Kommentáld a híreket
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Kommentáld a híreket
Mi ez a sok Q7-es CR-nek autók tekintetében jó ízlése van, az biztos.
szerk. Most nézem, az RS6-os, nem RS5-ös. Akkor mégse, visszavonom Alonso papáé a legjobb.
szerk. Most nézem, az RS6-os, nem RS5-ös. Akkor mégse, visszavonom Alonso papáé a legjobb.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mennyi időre kapják ezeket az autókat? Fél évre, egy évre?Realista24 írta:Átvették az új Audikat a srácok. Varane és Jesus szerénykedik csak 2.0-ás motorral, a többiek tudják mi a pálya
Tudom, tudom, hogy S3 meg A3, de na.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Átvették az új Audikat a srácok. Varane és Jesus szerénykedik csak 2.0-ás motorral, a többiek tudják mi a pálya
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Még, ha egy Carvajal lenne Arbeloa helyén, mekkora kezdő lenne, te jó ég.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- mocsok
eltiltott.DT8 írta:Tetszik a kezdő, de mi van Modriccal? még a keretben sincs...megsérült vagy miről maradtam le ?
- ___Samy___
végre már nem ugyanaz a 11 ember van agyonhajszolva minden egyes meccsen
tetszik a kezdő, de az igazi csatár tényleg hiányzik onnan fentről.....reméljük jesé megbirkózik vele
tetszik a kezdő, de az igazi csatár tényleg hiányzik onnan fentről.....reméljük jesé megbirkózik vele
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- DT8
- Kedvenc játékosaid: Sami Khedira
Tetszik a kezdő, de mi van Modriccal? még a keretben sincs...megsérült vagy miről maradtam le ?
- Takesz
- Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
szerintem is nagyszerű kezdő. remélem minden jól alakul és akkor a későbbiekben is úgy gondolja majd Carlo, hogy lehet a fiatalokra támaszkodni.ateeemadrid írta:dat lineup
casemiro, jesé.
13
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
szar ez a kezdő.
csatár nélkül megint bénázás lesz egy darabig.
csatár nélkül megint bénázás lesz egy darabig.
- ateeemadrid
dat lineup
casemiro, jesé.
casemiro, jesé.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jesé a kezdőben!!! Ma foci lesz!!!! Reszkessenek a törökök!! Végre Carlo, VÉGRE!!!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Minek azt mondani. Az egyértelmű. A Bajnokságba beleegyezeknumberone1 írta:Behuzzak a bajnoksagot, Ozilt meg kikialtjak az evszazad legjobbjanak(mar nem csak a posztja legjobbjanak)hehe írta:
majd rájönnek ezek is, hogy a klub hírnevéhez méltó, egy igazi belevaló vesztest vettek
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Behuzzak a bajnoksagot, Ozilt meg kikialtjak az evszazad legjobbjanak(mar nem csak a posztja legjobbjanak)hehe írta:
majd rájönnek ezek is, hogy a klub hírnevéhez méltó, egy igazi belevaló vesztest vettek
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
özil ne menj!
sebaj, legalább higuain miatt fájhat a szívünk, hétről hétre világklasszis teljesítményt pakol le az asztalra mindegyik stadionban.
Amúgy nem rossz játékosok ők, csak hát.. van náluk jobb is, hogy finom legyek.
Na de a mai meccs kapcsán:
Sima győzelmet és látványos játékot várok a csapattól. CRonaldo nélkül is nagyszerű kezdőnk van. (vele meg aztán ) A két szélén erősek vagyunk, de bitang módra, és Benzema meg Isco is formába lendült szép lassan.
Szal, sztem sima 3at teszünk közé este
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Aha, értem. Köszi.
igen, az egymás elleni számít, a Dortmund ebben veri az Arsenalt meg a Napolit is.TéOeM írta:Az Arsenal még kieshet a BL csoportköréből?
Ha nyer a Borussia és nyer a Napoli 3:0ra, vagy 4-1re stb. akkor... de erre elég kicsi az esély.
mert sztem még a 2-0-ás vereség is jó az Arsenalnak a csoport második helyére.
Ugye Arsenal - Napoli 2:0 lett.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Az Arsenal még kieshet a BL csoportköréből?
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hát nem csak a madridi, de a londoni éjszakában is el lehet tűnni combok, cigarettaszálak és laposüvegek közöttCr7 írta:Több londoni szurkoló kezdi sokallni Mesut Özil vételárát
„Szerintem eljutottunk arra a pontra, hogy kijelenthetjük, Özil egy hónapja nem játszik jól, ami eléggé nyugtalanító annak tudatában, hogy 45 milliót költöttünk rá”
„Nem tudom, hogy miért Özil volt az első számú tizenegyesrúgó. Én Giroud-ra bíznám, hétvégén is berúgta. Özil nem éri meg az érte fizetett összeget, a Marseille ellen is átlagos meccse volt” – tette hozzá egy másik szurkoló, utalva a német válogatott kihagyott büntetőjére.
özil ne menj!
sebaj, legalább higuain miatt fájhat a szívünk, hétről hétre világklasszis teljesítményt pakol le az asztalra mindegyik stadionban.
- Cr7
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Raphael Varane
Több londoni szurkoló kezdi sokallni Mesut Özil vételárát
„Szerintem eljutottunk arra a pontra, hogy kijelenthetjük, Özil egy hónapja nem játszik jól, ami eléggé nyugtalanító annak tudatában, hogy 45 milliót költöttünk rá”
„Nem tudom, hogy miért Özil volt az első számú tizenegyesrúgó. Én Giroud-ra bíznám, hétvégén is berúgta. Özil nem éri meg az érte fizetett összeget, a Marseille ellen is átlagos meccse volt” – tette hozzá egy másik szurkoló, utalva a német válogatott kihagyott büntetőjére.
A City amúgy kapust keres a hírek szerint Hart helyett, az utóbbi pár meccsen is már Pantilimon védett.