Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Sajnos a női fociról sokat elmond, hogy a világnak kb a rubialesi csók marad meg a világbajnokságról Egyébként nincsen azzal bajom, hogy van női labdarúgás, de sosem fogom szeretni, nézni- Nekem azzal van bajom, hogy pl a csodálatos FIFA ugyanúgy akarja kezelni, mint a férfit. Nálam a Real Madrid nem a női csapat és annak az eredményei, szóval csatlakozva az előttem szólókhoz, az összes női BL-t megnyerheti a Barca, ha mi pedig hasítunk az igaziban Egyébként a férfi kosárcsapattal is így vagyok, megnézem az eredményeket, sőt amikor Hanga itt volt még meccset is néztem, de különösebben az sem érdekel. Hozzátéve, hogy a (férfi) kosárlabdát szeretem.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Oké, de te vagy az Alfa, a kivétel, én meg a pórnépre értettem.hehetheoriginal írta:de. én azon röhögökDonát írta:
De itt senki nem a sportágon röhög, hanem azon, hogy anno a Barca a görhoki bl győzelmeik és a Madrid foci bl győzelmei közé rakott egyenlőségjelet.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
de. én azon röhögökDonát írta:De itt senki nem a sportágon röhög, hanem azon, hogy anno a Barca a görhoki bl győzelmeik és a Madrid foci bl győzelmei közé rakott egyenlőségjelet.babaking írta:
Görhoki tényleg fasza, régen az utcában toltuk egy csomót. Most meg tök jó pályák vannak ahol lehet játszani.
emlékszemanno a Barca a görhoki bl győzelmeik és a Madrid foci bl győzelmei közé rakott egyenlőségjelet
mikor a kistesó bármit megtesz, hogy a nagytesó figyeljen rá
thereisonly1ronaldo
-
De itt senki nem a sportágon röhög, hanem azon, hogy anno a Barca a görhoki bl győzelmeik és a Madrid foci bl győzelmei közé rakott egyenlőségjelet.babaking írta:Görhoki tényleg fasza, régen az utcában toltuk egy csomót. Most meg tök jó pályák vannak ahol lehet játszani.hehetheoriginal írta: részvétem
az a görhoki nagyon klafa, választok is magamnak kedvenc játékost.
van belőle női bajnokság is?
úgy az igazi
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Görhoki tényleg fasza, régen az utcában toltuk egy csomót. Most meg tök jó pályák vannak ahol lehet játszani.hehetheoriginal írta:részvétemKozvetlen csaladban van noi "profi", hallgatom eleget
úgy az igazi
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
De. 134 db rollerhoki kupajuk van a vitrinben. A legelsőt a 70es evekben szerezték. Azóta meg dinasztia___Samy___ írta:A multkor nem beleszamoltak ezeket is a klub trofeaiba, hogy beelozzenek minket?realbeckham írta: Kevesen tudják, de a Barcelona a legtöbb európai kupával rendelkező Görhoki nagyhatalom.
Én szvsz arra jobban irigykedek, mint az ilyen női foci, meg Bonmatí féle nevetséges pc faszsagokra.
- RealMadridFanatic
Az szubjektív volt, nem éreztem nézhetetlennek, de elképzelhető, hogy mélyebben beleásva az is hasonlóan színvonaltalan és nem termel semmit.MVPP írta:Nagyjából egyetértek, de női vízilabda? Körülbelül 7 ország tud olyan csapatot a vízbe küldeni, akik nem a fulladással küszködnek a meccs nagy részében.RealMadridFanatic írta: Nem kellene osszehasonlitani a noi meg ferfi focit, ha nem tolnak az arcodba, hogy ez milyen jo es profi es hasonlok. Meg egyenlo banasmod, egyenlo penzek es hasonlo elmes meglatasok, aztan egy regnalo vilagbajnokot egy megye kettes fiu u15 agyonver kozben. Amivel tenyleg nincs is semmi baj, de attol meg teny marad, hogy a kutyat nem erdekli, nem termel penzt, szemben pl. egy noi kezivel, vagy vizilabdaval.
Kozvetlen csaladban van noi "profi", hallgatom eleget, meg ebbol kifolyolag a noi VBbe is bele-beleneztem, hat siralmas. Atlagosan van egy olyan jatekos csapatonkent, akinek rendben van a koordinacioja, ugyes, nezheto, de osszessegeben botrany. Es akkor ott is megy, hogy miert nem adja semmi az xy meccset - hat azert mert senki nem kivancsi ra es nem termel bevetelt.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Részemről az egész összehasonlítgatás a klubokra értendő, magasról teszek rá h férfi foci, női foci, kosárlabda vagy kidobós, a kluboknak sem anyagilag sem marketing szempontból nem a női foci a mérce, kb a lista végén lehet valahol.lestat írta:Aki meg ossze vonja a ket agat annak annyi esze is van.wZoLee7 írta:
A noi foci soha nem huzza oket ki a bajbol. A szint is alacsony, marmint a tornak szintje. Van, letezik, es kb ennyi.
Barmilyen noi sportot kulon tudnak szamolni az emberek. Legyen tennis vagy kosarlabda de ha noi focirop van szo azt hiszik azt valamiert ossze kell hasonlitani a ferfi szakaggal…
Akárhány lányt/nőt ismerek akik szeretik a focit, valszeg életükben egy női meccset sem néztek meg. Kiemelem, azok akiket ismerek...valszeg egy női focistát sem tudnának mondani, de garantálom, hogy egy csomó férfi játékost, címert, stadiont ismernének fel. Nem kell itt semmit összemosni vagy külön venni, a női foci sehol sincs. Még a fifa szemében sem, elég megnézni a két vb közti rendezésbeli különbséget. Még mielőtt itt bárki rámsüti, hogy ez bunkóság és nő ellenes, a kerékpárban pl aktívan követem a nőket is, a fociban egyszerűen élvezhetetlen.
Nagyjából egyetértek, de női vízilabda? Körülbelül 7 ország tud olyan csapatot a vízbe küldeni, akik nem a fulladással küszködnek a meccs nagy részében.RealMadridFanatic írta: Nem kellene osszehasonlitani a noi meg ferfi focit, ha nem tolnak az arcodba, hogy ez milyen jo es profi es hasonlok. Meg egyenlo banasmod, egyenlo penzek es hasonlo elmes meglatasok, aztan egy regnalo vilagbajnokot egy megye kettes fiu u15 agyonver kozben. Amivel tenyleg nincs is semmi baj, de attol meg teny marad, hogy a kutyat nem erdekli, nem termel penzt, szemben pl. egy noi kezivel, vagy vizilabdaval.
Kozvetlen csaladban van noi "profi", hallgatom eleget, meg ebbol kifolyolag a noi VBbe is bele-beleneztem, hat siralmas. Atlagosan van egy olyan jatekos csapatonkent, akinek rendben van a koordinacioja, ugyes, nezheto, de osszessegeben botrany. Es akkor ott is megy, hogy miert nem adja semmi az xy meccset - hat azert mert senki nem kivancsi ra es nem termel bevetelt.
- hehetheoriginal
részvétemKozvetlen csaladban van noi "profi", hallgatom eleget
úgy az igazi
thereisonly1ronaldo
- ___Samy___
A multkor nem beleszamoltak ezeket is a klub trofeaiba, hogy beelozzenek minket?realbeckham írta: Kevesen tudják, de a Barcelona a legtöbb európai kupával rendelkező Görhoki nagyhatalom.
Én szvsz arra jobban irigykedek, mint az ilyen női foci, meg Bonmatí féle nevetséges pc faszsagokra.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- RealMadridFanatic
Nem kellene osszehasonlitani a noi meg ferfi focit, ha nem tolnak az arcodba, hogy ez milyen jo es profi es hasonlok. Meg egyenlo banasmod, egyenlo penzek es hasonlo elmes meglatasok, aztan egy regnalo vilagbajnokot egy megye kettes fiu u15 agyonver kozben. Amivel tenyleg nincs is semmi baj, de attol meg teny marad, hogy a kutyat nem erdekli, nem termel penzt, szemben pl. egy noi kezivel, vagy vizilabdaval.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- hehetheoriginal
- realbeckham
Kevesen tudják, de a Barcelona a legtöbb európai kupával rendelkező Görhoki nagyhatalom.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Női foci…hintenem be sóval az egészet
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
wZoLee7 írta:A noi foci soha nem huzza oket ki a bajbol. A szint is alacsony, marmint a tornak szintje. Van, letezik, es kb ennyi.TheBull6 írta: Mondjuk az tény hogy a női fociban brutálul előttünk járnak, elég csak megnézni az ott focizó neveket meg a sikereket amiket elérnek.
Egyre felkapottabb a női foci, szóval azért nem lenne rossz majd előbb-utóbb azért ott is tényezőnek lennünk, meg valami komolyabb arcot felvonultatni nekünk is.
Nyilvan de egyre nepszerubb a kovetkezo generacio szamara. Marmint a lanyok koreben.
Szerintem jobb lenne ha tobb real mez fogyna a lanyok koreben is.
Kell fejlodnunk ott is. Ez teny. Ha tetszik valakinek hogy van noi foci ha nem. Fejlodik evrol evre. Nekunk is illene tartani a szintet. De igen mivel hogy par eve kezdte csak a csapat nem varhato el hogy egybol megussuk a barca szintjet.
Aki meg ossze vonja a ket agat annak annyi esze is van.
Barmilyen noi sportot kulon tudnak szamolni az emberek. Legyen tennis vagy kosarlabda de ha noi focirop van szo azt hiszik azt valamiert ossze kell hasonlitani a ferfi szakaggal…
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A noi foci soha nem huzza oket ki a bajbol. A szint is alacsony, marmint a tornak szintje. Van, letezik, es kb ennyi.TheBull6 írta: Mondjuk az tény hogy a női fociban brutálul előttünk járnak, elég csak megnézni az ott focizó neveket meg a sikereket amiket elérnek.
Egyre felkapottabb a női foci, szóval azért nem lenne rossz majd előbb-utóbb azért ott is tényezőnek lennünk, meg valami komolyabb arcot felvonultatni nekünk is.
-
Ad1 Ki a faszt érdekel?TheBull6 írta: Mondjuk az tény hogy a női fociban brutálul előttünk járnak, elég csak megnézni az ott focizó neveket meg a sikereket amiket elérnek.
Ad2 nekünk pár éve van női csapatunk, nekik előbb volt, mint (férfi football) BL győzelmük
Jah nem is azt mondom, hogy pikkpakk legyünk rekorderek a női fociban is, de azért mégis csak mi vagyunk a Real Madrid, valamit azért idővel majd remélhetőleg fel tudunk mutatni. Legalábbis én azért örülnék neki.doncsontos írta: hat nemtudom, en kiegyeznek azzal ha a noknel a barca vinne a legtobb BL-t.
Mondjuk nem tudom hogy vannak a pénzek a kluboknál a női és férfi foci vonatkozásában. Mert asszem 400 ezer font a legdrágább női focista transfer (Barca vett egy angol csajt). Tehát kb lényegében 5-6 millióból világ legjobb 11-ét lehetne igazolni.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
hat nemtudom, en kiegyeznek azzal ha a noknel a barca vinne a legtobb BL-t.TheBull6 írta: Mondjuk az tény hogy a női fociban brutálul előttünk járnak, elég csak megnézni az ott focizó neveket meg a sikereket amiket elérnek.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5