Kommentáld a híreket
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Had mondja már magát, ki bízzon az emberben ha nem saját maga?
Max majd a szaGértők itt kinevetik ezért 2 év múlva pl hehe vagy én.
Max majd a szaGértők itt kinevetik ezért 2 év múlva pl hehe vagy én.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
realmadrid95 írta:Kera írta: Finishing-re is először CR-t mondta, de aztán mosolyogva mondta, hogy akkor legyen "önmaga", mert Ronit már mondta.
Mondjuk szerintem a Speed, Endurance, Dribling kombóra is sima Cr-t vágtam volna
(Nem, nem a 38 éves Cr-re gondolok akivel szeretik magukat vígasztalni a Messi-hívők. )
A videot nem lattam, de igy is ketszer mondta Crt.
https://x.com/thenassrzone/status/17409 ... sxT-_X3liw
Háromszor igazából, de csak egyszer került be a végére.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
arra gondolsz, hogy gyurma közben nézegeti magát, mint céronaldo és erre áll felFaust írta:Ez is egy fasz.realmadrid95 írta: Finishing: Endrick
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Kera írta: Finishing-re is először CR-t mondta, de aztán mosolyogva mondta, hogy akkor legyen "önmaga", mert Ronit már mondta.
Mondjuk szerintem a Speed, Endurance, Dribling kombóra is sima Cr-t vágtam volna
(Nem, nem a 38 éves Cr-re gondolok akivel szeretik magukat vígasztalni a Messi-hívők. )
A videot nem lattam, de igy is ketszer mondta Crt.
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Finishing-re is először CR-t mondta, de aztán mosolyogva mondta, hogy akkor legyen "önmaga", mert Ronit már mondta.
Ez is egy fasz.realmadrid95 írta: Finishing: Endrick
Nagy arc lett volna ha bemondja, hogy Higuain
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Ekozben o is osszerakta almai jatekosat.Realista24 írta: Endrick megy az Olimpiára nyáron, szóval ha döntőznek esetleg akkor szeptember körül csatlakozik csak.
Speed: Mbappe
Strength: Cr
Intelligence:Modric
Endurance: Bellingham
Dribling: Vini
Finishing: Endrick
Passing: Kroos
Mentality: Cr
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Endrick megy az Olimpiára nyáron, szóval ha döntőznek esetleg akkor szeptember körül csatlakozik csak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Egyszer megszopatott minket, az tény, de egyébként azóta minden úgy alakul, ahogy el lett tervezve szerintem, csak az ostoba újságírók hozták a hülyeségeket nyáron.
Nem hosszabbított, bónuszról lemondott, Perez is mondta viccesen még, hogy jönni fog, de csak jövőre. Igazából az történik pont, amiről a nyilatkozatok szóltak.
Ha tényleg hozzuk lejáró szerződéssel, akkor szvsz tartotta a szavát.
Nem hosszabbított, bónuszról lemondott, Perez is mondta viccesen még, hogy jönni fog, de csak jövőre. Igazából az történik pont, amiről a nyilatkozatok szóltak.
Ha tényleg hozzuk lejáró szerződéssel, akkor szvsz tartotta a szavát.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
Sztem az arab megakarta tartani, csak sokat kert érte. Ha le van irva, h mennyi az annyi, akkor nincs mirol beszélni, ekkor van ertelme a leirtaknak.
Amikor volt a herce-hurca, akkor meg Macronos cikkek is voltak,szal volt nyomas rajta.
Ha okos, akkor azt mondja, h amire szerződött, azt vallalta es itt az ideje tovabb lepni almai csapatába es akkor az kopkodjon ra, aki maradna francia bajnoksagban bohockodni, ha hivja a madrid..
Am fontos lehet, h a psg mit megy a bl ben, remélem kiesnek hamar es kiabrandul a psgs projectbol.
Amikor volt a herce-hurca, akkor meg Macronos cikkek is voltak,szal volt nyomas rajta.
Ha okos, akkor azt mondja, h amire szerződött, azt vallalta es itt az ideje tovabb lepni almai csapatába es akkor az kopkodjon ra, aki maradna francia bajnoksagban bohockodni, ha hivja a madrid..
Am fontos lehet, h a psg mit megy a bl ben, remélem kiesnek hamar es kiabrandul a psgs projectbol.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Vilagi balfasz ha hosszabbit es egybol elengednem utana. A francia szurkolokat az erdekli majd h a valogatottal mindent megnyerjen, a psg drukkerek meg kopkodik majd mind1 hogy tavozik es hova. Ennek nem szabadna szempontnak lennie mar ennyi huzavona utan
- nzooli93
Olyan szempontból nagyon örülök Carlo hosszabbításnak, hogyha jön Bappé,akkor azért lesznek itt nagy egók együtt(Vini,Jude,Bappé,+öregek), kelleni fog egy jó pedagógus. Xabinál a Levernél beáll mindenki a sorba, de azért itt ezekkel a játékosokkal én félteném őt kicsit. Carlo meg ezt a közeget nagyon jól egybe tudja tartani, és ha tényleg jön a francia,akkor erre még jobban szükség lehet, hogy működjön is a dolog.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Erre elvileg semmi szükség. Most szezon elején kellett volna kapnia valami rohadt nagy bónuszt, amiről lemondott, ezzel mutatva, hogy a Real Madrid nem fog a PSG-nek fizetni, de így Bappé által látnak pénzt belőle.Egyébként nekem is az tunik logikusnak, h hosszabbit, kivasarlasi árral es akkor a franciak nem kovezik meg, h kiszurt a csapatukkal, ahol a segget kinyaltak, a madrid hajlandó fizetni, de megsem kell horror összeget es megkapja a vilag legjobbját.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
Egyébként nekem is az tunik logikusnak, h hosszabbit, kivasarlasi árral es akkor a franciak nem kovezik meg, h kiszurt a csapatukkal, ahol a segget kinyaltak, a madrid hajlandó fizetni, de megsem kell horror összeget es megkapja a vilag legjobbját.gutihaz14 írta:miert ne jonne? ketszer beszopatta perezt de most jonni fog.Remy írta: Tiktak, ultima hora, breaking… ugyse jon. Lapozzunk.
talan en vagyok az egyetlen aki ennek ellenere is varja
Ha belekepzelitek magatokat a helyzetébe, akkor nehogymar izombol lazadtatok volna a teljes vezetes, francia elnök, kb az egesz orszag ellen, ugy h alairt szerzodesetek van..?
De nem szamitok arra, hogy tavasz vege elott közlik, ha lesz is megállapodás.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Pár napja talán hogy nagy csindarattával az olasz liga elhatárolódott az ESL-től. Most meg sírnak hogy január 1-től kivezetik a taliánoknál is a légiós játékosok speciális adózását. Lúzerek
miert ne jonne? ketszer beszopatta perezt de most jonni fog.Remy írta: Tiktak, ultima hora, breaking… ugyse jon. Lapozzunk.
talan en vagyok az egyetlen aki ennek ellenere is varja
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- RealMadridFanatic
Ha ala is ir Mbappe, ugysem lesz hivatalos nyarig, a sajto tud csamcsogni, lehoznak 1000 kamu hirt, hogy hosszabbit, kell a cirkusz a nepnek.
Amugy jonni fog, Perez eleg magabiztos volt nyaron.
A jatekosok meg remelem tenyleg az asztalra csapnak es jon egy gyomros az UEFA/FIFA maffianak.
Amugy jonni fog, Perez eleg magabiztos volt nyaron.
A jatekosok meg remelem tenyleg az asztalra csapnak es jon egy gyomros az UEFA/FIFA maffianak.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A bővített keret is csak az olajos csapatoknak kedvezne. Csak Ők tudnának megfizetni annyival több jó játékost, mi már leigazolni sem tudnánk, egy ilyen változás egyenes út lenne a közepes játékosokhoz. Joselu nem egy kölcsönmegoldás lenne, hanem az amit megtudnánk fizetni és lenne belőle a keretben még néhány. Ahol van egy jó kezdő ott nem fognak jobban rotálni, azért mert sok a meccs, kibírja akkor jó, ha nem akkor ez van, kockáztatna mindenki.