Mozi, filmek
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: Mozi, filmek
The Boy and the Heron / A fiú és a szürke gém.
Miyazaki búcsúja ( vagy nem ) Moziban
A Mester sztm magát is beleírta, elég súlyos darab. Az összes filmje közül ez ami leginkább felnőtteknek szól. 16-os besorolás.
Nem véletlen.
Teli van motívummal, mondanivalóval...utalással. Nem árt hozzá ismerni a munkásságát , úgy nagyobbat szól.
A rajz, az animálás meg a muzsika. Igazi Studio Ghibli ! Ezért megéri másnak is beülni a moziba.
Miyazaki búcsúja ( vagy nem ) Moziban
A Mester sztm magát is beleírta, elég súlyos darab. Az összes filmje közül ez ami leginkább felnőtteknek szól. 16-os besorolás.
Nem véletlen.
Teli van motívummal, mondanivalóval...utalással. Nem árt hozzá ismerni a munkásságát , úgy nagyobbat szól.
A rajz, az animálás meg a muzsika. Igazi Studio Ghibli ! Ezért megéri másnak is beülni a moziba.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Kivert kutyák
Zseniális volt.
90 perc agyzsibbasztás
Elejétől a végéig ez az alja tirpák humor és csak nézed és szakadsz Szinkron 10/10 lett, szerintem sokat hozzátett a magyar nyelv szépsége és hogy ilyen választékosan lehet benne kifejezni magadat
Egy kis kedvcsináló
Engem meglepett nagyon.
Zseniális volt.
90 perc agyzsibbasztás
Elejétől a végéig ez az alja tirpák humor és csak nézed és szakadsz Szinkron 10/10 lett, szerintem sokat hozzátett a magyar nyelv szépsége és hogy ilyen választékosan lehet benne kifejezni magadat
Egy kis kedvcsináló
Engem meglepett nagyon.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Gondoltam lesz valaki, akinel beszurodik a tőr a bordak kozeEmbroZZ írta:Ha nem lenne faszság ízlésről vitatkozni az Anistonos részt személyes sértésnek vennémhehetheoriginal írta: Nem tudom. Sose ertettem hogy altalaban a vilag legszebb noi koze folyamatosan beválasztják ezeket a mindenfele szinesznoket, pl jennifer aniston a szögletes allkapcsaval, meg sorolhatnam.
Itt ez a megan fox, alacsony, műmellek, szetbotoxozott arc. Anno a transformersben meg természetesnek tunt, azzal nem is volt baj.
De ilyenekbol, hogy ne menjek messzire itt közép/kelet-europaban uton utfelen szinte raklap szamra szaladgalnak az utcakon. Namindegy
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Benz, Marcelo, Iker
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha nem lenne faszság ízlésről vitatkozni az Anistonos részt személyes sértésnek vennémhehetheoriginal írta: Nem tudom. Sose ertettem hogy altalaban a vilag legszebb noi koze folyamatosan beválasztják ezeket a mindenfele szinesznoket, pl jennifer aniston a szögletes allkapcsaval, meg sorolhatnam.
Itt ez a megan fox, alacsony, műmellek, szetbotoxozott arc. Anno a transformersben meg természetesnek tunt, azzal nem is volt baj.
De ilyenekbol, hogy ne menjek messzire itt közép/kelet-europaban uton utfelen szinte raklap szamra szaladgalnak az utcakon. Namindegy
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az épp elég.Faust írta:*igényed.Remy írta: Pedig egy jó darálós, kreatív slasherre lenne igény...
Amúgy meg fix lenne arra is, csak akkor még a keményvonalas horrorfanok is támgatnák ezeket a filmeket moziban. Mert horrort néznek az emberek, még ezeket a sablon, középszerű, semmiket is. Olcsóak, sokat hoznak. Ha ezek mellé jók is lennének, akkor mindenki nyerne, nem csak a random popcornt zabáló emberek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
*igényed.Remy írta: Pedig egy jó darálós, kreatív slasherre lenne igény...
- Mickey
még akkoriban, a Transformers első részében jó volt...
mármint külalakra.
mármint külalakra.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Persze, csak azoknak nincs nevük. Itt meg az számít. Foxot sosem a színészi képességei miatt szerették a rendezők.hehetheoriginal írta: Nem tudom. Sose ertettem hogy altalaban a vilag legszebb noi koze folyamatosan beválasztják ezeket a mindenfele szinesznoket, pl jennifer aniston a szögletes allkapcsaval, meg sorolhatnam.
Semmi baj nem lenne ezzel, ha lenne valamiféle stílusa a cuccnak. Itt az elején fullba nyomták a trasht és jól is állt a filmnek. Aztán ráállt a sablon útra az egész.nzooli93 írta:
Pedig már be is van jelentve, és elvileg franchiset akarnak építeni ,mint amik a 80-as években volt ( péntek13,halloween,freddy stb)
Pedig egy jó darálós, kreatív slasherre lenne igény...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
Nem tudom. Sose ertettem hogy altalaban a vilag legszebb noi koze folyamatosan beválasztják ezeket a mindenfele szinesznoket, pl jennifer aniston a szögletes allkapcsaval, meg sorolhatnam.
thereisonly1ronaldo
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Tegnap én is megnéztem, nekem is hiányérzetem volt, pláne hogy történelemből penge vagyok. Rengeteg csata, epikus pillanat kimaradt, az ő nagysága és hatalma egyáltalán nem jött át ebben a rövidített verzióban, úgyhogy várom a rendezői változatot.Remy írta:Pont az, amit leírsz. Én mindenhol azt láttam, haverok is, akik látták, azt mesélték, hogy ehhez kevés ez a 2 és fél óra. Már rég megnéztem volna, csak közben kiderült, hogy jön egy másfél órával hosszabb rendezői változat.hehetheoriginal írta: megnéztem a napoleont. mi volt ezzel a baj? nincs kedvem utánaolvasni.
az nyilvanvalo, hogy egy ekkora epikus történelmi személyt és időszakot nem lehet 2,5 órában lezongorázni, jobb szerettem volna egy hasonló minőségben és felfogásban készült 10 részes, részenként minimum 1 órás sorozatot, az all time egyik legjobb lehetett volna. persze láttam, hogy ez igy kurvasokba kerülhetett igy is, nemhogy még ezt kibontani és jobban megoldani egy sorozathoz.
és pont emiatt nem jött át, hogy amúgy ez milyen időszak is volt, nem jött át az, hogy az ember amúgy ki is volt, nem jött át a hatalma, a mérete (nem a fizikai ) és a hatása igazán, gyorsan pörögtek az események és az évek, mintha egy törikönyvben pörgetted volna ki 5 perc alatt a leckét...
durva, ebbe vhogy belegondoltam nézve az akkori kastélyokat, helyszineket, hogy egy kb mindössze 15-20 évtizeddel később itt már űrhajózunk, számitogepezunk meg bármit elintézunk egy egész világot behálózó hálózat segítségével
Hát akkor már inkább azzal próbálkozok, talán kevésbé lesz hiányérzet.
Pedig a Diablo 4 videoban milyen jol nez mar ki!hehetheoriginal írta: Azt neztem szegeny megan fox mennyire kiélt öreg némber lett
https://www.youtube.com/watch?v=-EoKAQF ... oriteGames
A budos eletben nem ismernek ra
- nzooli93
Remy írta:
HULLAADÁS: Nagyon jól indult, voltak kifejezetten szórakoztató B-pillanatai a filmnek, de a kezdeti lendület után átcsapott egy random slasher filmbe az egész.
Nem volt rossz, de folytatást nem kérek.
Pedig már be is van jelentve, és elvileg franchiset akarnak építeni ,mint amik a 80-as években volt ( péntek13,halloween,freddy stb)
- hehetheoriginal
- Remy
- Kapcsolat:
A REND ŐRZŐJE: Hát JCVD nem egy Indiana Jones... Sheldon Lettich pedig volt már jóval magasabb szinten is (Oroszlánszív, Dupla dinamit). Sztoriban nem is lenne vészes a film, de ehhez annyira nem JCVD-t kellett volna felkérni. Nem illik ide.
Totál középszer alja.
BALHÉ BRONXBAN: Mai napig az egyik kedvenc Jackie Chan filmem, semmit nem veszített az erejéből. Csupaszív, jó hangulatú móka.
LÉGI CSIBÉSZEK: Ultrasablonos limonádé, de teljesen élvezhető. A legnagyobb hibája az, hogy ez nem Kevin Hartos Hobbs & Shaw spinoffként lett eladva... simán Dinkley légi marsall filmként kéne mennie.
Mert ez lényegében egy Netflixes Fast-film.
Hart meg nem idegesítő! Ez a wow!
Amúgy tök durva, hogy mennyi nevet megnyertek ehhez a filmhez, már csak emiatt is jó lett volna, ha a Fast-univerzum része: Kevin Hart, Vincent D'Onofrio, Sam Worthington, Jean Reno, Billy Magnussen, Burn Gorman, Jacob Batalon.
A SÁRKÁNY: BRUCE LEE ÉLETE: Könnyed, szórakoztató életrajzi mozi, Jason Scott Lee-vel és Rob Cohennel. A kérdés mindig adott... Miért kellett idő előtt elmennie Bruce Lee-nek... Túl korán volt...
Hogy miért néztem meg? Egyrészt nem tudtam, hogy Rob Cohen rendezte, másrészt ezt a filmet nézték a srácok a Halálos iramban első részében a TV-ben!
HULLAADÁS: Nagyon jól indult, voltak kifejezetten szórakoztató B-pillanatai a filmnek, de a kezdeti lendület után átcsapott egy random slasher filmbe az egész.
EXPEND4BLES: Ez egy rossz film, de azért annyira mégse. Vannak pillanatai, Statham, Tony Jaa, Uwais jók, néha működik a dara is. Csak ne nézne ki ennyire mocsokszarul. Az esti jelenetek jobbak, a nappaliak vállalhatatlanok. Megan Fox meg minek? Sly, Lundgren háttérben, ez hiba...
Totál középszer alja.
BALHÉ BRONXBAN: Mai napig az egyik kedvenc Jackie Chan filmem, semmit nem veszített az erejéből. Csupaszív, jó hangulatú móka.
LÉGI CSIBÉSZEK: Ultrasablonos limonádé, de teljesen élvezhető. A legnagyobb hibája az, hogy ez nem Kevin Hartos Hobbs & Shaw spinoffként lett eladva... simán Dinkley légi marsall filmként kéne mennie.
Mert ez lényegében egy Netflixes Fast-film.
Hart meg nem idegesítő! Ez a wow!
Amúgy tök durva, hogy mennyi nevet megnyertek ehhez a filmhez, már csak emiatt is jó lett volna, ha a Fast-univerzum része: Kevin Hart, Vincent D'Onofrio, Sam Worthington, Jean Reno, Billy Magnussen, Burn Gorman, Jacob Batalon.
A SÁRKÁNY: BRUCE LEE ÉLETE: Könnyed, szórakoztató életrajzi mozi, Jason Scott Lee-vel és Rob Cohennel. A kérdés mindig adott... Miért kellett idő előtt elmennie Bruce Lee-nek... Túl korán volt...
Hogy miért néztem meg? Egyrészt nem tudtam, hogy Rob Cohen rendezte, másrészt ezt a filmet nézték a srácok a Halálos iramban első részében a TV-ben!
EXPEND4BLES: Ez egy rossz film, de azért annyira mégse. Vannak pillanatai, Statham, Tony Jaa, Uwais jók, néha működik a dara is. Csak ne nézne ki ennyire mocsokszarul. Az esti jelenetek jobbak, a nappaliak vállalhatatlanok. Megan Fox meg minek? Sly, Lundgren háttérben, ez hiba...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kapcsolat:
Pont az, amit leírsz. Én mindenhol azt láttam, haverok is, akik látták, azt mesélték, hogy ehhez kevés ez a 2 és fél óra. Már rég megnéztem volna, csak közben kiderült, hogy jön egy másfél órával hosszabb rendezői változat.hehetheoriginal írta: megnéztem a napoleont. mi volt ezzel a baj? nincs kedvem utánaolvasni.
az nyilvanvalo, hogy egy ekkora epikus történelmi személyt és időszakot nem lehet 2,5 órában lezongorázni, jobb szerettem volna egy hasonló minőségben és felfogásban készült 10 részes, részenként minimum 1 órás sorozatot, az all time egyik legjobb lehetett volna. persze láttam, hogy ez igy kurvasokba kerülhetett igy is, nemhogy még ezt kibontani és jobban megoldani egy sorozathoz.
és pont emiatt nem jött át, hogy amúgy ez milyen időszak is volt, nem jött át az, hogy az ember amúgy ki is volt, nem jött át a hatalma, a mérete (nem a fizikai ) és a hatása igazán, gyorsan pörögtek az események és az évek, mintha egy törikönyvben pörgetted volna ki 5 perc alatt a leckét...
durva, ebbe vhogy belegondoltam nézve az akkori kastélyokat, helyszineket, hogy egy kb mindössze 15-20 évtizeddel később itt már űrhajózunk, számitogepezunk meg bármit elintézunk egy egész világot behálózó hálózat segítségével
Hát akkor már inkább azzal próbálkozok, talán kevésbé lesz hiányérzet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
megnéztem a napoleont. mi volt ezzel a baj? nincs kedvem utánaolvasni.
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
az mikóRemy írta: Leirasok alapjan, akit egy kicsit erdekel a film, az megvarja a rendezoit, mert ezzel csak a baj van.
thereisonly1ronaldo
- Mickey
https://filmtett.ro/cikk/a-jo-a-rossz-e ... rs-kritika
The Holdovers/ Téli szünet
Ez szép volt, új klasszikus a listámon ( ünnepekre biztos )
Vannak még jó FILMek...
The Holdovers/ Téli szünet
Ez szép volt, új klasszikus a listámon ( ünnepekre biztos )
Vannak még jó FILMek...
- Remy
- Kapcsolat:
Leirasok alapjan, akit egy kicsit erdekel a film, az megvarja a rendezoit, mert ezzel csak a baj van.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
ha mar megemlitetted, fel is kerult ncore tv-rehehetheoriginal írta: mint a napóleon