El Unico írta:Éjjel-nappal a labdarúgásnak élek,folyamatosan olvasok,tájékozódok,külföldi oldalakat nézegetek... de azért az túlzás,hogy 20 Spurs játékost ismernem kellene és fel kellene tudnom sorolni... De még a Juventusból sem tudnék 20-at mondani. Talán-talán... na.
Juveból én sem tudnék 20at, de a Spursből igen. Olasz focit alig követem, csak a Intert és a többi csapat eredményeit, míg a Tottenhamet minden héten megnézem, hogy álltak fel, cseréket és statokat. Plusz a Realos mellett van
Tottenham-excelem is!
és még vagyok így pár csapattal a kedvenceimen kívül.
Nem az a lényeg, hogy mindenkinek ismernie kéne a Tottenham minimum fél keretét, de azért jópár játékost igen: Vertonghen, Soldado, Lloris, Ade és az úgymond nagyobb neveket. Főleg hogy a Real 2 meccset is játszott ellenük pár éve, és bár változott a keret, de van pár játékos akik még mindig ott vannak azóta is.
Becksy23 írta:Assou-Ekotto
ő épp a QPR-ban van kölcsönben, de a tottenhamhez tartozik még.
(pl az ő kölcsönadását nem is értettem, most van egy Vertonghen a balosra hogy Rose lesérült, maradhatott volna)
Demes írta:Én pl a legtöbb PL csapatot ismerem, de az olasz focit annyira nem követem hogy már a Juvéval is gondban lennék ha a kezdő 11-en kívül kéne embereket mondani.
szerintem a legtöbben így vagyunk ezzel. az olasz focit max az ismeri akinek nagy kedvenc csapata van ott és miattuk is követi őket.