Spanyol bajnokság
- ateeemadrid
Re: Spanyol bajnokság
Érik az Atleti pontvesztés, idén a Gironaval harcolunk.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
hogy egy klasszikussal éljek:RaúlCF írta: Elvileg jövőre kiteszik a var hangokat mint az angoloknál. Bár már ott se láttam vagy 2 hónapja annyi szart kaptak miatta. Várom mi lesz spanyolföldön.
"todo bien joseluis, adelante"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Elvileg jövőre kiteszik a var hangokat mint az angoloknál. Bár már ott se láttam vagy 2 hónapja annyi szart kaptak miatta. Várom mi lesz spanyolföldön.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Betisnél botlanak, mi Alavest lerendezzuk es helyre all a rend a tabellan. Bocs, hogy nem raktam spoilerbeRealista24 írta: Girona továbbra is parádé.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Girona továbbra is parádé.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kicsit csökkent a Betis esélye, Isco 5. sárgája összegyűlt hétvégén.ELSiete írta:Na kb. el is dőlt, 2-0.ELSiete írta: Máris vezet a Girona.
Betisben lehet még bízni a héten.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Pad'em
Padödő fejű RWB-jük elég jól pengetiELSiete írta:Na kb. el is dőlt, 2-0.ELSiete írta: Máris vezet a Girona.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
elképesztően nagy pontossággal értékesítik a helyzeteiket. ma is 4 kapuralövésből 3 gól.
- flori
Majdnem leírtam, hogy egy őszi bajnok Girona mennyire beárazza majd ezt a ligát.
De teljesen jó eredményeink vannak, maximálisan elégedettek lehetünk, egyszerűen minden kipörög a katalánoknak. Majd elfogynak szépen.
De teljesen jó eredményeink vannak, maximálisan elégedettek lehetünk, egyszerűen minden kipörög a katalánoknak. Majd elfogynak szépen.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Na kb. el is dőlt, 2-0.ELSiete írta: Máris vezet a Girona.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Máris vezet a Girona.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Perezek megint pert nyertek Tebas ellen a tvs jogokat illetően.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tegyük hozzá, hogy a barca ellen már a kis csapatok is mernek támadóbban játszani, mert rohadtul nem dominánsak és könnyen kapnak gólt. Nekünk is sokkal jobban esnek azok az ellenfelek akik játszanak is valamit nem csak bunkereznek. Igazából nincs ezzel gond, mindenkit meg kell verni és kész.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Én a Sevillát "imádom". A kedvünkért edzőt cseréltek, bemutatták a szezonban a legjobb formájukat, überfasza formában lévő Ramosokkal, Gudeljekkel. Két pont ott maradt. Köszönjük. Azóta meg nincs egy normális meccsük. Getafe is szarrá verte őket otthon. barca ellen meg persze megverték magukat.
Vilarrealra is kíváncsi leszek. A másik "szimpi" csapat. Az elmúlt 10-15 bajnoki teljesen egal ellenük. Szerintem szarabb a mérlegünk, mint a barca ellen. (Az említett katalánok ellen már nem fog ilyen vastagon a ceruzájuk, ha jól látom, ellenük 1-1-8 ra állnak 10 meccs alapján). Nem ugyanaz.
Az érdekes végjátékú hétközi meccs hátha sokat kivett belőlük. Féreg egy csapat, nem szeretem őket. De hátha úgy lesz, mint a Valenciával, hogy tartunk tőle, aztán máshogy alakul. Meglátjuk. Könnyű Vilarreal meccset még nem nagyon láttam mostanában.
Vilarrealra is kíváncsi leszek. A másik "szimpi" csapat. Az elmúlt 10-15 bajnoki teljesen egal ellenük. Szerintem szarabb a mérlegünk, mint a barca ellen. (Az említett katalánok ellen már nem fog ilyen vastagon a ceruzájuk, ha jól látom, ellenük 1-1-8 ra állnak 10 meccs alapján). Nem ugyanaz.
Az érdekes végjátékú hétközi meccs hátha sokat kivett belőlük. Féreg egy csapat, nem szeretem őket. De hátha úgy lesz, mint a Valenciával, hogy tartunk tőle, aztán máshogy alakul. Meglátjuk. Könnyű Vilarreal meccset még nem nagyon láttam mostanában.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Girona hétfőn valszeg elpicsazza az alavest úgyhogy nekünk kötelező ez
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Fáradtságra nem foghatjuk, a Villarreal csütörtökön még ádázul harcolt a Rennes ellen az EL-ben
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mind tudjuk mi szokott ilyenkor történni, mikor mindenki más pontot veszít a meccsünk előttholnap nemkéne ezt elszórakozni.
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
meccslabda. 7 pontot ez a barsza egy bukott clasicoval nemtud hozni rajtunk úgyhogy holnap nemkéne ezt elszórakozni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ateeemadrid
Na még egy Valencia win, aztán lehet küzdeni a Gironaval.