és minden relatív.
hadd ne magyarázzam pls
![Laza kávé :coffee:](./images/smilies/coffee.gif)
biztos en voltam az egyetlen elégedetlen, mikor lefociznak minket.
![Laza kávé :coffee:](./images/smilies/coffee.gif)
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 21., csütörtök 12:29
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. december 21., csütörtök 12:08
Amikor ekkora menőzéseket tolsz, mindig eszembe jut, hány meccsen hisztiztél, léptél le, majd jöttél vissza a drámai fordítás után ölelkezni, pacsizni. Kedvencem a 2014-es BL döntő!hehetheoriginal írta:az nagyon melegPerez a BL serlegek előtt, imádtam![]()
![]()
kipörgettük a sportagat parszor![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 21., csütörtök 11:53
az nagyon melegPerez a BL serlegek előtt, imádtam![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. december 21., csütörtök 11:42
Ez oke,csak valojaban nem ez volt a kerdesem. Maga a penz befolyasa attol meg ugyanaz.wZoLee7 írta:Egészen más az ha valaki tulajdonol egy csapatot amibe kontollálatlanul önti a pénzt, vagy ha egy csapatnak jól kell teljesítenie egy sorozatban a díjazásért.miro. írta: Itt van par penzugyi szaki,en mint teljesen naiv a temaban kerdezem,hogy ha az olajos love amit beszabaditottak a futballban,elkepesztoen feltolta az atigazolasi arakat,olyannyira,hogy sok klub egyszeruen alig-alig tud leigazolni egy-egy tehetseget,mert 40millional kezdodik egy ovodas.
Akkor ha a szuperliga bevezetesevel ilyen meretu toke szabadul be tobb klub fele is,akkor az nem ugyanezt fogja eredmenyezni?
Nem naiv gondolkodas az,hogy most marad xy osszeg,akkor majd ha marad haromszor annyi,az egyenlo azzal,hogy 2 jatekossal tobbet lehet venni?
Nem a futballban befolyo penz miatt kerult anno egy zidane egy akkor magasnak szamito osszegben,aztan bale mar 100,neymar 300,aztan mlst mbappe alairasra mar 100milliokon gondolkozik?
Nekem ez kicsit olyan,mintha holnap 100 milliard forintot kinyomtatna a magyar allam azert,hogy tobb legyen az embereknek.
Mondom,total naivan kerdezem,teljesen meggyozheto vagyok a masik felerol. Csak nekem ez igy tunik logikusnak,hogy igazabol ez csak meg jobban feltolja az arakat a futballban,es ugyanott fog allni mindenki ahol most.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. december 21., csütörtök 11:27
Egészen más az ha valaki tulajdonol egy csapatot amibe kontollálatlanul önti a pénzt, vagy ha egy csapatnak jól kell teljesítenie egy sorozatban a díjazásért.miro. írta: Itt van par penzugyi szaki,en mint teljesen naiv a temaban kerdezem,hogy ha az olajos love amit beszabaditottak a futballban,elkepesztoen feltolta az atigazolasi arakat,olyannyira,hogy sok klub egyszeruen alig-alig tud leigazolni egy-egy tehetseget,mert 40millional kezdodik egy ovodas.
Akkor ha a szuperliga bevezetesevel ilyen meretu toke szabadul be tobb klub fele is,akkor az nem ugyanezt fogja eredmenyezni?
Nem naiv gondolkodas az,hogy most marad xy osszeg,akkor majd ha marad haromszor annyi,az egyenlo azzal,hogy 2 jatekossal tobbet lehet venni?
Nem a futballban befolyo penz miatt kerult anno egy zidane egy akkor magasnak szamito osszegben,aztan bale mar 100,neymar 300,aztan mlst mbappe alairasra mar 100milliokon gondolkozik?
Nekem ez kicsit olyan,mintha holnap 100 milliard forintot kinyomtatna a magyar allam azert,hogy tobb legyen az embereknek.
Mondom,total naivan kerdezem,teljesen meggyozheto vagyok a masik felerol. Csak nekem ez igy tunik logikusnak,hogy igazabol ez csak meg jobban feltolja az arakat a futballban,es ugyanott fog allni mindenki ahol most.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. december 21., csütörtök 11:26
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. december 21., csütörtök 11:22
Azért ne lepődjünk meg ha a sejkek lesznek az elsők akik beszállnak a Szuperligába.Realista24 írta: Cefres meg a sejk azon dolgoztak az elmult napokban, hogy az ECA tagjai irjanak ala egy papirt meg a dontes elott, hogy barmi is lesz a dontes, tovabbra is csak az UEFA sorozatban fognak indulni.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. december 21., csütörtök 11:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 21., csütörtök 11:12
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. december 21., csütörtök 11:11
ha ez tenyleg a terv resze akkor a leheto legjobb szabaly lenneel magico írta:Ha jól emlékszem salary cap, meg átigazolási díjak maximalizálása is meg volt/lenne szabva.miro. írta:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 21., csütörtök 11:10
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. december 21., csütörtök 11:09
Mondjuk atig dijat maximalizalni egy nagyon jo otletnek tartom.el magico írta:Ha jól emlékszem salary cap, meg átigazolási díjak maximalizálása is meg volt/lenne szabva.miro. írta:
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. december 21., csütörtök 11:07
Ha jól emlékszem salary cap, meg átigazolási díjak maximalizálása is meg volt/lenne szabva.miro. írta:
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. december 21., csütörtök 11:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 21., csütörtök 10:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 21., csütörtök 10:54
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. december 21., csütörtök 10:53
En ugy emlekszem,hogy egy nappal a szuperliga bejelnetese utan mind a hat nagy klub “kilepett”.gutihaz14 írta:ez nem tudom mit jelent de az angolok még hivatalos közleményt is lehoztak emlékeim szerintés hivatalosan sem szálltak ki minden egyből,
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. december 21., csütörtök 10:49
Emlékeim szerint ugye 100m büntetés az adott klubnak a kilépés, ha 10-en kiléptek az 1B.Kercsó írta:ez lehet volt már téma. de honnan ez a pénz?| BREAKING: Barcelona and Real Madrid will receive €1B if the ruling on the Super League goes in their favour on 21st December. They're the only two founding clubs. If this happens, Barça's entire financial crisis will get wiped out at ONCE. [@ffpolo] #fcblive
![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. december 21., csütörtök 10:39
ez nem tudom mit jelent de az angolok még hivatalos közleményt is lehoztak emlékeim szerintés hivatalosan sem szálltak ki minden egyből,
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. december 21., csütörtök 10:35
ez lehet volt már téma. de honnan ez a pénz?| BREAKING: Barcelona and Real Madrid will receive €1B if the ruling on the Super League goes in their favour on 21st December. They're the only two founding clubs. If this happens, Barça's entire financial crisis will get wiped out at ONCE. [@ffpolo] #fcblive
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem