Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Lassan eleg lesz itt. Offban folytat6jatok!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Gareth Balet mégse linkelheti be tavalyról,hogy nézne az kiNéha rúgniuk kellene 1-2 gólt, hogy legyen egy videóra való anyag :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- mocsok
azért van itt olyan barcás akinek nem lenne itt helye, mert:ferni írta:tényleg teljesen rendben vannak, akik itt fórumozgatnak hosszabb ideje az eurobarcáról, akik meg hülyék szerencsére ki is lesznek téve rövid időn belül.
Mike írta:Durva mennyire eltorzult világképe van
6ározottan kijelentem, hogy nem Soldado a hibás. De nem tudom, hogy mi köze a Real.VS Barcához.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
========>Elég már. Elég.
Legalább büntetőrúgásban 6ékonyak.
elég 6ásosak ezek a poénok azért.
de azért nehogy túllépjük a 6árt.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
amazing Hatspur goals videót bezzeg nem linkel
Néha rúgniuk kellene 1-2 gólt, hogy legyen egy videóra való anyag
Jelenleg nagyjából egy amazing soldado penalty skills videóra futná csak. Legalább büntetőrúgásban 6ékonyak.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Egyébként ez meg is látszik valahogy, emlékszem, amikor regeltem oda (2012 elején, addig csak olvasgattam), írtál elég érdekes dolgokat (már bocsánat ), de azóta sokat változtál pozitív irányba, jelenleg konkrétan a legkorrektebb madridista vagy, aki jelen van a világos oldalon is.ferni írta:amúgy rohadt nehéz fórumozni a másik oldalon... most nem a semleges témákról van szó, mert ott nincs probléma, de amikor szóba jön a Real vs Barca téma... borzasztó nehéz...
át kell gondolni mit írsz, mert egyetlen egy rossz szócska és jönnek 5en
én már nagyon régóta fórumozok az eurobarcán és hát sajnos jó párszor elszaladt velem is a ló, sok esetben nagyon nehéz kiállni az igazadért... kemény dolog ám ez, főleg hosszabb távon... semleges témáknál semmi probléma, de ha előjön a Real vs Barca... ott aztán vigyázni kell nagyon, hány vita lett már abból, amit én írtam... mondjuk ez inkább régebben volt igaz, azóta sokkal jobban figyelek
Mike írta:amazing Hatspur goals videót bezzeg nem linkel
Elég már. Elég.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
a másik oldali fórumot csak úgy lehetne megmenteni ha új, mondjuk független modik lennének, és egyből kivágnák a mostaniakat Durva mennyire eltorzult világképe van egyeseknek.
amazing Hatspur goals videót bezzeg nem linkelferni írta:mondjuk GT is volt, amikor 101 amazing Messi Goals videót linkelt be ide, de megesik az ilyen....
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
amúgy rohadt nehéz fórumozni a másik oldalon... most nem a semleges témákról van szó, mert ott nincs probléma, de amikor szóba jön a Real vs Barca téma... borzasztó nehéz...
én már nagyon régóta fórumozok az eurobarcán és hát sajnos jó párszor elszaladt velem is a ló, sok esetben nagyon nehéz kiállni az igazadért... kemény dolog ám ez, főleg hosszabb távon... semleges témáknál semmi probléma, de ha előjön a Real vs Barca... ott aztán vigyázni kell nagyon, hány vita lett már abból, amit én írtam... mondjuk ez inkább régebben volt igaz, azóta sokkal jobban figyelek
mondjuk GT is volt, amikor 101 amazing Messi Goals videót linkelt be ide, de megesik az ilyen....
tényleg teljesen rendben vannak, akik itt fórumozgatnak hosszabb ideje az eurobarcáról, akik meg hülyék szerencsére ki is lesznek téve rövid időn belül.
mondjuk GT is volt, amikor 101 amazing Messi Goals videót linkelt be ide, de megesik az ilyen....
tényleg teljesen rendben vannak, akik itt fórumozgatnak hosszabb ideje az eurobarcáról, akik meg hülyék szerencsére ki is lesznek téve rövid időn belül.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerencsére a foci nem ezeken mùlik . Szerintem a bilbao egy x-re jó lesz.petiamadridista írta:hát nem örülök, hogy kikaptak...
jobb lett volna, hogyha ezt a vereséget a hévégén szenvedik el, de így valószínűleg összekapják magukat és behúzzák a Bilbao elleni rangadót.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
hát nem örülök, hogy kikaptak...
jobb lett volna, hogyha ezt a vereséget a hévégén szenvedik el, de így valószínűleg összekapják magukat és behúzzák a Bilbao elleni rangadót.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
az micsoda taktika, Pique játszott csatárt
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
GT 6ározottan népszerű errefelé
Kedvenc sorozata meg a Six feet underMeg a kedvenc száma a 6...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
GT talán az egyedüli aki értelmes zenéket rak ki :P . Meg a kedvenc száma a 6...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Kikérem magamnak. Amúgy kösz.Kerlon írta:amúgy szerintem hasznos és értékes tag a sok rossz zenéjével együtt.
egy phallosz.Realista24 írta:GT talán sokat trollkodik, de legalább egyenes.
amúgy szerintem hasznos és értékes tag a sok rossz zenéjével együtt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
GT talán sokat trollkodik, de legalább egyenes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Igen,,te is vagy épp messideco is itt van m,ár egy ideje,és még mások is. shuttert azért emeltem ki,mert ő legaktívabb.soadroli írta:Engem még nem utáltak meg, pedig madridistán is régóta ott voltam Mondjuk kerülöm az ilyen topikokat, inkább csak olvasom őket, no meg nem is vagyok olyan aktív mint az említett 2 kolléga
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Engem még nem utáltak meg, pedig madridistán is régóta ott voltam Mondjuk kerülöm az ilyen topikokat, inkább csak olvasom őket, no meg nem is vagyok olyan aktív mint az említett 2 kolléga