Kommentáld a híreket
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Kommentáld a híreket
iffhs-nél 2023 legjobbja hali, aztán pappe, 3. messi.
céronaldo instán röhögős smiley-kkal minősítette a dolgot, kissé nő a lájkok száma a kommentre
céronaldo instán röhögős smiley-kkal minősítette a dolgot, kissé nő a lájkok száma a kommentre
thereisonly1ronaldo
- flori
Szerintem fix jön. Carlos mesti sem írta volna alá ezt a szerződést Joseluékkal.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Persze, hogy hosszabbít Alibaba kiskedvence Moneybappe úgy fog bevonulni a történelembe mint a legnagyobb eltékozolt tehetség.realmadrid95 írta:Pedig egyre nagyobb eselye van annak, hogy hosszabbit, talan a lequip hozta le tegnap. De ebben nem vagyok biztos.tubatibi írta: Arra mondjuk nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon Január 1.-n kopogtatunk-e Mbappé-nál, hogy Hello akkor itt a szerződés, írhatod is alá.
Abban biztos vagyok, hogy idén vált, viszont abban nem, hogy Hozzánk jön.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Pedig egyre nagyobb eselye van annak, hogy hosszabbit, talan a lequip hozta le tegnap. De ebben nem vagyok biztos.tubatibi írta: Arra mondjuk nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon Január 1.-n kopogtatunk-e Mbappé-nál, hogy Hello akkor itt a szerződés, írhatod is alá.
- hehetheoriginal
Arra mondjuk nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon Január 1.-n kopogtatunk-e Mbappé-nál, hogy Hello akkor itt a szerződés, írhatod is alá.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- hehetheoriginal
Ahogy latom ugyvedek megint kurvajol megszedik majd magukat
thereisonly1ronaldo
Időhúzásnak tűnik. Ők nem UEFA meg FIFA.Realista24 írta:En csak azt nem ertem, hogy pont ezzel kapcsolatban hoztak dontest, hogy ilyet nem lehet csinalni, nem? Vagy akkor mi ertelme volt a birosag iteletenek, amit vartunk?Pad'em írta: Italian Federation FIGC decided to approve clause to prohibit access to the Super League to Italian clubs.
FIGC will not allow to join any competition other than Uefa, Fifa and FIGC ones.
If any club joins Super League, it will be excluded from Serie A 2024/2025.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ugy ugralnak a ligak is ahogy ceferinek futyulnek. Hanyinger. Mar fel is jelentenem a ligat a csapatok helyeben, nyiltan ellentmondanak egy birosagi dontesnek, annyira felnek, fantasztikus. Vagy, ennyire hulye mindenki es nem erti, hogy a sl nem a bqjnoksag hanem a bl helyett lenne.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En csak azt nem ertem, hogy pont ezzel kapcsolatban hoztak dontest, hogy ilyet nem lehet csinalni, nem? Vagy akkor mi ertelme volt a birosag iteletenek, amit vartunk?Pad'em írta: Italian Federation FIGC decided to approve clause to prohibit access to the Super League to Italian clubs.
FIGC will not allow to join any competition other than Uefa, Fifa and FIGC ones.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Akinek esetleg nem volt világos, mi az a kartellezés, hogy működik a maffia, annak itt van 3 sorba összeszedve.Pad'em írta: Italian Federation FIGC decided to approve clause to prohibit access to the Super League to Italian clubs.
Elképesztő milyen szinteken, mekkora korrupció lehet már évtizedek óta, hogy az összes szaros fa összezárt seggel lapít és tiltja meg a csapatainak (akik nélkül ugye ők csak egy szervezet) az életet..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
az kell ezeknek, az élettől is tiltsátok el magatokat !
kutya banda.
kutya banda.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Pad'em
Italian Federation FIGC decided to approve clause to prohibit access to the Super League to Italian clubs.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ebben mi a ráció, miért? Messi, Kane, Rashford mehet, de Mbappe, Haaland nem?Realista24 írta: Real shopban nem kérhetsz Mbappe vagy Haaland névvel mezt, csak akkor ha bizonyítod hogy az a neved.
Online eddig sem lehetett.
Másrészt, pár nappal azelőtt, h givatalosan ajánlatot tehetne a klub Mbappeért jön egy ilyen hír. Akkor ezek szerint elengedte Pérez? Csodálnám, de akkor meg elég bénán van időzítve ez a mezes tiltás.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
hehetheoriginal írta:vagy csak nyitni az utcán a real shop előtt egy pólónyomdát 2-3 géppel, aztán kirakni molinora, hogy te szivesen rányomod a frissen vásárolt mezre az akármit is.Halfkey írta:
Ez mekkora ötlet amúgy, átanyakönyveztetni magad Mbappé Haaland Santiagonak, kiállni a Bernabeu elé, és 50 euroért kísérgetni be az embereket hogy vehessenek mezt
Lehet utóbbi egyszerűbb
ZIDANE
- hehetheoriginal
vagy csak nyitni az utcán a real shop előtt egy pólónyomdát 2-3 géppel, aztán kirakni molinora, hogy te szivesen rányomod a frissen vásárolt mezre az akármit is.Halfkey írta:Ez mekkora ötlet amúgy, átanyakönyveztetni magad Mbappé Haaland Santiagonak, kiállni a Bernabeu elé, és 50 euroért kísérgetni be az embereket hogy vehessenek meztRealista24 írta: Real shopban nem kérhetsz Mbappe vagy Haaland névvel mezt, csak akkor ha bizonyítod hogy az a neved.
thereisonly1ronaldo
Ez mekkora ötlet amúgy, átanyakönyveztetni magad Mbappé Haaland Santiagonak, kiállni a Bernabeu elé, és 50 euroért kísérgetni be az embereket hogy vehessenek meztRealista24 írta: Real shopban nem kérhetsz Mbappe vagy Haaland névvel mezt, csak akkor ha bizonyítod hogy az a neved.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Real shopban nem kérhetsz Mbappe vagy Haaland névvel mezt, csak akkor ha bizonyítod hogy az a neved.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Kis after kari hircsomag:
- Vini, Güler, Carvajal, Camavinga és Mendy is elérhető lesz a Szuperkupán
- Brahim lett december hónap Real játékosa
- Ancelotti mindenképp akar védő igazolást
- Cadena Ser: Mario Gila is a védő jelöltek közt. Fele játékjoga a miénk még, 6 millióért adtuk el a Lazionak 22-ben
- AS: a 4 védő opció Varane, Rafa Marin, Robert Renan és Goncalo Inácio
- Marca: Miguel Guti hiába tol jó szezont komolyan nem merült fel nálunk, minden fókusz Daviesen
- Szuperliga bejelentett egy app-ot (Unify néven) amin ingyen nézhetőek lennének az ESL meccsek
- Vini, Güler, Carvajal, Camavinga és Mendy is elérhető lesz a Szuperkupán
- Brahim lett december hónap Real játékosa
- Ancelotti mindenképp akar védő igazolást
- Cadena Ser: Mario Gila is a védő jelöltek közt. Fele játékjoga a miénk még, 6 millióért adtuk el a Lazionak 22-ben
- AS: a 4 védő opció Varane, Rafa Marin, Robert Renan és Goncalo Inácio
- Marca: Miguel Guti hiába tol jó szezont komolyan nem merült fel nálunk, minden fókusz Daviesen
- Szuperliga bejelentett egy app-ot (Unify néven) amin ingyen nézhetőek lennének az ESL meccsek
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nika91127 írta:Gülünek majd jön a discomfort, no para! Márciusban egy sörmeccsen beállhatgutihaz14 írta: Eduardo Camavinga, Arda Güler & Dani Carvajal will all be back against Mallorca after the Christmas break.
@AlbertoPereiro