Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
és majd nézhetjük egész évben özil szenvedését a jobbszélen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mivel DM-el csak kevesebben vagyunk a pályán, így pluszban zárjuk ezt a transzfert legrosszabb esetben.én arra leszek kíváncsi, hogy akkor mit fogunk csinálni, ha mondjuk eladjuk di maríat és egész nyáron balet üldözzük az argentin pótlására. de mondjuk a tottenham elnöke aug 29.-én kijelenti, hogy bale nem eladó?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
én arra leszek kíváncsi, hogy akkor mit fogunk csinálni, ha mondjuk eladjuk di maríat és egész nyáron balet üldözzük az argentin pótlására. de mondjuk a tottenham elnöke aug 29.-én kijelenti, hogy bale nem eladó?
CR-rel olyan, mintha 12-en játszanánk. Nem szabad eladni.
Di Mariat meg el kell adni, ha tényleg ennyi az érdeklődő.
Di Mariat meg el kell adni, ha tényleg ennyi az érdeklődő.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
És a CR-ért kapott 4 játékost meg akiket még veszel, hogy rakod 3 ember helyére a kezdőbe?Kövezzetek meg, de ha itt leperkálnak 200 millió eurót, én odaadnám. 4 top játékos kijön belőle, köztük Neymar. Csak teoretikusan: Neymar (CR helyére), Vidal, Falcao, Verrati + a 8 misis Carvajal. És még eladjuk a fölösleget (DM, Higu, Adán, Khedira), és jön Felliani meg mondjuk Oscar. Deal vagy deal?
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ha Ronaldo menni akar, nem fog szerződést hosszabbítani. Ha nem fog szerződést hosszabbítani, el kell adni. Idén még sokat szakítanánk az üzlettel, jövőre jó ha ennek a felét. A pótlását is minél hamarabb meg kell oldani.
De mindenképp a hosszabbításra kell törekedni. Meg kell győzni.
De mindenképp a hosszabbításra kell törekedni. Meg kell győzni.
Merci Zizou!
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kövezzetek meg, de ha itt leperkálnak 200 millió eurót, én odaadnám. 4 top játékos kijön belőle, köztük Neymar. Csak teoretikusan: Neymar (CR helyére), Vidal, Falcao, Verrati + a 8 misis Carvajal. És még eladjuk a fölösleget (DM, Higu, Adán, Khedira), és jön Felliani meg mondjuk Oscar. Deal vagy deal?
- beckham96
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gera Zoltán, Kaká
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Lehetőség lehet bárki másnak, de nem CR-nek...Jorge Mendes elismeri, a PSG csapata egy szenzációs ajánlatot tehet a Real Madridnak Cristiano Ronaldo-ért. Jorge Mendes az olasz Radio Mana Mana-nak beszélt az ügyről. “Teljesen normális, hogy a nagy csapatok a legjobb játékosok iránt érdeklődnek, a Paris Saint-Germain is egy lehetőség” – mondta Mendes.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ebbe most egész véletlenül egyetértünk.Már a valenciából vissza kellett volna hozni,nálam ő 10-szer jobb futballista mint Gareth BaleKerlon írta:Szerintem meg kifejezetten rossz felfogás. Végre egy világklasszis saját nevelés és eddig folyamatosan fejlődött. Most kéne hazahozni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
annyi. majd eladhatják a mu-t meg még hitelt vesznek fel és akkor kártyázhatnak meg beszélgetnetnek edzés helyett fergusonnal.beckham96 írta:Jól tudom, hogy az 1 milliárd euró?Savant írta:Álmodik a pirosppzsgás látom....
Tőlem vihetik Cét. A szerződésében foglalt kivásárlási ár fejében.
- beckham96
Jól tudom, hogy az 1 milliárd euró?Savant írta:Álmodik a pirosppzsgás látom....
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Álmodik a pirosppzsgás látom....
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
- beckham96
Hát hozzuk (de a csúzli nem fogja engedni), sőt jövőre Carvajallal, Jesével és Morataval induljunk a bajnokságban!Kerlon írta: Szerintem meg kifejezetten rossz felfogás. Végre egy világklasszis saját nevelés és eddig folyamatosan fejlődött. Most kéne hazahozni.
Szerintem nem lenne rossz!
Szerintem meg kifejezetten rossz felfogás. Végre egy világklasszis saját nevelés és eddig folyamatosan fejlődött. Most kéne hazahozni.Remy írta:Ha így állunk a dolgokhoz, akkor sose lesz olyan csapatunk amivel elégedettek leszünk. Nem lesz 11 csúcskategóriás aranylabdavárományos játékosunk. Nem jó felfogás.Mike írta: Nade Mata nem olyan kaliber aki évekig meghatározó játékosunk lenne. Kb minden évben keresnénk a helyére vmi nagykutyát.
.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
A klub elnöke lenyilatkozza hogy mindenképp meghosszabbítják CR szerződését.
De kit érdekel, parázzunk mert a Déjli mél szerint 65millió fontja van a Manu-nak, az a biztos forrás.
De kit érdekel, parázzunk mert a Déjli mél szerint 65millió fontja van a Manu-nak, az a biztos forrás.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha így állunk a dolgokhoz, akkor sose lesz olyan csapatunk amivel elégedettek leszünk. Nem lesz 11 csúcskategóriás aranylabdavárományos játékosunk. Nem jó felfogás.Mike írta: Nade Mata nem olyan kaliber aki évekig meghatározó játékosunk lenne. Kb minden évben keresnénk a helyére vmi nagykutyát.
.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- beckham96
Ha Jesé eléri Mata szintjét, én boldog leszek. :-) Szerintem Mata jó játékos, tetszik a játéka.
Amúgy egyre több a CR-es hír. Aggódok...
Amúgy egyre több a CR-es hír. Aggódok...
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
énis ezt mondtam, h ha elér egy Mata szintet akkor DM-nél bőven jobb lesz. És örülünk. Nade Mata nem olyan kaliber aki évekig meghatározó játékosunk lenne. Kb minden évben keresnénk a helyére vmi nagykutyát.
vagy h ne Matával példálózzak, ha Jesé eléri azt mint Solari, h örök 12. ember, és a "világlegjobb csereembere", már akkor is jól jártunk.
vagy h ne Matával példálózzak, ha Jesé eléri azt mint Solari, h örök 12. ember, és a "világlegjobb csereembere", már akkor is jól jártunk.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Jesében én nem látok többet mint egy Mata szint. És érte sem sírom véresre a szemem h nincs itt. Persze DM helyett bőven jobb lenne, de ne az legyen a szint.
Ettől függetlenül fel kell hozni, neki kell lenni Bale(? ) elsőszámú cseréjének, és reméljük bizonyítani fog. De senki ne várja h klasszissá növi ki magát.
Persze lehet, de kicsi az esélye.
Mata szint...ez felüdülés Dm után. Sőt Mata baromi jó játékossá nőtte ki magát. Adja isten, hogy Jesé "csak" erre a szintre ér fel...
Bale-t meg ne már. Egyébként nem fog jönni, Perez nem fog érte 50-60-70 milliokat.
Közel sem biztos, hogy ez a "Vmi Lucas" valaha is lesz ennyire jó játékos, mint Mata. A tehetsége meg van hozzá maradjunk ennyiben.Mike írta:nemigazán szoktam meccset nézni. Csak az nso kommentekből tájékozódom...pulci írta:Te jó ég láttál te már focimeccset?? Láttad már Matát játszani de nem is kell elég ha a számok beszélnek 20 gól és 35 gólpassz kp-ként ehhez nincs mit hozzátenni!!!
Namost az van, h fáradt vagyok és nem akarok sokat gondolkozni, ezért csak egy nevet fogok megemlíteni. Közel sincs ennyi gólja és assistja, de mégis sokkal több van benne mint a spanyolban. Vmi Lucas.
egy szóval sem mondtam h Mata rossz játékos, de soha nem lesz elit.
K
K