Az annyira szürreális hogy elsiklottam felette. De akárki tud revo.me linkkel rátölteni, valami barát csak van a világon akinek van kártyája és ha odaadod neki a casht feltölti.Realista24 írta:Irta, hogy neki nincs es nem is lesz. Nagyi majd lesz a stroman.Halfkey írta:
Utalni is lehet rá. Valami számla meg kártya nyilván van most is a családban… Pl lordgabinak is gondolom van.
OFF
Re: OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Irta, hogy neki nincs es nem is lesz. Nagyi majd lesz a stroman.Halfkey írta:Utalni is lehet rá. Valami számla meg kártya nyilván van most is a családban… Pl lordgabinak is gondolom van.h3x0r írta:
De ahhoz is kell egy kartya, amivel feltolti a penzt revolutra
Vagy akkor a nagyinak csinaljak a revolutot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Utalni is lehet rá. Valami számla meg kártya nyilván van most is a családban… Pl lordgabinak is gondolom van.h3x0r írta:De ahhoz is kell egy kartya, amivel feltolti a penzt revolutraHalfkey írta:
Sztem erre ingyenes Revo is bőven elég.
- h3x0r
De ahhoz is kell egy kartya, amivel feltolti a penzt revolutraHalfkey írta:Sztem erre ingyenes Revo is bőven elég.Nika91127 írta:
Szerintem inkább akkor hitelkártya kell nektek, nem bankkártya.
A bankkártyánál a havi jóváírás függvényében tudsz olcsó számlavezetést kicsikarni
Wise, Revolut, kb. pont erre tokeletes. Topup es egyszerhasznalatos kartya az internetes vasarlashoz akar. olcso es konnyu devizavaltas.lordgabi írta: Online rendelések, wellness kifizetése, jegyvásárlás - ilyesmire lenne használva bankkártya/bankszámlaszám, barátnőm nevére lenne igényelve (22 éves), ennyi pénzmozgás lenne rajta, "kézileg" mindig mi tennénk rá a megfelelő összeget, hogyha tervezünk valamit vásárolni, semmilyen utalás nem fog érkezni rá munkahelyről sem. Melyik bankot tudnátok ajánlani? Nagyon nem vagyok képben, nekem nincs és nem is lesz a közeljövőben, nagyimét szoktam kezelni, ő a K&H-nál van, eléggé változó a havidíj, sokszor minden szarság miatt szedegeti az aprót, szóval olcsó és gazdaságos kellene.
Köszi előre is.
Sztem erre ingyenes Revo is bőven elég.Nika91127 írta:Szerintem inkább akkor hitelkártya kell nektek, nem bankkártya.lordgabi írta: Online rendelések, wellness kifizetése, jegyvásárlás - ilyesmire lenne használva bankkártya/bankszámlaszám, barátnőm nevére lenne igényelve (22 éves), ennyi pénzmozgás lenne rajta, "kézileg" mindig mi tennénk rá a megfelelő összeget, hogyha tervezünk valamit vásárolni, semmilyen utalás nem fog érkezni rá munkahelyről sem. Melyik bankot tudnátok ajánlani? Nagyon nem vagyok képben, nekem nincs és nem is lesz a közeljövőben, nagyimét szoktam kezelni, ő a K&H-nál van, eléggé változó a havidíj, sokszor minden szarság miatt szedegeti az aprót, szóval olcsó és gazdaságos kellene.
Köszi előre is.
A bankkártyánál a havi jóváírás függvényében tudsz olcsó számlavezetést kicsikarni
Szerintem inkább akkor hitelkártya kell nektek, nem bankkártya.lordgabi írta: Online rendelések, wellness kifizetése, jegyvásárlás - ilyesmire lenne használva bankkártya/bankszámlaszám, barátnőm nevére lenne igényelve (22 éves), ennyi pénzmozgás lenne rajta, "kézileg" mindig mi tennénk rá a megfelelő összeget, hogyha tervezünk valamit vásárolni, semmilyen utalás nem fog érkezni rá munkahelyről sem. Melyik bankot tudnátok ajánlani? Nagyon nem vagyok képben, nekem nincs és nem is lesz a közeljövőben, nagyimét szoktam kezelni, ő a K&H-nál van, eléggé változó a havidíj, sokszor minden szarság miatt szedegeti az aprót, szóval olcsó és gazdaságos kellene.
Köszi előre is.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
A legegyszerűbb tenni Szlovákiába egy kirándulást, ha mondjuk Pesten laksz.hunmadridista írta: Sziasztok! Elf Bar-t milyen oldalról tudnék rendelni? Köszönöm a segítséget előre is!
Bankmonitor.Hu-n van bankszamla kereső, hátha az kidob valamit a paraméterek mentén.lordgabi írta: Online rendelések, wellness kifizetése, jegyvásárlás - ilyesmire lenne használva bankkártya/bankszámlaszám, barátnőm nevére lenne igényelve (22 éves), ennyi pénzmozgás lenne rajta, "kézileg" mindig mi tennénk rá a megfelelő összeget, hogyha tervezünk valamit vásárolni, semmilyen utalás nem fog érkezni rá munkahelyről sem. Melyik bankot tudnátok ajánlani? Nagyon nem vagyok képben, nekem nincs és nem is lesz a közeljövőben, nagyimét szoktam kezelni, ő a K&H-nál van, eléggé változó a havidíj, sokszor minden szarság miatt szedegeti az aprót, szóval olcsó és gazdaságos kellene.
Köszi előre is.
- ___Samy___
Szinten zenesz, tavaly nalam is elojott ez a heves szivdobogas. EKG, vervetel, szivultrahang, minden rendben volt. Ezzel sikerult is megnyugtatni magam, majd magatol el is mult. Szerencsere azota nem tapasztaltam ilyesmit.ziro4vr írta: Sajnos nem vagy egyedül, az én ismerősi körömben is számos hasonló példa van.
Nálam is jelentkezett erős szívdobogás, főleg lefekvéskor éreztem, az alvásomat anno szét is baszta kicsit. EKG, szívultrahang, vérvétel volt, minden rendben... Azóta szerencsére elmúlt, most karácsony körül megint picit éreztem, de azt betudom a szarabb kajálásnak és a kevesebb mozgásnak, arra nagyon kell figyelnem. (Ahogy mindnekinek kéne persze)
Mondjuk nalam most a faradtsag jelentkezett nagyon, bar napi ket orat utazok, szoval az is lehet az oka.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Online rendelések, wellness kifizetése, jegyvásárlás - ilyesmire lenne használva bankkártya/bankszámlaszám, barátnőm nevére lenne igényelve (22 éves), ennyi pénzmozgás lenne rajta, "kézileg" mindig mi tennénk rá a megfelelő összeget, hogyha tervezünk valamit vásárolni, semmilyen utalás nem fog érkezni rá munkahelyről sem. Melyik bankot tudnátok ajánlani? Nagyon nem vagyok képben, nekem nincs és nem is lesz a közeljövőben, nagyimét szoktam kezelni, ő a K&H-nál van, eléggé változó a havidíj, sokszor minden szarság miatt szedegeti az aprót, szóval olcsó és gazdaságos kellene.
Köszi előre is.
Köszi előre is.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
innen is tudszhunmadridista írta: Sziasztok! Elf Bar-t milyen oldalról tudnék rendelni? Köszönöm a segítséget előre is!
ZIDANE
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Sziasztok! Elf Bar-t milyen oldalról tudnék rendelni? Köszönöm a segítséget előre is!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak a nevek.lestat írta:Lett valami uj info?Realista24 írta: Epstein sztori egyre cifrabb…
Vagy csak a kijott nevlista akik latogattak a szigetet?
Mondjuk már agyamra mennek a memek…
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Lett valami uj info?Realista24 írta: Epstein sztori egyre cifrabb…
Vagy csak a kijott nevlista akik latogattak a szigetet?
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Epstein sztori egyre cifrabb…
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Köszi én is,hogy Te leírtad.Azért döbbentem meg én is olvasva az írásodat,mert rohadtul nem értettem semmit.lestat írta:Nalam semmi. Koffeinmentes kavet meg teat iszom ha van.'shutterisland írta: levertseg, faradtsag (inkabb mentalis) nalam is tobbszor elojon post covid eraban.
mondjuk van egy kis koffein fuggosegem is, az is okozhatja azt, hogy a normal allapot tunik "lassunak", iden ezt a rossz szokast szepen leepitem.
Heti 3x edzek teremben. Fizikai munkat vegzek. Mellette jarok MMA-ra meg Boxra.
Rendes kaja. Protein dus halak csirkek avocadok minden ami kell.
Es egyszeruen kiborit hogy ugy erzem magam mint akit agyonvertek. Meg ez a Eros szivdobogas…
Koszi Steve hogy megosztottad. Legalabb van remeny! Sajna nekem ki kell vennem az Off-ot. Fizikai munkat egy darabig hanyagolnom kell ugy erzem..
Közben ma eljottem a korhazba EKG-ra meg vervetelre.
Ekg-t 3x is mertek de minden rendben talaltak. Vernyomasomat en magasnak erzem a 131-el de szerintuk az jo.
Vervetelre egyenlore meg varok.
Kb 100x gondoltam,hogy na most vége majd estére teljesen készen voltam,vagy ha edzettem akkor azon al off,ha a házzal vacakoltam valamit(itt ugye non-stop hótakarítás) akkor attól voltam készen.
Pedig egészséges vagyok,edzek, futok rendszeresen, jól étkezek.Szedek vitaminokat is mellé.
Már kezdtem megijedni, hogy velem van a baj,hogy kimerültség vagy bármi a munka miatt.
De egyik napról a másikre megszűnt.Ez is baromi furcsa,hogy még csak nem is fokozatosan lett jobb vagy mondjuk nyaralás után.Pihentem hétvégéket, az sem segített, majd egyszer csak elmúlt. Azóta egész januárban minden oké.
Csak rettegek,hogy visszajön. Mint valami nyugdíjas vénember.
Remélem mihamarabb elmúlik Neked is!
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
https://www.mtsz.org/tagszervezetek
Ha itt megtalálható, akkor jó, de sajnos úgy látom nincs köztük horgászegyesület.
Mindenesetre köszi!
Ha itt megtalálható, akkor jó, de sajnos úgy látom nincs köztük horgászegyesület.
Mindenesetre köszi!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Sajnos nem vagy egyedül, az én ismerősi körömben is számos hasonló példa van.
Nálam is jelentkezett erős szívdobogás, főleg lefekvéskor éreztem, az alvásomat anno szét is baszta kicsit. EKG, szívultrahang, vérvétel volt, minden rendben... Azóta szerencsére elmúlt, most karácsony körül megint picit éreztem, de azt betudom a szarabb kajálásnak és a kevesebb mozgásnak, arra nagyon kell figyelnem. (Ahogy mindnekinek kéne persze)
Nem illik.