Szerencsere jövőre új rendszer leszwZoLee7 írta: ha így megy tovább a bl egy nap megéljük, hogy a sorsolásnál kihúznak 1-2 párosítást a többi meg majd adja magát annyi lesz már a szabályozás a super liga minden problémát megoldana
Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Remyvel értek egyet! Mint mindig! Oh igen.
Tul sok a matekolas, szamolas, golyozas. Ujrasorsolas. Nem kell ennyit buziskodni.
Tul sok a matekolas, szamolas, golyozas. Ujrasorsolas. Nem kell ennyit buziskodni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ha így megy tovább a bl egy nap megéljük, hogy a sorsolásnál kihúznak 1-2 párosítást a többi meg majd adja magát annyi lesz már a szabályozás a super liga minden problémát megoldana
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nyilván senki nem akar azonos nemzetbeli csapatot, de a playoffban ez már annyira lekorlátozás, hogy látjuk mi történik a sorsolásnál.
Csoportban megoldható, ne is legyen, de utána, mikor az érdemi része kezdődik a kupának, akkor foglalkozzunk már kicsit a versennyel is, ne csak az ilyen, ki kivel, mikor játszhat, mert a TV így mutatja, stb.
Csoportban megoldható, ne is legyen, de utána, mikor az érdemi része kezdődik a kupának, akkor foglalkozzunk már kicsit a versennyel is, ne csak az ilyen, ki kivel, mikor játszhat, mert a TV így mutatja, stb.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Én örülök, hogy nincs egy nemzetbeli. Azokkal úgyis játszunk, bajnokság, kupa, szuperkupa...Legalább európában ne velük kelljen.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De tényleg... 16 között miért nem lehet azonos nemzet. Annyira régimódi. Csoportban megértem, azt tartsuk meg továbbra is, de a kieséses részen engedjék már össze a népet könyörgöm.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez a sorsolás amúgy kész vicc volt. Az egész rendszer irtó gagyi, itt már egy play off kellene, egy sorsolás, nem az h most is sorsolnak megh majd utána is. Az itteni sorsoláson meg max a csoport ellenfelek ne játszanak egymás ellen, ezt az országon belüli dolgot nem is értem miért jó. Na mind1.
A párosításoknál meg szerintem max a barca lehet az aki megizzad, esetleg kiesik, mindenhol máshol az esélyes jut tovább, a psg esetén Ők a favoritok.
A párosításoknál meg szerintem max a barca lehet az aki megizzad, esetleg kiesik, mindenhol máshol az esélyes jut tovább, a psg esetén Ők a favoritok.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Szerintem egy tok normalis nyolcaddonto parositas.petiamadridista írta: Ahogy már írtam nem örülök ennek a Lipcsének.
Erős csapat, stabil 3. hely a Bundesligában, vannak fiatal jó játékosait, biztos nagyon készülnek.
Szal nekem nem tetszik ez h őket kaptuk.
Igazi masodik kalapos csapat.
Kotelezo tovabbjutas,ha vannak magasabb celok az idei evben.
Ennel csak nehezebb meccsek jonnek.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- nzooli93
Intenzitásban, letámadásban, és gyors támadásokban jó a lipcse nagyon, tetszetős is sokszor a játékuk, viszont hátul nagyon gyengének érzem őket. Akárhány bajnokira odakapcsoltam, nagyon könnyen kerülnek helyzetbe ellenük a csapatok, és rendre kapnak is gólt mindenkitől. Viszont igen, Openda,Simons jók elől nagyon. És akkor ott van a Sesko is, aki még csak csere, de ha beáll mindig mutat valamit. És akkor ott a Werner is aki kabaré,de ellenünk tuti meglőnné élete szotyiját, meg 5 éve nem látott jó meccsét hozná le.
- ikarus93
Adom, Lipcse kemény dió lesz. Sztem Inter után ők a legerősebbek.petiamadridista írta: Ahogy már írtam nem örülök ennek a Lipcsének.
Erős csapat, stabil 3. hely a Bundesligában, vannak fiatal jó játékosait, biztos nagyon készülnek.
A PSG nem hiszem hogy ott lesz a végjátékba. Max mennek egy kört és a legjobb 8 lesz a vége.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nezd a jo oldalat, ha leszopatnak, legalabb felkerul a terkepre nalunk az a par fiatal, akiket a pappe penzbol igazolhatunk.petiamadridista írta: Ahogy már írtam nem örülök ennek a Lipcsének.
Es inkabb az elso kanyarban essunk ki, mint a dontot szopjuk be egy city ellen.
Plusz ha gyenge a tavasz, akkor jobban nyilik nyaron a penztarca.
Szoval csak jol johetunk ki akarmi lesz
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Ahogy már írtam nem örülök ennek a Lipcsének.
Ha Bappe lesérül fix a Sociedadra fogadnék.
Sztem elfogja dönteni a teknőc, minden labdaérintése életveszély a tagnak, de ha valamennyire leszedik a spanyolok, akkor nem esélytelenek, hogy továbbmenjenek.
Sztem elfogja dönteni a teknőc, minden labdaérintése életveszély a tagnak, de ha valamennyire leszedik a spanyolok, akkor nem esélytelenek, hogy továbbmenjenek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak várd meg a december 21et és az azt követő cunamit ha nekünk adnak igazat majd nézhetjük a biro ténykedését a meccsen, ha addig ki nem rúgnak valahogy minket a sorozatbólPad'em írta: Nápoly simán megtréfálhatja ezt a Barcát, ha ma lenne a meccs akkor inkább rájuk is tennék.
Az Inter v Atma totál két esélyes.
Soci is elkaphatja sztem Kisköpönyegéket, ha jó formát fognak tavasszal.
Lipcse jó lesz, támadópotenciál van de szerintem viszonylag simán hozzuk. Félvállról viszont nem lehet venni.
A meccsek felét le se kéne játszani annyira egyértelmű.
8 között már azért ha marad egy Real, Man City, Bayern, Arsenal, PSG, Barca, Inter, Dortmund az már legalább BL szagú lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Nápoly simán megtréfálhatja ezt a Barcát, ha ma lenne a meccs akkor inkább rájuk is tennék.
Lipcse jó lesz, támadópotenciál van de szerintem viszonylag simán hozzuk. Félvállról viszont nem lehet venni.
8 között már azért ha marad egy Real, Man City, Bayern, Arsenal, PSG, Barca, Inter, Dortmund az már legalább BL szagú lesz.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
Mindent elmond az uefa maffiáról hogy a két olajos csürhének a lehetőség szerinti legkedvezőbb elenfél jutott.Persze véletlenül,ahogy az is minden évben véletlen hogy a citynek mindig "mákja" van.Egyébként meg nem tudom valaki figyelte e,de nekem úgy tünt mikor a socieda golyóját átemelték a kehelybe,akkor a kavarásnál Terry le sem vette a szemét a golyóról pörgés közbe.Még a feje is körözött nehogy eltévessze.Aztán lehet csak én látok bele többet mint kellene,de abba biztos vagyok hogy van sumákolás a két olajos javára.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Azert azt az Inter-Atleticot megnezem majd meg, jo kis csorte leszdzsi91 írta: Hígfos sorsolas a mezőnyt elnézve. Max a napoli barsza lehet érdekes de annyira érdektelennek tűnik elsőre az összes párharc, hogy valszeg csak a mi meccseinket nézem majd.8 között már lehet talán 1-2 bl rangadó is.
- Remy
- Kapcsolat:
De maskor meg az a baj, hogy sok hulladek eljut a 8-4 koze, mert ugy sorsoltak oket.dzsi91 írta: Hígfos sorsolas a mezőnyt elnézve. Max a napoli barsza lehet érdekes de annyira érdektelennek tűnik elsőre az összes párharc, hogy valszeg csak a mi meccseinket nézem majd.8 között már lehet talán 1-2 bl rangadó is.
Most azert papiron a 8tol legalabb fix rangadok lesznek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hígfos sorsolas a mezőnyt elnézve. Max a napoli barsza lehet érdekes de annyira érdektelennek tűnik elsőre az összes párharc, hogy valszeg csak a mi meccseinket nézem majd.8 között már lehet talán 1-2 bl rangadó is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Világos köszi.MVPP írta:De igen.realfan írta:
szerintem nincsenek, nem csak negyeddöntőtől sorsolják az ágakat?