'shutterisland írta:
sajnos a feher embernek (hat meg ha kereszteny es hetero is) nincs jovoje szerintem.
bar azert ez egy lassu folyamat lesz, ami meg az unokaink eleteben sem feltetlen kovetkezik be, de en tovabbra is biztos vagyok benne sajnos, hogy olyan szintu atrajzolodas lesz, ami felforgatja majd a bolygot es leradirozza a feher embert.
ha csak nem jon egy uj adolf.
de azert egyelore boldog karacsonyt.
Ezek mögött vannak is tendenciák, vagy csak jól hangzó bemondások?
Keresztény alatt mit értünk? A vallási hovatartozást, vagy azt, hogy az ember elfogadja-e a nyugati keresztény kultúrkört, amiben élünk?
kiserik 10-15 évet írt, az abszolút baromság, ez amit te írsz, annak lehet esetleg igazságtartalma, de nem tudjuk jelenleg.
Nem fogod tudni leradírozni a fehér embert, és most ezzel nagyon kényelmes abból a pozícióból rémisztgetni, amiben a fehér ember (gondolom europidra gondolsz, hacsak nem az albínókra gondolsz) úgy szépen bele van ágyazódva.
Most mondok egy példát, mert néha amikor az USA szóbakerül itt, akkor ott már csak négerek vannak egyesek szerint.
Nagyjából 55-60% a fehér, 15-20% a latinó (akik azonos nagyrasszba tartoznak, btw), és csak utána a négerek/feketék 10-15%.
De EU-nál maradva, elenyésző még mindig a muszlimok aránya, persze növekvő a tendencia, és ezt nem vitatom, de azt érdemes szem előtt tartani, hogy mindig a negatív hírek vannak kiemelve.
Melyikre kapod fel a fejed?
a) Európa 85ezer óvodájában/iskolájában rendben lezajlottak a karácsonyi ünnepségek.
b) Európa 3 iskolájában már átnevezték a karácsonyi ünnepséget, tél ünnepére, skandallum.
Na de konkrét kérdés, kiserik biztos tudja, mi van a BIG RESET projekttel? Megtörtént már, vagy folyamatban van? Csak mert covid alatt folyamatosan ezzel ijesztgetett Toroczkai úr.
@shutter, nyilván a statisztikák nem adják vissza, mert kérdés kiket számolnak, életvitelszerűen élőket, vagy az oda dolgozni járókat is, stb. ki hova van bejelentve.
nagyon nehéz, főleg országos szinten torzítanak a nagyvárosok.
Most tényleg pl New Yorkban amikor jártam, néha azt éreztem, hogy itt csak négerek vannak, néha meg nem. Elmentem vidékre, ott meg egy darabot nem láttam kb, csak talán a buszsofőrt.
Szerintem felesleges aggódni, azért egy teljes népességcsere nem generáción belül zajlik le, és én szkeptikus vagyok abban, hogy le tud-e zajlani. Főleg azért is, mert a politika reagálni fog. Tudom most azt hiszik a legtöbben, hogy ez az EU érdeke, hogy jöjjenek a migránsok, de előbb utóbb itt történni fog valami. A kérdés a mikor, és mikor fordul meg a tendencia, hogyan alakul a helyzet a közel-keleten, Afrikában, stb.
sok lett, de summázva nem látom magam előtt, hogy a világot irányítók, akik fehérek pl tényleg egy olyan világot akarnak, ahol senki nem dolgozik, polgárháború van, élhetetlen városok, bedőlt gazdaságok. de lehet naív vagyok, és már ezt éljük konkrétan.