Real Madrid vs. Barcelona
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Odaát, azért több a hiányzó. Ezt nem kellene kihagyni.
Messi mellett, Valdes, Alba, Alves, Adriano, Tello, és a többiek, bár ők nem változtatnak semmin. Illetve Xavi is ezen a meccsen tért vissza sérülésből.
Ennek ellenére gyengén játszott az a 11 játékos, akik fent voltak a pályán.
Messi mellett, Valdes, Alba, Alves, Adriano, Tello, és a többiek, bár ők nem változtatnak semmin. Illetve Xavi is ezen a meccsen tért vissza sérülésből.
Ennek ellenére gyengén játszott az a 11 játékos, akik fent voltak a pályán.
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Na csak, hogy katalán vendégeink érezzék a tőrődést !
Ajax-Barca 2-1
Messi nélkül de a világ zsenijével(Neymar) gyenge játék, egy 10 emberrel játszó ajax ellen.Nem elfelejtendő a hatalmas kamutizi amit menetrendszerűen kaptok minden ilyen esetben.
Madrid-Galata 4-1
Cr nélkül de a világ falábújával(Bale) szép játék, 10 emberrel a Galata ellen (akik szerintem nagyobb játékerőt képviselnek ennél az Ajaxnál).Bale persze csak 1 góllal tudott hozzájárulni a gála előadáshoz így nem érhet az isteni Neymar közelébe aki lőtt..várjunk csak..
feel the difference
persze ez két tét nélküli meccs, de továbbra is nagyon gyengének tartom ezt a Barcát akkor is ha messi a pályán van.Persze a kis csapatokat simán verik, de a masszívabb csapatok ellen látszik, hogy mennyire sebezhetőek és ami a leg fontosabb, nem érzem rajtuk ,hogy fejlődhetnének...a mi csapatunk előtt még hosszú az út, ők viszont egy bejáratott gépezet, amit tata annyival variált meg, hogy rotál meg jött Neymar aki az új pelé meg az assist király, csinál mindent csak éppen azt nem amiért odavitték, a góllövés...Persze tudom ,hogy ő még fejlődhet és fejlődni is fog(mert tényleg egy nagy TEHETSÉG) csak a sport 1en úgy reklámozták ,hogy a világ első és második legjobbja után itt a harmadik is...
Majd jönni fog Shutter,hogy lenézem a Barcát pedig egyáltalán nem, csak a Bayern meccs óta semmi nem változott náluk, letámadás nincs max 1-2 meccsen kis csapatok ellen, Xavi és Iniesta önmaguk paródiái,szegény Puyolról nem is beszélve(de neki Massiv Respect), Fabregas komoly meccseken meg képtelen döntő tényező lenni...Ki maradt?Neymar aki tényleg nem rossz de látszik rajta azért ,hogy ő még kevés a bohóckodásával egy európai top csapat ellen,a classicon bepattant Carvajal tökeiről a labda,addig jól is tolta, de utána eléggé eltűnt.Messi meg 2hetente megsérül, de amikor játszik is nem látom rajta azt az akarást mint régen, persze ez a barca szurkolók szerint azért van mert sérült és félti magát, szerintem meg csak szimplán királynak hiszi magát és azért sétálgat...(de ő megteheti,amíg ennyi gólt lő oda is szarhatna a pályára, ahogy cé is...)
Ne értsetek félre, még mi sem állunk készen Bayernekre, de a Barcán én azt érzem ,hogy megint nem oldottak meg semmit a tavalyi problémákból,se kapus se védő, se csodafoci...a mi csapatunk viszont még rengeteget fejlődhet és fog is.
Ajax-Barca 2-1
Messi nélkül de a világ zsenijével(Neymar) gyenge játék, egy 10 emberrel játszó ajax ellen.Nem elfelejtendő a hatalmas kamutizi amit menetrendszerűen kaptok minden ilyen esetben.
Madrid-Galata 4-1
Cr nélkül de a világ falábújával(Bale) szép játék, 10 emberrel a Galata ellen (akik szerintem nagyobb játékerőt képviselnek ennél az Ajaxnál).Bale persze csak 1 góllal tudott hozzájárulni a gála előadáshoz így nem érhet az isteni Neymar közelébe aki lőtt..várjunk csak..
feel the difference
persze ez két tét nélküli meccs, de továbbra is nagyon gyengének tartom ezt a Barcát akkor is ha messi a pályán van.Persze a kis csapatokat simán verik, de a masszívabb csapatok ellen látszik, hogy mennyire sebezhetőek és ami a leg fontosabb, nem érzem rajtuk ,hogy fejlődhetnének...a mi csapatunk előtt még hosszú az út, ők viszont egy bejáratott gépezet, amit tata annyival variált meg, hogy rotál meg jött Neymar aki az új pelé meg az assist király, csinál mindent csak éppen azt nem amiért odavitték, a góllövés...Persze tudom ,hogy ő még fejlődhet és fejlődni is fog(mert tényleg egy nagy TEHETSÉG) csak a sport 1en úgy reklámozták ,hogy a világ első és második legjobbja után itt a harmadik is...
Majd jönni fog Shutter,hogy lenézem a Barcát pedig egyáltalán nem, csak a Bayern meccs óta semmi nem változott náluk, letámadás nincs max 1-2 meccsen kis csapatok ellen, Xavi és Iniesta önmaguk paródiái,szegény Puyolról nem is beszélve(de neki Massiv Respect), Fabregas komoly meccseken meg képtelen döntő tényező lenni...Ki maradt?Neymar aki tényleg nem rossz de látszik rajta azért ,hogy ő még kevés a bohóckodásával egy európai top csapat ellen,a classicon bepattant Carvajal tökeiről a labda,addig jól is tolta, de utána eléggé eltűnt.Messi meg 2hetente megsérül, de amikor játszik is nem látom rajta azt az akarást mint régen, persze ez a barca szurkolók szerint azért van mert sérült és félti magát, szerintem meg csak szimplán királynak hiszi magát és azért sétálgat...(de ő megteheti,amíg ennyi gólt lő oda is szarhatna a pályára, ahogy cé is...)
Ne értsetek félre, még mi sem állunk készen Bayernekre, de a Barcán én azt érzem ,hogy megint nem oldottak meg semmit a tavalyi problémákból,se kapus se védő, se csodafoci...a mi csapatunk viszont még rengeteget fejlődhet és fog is.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Lassan eleg lesz itt. Offban folytat6jatok!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Gareth Balet mégse linkelheti be tavalyról,hogy nézne az kiNéha rúgniuk kellene 1-2 gólt, hogy legyen egy videóra való anyag :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- mocsok
azért van itt olyan barcás akinek nem lenne itt helye, mert:ferni írta:tényleg teljesen rendben vannak, akik itt fórumozgatnak hosszabb ideje az eurobarcáról, akik meg hülyék szerencsére ki is lesznek téve rövid időn belül.
Mike írta:Durva mennyire eltorzult világképe van
6ározottan kijelentem, hogy nem Soldado a hibás. De nem tudom, hogy mi köze a Real.VS Barcához.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
========>Elég már. Elég.
Legalább büntetőrúgásban 6ékonyak.
elég 6ásosak ezek a poénok azért.
de azért nehogy túllépjük a 6árt.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
amazing Hatspur goals videót bezzeg nem linkel
Néha rúgniuk kellene 1-2 gólt, hogy legyen egy videóra való anyag
Jelenleg nagyjából egy amazing soldado penalty skills videóra futná csak. Legalább büntetőrúgásban 6ékonyak.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Egyébként ez meg is látszik valahogy, emlékszem, amikor regeltem oda (2012 elején, addig csak olvasgattam), írtál elég érdekes dolgokat (már bocsánat ), de azóta sokat változtál pozitív irányba, jelenleg konkrétan a legkorrektebb madridista vagy, aki jelen van a világos oldalon is.ferni írta:amúgy rohadt nehéz fórumozni a másik oldalon... most nem a semleges témákról van szó, mert ott nincs probléma, de amikor szóba jön a Real vs Barca téma... borzasztó nehéz...
át kell gondolni mit írsz, mert egyetlen egy rossz szócska és jönnek 5en
én már nagyon régóta fórumozok az eurobarcán és hát sajnos jó párszor elszaladt velem is a ló, sok esetben nagyon nehéz kiállni az igazadért... kemény dolog ám ez, főleg hosszabb távon... semleges témáknál semmi probléma, de ha előjön a Real vs Barca... ott aztán vigyázni kell nagyon, hány vita lett már abból, amit én írtam... mondjuk ez inkább régebben volt igaz, azóta sokkal jobban figyelek
Mike írta:amazing Hatspur goals videót bezzeg nem linkel
Elég már. Elég.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
a másik oldali fórumot csak úgy lehetne megmenteni ha új, mondjuk független modik lennének, és egyből kivágnák a mostaniakat Durva mennyire eltorzult világképe van egyeseknek.
amazing Hatspur goals videót bezzeg nem linkelferni írta:mondjuk GT is volt, amikor 101 amazing Messi Goals videót linkelt be ide, de megesik az ilyen....
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
amúgy rohadt nehéz fórumozni a másik oldalon... most nem a semleges témákról van szó, mert ott nincs probléma, de amikor szóba jön a Real vs Barca téma... borzasztó nehéz...
én már nagyon régóta fórumozok az eurobarcán és hát sajnos jó párszor elszaladt velem is a ló, sok esetben nagyon nehéz kiállni az igazadért... kemény dolog ám ez, főleg hosszabb távon... semleges témáknál semmi probléma, de ha előjön a Real vs Barca... ott aztán vigyázni kell nagyon, hány vita lett már abból, amit én írtam... mondjuk ez inkább régebben volt igaz, azóta sokkal jobban figyelek
mondjuk GT is volt, amikor 101 amazing Messi Goals videót linkelt be ide, de megesik az ilyen....
tényleg teljesen rendben vannak, akik itt fórumozgatnak hosszabb ideje az eurobarcáról, akik meg hülyék szerencsére ki is lesznek téve rövid időn belül.
mondjuk GT is volt, amikor 101 amazing Messi Goals videót linkelt be ide, de megesik az ilyen....
tényleg teljesen rendben vannak, akik itt fórumozgatnak hosszabb ideje az eurobarcáról, akik meg hülyék szerencsére ki is lesznek téve rövid időn belül.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerencsére a foci nem ezeken mùlik . Szerintem a bilbao egy x-re jó lesz.petiamadridista írta:hát nem örülök, hogy kikaptak...
jobb lett volna, hogyha ezt a vereséget a hévégén szenvedik el, de így valószínűleg összekapják magukat és behúzzák a Bilbao elleni rangadót.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
hát nem örülök, hogy kikaptak...
jobb lett volna, hogyha ezt a vereséget a hévégén szenvedik el, de így valószínűleg összekapják magukat és behúzzák a Bilbao elleni rangadót.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
az micsoda taktika, Pique játszott csatárt
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
GT 6ározottan népszerű errefelé
Kedvenc sorozata meg a Six feet underMeg a kedvenc száma a 6...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
GT talán az egyedüli aki értelmes zenéket rak ki :P . Meg a kedvenc száma a 6...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Kikérem magamnak. Amúgy kösz.Kerlon írta:amúgy szerintem hasznos és értékes tag a sok rossz zenéjével együtt.
egy phallosz.Realista24 írta:GT talán sokat trollkodik, de legalább egyenes.
amúgy szerintem hasznos és értékes tag a sok rossz zenéjével együtt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K