ez lehet volt már téma. de honnan ez a pénz?| BREAKING: Barcelona and Real Madrid will receive €1B if the ruling on the Super League goes in their favour on 21st December. They're the only two founding clubs. If this happens, Barça's entire financial crisis will get wiped out at ONCE. [@ffpolo] #fcblive
Kommentáld a híreket
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: Kommentáld a híreket
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
rég változtattakl a fix csapatos dolgon, és hivatalosan sem szálltak ki minden egyből, mindenki a gyáva hátsóját menti mert azt hotték a bíróság az uefa javára dönt majd...úgy írod a dolgokat h nem is vagy képben a szuperliga legutolsó tervezetévelgutihaz14 írta:eleve nem azt írtam hogy minden csapatot, nem kell a ferdítésSaját magadnak is ellentmondasz...nagy csapatokat akarsz de szerinted a pl-ben minden csapatot lehet élvezettel nézni, aztán a bl-ben a többség lebőgött.
a másik hogy a newcastle bl meccseiből melyik volt szar? atótl még hogy elbuktak mind nézhető meccs volt. a mu az mu, aki szereti nézni őket megégni azoknak szintén jó meccs volt mind
perez akart az elején kb fix csapatos szuperligát azóta nem tudom mi változott, de azt az álláspontját megértem. aztán most hogy senki nincs velünk akik korábban bólintottak az más kérdés.
- wZoLee7
Valszeg igen. Meg biztos minden sportoló a legtöbb sportágban primadonna ahol már szinte egész évben intenzív menet van. Ez nem csak a fociban probléma, F1 is hasolnó irányba megy. Az nfl megy szeptembertől februárig, aki nem play off résztvevő annak még rövidebb, de egy bővítésre ott is minden csapat lázad. Jól keresnek? Igen, viszont ettől még nem kell kifacsarno minden játékost. Nem vagyunk city hoigy fizetni tudjunk 30 első keretes játékostgutihaz14 írta:amúgy csak engem nem érdekel mit siránkoznak a focisták a sok meccs miatt? ennyi pénzért?A minőség javulásához kevesebb meccs, és több regenerációs idő kéne.
eleve nem azt írtam hogy minden csapatot, nem kell a ferdítésSaját magadnak is ellentmondasz...nagy csapatokat akarsz de szerinted a pl-ben minden csapatot lehet élvezettel nézni, aztán a bl-ben a többség lebőgött.
a másik hogy a newcastle bl meccseiből melyik volt szar? atótl még hogy elbuktak mind nézhető meccs volt. a mu az mu, aki szereti nézni őket megégni azoknak szintén jó meccs volt mind
perez akart az elején kb fix csapatos szuperligát azóta nem tudom mi változott, de azt az álláspontját megértem. aztán most hogy senki nincs velünk akik korábban bólintottak az más kérdés.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
amúgy csak engem nem érdekel mit siránkoznak a focisták a sok meccs miatt? ennyi pénzért?A minőség javulásához kevesebb meccs, és több regenerációs idő kéne.
vigyék fel 30 fősre a kereteket és kezdjenek el az edzők normálisan rotálni. mindenki látja sérüléseket de miért az a megoldás hogy pátyolgatjuk őket euromilliókért dolgoznak mind és képtelenek rendesen rotálni az edzők. ha rá lennének kényszerülve a kispad használatára lehet kikerülnének olyan játékosok is akik előtte esélyt sem kaptak volna.
khm brahim, lunin, anno ceba és militao... és ez csak a realon belül, akik edzői döntések miatt képbe sem kerültek.
valamelyik univerzumban:
- wZoLee7
Saját magadnak is ellentmondasz...nagy csapatokat akarsz de szerinted a pl-ben minden csapatot lehet élvezettel nézni, aztán a bl-ben a többség lebőgött. Hétvégén bajnokság és hétköznap folyamatosan a legjobbak ellen? Tényleg erre van igény? Akkor ez még jobban kizsigerelné a játékosokat mint az uafa+fifa események. Vagy dobjuk a ligát és a kupár és legyen csak a szuperliga számunkra? Komolyan nem értem az elképzelést a csak nagy csapatok legyenek mögött. Iganis lehet közép és akár kiscsapatokkal is jó sorozatot szerveznigutihaz14 írta:közhelyDe ezzel az a baj, hogy ha minden meccs rangadó, akkor egyik meccs sem rangadó igazán.
attól még minpségi játékosok fognak mindig egymás ellen játszani és nem koppenhága szintűek
PL a legjobb példa hogy ott lehet leülni a legtöbb meccsre úgy, hogy jó meccset fogsz látni és nem csak az egyik csapattól.
itt nem az lenne hogy 6 el clasico van egy évben hanem hogy folyamatosan magasszintű csapatok ellen lesznek meccsek és kb bármire leülhetsz
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
A minőség javulásához kevesebb meccs, és több regenerációs idő kéne. De nem a minőség a szempont, hanem a pénz mind az uefánál, mind a szuperligásoknál.gutihaz14 írta:közhelyDe ezzel az a baj, hogy ha minden meccs rangadó, akkor egyik meccs sem rangadó igazán.
attól még minpségi játékosok fognak mindig egymás ellen játszani és nem koppenhága szintűek
PL a legjobb példa hogy ott lehet leülni a legtöbb meccsre úgy, hogy jó meccset fogsz látni és nem csak az egyik csapattól.
itt nem az lenne hogy 6 el clasico van egy évben hanem hogy folyamatosan magasszintű csapatok ellen lesznek meccsek és kb bármire leülhetsz
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azt nyiltakoztak, hogy a Szuperliga meccsek ingyenesen lesznek kovethetoek, illetve a penzek bevetele es a solidarity payment (ami miatt aggodik a sok kicsi) ugyanugy garantalva lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Igencsak kiváncsi leszek az esti meccsre, hogy emiatt a szokásoshoz képest is nagyobb ellenszélben kell-e játszaniuk a fiúknak. Gyanítom, hogy igen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Perez a legnagyobb
Lipcse ellen 4 kamutizit fujnak majd ellenunk
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
közhelyDe ezzel az a baj, hogy ha minden meccs rangadó, akkor egyik meccs sem rangadó igazán.
valamelyik univerzumban:
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem ertem en sem ezt a nagy rangado imadatot, amikor ezek tobbsege egy kalap szart sem er, unalmas, sablon.
Nezzuk meg iden a Gironat meg a Bayert, anno a Leciestert, most a Brightont. Azok fociznak. Nyilvan megvannak az okok es miertek, de attol hogy kisebb csapat jatszik, meg nem jelenti, hogy szar lesz a meccs.
A gondok az alapoknal vannak ilyen teren, amit egy friss edzoi felfogas tud megvaltoztatni.
Nekem az UEFA-val egy bajom van, az a mocskos nagy korrupcio es nagy pofa, amit Cefresek kepviselnek, eshogy durvan lefolozik a penzt a csapatoktol. Kap a gyoztes 100-120 milliot? Pfff...egy jatekosra eleg, talan de ha levesszuk belole a jatekosoknak jaro premiumot, akkor annyi se.
Magaval a BL-lel, nagy gondjaim nincsenek, ujitasra is kivancsi vagyok, es ha masra nem jo a monopol helyzet megszuntetese csak arra, hogy komolyabban vegyek a csapatokat, versenynaptarat es penzt, akkor mar megerte Perezek torekvese.
Nezzuk meg iden a Gironat meg a Bayert, anno a Leciestert, most a Brightont. Azok fociznak. Nyilvan megvannak az okok es miertek, de attol hogy kisebb csapat jatszik, meg nem jelenti, hogy szar lesz a meccs.
A gondok az alapoknal vannak ilyen teren, amit egy friss edzoi felfogas tud megvaltoztatni.
Nekem az UEFA-val egy bajom van, az a mocskos nagy korrupcio es nagy pofa, amit Cefresek kepviselnek, eshogy durvan lefolozik a penzt a csapatoktol. Kap a gyoztes 100-120 milliot? Pfff...egy jatekosra eleg, talan de ha levesszuk belole a jatekosoknak jaro premiumot, akkor annyi se.
Magaval a BL-lel, nagy gondjaim nincsenek, ujitasra is kivancsi vagyok, es ha masra nem jo a monopol helyzet megszuntetese csak arra, hogy komolyabban vegyek a csapatokat, versenynaptarat es penzt, akkor mar megerte Perezek torekvese.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
De ezzel az a baj, hogy ha minden meccs rangadó, akkor egyik meccs sem rangadó igazán. Emlékeztek a 2010es évek elején, amikor 5-6 clásico volt tavaszonként, hogy az is tudott sok lenni?gutihaz14 írta: alapvetoen engem csak az erdekel hogy hetrol hetre rangadok legyenek es ne kelljen szar csapatokat nezni, de angolok es bm nelkuk szembe szelben pisal perez.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Akkor ketten vagyunk.gutihaz14 írta:
alapvetoen engem csak az erdekel hogy hetrol hetre rangadok legyenek es ne kelljen szar csapatokat nezni
Nem is kell hetrol hetre.
De legyen.
A penz resze csak egy gondolat volt,hogy szerintem ahogy tobb penz lesz a futballban,dragabbak is lesznek a jatekosok,meg a fizetesuk.
Legalabbis a tendencia mar nagyon regota ez.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Today is the day! The CJEU ruling on UEFA's monopoly over #EuropeanClubFootball will be announced at 9:30 AM CET. Stay tuned as we provide live updates and an in-depth analysis of what this decision means for the future of European club football. #RightToCompete
Tukon ulok
Tukon ulok
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egy biztos.
A régi nagy tradicionális klubok nélkül ez nem fog menni szerintem sem.Ide kellenek a nagyágyúk kivétel nélkül.
A régi nagy tradicionális klubok nélkül ez nem fog menni szerintem sem.Ide kellenek a nagyágyúk kivétel nélkül.
semmi erdekuk kilepni a BL bol amig Perez annyit tud a szuperliga mellett felhozni hogy tobb penz es egyenlobb elosztas. ez nulla. hol a hatter? majd lesz hatter meg koncepcio ha lesznek csapatok? hat erre miert mondananak igent?Amugy,ha esetleg szetvalnanak,vagy az angolok es a bayern is azt mondanak,hogy oke,legyen menjunk,mert itt tobb penz van
alapvetoen engem csak az erdekel hogy hetrol hetre rangadok legyenek es ne kelljen szar csapatokat nezni, de angolok es bm nelkuk szembe szelben pisal perez.
valamelyik univerzumban:
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Szerintem ezek a parositasok 30 evvel ezelott se neztek volna ki jobban.hehetheoriginal írta: Az hogy a nyolcaddontoben ennyi szar meccs van, az a játékosok minőségére, a futball egyetemes oktatasara es edzesmodszereire visszavezetheto, amik az evek soran megoltek a jatekot es az egyenisegeket. Ez is az uefa hibaja, es ez nalam nagyobb gond, mint a monopol helyzet, a legnagyobb, ami a futballal tortenhetett sajnos
Amugy,ha esetleg szetvalnanak,vagy az angolok es a bayern is azt mondanak,hogy oke,legyen menjunk,mert itt tobb penz van.
Akkor nem maradna meg a kulonbseg ugyanugy,hogy egy citynek ott a sejk,a chelseanek a jo isten tudja honnan jott penze,egy liverpoolnak a PL miatt kapott penz stb? Szoval ott vannak ezek a plusz penzek aszuperliga mellett.
Ezzel amugy parhuzamosan meg magasabbra mennenek a jatekos arak?!
Szerintem a real,a barca illetve az olasz csapatoknak van egy olyan kozos mevezojuk,hogy az orszag,a liga gazdasagilag egy nagy kalapszar,es ez csak rosszabb lesz. Ezert probalnak valamit,mert egy ido utan ez a penz meg vekonyabb lesz onnan.
Valami kulso penz kell nekik,mert ez lathatoan mar reg nem eleg.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023