Te tudod. Mi ilyen duplo korban vagyunk, engem rohadtul irritál hogy örököltünk több helyről szettet, ugyanúgy néz ki, de nem lehet összeeépíteni. Nemtudod a gyerekkel szelektálva elrakni, ott van 3-féle szar egy dobozban, amiből mindig a harmada működik annak amit megfog hozzá.Yazid írta: Már kutakodtam, biztos vannak mm eltérések, de vannak olyan 2000darabos pakkok, mindenféle fajta. vígan lehet vele nyomni
OFF
Re: OFF
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Már kutakodtam, biztos vannak mm eltérések, de vannak olyan 2000darabos pakkok, mindenféle fajta. vígan lehet vele nyomni
Megkapod persze.
De legokra nemtudom mennyire jó ötlet, mert lehet nem kompatibilis a rendessel (nemtudod összeèpíteni).
De legokra nemtudom mennyire jó ötlet, mert lehet nem kompatibilis a rendessel (nemtudod összeèpíteni).
Leszarom csak tényleg megkapom-ehehetheoriginal írta:What?Yazid írta: Valakinek van tapasztalata ezzel a temuval?
Megbízható? gyereknek nézek legokat és kurva jó árak vannak
Ezek fake legok, nem eredetik.
Kinaiak nagyban nyomjak ezt, attol meg lehet jo cucc, csak nem eredeti
- hehetheoriginal
What?Yazid írta: Valakinek van tapasztalata ezzel a temuval?
Ezek fake legok, nem eredetik.
Kinaiak nagyban nyomjak ezt, attol meg lehet jo cucc, csak nem eredeti
thereisonly1ronaldo
Valakinek van tapasztalata ezzel a temuval?
El Sie7e írta:http://www.commechezsoi.hu/
Köszi mindenkinek! Lesz miből meríteni.Halfkey írta:Dzsungel étterem.
Faust írta:Ezek a nok minden szarra raveszik az embert!
Most mondd meg!
Most miért kell lebuktatni? Menj a flancba.hehetheoriginal írta:De Sierra a kukit szereti, meselte ziro.
Dzsungel étterem.Sierra írta: Sose gondoltam volna, hogy egyszer kiírok ide valami hasonlót, de:
Keresnék Bp-n belül (lehetőleg belváros) népszerű éttermet ami annyira azért nem fancy, halandó emberek se érzik feszengve magukat. Akár tapasztalat alapján is jöhet pár ajánlás. Köszmá!
- hehetheoriginal
De Sierra a kukit szereti, meselte ziro.Faust írta:Ezek a nok minden szarra raveszik az embert!Sierra írta: Sose gondoltam volna, hogy egyszer kiírok ide valami hasonlót, de:
Keresnék Bp-n belül (lehetőleg belváros) népszerű éttermet ami annyira azért nem fancy, halandó emberek se érzik feszengve magukat. Akár tapasztalat alapján is jöhet pár ajánlás. Köszmá!
thereisonly1ronaldo
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
http://www.commechezsoi.hu/Sierra írta: Sose gondoltam volna, hogy egyszer kiírok ide valami hasonlót, de:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Ezek a nok minden szarra raveszik az embert!Sierra írta: Sose gondoltam volna, hogy egyszer kiírok ide valami hasonlót, de:
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Sierra írta: Sose gondoltam volna, hogy egyszer kiírok ide valami hasonlót, de:
https://vm.tiktok.com/ZGe6qAFHy/
Ezt ajanlom neked.
Sose gondoltam volna, hogy egyszer kiírok ide valami hasonlót, de:
- hehetheoriginal
jó számolgatást, szivesenSüti írta: Srácok, aki Ausztriaban dolgozik, az annual gross paybe 13-14. Havi beleszamit, vagy azt csak 12vel kell elosztani annual -> monthly conversionnel?
thereisonly1ronaldo
- Süti
Srácok, aki Ausztriaban dolgozik, az annual gross paybe 13-14. Havi beleszamit, vagy azt csak 12vel kell elosztani annual -> monthly conversionnel?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- hehetheoriginal
mintha vmi nők lapja cafét olvasnékSzerettem volna regota egy bizonyos taskat
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
R24 rendeleses kalandjai folytatas.
Szerettem volna regota egy bizonyos taskat, ravettem magam, hogy megrendeljem. Kivetelesen mondom itthonrol rendelek, mert hamar nalam akartam tudni, meg ha dragabb is volt.
Megrendeles leadva, visszaigazolva. Eltelik aznap, masnap...mondom mar rajuk csorgok, mert semmi reakcio. Felhivom oket, mondom hello, van keszleten?
Azt mondja, en rendeltem azt a taskat, mondom igen, van itt egy cetli, hogy fel kell hivni teged...nincs keszleten, majd 7-10 nap, mert kulfoldi beszerzes.
Kerdeztem, hogy miert nem tuntettetek fel a honlapon? Szoval lemondtam a rendelest, mondtam 10 nap alatt nekem is menni fog.
Szerdan megrendeltem nemetektol, hetfon meg is kapom, 15%-kal olcsobban.
Szerettem volna regota egy bizonyos taskat, ravettem magam, hogy megrendeljem. Kivetelesen mondom itthonrol rendelek, mert hamar nalam akartam tudni, meg ha dragabb is volt.
Megrendeles leadva, visszaigazolva. Eltelik aznap, masnap...mondom mar rajuk csorgok, mert semmi reakcio. Felhivom oket, mondom hello, van keszleten?
Azt mondja, en rendeltem azt a taskat, mondom igen, van itt egy cetli, hogy fel kell hivni teged...nincs keszleten, majd 7-10 nap, mert kulfoldi beszerzes.
Kerdeztem, hogy miert nem tuntettetek fel a honlapon? Szoval lemondtam a rendelest, mondtam 10 nap alatt nekem is menni fog.
Szerdan megrendeltem nemetektol, hetfon meg is kapom, 15%-kal olcsobban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ez még egy kutatott témakör és neked célzottan úgy lehetne segíteni ha megvannak a tünetek meg pár vizsgálati eredmény.
Ha esetleg van emésztési problémád akkor nem nagyon lőhetsz mellé ha kerülöd a feldolgozott illetve finomított élelmiszereket. Minél több zöldség, gyümölcs, fehér húsok előnyben a vörössel szemben, belsőségből pl máj mert multivitaminnal egyenlő. Zöldségből fontos hogy domináljon a nyers.
Illetve ha szar az emésztésed akkor érzed, hogy mik azok amik nem terhelnek meg. Azokat kell priorizálni 2-3 hétig majd szép lassan visszavezetni egyesével azokat amik problémásak.
de persze a tünetek..azok fontosak:D
Érdemes schwab richard podcastjeit hallgatni.
Ha esetleg van emésztési problémád akkor nem nagyon lőhetsz mellé ha kerülöd a feldolgozott illetve finomított élelmiszereket. Minél több zöldség, gyümölcs, fehér húsok előnyben a vörössel szemben, belsőségből pl máj mert multivitaminnal egyenlő. Zöldségből fontos hogy domináljon a nyers.
Illetve ha szar az emésztésed akkor érzed, hogy mik azok amik nem terhelnek meg. Azokat kell priorizálni 2-3 hétig majd szép lassan visszavezetni egyesével azokat amik problémásak.
de persze a tünetek..azok fontosak:D
Érdemes schwab richard podcastjeit hallgatni.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
A szakembereinktől kérdezném, hogyha minden bizonnnyal nem megfelelő a mikrobiomja valakinek, akkor ezt hogy lehet helyrerakni?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.