Millio csak semelyik nem mbappe volt,es az ot korulvevo sok szar.dzsi91 írta:Millio jatekos hozott le úgy szezonokat-félszezonokat, hogy köztudott volt a váltás. Gotze még bl döntőt is játszott a bayern ellen úgy,hogy mindenki tudta utána odaigazol. Volt pár hőbörgő azt ennyi.miro. írta: Semmi nem fog szerintem kijonni nyarig ami hivatalos,de oriasi hulyeseg is lenne a teknostol.
Intezne maganak felevet a pokolban,csak ebben az esetben parizsnak hivnak. Igyis szerintem az utolso par honap errol fog szolni ott,ahogy szepen lejar az ido.
Okosan fog,mikor mar nem lesz tobb meccse.
“Kabbe gyikok,en leleptem”.
Ez csak +1 kifogás nekik és +1 indok nekünk, hogy hagyjuk a faszba. Szabadon lehet vele tárgyalni 10 napja ez már a 85ik alkalom és még mindig semmi konkrét.
A mai vilagban szerintem nem megoldható,hogy titokban aláírjanak ilyet és nyárig tagadják. Meg amúgyis ha alávan írva azonnal nyomnám az offisölt, hagy forrjon a kecskebaszó.
Gotze es mbappe atigazolasa kozott meg kb annyi a hasonlosag amit leirtal,tobb nem. Nem is lehet egy lapon emliteni.
En azt gondolom,hogy ha alair vagy alairt valamit,akkor ezt kerni fogjak,hogy ne mondjak ki es tagadhassak az utolso percig.
Csak azert meg bemondani hogy az elnokot idegesitsd,az megint egy faszsag,mert a jatekossal is kibaszol es razuditod egesz parizs haragjat.
Szerintem ha megy a realba,akkor tekintsenek ra ugy,mint egy jovobeli biztos real jatekos es ne csinaljak meg a szart korulotte.
De aztan lehet hogy hnap bejelentik,meg kylian fog nyilatkozni hogy mennyire varja.
Nekem butasag lenne.