Ez a tegnapi nap legnagyobb teljesitmenye, aztan a harom gol. Ezen most nagyon kellemesen meglepodtem.ELSiete írta: Viní Jr: “I want to be a better person. Everyone wants to fight me. I try my best to stay focused. I am not a saint, sometimes I talk too much, sometimes I do dribbles that I don’t have to do and I want to learn. I'm here for that, to learn.”
Vini Jr: "I dedicated my celebration to CR7, my idol."
Vinícius Junior - 7
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Vinícius Junior - 7
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
na ez borzalmasan bizakodó, szép, felnőttes nyilatkozat. Sok sikert neki, hogy fejlődjön ebben.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Viní Jr: “I want to be a better person. Everyone wants to fight me. I try my best to stay focused. I am not a saint, sometimes I talk too much, sometimes I do dribbles that I don’t have to do and I want to learn. I'm here for that, to learn.”
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Vinicius mutatja a nagy lft.
Bravo!
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
De hát ma Messi adott egy jó labdát edzesen.realbeckham írta: Majd kerreger eldönti jo volt-e, vagy nem.
Szép volt Vini, ebbe ma nem lehet belekotni. Folytassa kérem ezzel a fokuszal!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát ja... amikor a foci az első, akkor ilyenek is történnek. Barcának nem minden nap rúg triplát valaki!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- flori
Brávó, ez kell! Mondjuk azt nem értem, miért kell Xavinak négyest mutogatni. Semmi értelme, piké szint.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Majd kerreger eldönti jo volt-e, vagy nem.
Na végre.
Első félidő nagyon komoly volt.
Első félidő nagyon komoly volt.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Azért ott volt már egy-két esetben a régi, ultragyors Vini, ami eddig nem jelentkezett egyik sérülése után sem, ennél már csak jobb lehet, ismét túlórázni kellene kapuralövésből például mindenképp.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
Csak egy mezszám a pályán.
- flori
Sztár-sztár, de ez pad sajnos. Kevesebb tetkó meg amerika, több foci.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Jó volt nézni, amit a vak spori és a nagyszájú Vini alkottak. Elrontották mindenki szórakozását.
Meg Agirre 541-e is, meg amit játszani akartunk ellene.
Viszont a bőr, meg a nagy lövés utána szép volt.
Meg Agirre 541-e is, meg amit játszani akartunk ellene.
Viszont a bőr, meg a nagy lövés utána szép volt.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
sokaknak pont mindegy, valószínű le se szarják.ateeemadrid írta:Pont ezt akartam írni, Vini nagyon ostoba, de azért ne csak ő legyen már a hibás. Az ellenfelek szarrárúgjàk, a bírók semmit nem fújnak neki, a szurkolók majmozzák, meg anyázzák. Judenal elindult ugyanez, láss csodát ő is elkattan néha. Egy higgadt arcnak is nehéz kezelni ezt, nemhogy egy Vininek.kiserik írta:
Erről kérdezd meg Jude-ot. Már kezdi kapni ő is.
Amúgy meg kit érdekel a tetkója, nem kurva mindegy?
de itt muszáj követni a divatot, ez meg pont kapóra jön.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- ateeemadrid
Pont ezt akartam írni, Vini nagyon ostoba, de azért ne csak ő legyen már a hibás. Az ellenfelek szarrárúgjàk, a bírók semmit nem fújnak neki, a szurkolók majmozzák, meg anyázzák. Judenal elindult ugyanez, láss csodát ő is elkattan néha. Egy higgadt arcnak is nehéz kezelni ezt, nemhogy egy Vininek.kiserik írta:Erről kérdezd meg Jude-ot. Már kezdi kapni ő is.MorataMartin írta: Egyre nagyobb bajok vannak ennél a gyereknél fejben nagyon nagyon remélem, hogy nem fog Neymar sorsára jutni. De egyre inkább ezt látom nála. Miért van az amúgy, hogy mióta nem játszik se gyülöletcunamit, se rasszista beszólásokat, se semmi ilyesmit nem kap a csapat. Cristiano Ronaldónak nem kellett ilyen tetkó, és ő is kapott rendesen az ellenfél szurkolóitól. De hát sajnos Vini messze van Cr7től.
Amúgy meg kit érdekel a tetkója, nem kurva mindegy?
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Erről kérdezd meg Jude-ot. Már kezdi kapni ő is.MorataMartin írta: Egyre nagyobb bajok vannak ennél a gyereknél fejben nagyon nagyon remélem, hogy nem fog Neymar sorsára jutni. De egyre inkább ezt látom nála. Miért van az amúgy, hogy mióta nem játszik se gyülöletcunamit, se rasszista beszólásokat, se semmi ilyesmit nem kap a csapat. Cristiano Ronaldónak nem kellett ilyen tetkó, és ő is kapott rendesen az ellenfél szurkolóitól. De hát sajnos Vini messze van Cr7től.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- flori
Azért CRt ne hasonlítsuk már senkihez, totál unikum az ember.
Valóban vannak sztárallűrjei, de szerintem még pont belefér. Élvezi az életet, úgy mint a többi milliomos focista. Az utóbbi 2 szezonban bőven tett le az asztalra, szóval megérdemli a bizalmat. Van egy pojácáskodó stílusa, és ez a rasszista vonal is túl van tolva kicsit, de amíg teljesít tőlem szétvarrhatja magát, nem ezzel van a gond. Teljesen értem a kiakadásokat, tőlem is távol(abb) áll a viselkedése, de azért járjunk a földön. Nála mindenbe belekötünk.
Valóban vannak sztárallűrjei, de szerintem még pont belefér. Élvezi az életet, úgy mint a többi milliomos focista. Az utóbbi 2 szezonban bőven tett le az asztalra, szóval megérdemli a bizalmat. Van egy pojácáskodó stílusa, és ez a rasszista vonal is túl van tolva kicsit, de amíg teljesít tőlem szétvarrhatja magát, nem ezzel van a gond. Teljesen értem a kiakadásokat, tőlem is távol(abb) áll a viselkedése, de azért járjunk a földön. Nála mindenbe belekötünk.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Egyre nagyobb bajok vannak ennél a gyereknél fejben nagyon nagyon remélem, hogy nem fog Neymar sorsára jutni. De egyre inkább ezt látom nála. Miért van az amúgy, hogy mióta nem játszik se gyülöletcunamit, se rasszista beszólásokat, se semmi ilyesmit nem kap a csapat. Cristiano Ronaldónak nem kellett ilyen tetkó, és ő is kapott rendesen az ellenfél szurkolóitól. De hát sajnos Vini messze van Cr7től.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Csak amíg a fogtömés az mondjuk úgy, hogy kötelező, egy egész hátas varrat meg nem. Mondjuk engem pont nem érdekel, hogy mi van rá tetoválva, a mentality-s részt megmosolyogtam, de inkább a pályán alkosson végre valamit, ha majd visszatért.realmadrid95 írta:'shutterisland írta: meg egy 3-4 orasat is kinszenvedes egy seggel kiulni, de azert az altatas eleg meredek.
Nekem 11 ora volt a telihatas tetovalasom, ugy, hogy volt benne feher satir is. Siman vegig ultem, nem mondom, hogy a vegefele nem fajt mar a satir, de siman kibirhato. Altatast kerni ehhez.. ez nekem olyan, mintha valaki fogtomeshez kerne.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ízlés kérdése, vannak tetoválások amik tetszenek, de soha nem varratnék magamra.
Sok embernél ez is csak egy újabb felület,lehetőség hogy kitűnjön a tömegből.
Mr. Mentality bemutatkozását meg várjuk nagyon
Sok embernél ez is csak egy újabb felület,lehetőség hogy kitűnjön a tömegből.
Mr. Mentality bemutatkozását meg várjuk nagyon