Kommentáld a híreket
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
The pact Kylian Mbappé spoke about last night is him reaching an agreement with PSG to NOT receive €75m-€80m as loyalty bonus if he leaves the club as free agent. @FabrizioRomano #rmalive
PSG wants Kylian Mbappé’s future to be resolved as soon as possible.
Since last summer, PSG has not ruled out the possibility of him leaving & has designed a plan with or without him. @lequipe
JUST IN: Real Madrid has set a deadline for Kylian Mbappé to respond, around mid-January, confirms @lequipe
Kylian Mbappé's future could be decided quickly, his idea is to decide his future before the Champions League restarts. @lequipe #rmalive
PSG wants Kylian Mbappé’s future to be resolved as soon as possible.
Since last summer, PSG has not ruled out the possibility of him leaving & has designed a plan with or without him. @lequipe
JUST IN: Real Madrid has set a deadline for Kylian Mbappé to respond, around mid-January, confirms @lequipe
Kylian Mbappé's future could be decided quickly, his idea is to decide his future before the Champions League restarts. @lequipe #rmalive
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
majd az oregek megoldjak ha kell
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- nzooli93
Ja pályán a viselkedése kriminális. Főleg mióta egyedüli sztár a csapatban. Ezért is írtam múlthéten, hogy Carlo hosszabbításának azért örülök jobban, mert itt vele együtt kurva nagy egók lesznek megint együtt, amit egy fiatal edző biztos nem fog tudni megoldani. Főleg ,hogy Vini is itt van, aki jelenleg is nehéz kérdés, Jude is alfahím, Bappé is az akar majd lenni. Lesznek itt azért kérdéses szituk bőven.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ennek mi baja, nem húzta meg a férfinője előző este?lordgabi írta: Tegnap megnyerték a francia szuperkupát, ez a videó terjed most róla, nem tudom az előzményét, jó a hangulat ott továbbra is.
https://www.facebook.com/share/v/us2LopuFMSrc4nH5/
Nem illik.
Ez kell ide islordgabi írta: Tegnap megnyerték a francia szuperkupát, ez a videó terjed most róla, nem tudom az előzményét, jó a hangulat ott továbbra is.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Idei se zarja ki az utobbi kettot.ANDS írta:A 2028- as vagy a 2032- es EB - re gondolsz?pheco írta: Amíg a PSG is bent van a BL-ben, addig biztosan nem lesz hivatalos infó róla, de lehet, hogy a szezon végét is megvárják.
Szerintem az EB előtt jön a bejelentés, hogy érkezik hozzánk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Tegnap megnyerték a francia szuperkupát, ez a videó terjed most róla, nem tudom az előzményét, jó a hangulat ott továbbra is.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Egyértelműen marad a rodrygo - vini duó elől, max padra egy joselut kicserélünk, hacsak nem endrick fog ott ülni vagy ő megy a juvenilbe egy évre.realmadrid95 írta:Ja ertem, igazad van. Most mar csak gondolkoznunk kell, hogy milyen profilu csatart szeretnenk, ha vegul nem jon a francia. Ami tenyleg szomoru a sztoriban, hogy az o stilusa, kvalitasa passzolna hozzank a leginkabb.Realista24 írta:
A jelenlegi helyzetre értem, nem az egész sagara.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Ja ertem, igazad van. Most mar csak gondolkoznunk kell, hogy milyen profilu csatart szeretnenk, ha vegul nem jon a francia. Ami tenyleg szomoru a sztoriban, hogy az o stilusa, kvalitasa passzolna hozzank a leginkabb.Realista24 írta:A jelenlegi helyzetre értem, nem az egész sagara.realmadrid95 írta:
Az a baj, hogy nekunk szerintem ez nem win - win szituacio, mert tobbek kozott emiatt maradtunk le Haalandrol es Kanerol is. Sajnos besz0patott minket tobbszor is, de ilyen gerinctelen szemelyiseggel ne is irjon ala mar.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Szerintem van az a penz amiert minket valasztana,kerdes,hogy nekunk van-e annyi..
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A jelenlegi helyzetre értem, nem az egész sagara.realmadrid95 írta:Az a baj, hogy nekunk szerintem ez nem win - win szituacio, mert tobbek kozott emiatt maradtunk le Haalandrol es Kanerol is. Sajnos besz0patott minket tobbszor is, de ilyen gerinctelen szemelyiseggel ne is irjon ala mar.Realista24 írta: Egyebken nem erdekel kulonosebben, ha nem jon. Majd jon mas, egyszer, valamikor. Ez nekunk win-win szituacio. Nyilvan orulni fogok, ha jon, mert amit tud, az hianyzik a csapatbol, es kicsit Perez miatt is, mert nagyon akarja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Az a baj, hogy nekunk szerintem ez nem win - win szituacio, mert tobbek kozott emiatt maradtunk le Haalandrol es Kanerol is. Sajnos besz0patott minket tobbszor is, de ilyen gerinctelen szemelyiseggel ne is irjon ala mar.Realista24 írta: Egyebken nem erdekel kulonosebben, ha nem jon. Majd jon mas, egyszer, valamikor. Ez nekunk win-win szituacio. Nyilvan orulni fogok, ha jon, mert amit tud, az hianyzik a csapatbol, es kicsit Perez miatt is, mert nagyon akarja.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tag lassan unalmasabb, mint Messi… meglatom a nevet, ami nem az, hogy hivatalosan eligazolt BARHOVA, konkretan triggerel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Pad'em
Erről az agreement meg protected dumáról rögtön az ugrik be, amit írtak hogy megbeszélték hogy nem kapja meg a hűségbónuszt ha ingyen is lép. Így nem buknak kitudja hány száz milliót.
Nagyon remélem, hogy kaszáljuk már ezt a teleregényt most már így vagy úgy az 5-6. évad után már kiakasztó egy szimpla nyilatkozat is.
Nagyon remélem, hogy kaszáljuk már ezt a teleregényt most már így vagy úgy az 5-6. évad után már kiakasztó egy szimpla nyilatkozat is.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amíg a PSG is bent van a BL-ben, addig biztosan nem lesz hivatalos infó róla, de lehet, hogy a szezon végét is megvárják.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
semmi új, csak a Bappe
nyárig kitart.
nyárig kitart.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
elengedett máár fixen egy, de lehet kettő zsíros bónuszt, szerintem onnantól hülye ha még valamibe belemegyKerlon írta:Hmm. Lehet nyárig nem írhat alá vagy valami utolsó utáni záradék némi pénzbiztosítással a PSG felé. 2 éve is azt hangoztatták, hogy negígérte azt, hogy nem távozik ingyen.Realista24 írta:
Itt kezdődnek a bajok, megint.
Hmm. Lehet nyárig nem írhat alá vagy valami utolsó utáni záradék némi pénzbiztosítással a PSG felé. 2 éve is azt hangoztatták, hogy negígérte azt, hogy nem távozik ingyen.Realista24 írta:Itt kezdődnek a bajok, megint.ELSiete írta: BREAKING — Kylian Mbappé: “I didn’t make my decision but we have an agreement with the president Al Khelaifi so it means that all parties are protected”.
“Focus is on the team, not on my situation”.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K