A brit es svajci játékosok sem számítanak non EU-snakrealmadridfan írta:Bellinghamről ne feledkezzünk meg.ferni írta:
Az oké hogy foglal, de jelenleg 0 darab ilyen játékosunk van.
Endrick lesz max egy eddig.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Re: Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
én Daviestől függetlenül visszahoznám, aki meg jobb lábbal sem ügyetlen közülük az lehet a jobb oldalt is megoldaná ha kell, tudom ez nagyon szar megoldásnak hangzik, de LV-nél nem lenne rosszabb, a jobb oldalra meg nincs értelmes összegért megfelelő opció a piacon, az meg marha nagy luxus lenne, hogy Carva-LV duoval folytassuk.el magico írta: Balhátvédek kapcsán nincsenek hírek arról, hogy mik a tervek Miguel Gutival? Ha jól emlékszem 8 millió eurós visszavásárlási opciónk van, és ha így folytatja akkor bűn lenne nem kihasználni.
Remélem hamar lezárul, hogy Davies jön-e vagy sem, B tervnek több, mint ígéretesnek tűnik a kölyök.
- realmadridfan
Bellinghamről ne feledkezzünk meg.ferni írta:
Az oké hogy foglal, de jelenleg 0 darab ilyen játékosunk van.
- Galacticos
Arrol nincsenek hirek hogy mbappe milyen vezeraldozattal jarna?
Nezzuk ugy hogy jon es marad ez a felallas, en nem gondolnam h vini pad lenne max masik oldal de mbappe rodrygot valtana mondjuk.
---------tchou-----
---fede-------cama--
----------beli-------
-----vini---mba--
Ez esetben a pad kizarolag elol es kozepen: kroos(remelem egy evet marad meg) ceba, brahim, guler, rodrygo, endrick. En azt az elol levo 2 vagy 3 ember rotalasat nem latom.
Nezzuk ugy hogy jon es marad ez a felallas, en nem gondolnam h vini pad lenne max masik oldal de mbappe rodrygot valtana mondjuk.
---------tchou-----
---fede-------cama--
----------beli-------
-----vini---mba--
Ez esetben a pad kizarolag elol es kozepen: kroos(remelem egy evet marad meg) ceba, brahim, guler, rodrygo, endrick. En azt az elol levo 2 vagy 3 ember rotalasat nem latom.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
azé minden szemetet ne gyűjtsünk má össze.
pláne ha jön kincskereső előre, mit akarunk akkor kubotól?
pláne ha jön kincskereső előre, mit akarunk akkor kubotól?
thereisonly1ronaldo
Az oké hogy foglal, de jelenleg 0 darab ilyen játékosunk van.Realista24 írta: Ha van Kubo, nem kell Brahim es forditva.
Viszont Kubo non EU-s helyet is foglal, igy ez is egy ellenerv vele kapcsolatban.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ha van Kubo, nem kell Brahim es forditva.
Viszont Kubo non EU-s helyet is foglal, igy ez is egy ellenerv vele kapcsolatban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Itt van Brahim, senki ne mondja nekem hogy Kubo jobb nála, mégse kap elég időt ha nem rokkant mindenki.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Opcióval vissza kell hozni kubovalel magico írta: Balhátvédek kapcsán nincsenek hírek arról, hogy mik a tervek Miguel Gutival? Ha jól emlékszem 8 millió eurós visszavásárlási opciónk van, és ha így folytatja akkor bűn lenne nem kihasználni.
Remélem hamar lezárul, hogy Davies jön-e vagy sem, B tervnek több, mint ígéretesnek tűnik a kölyök.
Aztan ha gutinak nem jo a pad, jo áron el kell adni. Nyilvan ez akkor ha jon davies. Ha nem jon, mehet a kezdobe
Kubot a szezon vegen osszevetnem a szélsőkkel es ennek fejeben adnám el vagy ot vagy valakit a jelenlegi keretből
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Balhátvédek kapcsán nincsenek hírek arról, hogy mik a tervek Miguel Gutival? Ha jól emlékszem 8 millió eurós visszavásárlási opciónk van, és ha így folytatja akkor bűn lenne nem kihasználni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Es mar lehet meg is tortent.dzsi91 írta:Ez amúgy ilyen egyszerű is lehetne...ELSiete írta: @fredhermel: "It's up to Mbappé to take his phone and call Florentino Perez saying 'I want to come to Real Madrid'."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez amúgy ilyen egyszerű is lehetne...ELSiete írta: @fredhermel: "It's up to Mbappé to take his phone and call Florentino Perez saying 'I want to come to Real Madrid'."
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
@fredhermel: "It's up to Mbappé to take his phone and call Florentino Perez saying 'I want to come to Real Madrid'."
JUST IN: Real Madrid have asked Alphonso Davies to NOT renew with Bayern. They are in regular contact with his agent.
Davies feels comfortable at Bayern but Real Madrid are pushing & a transfer is POSSIBLE! @Plettigoal
JUST IN: Real Madrid have asked Alphonso Davies to NOT renew with Bayern. They are in regular contact with his agent.
Davies feels comfortable at Bayern but Real Madrid are pushing & a transfer is POSSIBLE! @Plettigoal
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Azért, mert zsebben van mindenki, arabok sem hülyék, gondolom azokkal kezdik a vesztegetést, akik tudnának tenni ellenük valamit..hehetheoriginal írta: én azt nem értem, hogy miért nem tesz senki semmit ez ellen.
ugyanez a politika is, bárki bármit megtehet, minden megy tovább, mintha mi sem történt volna.
Vagy arról tesznek, hogy a megfelelő emberek kerüljenek ezekbe a pozikba..
Aztán máris lehet menni tovább, végtelen pénz cheatcode náluk van, így könnyű játszani ezt a játékot.
- hehetheoriginal
én azt nem értem, hogy miért nem tesz senki semmit ez ellen.
ugyanez a politika is, bárki bármit megtehet, minden megy tovább, mintha mi sem történt volna.
thereisonly1ronaldo
Kedvencem amúgy, hogy a VBnek 2022 decemberében vége lett. most megy ilyen TOTY szvazás a 2023as évről és Messi ott fog benne virítani, mert 2023ban vette át a bogyót egy gálán, mert más komolyabb teljesítményt nem igen nyújtott azóta
Komédia az egész még mindig
Komédia az egész még mindig
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Korrupció a futballban?! Nahát, erre nem számítottam.hehetheoriginal írta:ezt irtam az egyeb bajnoksagok topikba is, ez mi marFerré egyébként 2023 januárjában távozott a France Footballtól, illetve a L’Équipe-től és Ribes utódjaként, a PSG sajtó- és médiakapcsolati igazgatójaként helyezkedett el.
de van ott olyan szösszenet is, hogy nem egy politikus kapott meccsjegyet, ezt azt....
ez se rossz:és ez az ember uefa döntéshozó egyúttalA sajtófőnöknek a belső levelezések alapján szoros kapcsolata volt az Aranylabda-szavazás szervezéséért felelős Ferrével, aki többek között teljes ellátású katari utazásokat kapott a párizsiaktól, miközben olyan France Football-cikkeket töröltetett, amelyek arról szóltak, hogy Nasszer Al-Kelaifi PSG-elnök illegálisan fizetett Javier Pastore 2011-es szerződtetése során.
- hehetheoriginal
ezt irtam az egyeb bajnoksagok topikba is, ez mi marFerré egyébként 2023 januárjában távozott a France Footballtól, illetve a L’Équipe-től és Ribes utódjaként, a PSG sajtó- és médiakapcsolati igazgatójaként helyezkedett el.
de van ott olyan szösszenet is, hogy nem egy politikus kapott meccsjegyet, ezt azt....
ez se rossz:
és ez az ember uefa döntéshozó egyúttalA sajtófőnöknek a belső levelezések alapján szoros kapcsolata volt az Aranylabda-szavazás szervezéséért felelős Ferrével, aki többek között teljes ellátású katari utazásokat kapott a párizsiaktól, miközben olyan France Football-cikkeket töröltetett, amelyek arról szóltak, hogy Nasszer Al-Kelaifi PSG-elnök illegálisan fizetett Javier Pastore 2011-es szerződtetése során.
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A PSG ezt nem egészen így gondolta:Realista24 írta: Pep elmondta, hogy ket Aranylabdat kene adni, egyet Haalandnak, egyet Messinek.
https://www.nemzetisport.hu/francia_lab ... B-lE936Jvw
A Le Monde azt írja, hogy egy folyamatban lévő, 2022-ben indult jogi vizsgálat szerint a Paris Saint-Germain lobbizni akart, hogy Lionel Messié legyen az Aranylabda, ezért pedig a szavazást szervező France Football korábbi főszerkesztője, Pascal Ferré különböző juttatásokat kapott a klub vezetőségétől.
Ferré egyébként 2023 januárjában távozott a France Footballtól, illetve a L’Équipe-től és Ribes utódjaként, a PSG sajtó- és médiakapcsolati igazgatójaként helyezkedett el.
- hehetheoriginal
Nincs semmi uj.realmadrid95 írta:Realista24 írta:
Azert ez kicsit tulzo. Pep elmondta, hogy ket Aranylabdat kene adni, egyet Haalandnak, egyet Messinek. Aranylabdanal mar mar majdnem korrekt volt, de az olyan, hogy lecsereli, nehogy megdontse Messi rekordjat, mar gazosabb es talan hagy tusket a jatekosban.
Ahany ember, annyi ertemezes. Lehet az enyem nem allja meg a helyet, de nekem azt jelenti ez, hogy azert kell ket aranylabda, mert nala egyertelmuen Messi kapna. A “masodik” aranylabdan meg osztozzon a tobbi jatekos. Ezaltal Messit Haaland fele helyezte.
Nezzuk azt, hogy mondjuk en vagyok a fiatal Cr edzoje, ott all az aranylabda szavazasnal, kampanyolnom kellene mellette, erre a masik jatekost eltetem ezzel.
Persze siman lehet en ertem felre ezt a nyilatkozatot az elmult evekben tett megjegyzesei miatt.
Uralkodni fonokoskodni akar a jatekosai felett, ereztetni mindig, hogy ki fogja a gyeplot.
En lehanynam, ha ilyen edzom lenne, anno mar gyerekkent se tudtam elviselni az ilyet, nemhogy meg felnott profi sportolokent, aki mar letett egysmast az asztalra...
Nem veletlen fullideg debruyne allandoan pl es ordit vele
thereisonly1ronaldo