Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
kiserik

Re: Politika

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. december 16., szombat 13:17

Halfkey írta: Ez az érvelési technika egyenesen a Donald Trump mesterfogásai könyvből jöhet. Nem arról beszélünk hogy miért is hiteles ez az állítás és maga Toroczkai, hanem whatabout kutyapárt.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Whataboutism
Félreérted. Az egyik témát lezártam. A kutyapártos kérdésre válaszoltam. Toroczkairól nem beszéltem, sem az ő hitelességéről.
zsuninnyo írta: Ok bizonyitsak, hogy valami nem letezik? Mi a fasz mar?
Nem. Bizonyítani mindig csak annak kell , akinek nem hiszünk.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. december 16., szombat 13:14

Ok bizonyitsak, hogy valami nem letezik? Mi a fasz mar?

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. december 16., szombat 13:09

Ez az érvelési technika egyenesen a Donald Trump mesterfogásai könyvből jöhet. Nem arról beszélünk hogy miért is hiteles ez az állítás és maga Toroczkai, hanem whatabout kutyapárt.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Whataboutism

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. december 16., szombat 10:50

zsuninnyo írta:
Dupla D írta:
Linkeld be, hogy mi is meg tudjunk győződni erről és a forrás hitelességéről. Én nem találom.
https://ketfarkukutya.mkkp.party/2023/0 ... o-anyagot/
Ezt nem ertem ebben hol az van, hogy jarj utana, igazunk van. Peldaul a tulajdonosi visonyrol amit allitanak, levezetik.
Amugy a fold nem lapos (hanem geoid alaku), a keszpenz hasznalatat senki sem akarja kivezetni, az oltasok celja nem az emberiseg kiirtasa, a foldet nem zsido gyikemeberek iranyitjak a fold alol, billgecc nem rakot csipszet a vakcinakba, a mikulas pedig nem letezik.
Levezetik. De hol a bizonyíték? Hol vannak a cégbírósági papírok? Bemutatják azokat? Vagy nekik elég annyit mondani, hogy pedig így van? Érted a problémámat?

Várom továbbá azokat a forrásokat, miszerint én vagy más azt állítja: a Föld lapos, az oltások célja az emberiség kiirtása, a Földet zsidó gyíkemberek irányítják a föld alól, csipsz van a vakcinában. A Mikulásról nem nyitok vitát :D

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. december 16., szombat 9:27

Dupla D írta:
kiserik írta:
Hogy én is éljek liberális jogommal, most utoljára válaszolok a témában és én innentől befejeztem.

Te linkelted annó a kutyapárt videóját, ahol bebizonyítják, hogy Toroczkai valótlant állított róluk. Abban a videóban is hasonló liberális elvek szerint megy a bizonyítás. Kijelentik, hogy valótlant állított és a bizonyítékot mindenki elérheti, aki akarja járjon utána. Itt is ez áll fenn: "ti" biztosan tudjátok, hogy igazatok van, így azt nem kell alátámasztani semmivel, elég elmondani és kész, azt el kell fogadni, de mindenki másnak bizonyítania kell az igazát. Na most ezt is meg lehet találni az interneten (bár azért elég jól el van dugva már és az is puszta véletlen lehet, hogy a mostani WHO szerződésről sem lehet olvasni sehol, sőt a közösségi médiában rendre cenzúrázzák az erről szóló bejegyzéseket :hmmm: ). Annyit segítek, hogy egy Nobel békedíjra jelölt úriember (aki 27 éven át volt az etiópiai demokráciamozgalom külföldi tanácsadója) 2020-ban jelentette föl ezt az áldott jó embert (szélsőbalos őskommunista) a hágai bíróságon népirtás vádjával. A többihez jó guglizást.

Alusisakot fel, jóéccakát! :D
Linkeld be, hogy mi is meg tudjunk győződni erről és a forrás hitelességéről. Én nem találom.
https://ketfarkukutya.mkkp.party/2023/0 ... o-anyagot/
Ezt nem ertem ebben hol az van, hogy jarj utana, igazunk van. Peldaul a tulajdonosi visonyrol amit allitanak, levezetik.
Amugy a fold nem lapos (hanem geoid alaku), a keszpenz hasznalatat senki sem akarja kivezetni, az oltasok celja nem az emberiseg kiirtasa, a foldet nem zsido gyikemeberek iranyitjak a fold alol, billgecc nem rakot csipszet a vakcinakba, a mikulas pedig nem letezik.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. december 16., szombat 8:44

kiserik írta:
zsuninnyo írta:

Nem vagy partvezer. Te egy szimpatizans vagy. Mi elmondtuk (tobben), hogy egy alusisakos, ferdito parttal szimpatizalsz, es a szimpatizansai is osszeeskuveshivo, oltasellenes, mondhatjuk nem eppen a legelesebb kesek a fiokban. Erre te azzal ervelsz a mi velemenyunk ellen, hogy nincs forrasod eleg komoly vadakat megerositeni. En is elmondhatnam, hogy Duro Dora egy prosti es raadasul meg Orbannal jarnak ossze, Novak Elod meg egy tolvaj es tomeggyilkos. Ja a forrast elvitte a postagalamb, puszi.
Lehet az a velemenyed, amit akarsz, engem nem erdekel. De amikor gyanusitasz valakit valamivel, akkor arra legyen bizonyitekod, vagy megfelelo forrasod, ne egy random torockai bebofogott mondat kb.
Es emberkent en sem minositettelek. En a politikai meglatasaid hitelesseget minositettem.
A vilag azzal ellentetben amit itt tapasztalsz, nem ugy mukodik, mint egy plakatkampany. Nem bemondjuk valakire, hogy boszorkany, es magjan elegetjuk a foteren. Tudom, a mihazank visszasirja ezeket az idoket, de ezek mar elmultak.
Hogy én is éljek liberális jogommal, most utoljára válaszolok a témában és én innentől befejeztem.

Te linkelted annó a kutyapárt videóját, ahol bebizonyítják, hogy Toroczkai valótlant állított róluk. Abban a videóban is hasonló liberális elvek szerint megy a bizonyítás. Kijelentik, hogy valótlant állított és a bizonyítékot mindenki elérheti, aki akarja járjon utána. Itt is ez áll fenn: "ti" biztosan tudjátok, hogy igazatok van, így azt nem kell alátámasztani semmivel, elég elmondani és kész, azt el kell fogadni, de mindenki másnak bizonyítania kell az igazát. Na most ezt is meg lehet találni az interneten (bár azért elég jól el van dugva már és az is puszta véletlen lehet, hogy a mostani WHO szerződésről sem lehet olvasni sehol, sőt a közösségi médiában rendre cenzúrázzák az erről szóló bejegyzéseket :hmmm: ). Annyit segítek, hogy egy Nobel békedíjra jelölt úriember (aki 27 éven át volt az etiópiai demokráciamozgalom külföldi tanácsadója) 2020-ban jelentette föl ezt az áldott jó embert (szélsőbalos őskommunista) a hágai bíróságon népirtás vádjával. A többihez jó guglizást.

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. december 16., szombat 1:35

zsuninnyo írta:
kiserik írta:
1: mi köze ennek egy párthoz? Mi vagyok én, valami pártvezér?
2: nem minősítek embereket ismét, mert akkor én megyek megint pihire, inkább egyszerűen nem állok szóba vele.

+1: és hogy egy újabb idézet: "lehessen mar ez a velemenyem". Amit meg mondok az pedig úgy van. :lol:
Nem vagy partvezer. Te egy szimpatizans vagy. Mi elmondtuk (tobben), hogy egy alusisakos, ferdito parttal szimpatizalsz, es a szimpatizansai is osszeeskuveshivo, oltasellenes, mondhatjuk nem eppen a legelesebb kesek a fiokban. Erre te azzal ervelsz a mi velemenyunk ellen, hogy nincs forrasod eleg komoly vadakat megerositeni. En is elmondhatnam, hogy Duro Dora egy prosti es raadasul meg Orbannal jarnak ossze, Novak Elod meg egy tolvaj es tomeggyilkos. Ja a forrast elvitte a postagalamb, puszi.
Lehet az a velemenyed, amit akarsz, engem nem erdekel. De amikor gyanusitasz valakit valamivel, akkor arra legyen bizonyitekod, vagy megfelelo forrasod, ne egy random torockai bebofogott mondat kb.
Es emberkent en sem minositettelek. En a politikai meglatasaid hitelesseget minositettem.
A vilag azzal ellentetben amit itt tapasztalsz, nem ugy mukodik, mint egy plakatkampany. Nem bemondjuk valakire, hogy boszorkany, es magjan elegetjuk a foteren. Tudom, a mihazank visszasirja ezeket az idoket, de ezek mar elmultak.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. december 16., szombat 0:57

En meg legalabb a maglyat nem tudom leirni :D

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. december 16., szombat 0:49

kiserik írta:
zsuninnyo írta:

Es akkor ezek utan a partot es a szavazoit vegye komolyan az ember.
2: nem minősítek embereket ismét, mert akkor én megyek megint pihire, inkább egyszerűen nem állok szóba vele.

+1: és hogy egy újabb idézet: "lehessen mar ez a velemenyem". Amit meg mondok az pedig úgy van. :lol:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. december 15., péntek 23:07

zsuninnyo írta:
kiserik írta:
Nem. Elvitte a postagalamb. Puszi

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. december 15., péntek 21:43

Nem árult kiserik zsákbamacskát, azzal kezdte a részt, hogy mindenki azt hisz amit akar. Ő ezt akarja :)

Gonzi
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso

HozzászólásSzerző: Gonzi » 2023. december 15., péntek 21:35

zsuninnyo írta:
kiserik írta:
Meg a vegen Hehenek lesz igaza a roncstársadalommal :mrgreen:

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. december 15., péntek 21:29

kiserik írta:
Gonzi írta:
Tudnal forrast adni a soraidhoz?

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. december 15., péntek 21:26

Gonzi írta:
Tudnal forrast adni a soraidhoz?

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Gonzi
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso

HozzászólásSzerző: Gonzi » 2023. december 15., péntek 21:03

kiserik írta: Na nem is akarok jobban belemenni, mindenki azt hisz, amit akar. Én biztosan nem bízom egy olyan emberben, akiről ezt írják: "A TPLF, mint marxista szervezet, törzsi alapon háborúzott nemcsak a szintén marxista központi kormánnyal, hanem a szomszédos népekkel is. Ennek az USA által terrorista szervezetként nyilvántartott alakulatnak a harmadik embere volt, ami sokkal jelentősebb pozíció, mint az egészségügyben betöltött tisztsége. A Hágai Nemzetközi Bíróság előtt kell majd felelnie tömeggyilkosságokért és kínzásokért, továbbá terméketlenséget okozó praktikákért, gyakorlatilag etnikai tisztogatásért, amiket az ellenségként kezelt amhara népcsoporton hajtott végre. Népszámlálási adatok szerint az amhara népesség e dicstelen időszak után kétmillióval csökkent. Nem a régmúltban elkövetett tettekről van szó, hiszen európai szemmel barbár cselekményei 2018-ig folytak."
Tudnal forrast adni a soraidhoz? Fura hogy elobb bizol meg valami ketes eredetu informacioban, mint egy tagok altal megvalasztott vezetoben. Mindenesetre itt van az USA altal terroristanak itelt csoportok listaja: https://www.state.gov/foreign-terroris ... izations/
Sehol nincs rajta TPLF.

Abba most ne is menjunk bele melyen hogy az Etiop helyzet annal joval bonyolultabb minthogy valami kurucinfos szoszenetbol megertsd, de mivel egy mocskos diktator uralta az orszagot 77-tol, nyilvanvaloan szervezetek jottek letre a megbuktatasara, es ahogy az lenni szokott, a diktatort nem bridzspartival kergettek el. Ebbol kifolyolag szamon kerni barkin, aki tagja volt egy, az orszagat felszabadito mozgalomnak, kicsit visszas. A jelenlegi - Nobel-békedíjas - Etiop miniszterelnok is egy ilyen szervezet tagja volt. Es igen, sajnos ezek a csoportok utana neha hasonlo utra ternek, de ez mar masik tema.

A bemasolt szoveged tobbi reszenek pedig nyoma sincs a neten hiteles forrasbol. De racionalisan gondolkozva - es most komolyan kerdezem, mert nagyon nehezemre esik megerteni amikor valaki egy ilyen szoveget elhisz - megis miert akarnanak europai, eszak-amerikai, azsiai orszagok megvalasztani egy egeszsegugyi szervezet elere egy tomeggyilkost? Nem lenne szerinted tele a sajto azzal hogy egy hagai nemzetkozi birasogon, ahol a legsotetebb balkani hentesek ultek, a who foigazgatoja a vadlott? Ez az egesz kinek lenne jo? Vagy errol senki nem tud, csak te meg a mihazankos arcok, es most misszion vagytok, hogy minket buta embereket felvilagositsatok?

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. december 15., péntek 12:01

géza: részvétem. Ajánlom figyelmedbe a hosszabb videót is. Én úgy gondolom, hogy pont azoknak kellene szélsesebb körben tájékozódni az ügyben, akik károsultjai a Covid mizériának, főleg úgy, ha vannak olyan hangok, akik azt mondják, hogy máshogyan kellett volna csinálni sok mindent. Lehotának a stílusa nekem sem tetszik, de az információ érdekes és elgondolkodtató. És ő tényleg szakember. Sajnos itthon tényleg a folyamatos pánikkeltés ment főleg az idősek körében. Én egy kis faluban élek, ahol sok az idős ember. Mindannyian attól rettegtek, hogy csak el ne kapják a koronát, mert akkor meghalnak. Aztán az egyikük a második Pfaizer vakcina után rosszul lett és még aznap este meghalt. Akkor korona áldozatként lett nyilvántartva (mint szinte mindenki), ma már tudjuk, hogy mellékhatás...

Na nem is akarok jobban belemenni, mindenki azt hisz, amit akar. Én biztosan nem bízom egy olyan emberben, akiről ezt írják: "A TPLF, mint marxista szervezet, törzsi alapon háborúzott nemcsak a szintén marxista központi kormánnyal, hanem a szomszédos népekkel is. Ennek az USA által terrorista szervezetként nyilvántartott alakulatnak a harmadik embere volt, ami sokkal jelentősebb pozíció, mint az egészségügyben betöltött tisztsége. A Hágai Nemzetközi Bíróság előtt kell majd felelnie tömeggyilkosságokért és kínzásokért, továbbá terméketlenséget okozó praktikákért, gyakorlatilag etnikai tisztogatásért, amiket az ellenségként kezelt amhara népcsoporton hajtott végre. Népszámlálási adatok szerint az amhara népesség e dicstelen időszak után kétmillióval csökkent. Nem a régmúltban elkövetett tettekről van szó, hiszen európai szemmel barbár cselekményei 2018-ig folytak."

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 15., péntek 10:22

Megkoszonnem, ha erre nem probalnal meg okoskodni
LOL wtf :lol: :coffee:
thereisonly1ronaldo

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2023. december 15., péntek 10:14

kiserik írta: Amúgy ha már írokí (írhatok ), dobok még egy érdekességet: COVID: rövidebben: https://www.youtube.com/watch?v=_X1iImb8qm4 hosszabban akit érdekel:
Negy percig birtam, itt mar boven mennek a csusztatasok, mar haromszor elmondta, hogy a fertozotteket 100%-os halottaknak allitottak be az elejen, errol szo sem volt, ott volt minden adatsorban a halalozasi szazalekos rata, ami olyan 1-2% korul mozgott, ha jol emlekszem, ami ha megfertozodik mindenki, eleg nagy szam.

Masreszt mondja a vakcina mellekhatasait. Szivesen leirom neked, hogy melyik temetobe es milyen sirko alatt temettuk el a szuleim neked is kiserik, meg Lehotkanak is, es ott megfejtethitek, hogy valojaban mennyire karosak ezek a mellekhatasok, es mennyire reagaltuk tul az intezkedeseket.

Megkoszonnem, ha erre nem probalnal meg okoskodni, en reszemrol lezartam a beszelgetest.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 15., péntek 8:35

Realista24 írta: Ausztria is leleplezte az egynapos matricát. 8,6 euró.
kinek mit intezett a kormanya.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 15., péntek 6:24

Ausztria is leleplezte az egynapos matricát. 8,6 euró.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: