Jo, ezt lattam. Ez egy olyan bunteto, ami csalas ha a Barcae, es csalas, ha nekunk nem fujjak bePad'em írta: Na ha poronty videóján se látjátok akkor szemműtét
Tovabbra is szegyellnem, ha ilyen homoritas utan buntetot kapnank.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 5., péntek 9:41
Jo, ezt lattam. Ez egy olyan bunteto, ami csalas ha a Barcae, es csalas, ha nekunk nem fujjak bePad'em írta: Na ha poronty videóján se látjátok akkor szemműtét
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 5., péntek 9:40
Kényelmesen? Konkrétan alá szaladt a labdának és mivel nem egy égimeszelő, azt onnan visszahozni már nehezen lehetett volna. Kellett hozzá bizony egy jó nagy homorítás, hogy ebből a szitubol legyen még valami. Lett is.poronty írta: https://streamin.me/v/1eb6f18a
Szerintem teljesen egyértelmű tizenegyes. Ha nincs ott a védő kényelmesen befejeli az üres kapuba.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. január 5., péntek 9:38
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. január 5., péntek 9:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 5., péntek 9:27
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. január 5., péntek 9:25
Az utolso linkje elt mar csak, azon tudtam visszanezni az esetet. Ha esetleg van meg masfele is, szivesen megneznem.Pad'em írta:Ilyen egyértelműre én nem emlékszem de mutathatsz párat. Tchouamenit egyszer kilökték a labda alól szögletnél arra emlékszem, az is 11-es volt és persze nem kaptuk meg, de az sem volt ennyire nyílt színen, ötösön üres kapunál. Ezt a tegnapit 10-ből 10-szer befújják (be kéne fújják) mindenhol, teljesen egyértelmű tizi.KAG írta:
Tobb ilyen volt velünk idén ahol erre lofaszt kaptunk nem tizit
Ne csak a ferni által linkelt megvágott pixeles 1 másodpercest nézd, normális videón egyértelmű lökés.___Samy___ írta: En mondjuk itt azt latom, hogy a barcas csunyan alaszaladt a labdanak (vagy magas volt a beadas), eselye sem volt elerni, a las palmasos gyerek meg a hatara tette a kezet. Nem tudom, en loko mozdulatot nem latok.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. január 5., péntek 9:20
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. január 5., péntek 8:34
Ilyen egyértelműre én nem emlékszem de mutathatsz párat. Tchouamenit egyszer kilökték a labda alól szögletnél arra emlékszem, az is 11-es volt és persze nem kaptuk meg, de az sem volt ennyire nyílt színen, ötösön üres kapunál. Ezt a tegnapit 10-ből 10-szer befújják (be kéne fújják) mindenhol, teljesen egyértelmű tizi.KAG írta:Tobb ilyen volt velünk idén ahol erre lofaszt kaptunk nem tizitPad'em írta: Speciel ezt szerintem a legtöbb esetben megadják, látványos lökés az ötösön, ugrás közben hátulról. Gündogan nyilván ráhomorított egy szépet ahogy kell.
A játékuk viszont hitvány, tele közepes túlhypeolt emberrel, vezér nélkül. A vén pocakos Gündogan a legjobb kb. Védelmük lehetne az erősségük idén is de szerencsére a tavalyi mákjukból már kevés maradt.
Ne csak a ferni által linkelt megvágott pixeles 1 másodpercest nézd, normális videón egyértelmű lökés.___Samy___ írta: En mondjuk itt azt latom, hogy a barcas csunyan alaszaladt a labdanak (vagy magas volt a beadas), eselye sem volt elerni, a las palmasos gyerek meg a hatara tette a kezet. Nem tudom, en loko mozdulatot nem latok.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. január 5., péntek 6:42
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. január 5., péntek 6:23
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. január 5., péntek 5:53
Tobb ilyen volt velünk idén ahol erre lofaszt kaptunk nem tizitPad'em írta: Speciel ezt szerintem a legtöbb esetben megadják, látványos lökés az ötösön, ugrás közben hátulról. Gündogan nyilván ráhomorított egy szépet ahogy kell.
A játékuk viszont hitvány, tele közepes túlhypeolt emberrel, vezér nélkül. A vén pocakos Gündogan a legjobb kb. Védelmük lehetne az erősségük idén is de szerencsére a tavalyi mákjukból már kevés maradt.
HozzászólásSzerző: illgner » 2024. január 5., péntek 1:03
Nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani. Azon lehet vitatkozni persze, hogy mekkora volt a lökés ereje, de ha nem tapizza a védő Gündogan hátát, ahol amúgy semmi keresnivalója nem volt a kezének, akkor nincs büntető, mert nincs mire befújni.ferni írta: A tagot előre"lökik" papíron és felfelé ugrik.
Ott a VAR, visszanézik és képesek megadni ember.
Bohócok.
HozzászólásSzerző: MVPP » 2024. január 5., péntek 0:55
Nem is értem mire fel megy a sírás megint, egyértelmű büntető volt, piros is jogos mivel nem a labdát akarta megjátszani.Csabi írta:a labda felé ment, üres kapu, meglökte. nincs miről beszélni.ferni írta: Aki lemaradt volna róla
Másik kameraállás
Ez a kedvencem
Mi ez ha nem nyílt csalás
Kiderül fizették a bírókat geci, amiért nem fognak kapni semmi büntetést, majd ugyanez megy tovább
És ezt viseld el csöndben
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. január 5., péntek 0:27
HozzászólásSzerző: Csabi » 2024. január 5., péntek 0:26
a labda felé ment, üres kapu, meglökte. nincs miről beszélni.ferni írta: Aki lemaradt volna róla
Másik kameraállás
Ez a kedvencem
Mi ez ha nem nyílt csalás
Kiderül fizették a bírókat geci, amiért nem fognak kapni semmi büntetést, majd ugyanez megy tovább
És ezt viseld el csöndben
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 5., péntek 0:11
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 5., péntek 0:03
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. január 4., csütörtök 23:56
Nem emlékszem kb az utolsó 20 percre kapcsoltam oda, hogy megnézzem hogy hozzák ki a győzelmet.ferni írta:Ez hányadik perc körül volt nagyon kb?RaúlCF írta: persze mondjuk Araujo erősebben kilökte a Las Palmas emberét az Barca bedobás volt.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 4., csütörtök 23:52
Ez hányadik perc körül volt nagyon kb?RaúlCF írta: persze mondjuk Araujo erősebben kilökte a Las Palmas emberét az Barca bedobás volt.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. január 4., csütörtök 23:47
Sokat elmond a bajnokság színvonaláról.filatáska írta:Konkrétan utánunk a 2. legkevesebb gólt kapták.ateeemadrid írta: Ez a las palmas védelem botrány, nemtudom, hogy nem sima barca win. Ott is a tizi, bár jogosnak tűnt elsőre.
Jelenlévő fórumozók: 178 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem