Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

Re: Politika

HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. december 22., péntek 22:27

'shutterisland írta:
csababarca
a 10-15 ev szerintem se realis.
en 100+ eves tavlatra gondolok, ami nyilvan vaktoltennyel valo lovoldozes, meg rajtam mar nem lesz szamonkerheto :mrgreen:
de szerintem a jelek errefele mutatnak.

a feher ember el lesz torolve azt ne ugy ertsd, hogy marad parszazezer aki lancra verve fog rabszolgaskodni, hanem hogy annyira at fog fordulni a tortenet, hogy mar gyakorlatban mi leszunk a kisebbseg.

azert mondom, hogy gyakorlatban, mert egyreszt a szamok biztosan torzak, masreszt pedig az o erdekervenyesito kepesseguk es habitusuk miatt nem is kell annyival tobben legyenek majd egy elnyomashoz.
mindenki ismeri a sztorit, mikor 8 ciganygyerek terrorban tud tartani egy 100 fos altalanos iskolat.
na meg hat dolgoztam menekult taborban, ott is lattam ezt azt a feher ember kontra nem feher temaban.

a statisztikak kozt van pesszimista es optimista is, de szamomra az emlitett eye test mondatja azt velem, hogy inkabb a pesszimistabbak allnak kozelebb a valosaghoz es itt baj lesz.
szerintem a kerdes annyi, hogy mikor, mert gondolom abban megegyezunk, hogy ilyen szempontbol (sem) halad a jo iranyba a tarsadalom, max az a kerdes, ki mennyire latja ezt lassu folyamatnak.
azt vakon ki mernem jelenteni, hogy 50 ev mulva pl europa nagyvarosai elhetetlenebbek lesznek, mint most, pedig van, ahol mar most sem rozsas a helyzet.

az persze, amit irtal, hogy a politika reagalni fog, azt megemlitettem en is, az kelleni is fog.
Jó így már érthetőbb valamelyest.
A 8 cigánygyerek nem azért nyomja el a 100 nem cigányt, mert képes rá, hanem mert nincs jogi környezet arra az iskolákban, hogy az ilyen gyerekek ellen fellépj. Nem tudod kirúgni őket, ahhoz durva fegyelmi vétségeket kell elkövetni, fegyelmi eljárást indítani stb. Ez a jogrendszer hiánya.
Másrészt a 8 cigánygyerek mögött áll egy pereputty, akik nem restek cselekedni ha úgy van.

Én azt a kijelentést se tudom elfogadni, hogy élhetetlenebbek lesznek. Lehet igen, lehet nem. Itt megint a politika dolga lenne ezt kezelni. Azt sem mondom, hogy jobbak lesznek, de azt sem tudom kijelenteni, hogy biztos rosszabbak a körülmények.

EGyszerűen minden korszakban az emberek rémisztgetése történik, ez évszázados hagyomány sajnos. Ezért sem tudom ezeket komolyan venni egyelőre.
De mondom, én lehet naív vagyok, de eleve teljesen máshogy gondolkozom az emberkör, mint amit pl itt tapasztalok néhányaktól.

Mindegy, én leírtam amit gondolok.
Azt viszont sose felejtsd el te sem, hogy mindig a nagy felhőrdülést jelentő esetek vannak még tovább is felhangosítva. Erre most ez a mai/tegnapi hír a mihazánkos illetőtől az ékes példája ennek.
Az is klasszik politikai fogás, hogy minden szarnak elhordunk más országokat, élhetetlenek, már rabolnak, fosztogatnak, nőket erőszakolnak, bezzeg nálunk. Most épp kint vagyok a lengyeleknél, ugyanez a felfogás itt is, TV-ben is ez volt sokáig. Ők a faszák, mindenben legkirályabbak, bezzeg a németek, csehek, skandinávok már a halálukon vannak, végstádiumban. Hát persze.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2023. december 22., péntek 22:24

100+ ev lol, ember nem lesz a bolygon addigra ha igy folytatjuk. :kalapos:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. december 22., péntek 22:15

csababarca
a 10-15 ev szerintem se realis.
en 100+ eves tavlatra gondolok, ami nyilvan vaktoltennyel valo lovoldozes, meg rajtam mar nem lesz szamonkerheto :mrgreen:
de szerintem a jelek errefele mutatnak.

a feher ember el lesz torolve azt ne ugy ertsd, hogy marad parszazezer aki lancra verve fog rabszolgaskodni, hanem hogy annyira at fog fordulni a tortenet, hogy mar gyakorlatban mi leszunk a kisebbseg.

azert mondom, hogy gyakorlatban, mert egyreszt a szamok biztosan torzak, masreszt pedig az o erdekervenyesito kepesseguk es habitusuk miatt nem is kell annyival tobben legyenek majd egy elnyomashoz.
mindenki ismeri a sztorit, mikor 8 ciganygyerek terrorban tud tartani egy 100 fos altalanos iskolat.
na meg hat dolgoztam menekult taborban, ott is lattam ezt azt a feher ember kontra nem feher temaban.

a statisztikak kozt van pesszimista es optimista is, de szamomra az emlitett eye test mondatja azt velem, hogy inkabb a pesszimistabbak allnak kozelebb a valosaghoz es itt baj lesz.
szerintem a kerdes annyi, hogy mikor, mert gondolom abban megegyezunk, hogy ilyen szempontbol (sem) halad a jo iranyba a tarsadalom, max az a kerdes, ki mennyire latja ezt lassu folyamatnak.
azt vakon ki mernem jelenteni, hogy 50 ev mulva pl europa nagyvarosai elhetetlenebbek lesznek, mint most, pedig van, ahol mar most sem rozsas a helyzet.

az persze, amit irtal, hogy a politika reagalni fog, azt megemlitettem en is, az kelleni is fog.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. december 22., péntek 22:11

kiserik írta:
Csaba: ha Németországban van olyan megye, ahol a leggyakoribb név a Mohamed és már 5 évvel ezelőtt is erről cikkeztek, akkor ott bizony 10-15 év alatt ezek a gyerkőcök már többségben lehetnek a Hansokkal szemben. Persze ez csak feltételezés, de a tendencia ez. Aztán meg kell nézni összetételben Franciaországot, Angliát, Dániát, Svédországot, Benelux államokat, hogy csak párat említsek. És ugye a kötelező kvóta még csak most jön...

Már mondtam, azért, mert a magyar politika álló hígfosában üdítőnek találom a Mi hazánk egyes programpontjait még nem vagyok fanatikus hívő, ahogy Torockai hívő sem. Azt sem tudom, mi az a Big Reset (bár gondolom). Azt viszont gyaníthatja mindenki, hogy ez a migráns cirkusz pont hogy nem az EU-nak jó. Lehet tippelni, hogy kinek lehet érdeke egy gyenge, függő Európa.
Tudom, láttam amit linkeltél, megnéztem.
És van olyan megye, ahol meg nem.
De elhiszem, hogy ez sok helyen probléma, és rossz a tendencia.
Viszont feltételezni lehet, hogy majd megfordul a tendencia egyszer. Persze azt is lehet feltételezni, hogy ez végérvényesen így marad.

10-15 év nagyon kevés idő egy ilyen folyamat végbemenetelére. Shutter nagyobb távlatokban már fehér faj leradírozásáról írt, az abszolút nonszensz, szerintem. Ahhoz két milliárd embert alsóhangon el kellene tüntetni, de ha csak az európaiakról beszélt akkor is 600 milliót.

Azt hittem tudod, bocs. Minden egyes videójában erről beszélt a covid időszak alatt.

Nyilván az USA-nak mindig is érdeke volt egy gazdaságilag gyenge Európa. De itt különbözik a véleményem, nem látom hogy miért érdeke az USA-nak egy olyan Európa, amilyet itt vizionáltok. Főleg, mert megvan az USA saját problémája, és ha nem azokra figyelnek, akkor mire végbe mehetne az EU lepukkasztásának a terve, már az USA lángokban fog állni.

Ha nem az USA-ra gondoltál, akkor bocsi. De idevenném Kínát is, rémisztően terjeszkednek, Afrika már a zsebükben van, de róluk valahogy senki nem beszél:)

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. december 22., péntek 22:05

'shutterisland írta: egyebkent az is aggaszto, hogy ha az ember jar europai nagyvarosokban, akkor az, amit lat, az kulonbozik a az amugy sok esetben meg igy is veszjoslo iranyba mutato statisztikaktol.

persze ha eltoltok par napot milanoban, becsben, londonban, akkor nyilvan lehet mondani, hogy az kicsi minta es az eyeyest nem mervado, de valamiert mindig rosszabbnak tunik az arany a statisztikaknal a valosagban.

ahol meg eletvitelszeruen elek, az egy kb 30 ezres varos, statok alapjan 3% alatti a fekete/arab kombo osszeadva, megis minimum minden 10. szembejovo nem feher europai.

bar gondolom ezek is olyan statok, minthogy a legfrisebb nepszamlalasi adatok szerint csokkent a romàk aranya mo-n a 10 evvel ezelottihez kepest.

erdemes amugy u15-u17 stb utanpotlas valogatottak keretet megnezni, angolok, nemetek, franciak, svedek, stb.
A legnagyobb probléma és veszélyforrás azokkal a migránsokkal van, akiket nem látsz ezekben a városokban, mert a külvárosi részeken élnek saját kis közösségeket (gettókat) alkotva. Akikkel találkozol, azok általában normális emberek, dolgoznak, beilleszkednek.

Nem tudom, csak tippelem, hogy ahol élsz, ott nem a központban a sétáló utcán laksz, hanem egy külvárosi részen, ahol a hasonló dolgozó emberek élnek. Ezért találkozol több bevándorlóval, mint mikor turista vagy és többel, mint ha a tősgyökeres helyi lakosok között élnél.

Csaba: ha Németországban van olyan megye, ahol a leggyakoribb név a Mohamed és már 5 évvel ezelőtt is erről cikkeztek, akkor ott bizony 10-15 év alatt ezek a gyerkőcök már többségben lehetnek a Hansokkal szemben. Persze ez csak feltételezés, de a tendencia ez. Aztán meg kell nézni összetételben Franciaországot, Angliát, Dániát, Svédországot, Benelux államokat, hogy csak párat említsek. És ugye a kötelező kvóta még csak most jön...

Már mondtam, azért, mert a magyar politika álló hígfosában üdítőnek találom a Mi hazánk egyes programpontjait még nem vagyok fanatikus hívő, ahogy Torockai hívő sem. Azt sem tudom, mi az a Big Reset (bár gondolom). Azt viszont gyaníthatja mindenki, hogy ez a migráns cirkusz pont hogy nem az EU-nak jó. Lehet tippelni, hogy kinek lehet érdeke egy gyenge, függő Európa.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. december 22., péntek 21:39

'shutterisland írta: sajnos a feher embernek (hat meg ha kereszteny es hetero is) nincs jovoje szerintem.
bar azert ez egy lassu folyamat lesz, ami meg az unokaink eleteben sem feltetlen kovetkezik be, de en tovabbra is biztos vagyok benne sajnos, hogy olyan szintu atrajzolodas lesz, ami felforgatja majd a bolygot es leradirozza a feher embert.
ha csak nem jon egy uj adolf.

de azert egyelore boldog karacsonyt. :mrgreen:
Ezek mögött vannak is tendenciák, vagy csak jól hangzó bemondások?

Keresztény alatt mit értünk? A vallási hovatartozást, vagy azt, hogy az ember elfogadja-e a nyugati keresztény kultúrkört, amiben élünk?

kiserik 10-15 évet írt, az abszolút baromság, ez amit te írsz, annak lehet esetleg igazságtartalma, de nem tudjuk jelenleg.

Nem fogod tudni leradírozni a fehér embert, és most ezzel nagyon kényelmes abból a pozícióból rémisztgetni, amiben a fehér ember (gondolom europidra gondolsz, hacsak nem az albínókra gondolsz) úgy szépen bele van ágyazódva.

Most mondok egy példát, mert néha amikor az USA szóbakerül itt, akkor ott már csak négerek vannak egyesek szerint.
Nagyjából 55-60% a fehér, 15-20% a latinó (akik azonos nagyrasszba tartoznak, btw), és csak utána a négerek/feketék 10-15%.

De EU-nál maradva, elenyésző még mindig a muszlimok aránya, persze növekvő a tendencia, és ezt nem vitatom, de azt érdemes szem előtt tartani, hogy mindig a negatív hírek vannak kiemelve.

Melyikre kapod fel a fejed?
a) Európa 85ezer óvodájában/iskolájában rendben lezajlottak a karácsonyi ünnepségek.
b) Európa 3 iskolájában már átnevezték a karácsonyi ünnepséget, tél ünnepére, skandallum.

Na de konkrét kérdés, kiserik biztos tudja, mi van a BIG RESET projekttel? Megtörtént már, vagy folyamatban van? Csak mert covid alatt folyamatosan ezzel ijesztgetett Toroczkai úr.

@shutter, nyilván a statisztikák nem adják vissza, mert kérdés kiket számolnak, életvitelszerűen élőket, vagy az oda dolgozni járókat is, stb. ki hova van bejelentve.
nagyon nehéz, főleg országos szinten torzítanak a nagyvárosok.

Most tényleg pl New Yorkban amikor jártam, néha azt éreztem, hogy itt csak négerek vannak, néha meg nem. Elmentem vidékre, ott meg egy darabot nem láttam kb, csak talán a buszsofőrt.

Szerintem felesleges aggódni, azért egy teljes népességcsere nem generáción belül zajlik le, és én szkeptikus vagyok abban, hogy le tud-e zajlani. Főleg azért is, mert a politika reagálni fog. Tudom most azt hiszik a legtöbben, hogy ez az EU érdeke, hogy jöjjenek a migránsok, de előbb utóbb itt történni fog valami. A kérdés a mikor, és mikor fordul meg a tendencia, hogyan alakul a helyzet a közel-keleten, Afrikában, stb.

sok lett, de summázva nem látom magam előtt, hogy a világot irányítók, akik fehérek pl tényleg egy olyan világot akarnak, ahol senki nem dolgozik, polgárháború van, élhetetlen városok, bedőlt gazdaságok. de lehet naív vagyok, és már ezt éljük konkrétan.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. december 22., péntek 21:33

egyebkent az is aggaszto, hogy ha az ember jar europai nagyvarosokban, akkor az, amit lat, az kulonbozik a az amugy sok esetben meg igy is veszjoslo iranyba mutato statisztikaktol.

persze ha eltoltok par napot milanoban, becsben, londonban, akkor nyilvan lehet mondani, hogy az kicsi minta es az eyeyest nem mervado, de valamiert mindig rosszabbnak tunik az arany a statisztikaknal a valosagban.

ahol meg eletvitelszeruen elek, az egy kb 30 ezres varos, statok alapjan 3% alatti a fekete/arab kombo osszeadva, megis minimum minden 10. szembejovo nem feher europai.

bar gondolom ezek is olyan statok, minthogy a legfrisebb nepszamlalasi adatok szerint csokkent a romàk aranya mo-n a 10 evvel ezelottihez kepest.

erdemes amugy u15-u17 stb utanpotlas valogatottak keretet megnezni, angolok, nemetek, franciak, svedek, stb.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 22., péntek 21:20

'shutterisland írta: sajnos a feher embernek (hat meg ha kereszteny es hetero is) nincs jovoje szerintem.
bar azert ez egy lassu folyamat lesz, ami meg az unokaink eleteben sem feltetlen kovetkezik be, de en tovabbra is biztos vagyok benne sajnos, hogy olyan szintu atrajzolodas lesz, ami felforgatja majd a bolygot es leradirozza a feher embert.

azt akartad mondani fehér karácsonyt :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. december 22., péntek 21:13

Süti írta:
kiserik írta: Számomra sokkoló volt, hogy Berlinben a Mohamed a leggyakorlibb fiúnév 2022-ben és így volt már 2018-ban is.
Erről se láttam máig sehol hivatalos statisztikát pár bulvárlap cikken kívül, de tudom, az járjon utána aki nem hiszi el, vagy valami hasonló volt a vitakultúrád alapja.
https://gfds.de/ausfuehrliche-auswertung-vornamen-2022/

Ez nem az én vitakultúrám alapja, hanem a kutyáké. Ezt a magas lovat meg légyszives hanyagold.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. december 22., péntek 21:08

sajnos a feher embernek (hat meg ha kereszteny es hetero is) nincs jovoje szerintem.

Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Süti » 2023. december 22., péntek 20:43

kiserik írta: Számomra sokkoló volt, hogy Berlinben a Mohamed a leggyakorlibb fiúnév 2022-ben és így volt már 2018-ban is.
Erről se láttam máig sehol hivatalos statisztikát pár bulvárlap cikken kívül, de tudom, az járjon utána aki nem hiszi el, vagy valami hasonló volt a vitakultúrád alapja.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2023. december 22., péntek 19:49

Na, utanaolvasva picit a temanak:

https://www.volksverpetzer.de/faktenche ... a-bedroht/

https://www.zeit.de/hamburg/2023-12/kit ... zplus....x

Milyen meglepo, hogy a baloldalt es liberalisokat folyamatosan hopihelyezo emberek kiakadnak es felfujnak egy nem letezo dolgot, hogy a sajat agendujakat es a gyuloletuket tudjak terjeszteni, kihasznalva a gyerekeket. Bravo. Cserebe a helyi mi hazank szimpatizansok azota folyamatosan kuldik a halalos fenyegeteseket es becsmerlo uzeneteket az ovodanak. Na, ez az a kultura amit vedeni kell!!!!!!

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. december 22., péntek 19:47

A jelenség mögött sajnos az a valós probléma áll, hogy a befogadott menekültek egy része (nem is kicsi része) egyszerűen nem akar befogadódni (beilleszkedni) és maximálisan kihasználja a túlliberalizálódott nyugati társadalmakat. Dolgozni nem dolgoznak, nyelvet nem tanulnak, életmódot nem változtatnak, a törvényeket nem fogadják el viszont a hatalmas összegű segélyeket felveszik, mert az nekik jár. Számomra sokkoló volt, hogy Berlinben a Mohamed a leggyakorlibb fiúnév 2022-ben és így volt már 2018-ban is. Gyakorlatilag 10-15 éven belül megváltozik Európa lakosságának az összetétele. Persze aki rózsaszínben látja a világot és nem érti, hogy miért baj ez, az abba gondoljon bele, hogy ezeknek az emberek más normák szerint élik az életüket és meg van az esélyje, hogy ezeket a normákat előbb utóbb rá fogják erőltetni az itt élőkre is.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2023. december 22., péntek 19:33

tibi18 írta: Biztos velem van a baj, de pusztán egy ripost cikkből, meg egy szélsőséges párt "sajtótájékoztatóján" elhangzott kijelentésekből nem tudok sok mindent levonni.. Nem lehet például, hogy e két kiemelt óvoda egyébként olyan óvoda, ahová nem feltétlen keresztény vallású gyerekek jártak, járnak? Fasztudja, lehet a budapesti Balaton Óvodába sincsenek képek a Tiszáról..
Es nem is megszuntettek a video alapjan, hanem atneveztek. :lol:

Ket karacsonyt toltottem el Hamburgban, nem kell aggodni, a foteren nem mecsetekben imadkozo arabok voltak, hanem karacsonyi vasar. :lol:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. december 22., péntek 19:32

tibi18 írta: Biztos velem van a baj, de pusztán egy ripost cikkből, meg egy szélsőséges párt "sajtótájékoztatóján" elhangzott kijelentésekből nem tudok sok mindent levonni.. Nem lehet például, hogy e két kiemelt óvoda egyébként olyan óvoda, ahová nem feltétlen keresztény vallású gyerekek jártak, járnak? Fasztudja, lehet a budapesti Balaton Óvodába sincsenek képek a Tiszáról..
Hamburg, Lokstedt, ha minden igaz.. Majd a helyi erő megmondja, ez Kanak rész-e, vagy (ahogy a zinternetes cikkekben le van írva) polgári-e..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2023. december 22., péntek 19:19

Biztos velem van a baj, de pusztán egy ripost cikkből, meg egy szélsőséges párt "sajtótájékoztatóján" elhangzott kijelentésekből nem tudok sok mindent levonni.. Nem lehet például, hogy e két kiemelt óvoda egyébként olyan óvoda, ahová nem feltétlen keresztény vallású gyerekek jártak, járnak? Fasztudja, lehet a budapesti Balaton Óvodába sincsenek képek a Tiszáról..

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. december 22., péntek 19:17

Süti írta: Én mondjuk egyáltalán nem bánnám ha kicsit letekernénk a sötét középkort mindkét oldalon, pont annyira érdekel a hamvazószerda, mint a ramadan, de nem hiszem hogy bárki kedvéért be kellene venni a karácsonyfákat.

On the other hand ez egy elszigetelt eset, ami ott is pont elég felháborodást keltett, lenne hozzánk közelebbi issue nem is kevés, amin lehetne háborognia a kedves semmirekellő mihazánkos politikusnak, ha nem csak a remegtetés és migráncsozás lenne a célja a komolytalan bohóc másfélperces "sajtótájékoztatójának". Elvégre ők lennének az egyetlen párt akik igazán a magyarok érdekeit nézik, vagy hogy írta itt valamelyik kedves rajongójuk.
Azon túl hogy kiakasztod Mickeyt az angoloddal brother, tartalmilag ezzel egyet tudok érteni. Nem kéne véresen komolyan venni a legapróbb dolgokat egyik ‘oldalnak’ sem, és élhetōbb lenne a világ.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. december 22., péntek 18:51

zsuninnyo írta:
raul 4 ever írta: És azért, mert egészségtelen, vagy drága, vagy mert nem akarnak megsérteni valakit, hogy lehet azt is enni?
Ezt nem hiszem, hogy komolyan kerdezted :D Draga, egeszsegtelen?
Nagy mertekben minden egeszsegtelen. Draganak meg... hat, van par dragabb dolog itt.
Kereslet - kinalat.
Isten ments, hogy egyetértsek erikkel :mrgreen: :mrgreen: , de a jelenség nálam qva gáz.. Nem tudom elképzelni, hogy létezik az a nem keresztény vallású ember/gyerek, akinek rosszul esik, hogy karácsonyfát kell néznie..

Mert a fene nagy befogadásban ettől védik épp a szerintem nem létező halmazt. Rengeteg másik jelkép van, ami tényleg sértő lehet, de a fenyőfa?
Komm schon..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2023. december 22., péntek 18:51

Én mondjuk egyáltalán nem bánnám ha kicsit letekernénk a sötét középkort mindkét oldalon, pont annyira érdekel a hamvazószerda, mint a ramadan, de nem hiszem hogy bárki kedvéért be kellene venni a karácsonyfákat.

On the other hand ez egy elszigetelt eset, ami ott is pont elég felháborodást keltett, lenne hozzánk közelebbi issue nem is kevés, amin lehetne háborognia a kedves semmirekellő mihazánkos politikusnak, ha nem csak a remegtetés és migráncsozás lenne a célja a komolytalan bohóc másfélperces "sajtótájékoztatójának". Elvégre ők lennének az egyetlen párt akik igazán a magyarok érdekeit nézik, vagy hogy írta itt valamelyik kedves rajongójuk.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. december 22., péntek 18:41

raul 4 ever írta: És azért, mert egészségtelen, vagy drága, vagy mert nem akarnak megsérteni valakit, hogy lehet azt is enni?
Ezt nem hiszem, hogy komolyan kerdezted :D Draga, egeszsegtelen?
Nagy mertekben minden egeszsegtelen. Draganak meg... hat, van par dragabb dolog itt.
Kereslet - kinalat.

Vissza: