miro. írta:
[quote=elbono post_id=<a href="tel:1284385">1284385</a> time=<a href="tel:1704535007">1704535007</a> user_id=6237]
Kozben a katalan sport mai cimlapjan vitor roque feszit, es az a focim hogy “game changer”… ha valaki nem latta volna a meccset csak mondom hogy 10 perc alatt negyszer ert labdahoz, jo passza nem volt, egy ziccert rontott, csel 0. Tudom hogy nem kene meglepodnom, mert iszonyat szarok es megis azt gondoljak hogy amugy nagyon jok, de ez a game changer nagyon beutott
De amugy mit irjanak? Szar volt? Semmit nem ert? Nem rugjak ki a labat a sajat csapatuknak..
Ha ma arda guler valamit csinal a negyedosztalyu csapat ellen,ugyanugy mindenhol irni fogjak hogy mekkora bomba bemutatkozas.
El kell adni a lapokat. Aztan mindig arra dol a dolog,amilyen szimpatizans az ujsag.
[/quote]
Felolem irhatjak hogy jo volt, na de bazzzz game changer a cimlapon… ha leirjak a cikkben hogy beallt, agilis volt es energikus akkor oke irjak. Nem azt mondtam hogy irjak azt hogy szar volt. Tudom hogy a tulzasok kellenek, el is fogadom de ez meglepoen tulment a megszokott ujsagiroi hatarokon