Most a bvb ellen nagyon jol jatszott.ikarus93 írta: Ez a Zaire Emery elég komoly játékos már most 17! évesen.
PSG megütötte a főnyereményt vele.
Az fix,hogy nagyon nagy tehetseg es oriasi jovoje lehet.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. december 15., péntek 13:01
Most a bvb ellen nagyon jol jatszott.ikarus93 írta: Ez a Zaire Emery elég komoly játékos már most 17! évesen.
PSG megütötte a főnyereményt vele.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. december 15., péntek 12:04
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. december 15., péntek 11:55
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. december 15., péntek 7:52
Roviden: mert a newcastle es a MU csoport utolsokent esett ki a BL-bol es lehuzzak az atlagot.Realista24 írta: Serie A are first for the race for earning a 5th UCL spot:
1st - Italy (13,714 points)
2nd - Germany (13,642 points)
3rd - Spain (12,687 points)
4th - England (12,375 points)
5th - France (11,083 points)
The top two leagues will receive a 5th UCL spot.
[@FootRankings]
Besztlig miért csak a negyedik?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 15., péntek 7:16
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. december 14., csütörtök 14:49
Sorsolással. Kalaponkent az egyikkel idegenben a másikkal hazai pályán.Eleve, mi alapján dől majd el, hogy kivel játszunk otthon vagy idegenben? Rohadtul nem mind1.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. december 14., csütörtök 14:19
Matchday 1: 17–18 September 2024Dupla D írta: Plusz most már januárig fog húzódni ez a “csoportkör”.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 14., csütörtök 13:45
€36.38m from UEFA coefficient ranking.Realista24 írta:15,6 a csoportkör maga, 9,6 a továbbjutás. Plusz a győzelmi pénzek, amit írtál.weah írta:
2.8 millió egy nyert meccs a csoportkörben,az 16.8...25 milliót fizetnek azért ha továbbjut valaki a csoportból?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. december 14., csütörtök 13:44
Lesz is összevisszaság ebben biztos vagyok. Eleve, mi alapján dől majd el, hogy kivel játszunk otthon vagy idegenben? Rohadtul nem mind1. Azt a részét hangoztatja majd az uefa ennek is h örüljünk, több haza meccs, több bevétel, arról meg majd nem beszélnek h 4x kell utazni kitudja hová és több a meccs. Számomra az az érdekes, hogy senkit nem zavar az új rendszer, de ha superligának hívnák már tele lenne a mediah3x0r írta:Ez a fordulonkenti sorsolas (vagy mondhatjuk ugy, hogy automatikus parositas) tok jol mukodik egy mini bajnoksagban, ahol van x csapat egy helyszinen es minden kor utan kialakul a parositas a tabella alapjan (1-2, 3-4, 5-6, stb). Viszont ahogy elokerul olyan szempont is, hogy hazai meg idegenbeli palya es mindenkinek legyen 4 hazai es 4 idegenbeli meccse, foleg az utolso 2-3 fordulo kornyeken teljes ossze visszasag lenne.Dupla D írta: Az én értelmezésemben márpedig úgy kéne lennie, hogy nem előre sorsolnak ki 8 ellenfelet, hanem minden egyes kör után kapunk valakit, aki hasonló statisztikával rendelkezik mint mi.
De most elkezdtem az UEFA oldalán lévő cikket értelmezni, és valóban inkább az jön le, hogy már nyáron kisorsolják a 8 ellenfelünket. Ez szerintem kevésbé jó így, pont elveszik a svájci rendszer lényegét, ami azon alapul, hogy folyamatosan változnak az erőviszonyok a korábbi meccseknek megfelelően.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 14., csütörtök 13:18
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. december 14., csütörtök 12:59
Ez a fordulonkenti sorsolas (vagy mondhatjuk ugy, hogy automatikus parositas) tok jol mukodik egy mini bajnoksagban, ahol van x csapat egy helyszinen es minden kor utan kialakul a parositas a tabella alapjan (1-2, 3-4, 5-6, stb). Viszont ahogy elokerul olyan szempont is, hogy hazai meg idegenbeli palya es mindenkinek legyen 4 hazai es 4 idegenbeli meccse, foleg az utolso 2-3 fordulo kornyeken teljes ossze visszasag lenne.Dupla D írta: Az én értelmezésemben márpedig úgy kéne lennie, hogy nem előre sorsolnak ki 8 ellenfelet, hanem minden egyes kör után kapunk valakit, aki hasonló statisztikával rendelkezik mint mi.
De most elkezdtem az UEFA oldalán lévő cikket értelmezni, és valóban inkább az jön le, hogy már nyáron kisorsolják a 8 ellenfelünket. Ez szerintem kevésbé jó így, pont elveszik a svájci rendszer lényegét, ami azon alapul, hogy folyamatosan változnak az erőviszonyok a korábbi meccseknek megfelelően.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 14., csütörtök 12:25
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. december 14., csütörtök 11:38
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. december 14., csütörtök 11:36
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. december 14., csütörtök 11:34
Na, közben találtam ezt az espn cikket, ami választ ad a kérdéseimre. Tudni fogjuk az első forduló előtt minden ellenfelünk kilétét. És azért volt a kavarás ezzel a svájci rendszer kifejezéssel, mert mind a 36 csapat egyetlen tabellán lesz rangsorolva, hiába nem játszik mindenki mindenkivel. Ami érdekes lehet még, hogy a liga helyezés ad majd valamiféle kiemelést a tavaszi ágrajzhoz is, tehát elvileg érdemes lesz az első nyolcon belül is minél előbb végezni.Donát írta:Lehet majd tudni már az első forduló előtt, hogy melyik 8 csapattal játszunk a "liga-körben", vagy nem?CS0ki írta: De, random fogunk jatszani csapatokkal, igazából abban más, hogy a saját kalapodbol is kapsz ellenfelet. És ez az elején kialakulása, mármint hogy kikkel hol játszol, nem változik az ősz folyamán dinamikusan.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. december 14., csütörtök 11:27
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. december 14., csütörtök 11:20
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. december 14., csütörtök 11:17
Lehet majd tudni már az első forduló előtt, hogy melyik 8 csapattal játszunk a "liga-körben", vagy nem?CS0ki írta: De, random fogunk jatszani csapatokkal, igazából abban más, hogy a saját kalapodbol is kapsz ellenfelet. És ez az elején kialakulása, mármint hogy kikkel hol játszol, nem változik az ősz folyamán dinamikusan.
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. december 14., csütörtök 11:16
Nem lehet értelmezni amit írsz. Ha nem "random" kapjuk a csapatokat, akkor mitől lesz svájci ez a rendszer? Ha meg a győzelmek száma alapján kapnak ellenfeleket a csapatok, akkor nem lehet betartani azt a szabályt, hogy minden kalapból 2 klubbal mérkőzzön meg adott induló.Dupla D írta:Itt a svájci rendszer ott fog bejönni, hogy szerintem nem random fogunk játszani csapatokkal a különböző kalapokból, mert annak nem lenne értelme, hanem azokkal játszunk, akikkel hasonló a statisztikánk.Donát írta:
De nem azt írja, hogy a kalapok szezon közben dinamikusan változnának. Ez azt mondja, hogy a szezon elején meghatározzák a koeficiensekkel az erősorrendet, és minden csapat 2-2 csapattal játszik a 4 kalapból. Függetlenül a győzelmei számától, ami ugye a szezon során alakul ki. Én így értelmezem, ezért nem látom benne a svájci rendszerre jellemző dinamizmust.
Illetve egy, 36-os csoport van. A végén a 4. kalapban lévő csapat is ott lehet a legjobb 8-ban. Szóval ez számomra még mindig svájci rendszer, csak kicsit meg van csavarva.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. december 14., csütörtök 11:05
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem