményét, meggyözödését. Na most egy LCHF diétát követő orvos, kutató, dietetikus szerint a paleo diéta a minden, a vegánság meg egy zsákutca. Ők is megerősíitik ugyan azt.

Majd meghallgatsz egy Gill Carvalhot aki vegán táplálkozástudományi szakértő és kutató. Aki elmondja a videóiban a hátúlütőket és azt is hogy teljesen rendben van ha húst eszel. Ezt nyugodt hangszínben, lenézés nélkül teszi.

Na Letoha nem ide tartozik. Másik oldalról Boldogkői Zsolt nem ide tartozik. Ők a skála végén helyezkednek el, más más oldalról. Persze ettől én még elismerem mindenki tudását, mert tudom, hogy nem hülyék és egy pontig igazuk van.

Toroczkai parlamenti felszólalását pont meghallgattam. Folyamatosan ismétlődik az a jelenség, hogy a mondandója elején betámadja az ellenzéket, majd belekezd többé kevésbé diplomatikusan támadni a fideszt. A mondandója közepétől pedig egyre jobban gyalázza az ellenzéket de elismeri a kormány tevékenységeit.

Aki hallott pl Márky Zayt, vagy mittudom én Pogátsa Zoltán közgazdász podcastjét ott azért bőven elfér egy kis kormánydicsérés. Valahol ezeket a hangokat kellene a tömegnek szerintem meghallania.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. december 14., csütörtök 15:30

kierkegaard írta: Én nagyon sokat követtem Letoha Tamást mert nyilván szimpatikus volt, hogy szembe megy a mainstreammel. Viszont egyre ellenszenvesebbé vált a stílusa miatt. Ha valakinek ilyen a stílusa akkor távolodik az objektivitástól. Aztán szépen lassan lejött, hogy ő is elköveti azt a hibát mint sokan mások. Azaz a mondanivalóját cherry picking tanulmányokkal erősíti meg. Azaz, azokat a szakembereket követi és azokat a tanulmányokat posztolja amelyek az ő igazságát erősitik meg. Az ellenkezők meg valahogy kimaradnak.

Toroczkai László pedig cherry picking szakembereket hív meg. Erősen jobbos arcok akik rendszeresen köpködnek a baloldalra és néha még egy kis konteó is belefér a háttérhatalmakkal kapcsolatban.
Persze Letoha Tamás nem egy kókler, nem egy Gödény, csak őt is úgy kell követni, hogy utánanézünk annak amit mond.
Érdekes vélemény, amivel egyrészt elismered, hogy jó szakember, másrészt konkrétumok nélkül alá is ásod a szavahihetőségét :D Hogy példát mondjak a saját szakmámból: tudom, hogy a szántás rossz hatással van a talajra és a gazdálkodásra és bár van jótékony hatása is, de az eltörpül a rossz mellett, így biztos, hogy nem fogok példát felhozni egy vitában a szántás mellett. A forgatás (szántás) nélküli talajművelés ellenzőit meg valahogy ki fogom hagyni, mert egyszerűen nem értek egyet velük.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. december 14., csütörtök 15:12

h3x0r írta:
kiserik írta: Lacibohócék tartózkodtak

...

Az országgyűlési szavazás igazságosabbá tételét pedig az ellenzékkel közösen szavazta le a kormánypárt. :hmmm:
TELJESEN LENYEGTELEN, hogy az egyik tartozkodik, a masik meg leszavaz valamit vagy sem (esetleg meg csak meg sem jelenik). Mindket (mindharom) esetben 0 beleszolasuk van egy mar eldolt kerdeshez.
Nagyon szomorú, hogy ilyen szintre jutott a politika és az emberek politikához való viszonya. Hogy lenne lényegtelen? Ha majd 10 éve papolok, hogy milyen igazságtalan a választási rendszer (egyenesen alkotmányellenes, igaz főpolgármesterúrkarigeri?), majd mikor megkérdezik, hogy igazságosabbá akarja e tenni én nemmel szavazok, akkor az milyen üzenet a választóimnak? Sajnos ott tartunk egy ideje, hogy a szavazók azt sem tudják, hogy mire szavaznak. A pártoknak lassan programjuk sincs. Csak kultusz szavazás van. Mindegy hogy az mit csinál, mit akar, mit csinált a múltban, akkor is arra fog szavazni. Az emberek nagy része választott magának egy oldalt valamikor, és az annak megfelelő agymosással mosatja magát.

És most lehet jönni, hogy én meg a konteós agymosással mosatom magam, csak közben követem a 444-et, a Telexet, a Partizánt is, vagy a másik oldalról az Ultrahangot (Nógrádit bírom :D ), de pl a Kuruc infót meg nem.
zsuninnyo írta:
kiserik írta:
https://telex.hu/valasztasi-foldrajz/20 ... budapesten :hmmm:

Lacibohócék tartózkodtak, mert a Fidesz egy utolsó perces módosítással megváltoztatta a bejutási küszöb értéket, ha több párt együtt indul, ezzel a baloldalnak kedvezve. :hmmm:

Tartozdokok -> nekem mindegy. A legkenyelmesebb modja, ha a szavam nem szamit, kihuzni magam a felelosseg alol, hiszen nem voltam mellette, de a masik oldal sem mondhatja, hogy ellen voltam.
Mar alapbol nem ertem mit keres ott a tartozkodas, de hogy meg hasznaljak is.. Felreertesek elkerulese vegett, ezt MINDEN oldalra ertem.
Egyrészt egyetértek, másrészt a demokráciához hozzátartozik ez is.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. december 14., csütörtök 14:02

kiserik írta: Lacibohócék tartózkodtak

...

Az országgyűlési szavazás igazságosabbá tételét pedig az ellenzékkel közösen szavazta le a kormánypárt. :hmmm:
TELJESEN LENYEGTELEN, hogy az egyik tartozkodik, a masik meg leszavaz valamit vagy sem (esetleg meg csak meg sem jelenik). Mindket (mindharom) esetben 0 beleszolasuk van egy mar eldolt kerdeshez.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. december 14., csütörtök 13:21

kiserik írta:

Lacibohócék tartózkodtak, mert a Fidesz egy utolsó perces módosítással megváltoztatta a bejutási küszöb értéket, ha több párt együtt indul, ezzel a baloldalnak kedvezve. :hmmm:

Tartozdokok -> nekem mindegy. A legkenyelmesebb modja, ha a szavam nem szamit, kihuzni magam a felelosseg alol, hiszen nem voltam mellette, de a masik oldal sem mondhatja, hogy ellen voltam.
Mar alapbol nem ertem mit keres ott a tartozkodas, de hogy meg hasznaljak is.. Felreertesek elkerulese vegett, ezt MINDEN oldalra ertem.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. december 14., csütörtök 12:22

Én nagyon sokat követtem Letoha Tamást mert nyilván szimpatikus volt, hogy szembe megy a mainstreammel. Viszont egyre ellenszenvesebbé vált a stílusa miatt. Ha valakinek ilyen a stílusa akkor távolodik az objektivitástól. Aztán szépen lassan lejött, hogy ő is elköveti azt a hibát mint sokan mások. Azaz a mondanivalóját cherry picking tanulmányokkal erősíti meg. Azaz, azokat a szakembereket követi és azokat a tanulmányokat posztolja amelyek az ő igazságát erősitik meg. Az ellenkezők meg valahogy kimaradnak.

Toroczkai László pedig cherry picking szakembereket hív meg. Erősen jobbos arcok akik rendszeresen köpködnek a baloldalra és néha még egy kis konteó is belefér a háttérhatalmakkal kapcsolatban.
Persze Letoha Tamás nem egy kókler, nem egy Gödény, csak őt is úgy kell követni, hogy utánanézünk annak amit mond.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. december 14., csütörtök 12:11

Akkor legyen az a tanulság a mihazánknak, hogy ne adjanak több tippet a fidesznek, mert úgyis a saját ízlésükre formálják az ötleteket.

Ukrajna csatlakozás nyilván ne menjen végbe most, de nem is erről van szó.
Én se támogatom.

Csak ne az legyen az indok, hogy mert korrupt ország.
Pláne ne a fidesz érveljen ezzel, ha kérhetem:)
Mert vannak ennél racionálisabb ellenérvek is Ukrajna ez csatlakozása ellen.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. december 14., csütörtök 12:07

csababarca írta: Megszavazták a "bátorak" lacibohócék törvényjavaslatát, persze módosítva, így Laciék tartózkodtak :lol: :lol: :lol:

Persze csak a fővárosra vonatkozó szabályokat módosították, ami már életbe is lép '24-ben, milyen fair a játékszabályokat módosítgatni hónapokkal a választás előtt.
khm, jogállam.

Továbbra sem értem, hogy mit befolyásol az, hogy fél évvel a választások előtt módosítanak egy ilyet, hogy igazságosabb legyen a végeredmény? Itt azért azt nem lehet mondani, hogy ennek tudatában máshogy készülünk megnyerni a szavazókat :lol:

Amúgy ha már írokí (írhatok :lol: ), dobok még egy érdekességet: COVID: rövidebben: https://www.youtube.com/watch?v=_X1iImb8qm4 hosszabban akit érdekel: https://www.youtube.com/watch?v=m-h3vWNdK98

Illetve érdekelne az érintettek véleménye az ukrajnai Eu-s csatlakozásról és annak vitájáról: https://www.youtube.com/watch?v=1iI1xQ86M-4

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2023. december 14., csütörtök 12:00

illgner írta: Ráadásul a magyar ember ragaszkodik ahhoz, hogy választhasson magának képviselőt, azaz egy hús-vér embert, ne csak szimplán személytelen pártlistákra lehessen szavazni.
Szerinted a lakossag hany szazaleka tudja, hogy ki az o valasztokeruleteben a kepviselo? Az iksznel csak a nev melletti logo szamit, semmi mas.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 14., csütörtök 8:45

Az új argentin elnök felére csökkentette a peso értékét. Az újonnan megalakult argentin kormány csökkenti az állami kiadásokat és 50 százalékkal leértékeli a pesót az amerikai dollárral szemben, hogy stabilizálja a makrogazdaságot és elékerülje a hiperinflációt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. december 14., csütörtök 8:07

El Sie7e írta:
zsuninnyo írta:

ELeg szorakoztato, hogy egy egzakt kerdesre nem tudsz valaszolni, valoban. Amolyan "x millio fideszes birka" modjara mutatod a peldat.
ez egy tipikus egybites gonolkodás ami a libsikre szokott jellemző lenni, ők azok, ha akár csak mást gondol a másik az már csak rossz lehet. hülye kérdésre nem lehet értelmes választ adni, ha az a kérdésed hány ember szavazott a fideszre, akkor külön kell választani a listát és az egyéni vk-ket. :) nem tudom mennyire vagy otthon a választási rendszerben (mind hazai, mind nemzetközi szinten), de sztem még a magyart sem ismered eléggé ahhoz, hogy megértsd, hogyan működik, legalábbis a kérdésed alapján ezt az egyértelmű következtetést sztem mindenki bátran le tudná vonni, talán 8 általános sem kell hozzá.

hányan szavaztak a fideszre?
mint ahogy előbb is írtam, LISTÁN 54%, sztem már másodjára válaszolok neked :)

ezzel összekeverni az egyéni vk-kat, teljes képzavar. összeadhatom neked hogy a 106 körzetben összesen hányan szavaztak a fideszre és nem a fideszre, de ha ezt hozzáadjuk a listás szavaztok számához, és ebből akarunk arra következtetni hogy hogyan lett meg a 2/3, akkor ez csak azt a szűklátókörűséget bizonyítja ami az ellenzéki oldalon jellemző, és ami miatt rengetegen ódzkodnak hogy oda húzzák az x-et.
Arrol volt szo, hogy mindenki annyit kepviselot adjon, amekkora a tamogatottsaga.Kivancsi vagyok, van-e olyan fidesz szavazo akik "keresztbe" szavaztak, tehat a listan a fideszre, de amugy egyeniben meg vkire aki nem fideszes, vagy forditva (elenyeszoen keves, mert ez egy hit, nem racionalitas kerdese). Tehat innen latszik, hogy a fidesz tobbe-kevesbe 54%-a, az egy valos szam. Tehat ha ezt az elvet nezzuk, akkor legyen a kepviselok 54%-a fideszes.
Egyaltalan semmi kepzavar nem volt, csak te nem vagy hajlando megerteni, ami az alap tezis volt.

Vissza: