Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Javaslataitok
Sztem meg páran túlértékelik a +/- jeleket.
Ha valaki beírja, hogy igazoljuk vissza Varanet és arra megy a minusz, az nem ugyanaz az "ómármegintbmeg" érzés, mint amikor jön a 12 szivecskés Verstappen a kecske komment f1-ben..
Nem kell egyik jelet se személyes sértésnek venni. Sztem jó anonimban.
Ha valaki beírja, hogy igazoljuk vissza Varanet és arra megy a minusz, az nem ugyanaz az "ómármegintbmeg" érzés, mint amikor jön a 12 szivecskés Verstappen a kecske komment f1-ben..
Nem kell egyik jelet se személyes sértésnek venni. Sztem jó anonimban.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Engem érdekel, én szeretem látni a saját és más hsz-eimen is azt is ha egyetértenek vele és azt is ha nagyon szembe megyek az árral. Utóbbi esetben szeretek elgondolkodni, hogy rosszul látok valamit, vagy arról van szó hogy az emberek szélesebb köre nem ért/fogad el valamit ami pedig igaz.
Sokkal hasznosabb jelzés ez nekem bármilyen témában mint a moderáció. Fontosabb kérdés, hogy csak egy embernek/modinak van valami baja épp vagy tényleg a hsz-el van valami (no offense Laci, nem ellened).
Persze értem hogy nem mindenkinek van szüksége önreflexióra, van aki úgyis mindig mindent jól tud, szóval hehe neked ez a funkció haszontalan
Sokkal hasznosabb jelzés ez nekem bármilyen témában mint a moderáció. Fontosabb kérdés, hogy csak egy embernek/modinak van valami baja épp vagy tényleg a hsz-el van valami (no offense Laci, nem ellened).
Persze értem hogy nem mindenkinek van szüksége önreflexióra, van aki úgyis mindig mindent jól tud, szóval hehe neked ez a funkció haszontalan
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Engem az általános kommenteken zavar a mínusz, nem a sajátjaimon. Nem azzal van gond, ha nem ért a kommenttel egyet valaki. Erre van kitalálva, én is használom. Nekem viszont nem okozna gondot az, ha kiderülne én mikre adtam.
Szerintem is meg lehetne ezt oldani technikailag. Akár még úgy is, hogy a korábbiak ne látszódjanak. Ehhez viszont gondolom resetelni kéne a szavazós rendszert.
Szerintem is meg lehetne ezt oldani technikailag. Akár még úgy is, hogy a korábbiak ne látszódjanak. Ehhez viszont gondolom resetelni kéne a szavazós rendszert.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- hehetheoriginal
Jajj ez ma nem lehet, sok kis hopihe megserulne, akar a valasz formajaban erkezo retorziotol, akar aki kapja a minusztDupla D írta: Egy ötletként bedobom: nem lehetne kiíratni, hogy kik szavaztak egy kommentre pozitívan és negatívan? Van rengeteg olyan hozzászólás, ami teljesen normális, mégis van rajta legalább 1 minusz. Valaki ebből szeret versenyt űzni.
De nem huzna szet a forumot, ha egy legördülő listakent lenne megoldva pl
de pont ez a lenyegde megis jeleznem, hogy nem tetszik, amit irtal.
Ne jelezd bazmeg.
Senkit se érdekel.
Ha nincs mit mondanod, egy forumon, akkor tartsd meg magadnak a szart, nem muszaj befosni vmi semmit
awwwwwww kapnak meleg kakaot majdNa meg az se lenne fair, hogy utolag felfednenk a nevtelenkent adott minuszokat.
Igazad van, az ugynokaktak, a kennedy gyilkossag dokujai, es semmi hasonló dolgot nem szabad felfedni, nehogy véletlen elszomorodjanak es risszrossz napjuk legyen az erintetteknek
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
Nem tamogatom, ha kiirnak hehe meg Remy kommentjeire erkezo minuszok neveit, teljesen szethuznak az oldalt.Dupla D írta: Egy ötletként bedobom: nem lehetne kiíratni, hogy kik szavaztak egy kommentre pozitívan és negatívan? Van rengeteg olyan hozzászólás, ami teljesen normális, mégis van rajta legalább 1 minusz. Valaki ebből szeret versenyt űzni.
Ha irsz egy kommentet, azert adok ra minuszt, mert nem ertek vele egyet, nem akarok veled elkezdeni errol vitatkozni, de megis jeleznem, hogy nem tetszik, amit irtal.
Mi tortenne, ha ugyanezt nevvel tennem? Nem mindenki, de biztos lenne olyan, aki mar irna a kovetkezo hsz-t meg a privat uzenetet, hogy ne csak minuszoljak, irjam is le, hogy mi nem tetszik.
Ertem en, hogy zavar, ha egy normalis, teljesen artalmatlan hsz-re is erkezik minusz, de birja mar el mindenki egoja azt az 1-2 minuszt. Ha meg 4-5 vagy 8-10 erkezik, akkor el lehet gondolkodni, hogy lehet tenyleg megbotrankoztato dolgot irtam.
Na meg az se lenne fair, hogy utolag felfednenk a nevtelenkent adott minuszokat.
- hehetheoriginal
Nice. Like.e.gergo írta: Oh wait, van egy ilyen user settingem, hogy hányat mutasson, és nálam ott 5 volt beállítva...
Nektek is van ilyen, vagy csak nekem mint admin? "Number of Recent topics to show" névre hallgat.
ucp.php?i=ucp_prefs&mode=view
Ha nektek is ott van, akkor akár vissza is állíthatjuk a rendeset 5-re, és akinek 10 kell az beállítja itt
thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
inkább az egész funkciót törölni kellene mert páran ezen rageltek csakDupla D írta: Egy ötletként bedobom: nem lehetne kiíratni, hogy kik szavaztak egy kommentre pozitívan és negatívan? Van rengeteg olyan hozzászólás, ami teljesen normális, mégis van rajta legalább 1 minusz. Valaki ebből szeret versenyt űzni.
Padem, remek ötlet volt a bővítés, Gergőnek meg köszi a megvalósítást
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Egy ötletként bedobom: nem lehetne kiíratni, hogy kik szavaztak egy kommentre pozitívan és negatívan? Van rengeteg olyan hozzászólás, ami teljesen normális, mégis van rajta legalább 1 minusz. Valaki ebből szeret versenyt űzni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az a topic ha aktivan működött volna, kb egy stand upos 3 evnyi anyaga meglett volna mára. Lehet keveset mondtam.'shutterisland írta: kommentatorok aranykopesei topic sorsra jutnanak szerintem.
- hehetheoriginal
pedig már akartam javasolni a parfüm és dezodor, illetve bútor topikot is.Realista24 írta:Nincs értelme.ANDS írta: Köszönjük, így én is jobban észreveszem az újabb hsz- eket.
Más. Lehetne további altopicokat nyitni az off- ba sorolt témáknak? (Ahogy van már könyv, mozi, zene, film, politika, annak mintájára gondoltam).
Pl.
-egészségügy, orvosi kérdések, egészséges táplálkozás,
- lakásfelújítás, ingatlannal kapcsolatok témák,
- autoval kapcsolatos kérdések.
Mit gondoltok?
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nincs értelme.ANDS írta: Köszönjük, így én is jobban észreveszem az újabb hsz- eket.
Más. Lehetne további altopicokat nyitni az off- ba sorolt témáknak? (Ahogy van már könyv, mozi, zene, film, politika, annak mintájára gondoltam).
Pl.
-egészségügy, orvosi kérdések, egészséges táplálkozás,
- lakásfelújítás, ingatlannal kapcsolatok témák,
- autoval kapcsolatos kérdések.
Mit gondoltok?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
bar lehet akkor nem fordulna elo az offban, hogy egy jo tema elkallodik egy masik parhuzamosan elkezdett miatt, de tobb topicra szetszedve viszont kb kommentatorok aranykopesei topic sorsra jutnanak szerintem.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Jo ujitas, koszi!
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Gracias, akkor az valami piros privilégium lehet, nem szóltamgutihaz14 írta: https://postimg.cc/DJ2H5ZL2
https://postimg.cc/DJ2H5ZL2e.gergo írta: Oh wait, van egy ilyen user settingem, hogy hányat mutasson, és nálam ott 5 volt beállítva...
Nektek is van ilyen, vagy csak nekem mint admin? "Number of Recent topics to show" névre hallgat.
Ha nektek is ott van, akkor akár vissza is állíthatjuk a rendeset 5-re, és akinek 10 kell az beállítja itt
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Oh wait, van egy ilyen user settingem, hogy hányat mutasson, és nálam ott 5 volt beállítva...
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Nekem is 10. És tetszik. Köszi.
adj piros nevet nekem is megnézem én is úgye.gergo írta: Akkor csak nálam nem jó. Kijelentkezve nálam is 10, de amint belépek újra 5
valamelyik univerzumban:
- e.gergo