Real Madrid vs. Barcelona
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Real Madrid vs. Barcelona
ez most a babzsakhajito bajnoksag volt vagy a görhoki
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Akkor megvan az új edző?Realista24 írta: Katalanok boldogok, a noi csapat ismet bosszut allt a ferfi csapat veresege miatt
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Katalanok boldogok, a noi csapat ismet bosszut allt a ferfi csapat veresege miatt
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hirek szerint Laporta hivta Mourinhot, de nemleges valaszt kapott.Realista24 írta:Sajnos semmi eselyt nem latok ra, de nagyon vad lenneTjacks írta:
Majd utólag megkapja gondolom, hozzáteszem ez így tök rendben van - mármint hogy felajánlja. Egész pályafutását ott töltötte, klubikon, ezer szállal kötődik az egyesülethez.
Mourinhot akarom, kell egy kis életet lehelni a klasszikusokba!!!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bellingham, Vini, Brahim, Rodrygo.Yazid írta:Ez azert viccnek is rossz.hehetheoriginal írta: Konkretan leromlik a szintunkre a tobbi klubnal a tamadosor, igy mi leszunk a legjobbak
Nezzuk csak
bayern: musiala, sané, gnabry, kane
City: haaland, alvarez, doku, foden
A többi tényleg elég harmatos
Ezeknel en sem latom egyiket sem jobbnak, minimum egy szint...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ilyen Foden, Gnabry, Sané triótól azért be ne szarjunkYazid írta:Ez azert viccnek is rossz.hehetheoriginal írta: Konkretan leromlik a szintunkre a tobbi klubnal a tamadosor, igy mi leszunk a legjobbak
Nezzuk csak
Musiala meg Doku nagy tehetségek, meg Alvarez se rossz, de ebből a névsorból az igazán komolyan vehető nevek az Kane meg Haaland.
Ez azert viccnek is rossz.hehetheoriginal írta: Konkretan leromlik a szintunkre a tobbi klubnal a tamadosor, igy mi leszunk a legjobbak
Nezzuk csak
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Endre nem tudom mit tudhat, de ha hoz egy Rodry & Vini szintet, már nem járunk vele szarul, ezekért az átig. összegekért.Pad'em írta:Mbappéban oké hogy nem hiszel, Daviesre viszont eddig minden hír azt mutatja hogy igen jó esélyünk van, a franci védőt meg ha akarjuk elhozzuk. Önmagában ezzel a kettővel + Endrickkel is már egy elég erős átig szezon lenne.tubatibi írta: Ja persze, idén nyáron az új igazolások:
Courtois, Alaba, Militao, Endrick.
HA HOZ...
Ellenben a védelemre nagyobb esélyt látok, hogy ott júl nyúlunk bele. Szélső és belsővédő párossal, sokat erősödnénk.
Ráadásul LV képességeit, lehetne kamatoztatni a támadóharmadban.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Konkretan leromlik a szintunkre a tobbi klubnal a tamadosor, igy mi leszunk a legjobbak
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Mbappéban oké hogy nem hiszel, Daviesre viszont eddig minden hír azt mutatja hogy igen jó esélyünk van, a franci védőt meg ha akarjuk elhozzuk. Önmagában ezzel a kettővel + Endrickkel is már egy elég erős átig szezon lenne.tubatibi írta: Ja persze, idén nyáron az új igazolások:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Pad'em írta:Raphinha pl árában szerintem eladható a PL-be, valamiért odáig vannak tőle attól a pár közepes évtől amit letolt a Leedsben. Ferran szintén, Frenkiet ha ráveszik hogy lépjen végre ugyanúgy. Lewaért araboktól ha hajlandó lépni 20-30 millát kaphatnak. Azért ezekből jó pénzt tudnának csinálni, csak megint kire költik el.Realista24 írta: Uj gyerekkel varnek, hat semmit nem tudott meg mutatni, meg talan serult is volt/lett.
A tobbivel 100%ban egyetertek, annyival tudom kiegesziteni talan, hogy par jatekosbol talan jol ki tudnak szallni az angoloknak hala.
Meg az is kérdés hogy rá tudják e őket venni a távozásra. Azért Barcelonából is nehéz kitessékelni az embereket.
Roque nyilván lehet klasszis majd, de évek és zsákbamacska minden tini brazil, ahogy Endrick is. Ahhoz képest meg krva drágák.
Mekkora a kontraszt hozzájuk képest, ahogy mi összetettük a kövi 10 év gerincét pár év alatt, most nyárra is igen jó kilátásokkal. Davies, Mbappé, Yoro... Perez
Ja persze, idén nyáron az új igazolások:
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
RealMadridFanatic írta:Ahogy írod, ebbe előbb-utóbb belebuknak. Akiktől a fiktív pénzzel vásároltak kopogtatni fognak érte (nyilván feljelentés és hasonlók, nem betoncipős fürdő a tengerben).Realista24 írta:
Miert ne lenne win-win?
Papiron eladjak, liga elfogadja, elkoltik a fiktiv penzt. Majd fel ev mulva kiderul, hogy eladtak, de nincs aki fizessen. Vissza az egesz, eladjak ujra, esetleg felertekelve, hogy a hianyzo osszeget is le tudjak fedni.
Majd ujra es ujra es ujra, ameddig bele nem buknak. Akkor majd lehet jon egy adohatosag, birsag, rendorseg, letartoztatas es vegul eladjak valami arabnak a klubot.
Én is ezt írtam, hogy ez rövid távú mutyi, tűzoltás, aminek egy végkimenetele lehet, a sociók kész tények elé lesznek állítva, vagy arab kézbe kerül a klub (amennyiben a vevő átvállalja az adósságrendezést), vagy földbe állnak.
Enelkul mar reg csodbe mentek volna mar. Ergo, ok is jol jarnak vele.
Nem hinném ebből a lewából olyan hatalmas penzt kapnának.
20-30millio manapság aprópenz
20-30millio manapság aprópenz
- Pad'em
Raphinha pl árában szerintem eladható a PL-be, valamiért odáig vannak tőle attól a pár közepes évtől amit letolt a Leedsben. Ferran szintén, Frenkiet ha ráveszik hogy lépjen végre ugyanúgy. Lewaért araboktól ha hajlandó lépni 20-30 millát kaphatnak. Azért ezekből jó pénzt tudnának csinálni, csak megint kire költik el.Realista24 írta: Uj gyerekkel varnek, hat semmit nem tudott meg mutatni, meg talan serult is volt/lett.
A tobbivel 100%ban egyetertek, annyival tudom kiegesziteni talan, hogy par jatekosbol talan jol ki tudnak szallni az angoloknak hala.
Meg az is kérdés hogy rá tudják e őket venni a távozásra. Azért Barcelonából is nehéz kitessékelni az embereket.
Roque nyilván lehet klasszis majd, de évek és zsákbamacska minden tini brazil, ahogy Endrick is. Ahhoz képest meg krva drágák.
Mekkora a kontraszt hozzájuk képest, ahogy mi összetettük a kövi 10 év gerincét pár év alatt, most nyárra is igen jó kilátásokkal. Davies, Mbappé, Yoro... Perez
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Sőt, hát Casemironak, Viniéknek is kellett 1-2 év akklimatizáció, fejlődés. Mégiscsak 18 évesekről beszélünk.Realista24 írta: Uj gyerekkel varnek, hat semmit nem tudott meg mutatni, meg talan serult is volt/lett.
Előbb-utóbb itt összeomlás kellene történjen, de a helyzet nem ilyen egyszerű, gondolom hogy egész Katalónia érdeke hogy ez ne történjen meg, de még akár a spanyol bajnokságé is. Vannak kapcsolatok, összeköttetések, addig fogják lélegeztetőgépen tartani őket, ameddig csak kell. Nagyon el kell csesszék hogy odáig jussanak a dolgok, a Negreira ügyet is csak kapirgálják de nem lesz annak sem hatalmas következménye.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Uj gyerekkel varnek, hat semmit nem tudott meg mutatni, meg talan serult is volt/lett.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
köszi.Realista24 írta:https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... r-96933125Pad'em írta:
2-3 napja nyilatkozna. Meglepne ha megint le tudnának tolni egy ilyet, én nem láttam ennek hírét, de a katalán maffiánál sose tudni.
En ezt latom, meg egy raklap hirt, hogy varjak, mint a messiast, hogy tudjak maris kolteni.
Hú mekkora böjtje lesz ennek egyszer. Legszebb hogy az eddigi kamu lóvét is totál szarul költötték el. 100 millió volt Raphinha meg Ferran összesen pl.
Haaland, Mbappé, Bellingham szintre nincs esélyük, alatta meg könnyű belefutni drága bukókba manapság. Ha megint összecsalnak egy kalap költhető pénzt gondolom tolják majd a Messinhóra nehogy elvigye a Chelsea. Ami megint zsákbamacska lesz, ez a Roki se tűnik nagy extrának.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... r-96933125Pad'em írta:Realista24 írta:
De Deco ezt meg azelott mondta nem, hogy belengettek az ujabb 200 millios sikersztorit
2-3 napja nyilatkozna. Meglepne ha megint le tudnának tolni egy ilyet, én nem láttam ennek hírét, de a katalán maffiánál sose tudni.
En ezt latom, meg egy raklap hirt, hogy varjak, mint a messiast, hogy tudjak maris kolteni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A következő választásokon ha indul is, az csak látszat lesz, szerintem jelenleg is minden megmozdulásuk arra épül, hogy pillanatnyilag elfedjék a gondot, majd a következő vezetés megoldja. Ők majd azt kommunikálják, hogy amit az előd hagyott azt egyenesbe hozták de a munkát másnak kell befejezni és amikor a barca egy nap visszatér a pénzügyi stabilitás talajára, ezek is előmásznak a sírjukból.
- Pad'em
Realista24 írta:De Deco ezt meg azelott mondta nem, hogy belengettek az ujabb 200 millios sikersztoritPad'em írta: Barcás cégek vették meg eddig is a studió százalékait. Fiktív az egész történet, nincs mögötte semmi. Se az eladó nem ad semmit, a vevő sem fizet. Nyílt könyvelési csalás, csak papíron létezik. Tebas meg engedi.
Nem is tudják ezt már sztem tovább megjátszani, Deco nyilatkozta is hogy most nem tudnak igazolni januárban. Nyáron szerintem eladják Lewat meg de Jongot aztán abból turiznak.