Ott is vanateeemadrid írta: Leikszelnek ma, calma
Spanyol bajnokság
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Nem hiszem ezeket. Vegre egy ev amikor gyengebb a barca meg az atma is, erre itt van egy girona es pattognak. Vicc hogy egy girona meccsert kell szoritani h botlas legyen…
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: RMCF
Hasonlon gondolkodtam en is az elobb, hogy nem h meccseket nyerni h tudott ez a betis de bazdmeg golt rugni? Azt h sikerult?…hehetheoriginal írta:ezek sose rugnak golt, tipik spanyol csapatateeemadrid írta: Leikszelnek ma, calma
Gironaval szamolni kell a vegen, akarki akarmit mond, nagyon tudja mindenki kit csinal, onbizalom a maxon, tehcnikas szelsok, jo foci. Erdekes lesz, mikor majd elkezdi nyomni a kis halantekukat a nyomas….azt h reagaljak majd le csapatszinten.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
lenezni senkit nem szabad, de ahogy no rajtuk a nyomas, hogy valodi eselyeskent tekintenek rajuk, ugy fognak szerintem is visszaesni a tavasszal, plusz az egymas elleni eredmeny is biztosan nektek fog kedvezni.hehetheoriginal írta: nagy önbizalommal játszanak, komolyan kell őket venni.
szerintem az atleti vagy ha osszeszedjuk magunkat akkor mi is beekelodunk meg kozetek a vegere, 3. vagy 4. helyet tippelem most nekik.
ami amugy meg mindig parade es sporttortenelem, de az aranytol azert odebb lesznek.
ez most kivetelesen nem jinx, hanem papirforma, tessek megnezni az oddsokat.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ezek sose rugnak golt, tipik spanyol csapatateeemadrid írta: Leikszelnek ma, calma
thereisonly1ronaldo
- ateeemadrid
Leikszelnek ma, calma
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Persze az ilyen Ruibal félék sem az ilyen meccseken fogják az életük góljait megrúgdosni a Betisben, mint ellenünk.
Amúgy durva. Ha így folytatják, akkor akár a 100 pont is meglehet a végén, ami nem sokszor sikerült és nem sok mindenkinek.
Amúgy durva. Ha így folytatják, akkor akár a 100 pont is meglehet a végén, ami nem sokszor sikerült és nem sok mindenkinek.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Még van egy fogósabb atleti meccs utána egy jó darabig csak sörmeccseik lesznek
- Pad'em
Látom ma is kipukkadnak
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Nem tudok elképzelni olyan forgatókönyvet, ahol Carlo int be nekünk, és nem fordítva.Yazid írta: Ha carlo és xabi is beint nekünk én hoznám míchelt
Közben Girona tizi..
Ha carlo és xabi is beint nekünk én hoznám míchelt
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Villarreal meccsen laza 15 perc hosszabbitas
- RealVazquez
Semmi meglepő nincs abban, hogy mindenki jinxel meg imadkozik meg josnohoz jar azok utan, hogy evekig eladtuk a lelkunk osszes darabjat, mar nincs mit felajanlaniPad'em írta:Ez egy babonás fórum, néha engem is meglep mennyire Mondjuk nem csoda mikor a 21.századi fekete mágia földi helytartója is aktív tag.Tjacks írta: Várjál az sem jó, mert akkor kövi fordulóban instant karma nem? Vagy hogy működik ez a vuduzás?
Mindenesetre xavi remélem legalább megemlít a sajtótájékoztatón, sokat tettem a győzelemért,én a 12ik ember.
Erre az earn it on the pitchre már elöző oldalon is reflektáltam, továbbra sem értem. Nem hallottak róla Tebasék, hogy most már nyílt a formátum?
- Pad'em
Ez egy babonás fórum, néha engem is meglep mennyire Mondjuk nem csoda mikor a 21.századi fekete mágia földi helytartója is aktív tag.Tjacks írta: Várjál az sem jó, mert akkor kövi fordulóban instant karma nem? Vagy hogy működik ez a vuduzás?
Mindenesetre xavi remélem legalább megemlít a sajtótájékoztatón, sokat tettem a győzelemért,én a 12ik ember.
Erre az earn it on the pitchre már elöző oldalon is reflektáltam, továbbra sem értem. Nem hallottak róla Tebasék, hogy most már nyílt a formátum?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RealVazquez
Csak Perezre marad a gesztenye kikaparása. Csak akkor fognak mások is csatlakozni, ha a jelenlegi rendszer összeomlik, és készen áll az új.Realista24 írta: JUST IN: All La Liga teams playing this Thursday, except Real Madrid, will wear shirts that say "Earn it on the pitch!" in a message against the Super League, who are expected to win their legal case vs UEFA.
@Radioestadio
Just in: Las Palmas milyen tizenegyest nem kapott meg, te jó ég! Határozottan a büntetőpontra mutatott a bíró, aztán a var szobából lebeszélték az egyértelmű, és helyes ítéletről… kabaré.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
JUST IN: All La Liga teams playing this Thursday, except Real Madrid, will wear shirts that say "Earn it on the pitch!" in a message against the Super League, who are expected to win their legal case vs UEFA.
@Radioestadio
@Radioestadio
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Srácok....
Kell nektek eljinxelni.
Tettem tippen hogy döntetlen vagy vendég lesz...
Kell nektek eljinxelni.
Tettem tippen hogy döntetlen vagy vendég lesz...
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Várjál az sem jó, mert akkor kövi fordulóban instant karma nem? Vagy hogy működik ez a vuduzás?TheBull6 írta: Továbbra is csak ismételni lehet magunkat: barca sz*pó -> egyszer maradnátok csak csendben...
Meccs közben minek kell jönni röhögni rajtuk? Ha buknak lehet rajtuk a meccs végén eleget.
Továbbra is csak ismételni lehet magunkat: barca sz*pó -> egyszer maradnátok csak csendben...
Meccs közben minek kell jönni röhögni rajtuk? Ha buknak lehet rajtuk a meccs végén eleget.