OFF
Re: OFF
Érdekes hogy ennyire lehúzzátok. Kicsit macera hogy fogni kell hajtás közben hogy ne legyen propeller, de nekem ilyesmi filléres van és nagyon hasznosnak bizonyult pár szar helyre.
https://szerszamwebshop.hu/id/04813-Bit ... Kod-700290
https://szerszamwebshop.hu/id/04813-Bit ... Kod-700290
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az összes szar. Még az orvosi műszerekben is.realmadrid95 írta:M1Ö írta:
Köszi. Álmennyezetet csináltam. Lejjebb hoztam 20 centivel a hálonkat és a fűtéscső oldali falon nem férek már hozzá a behajtóval.
Nem szeretnelek elszomoritani, de a legtobb flexi behajto semmire sem valo. Igazan joval nem is talakoztam meg, mondom ezt ugy, hogy van 4 ilyen garnituram is, mert gyarilag adott melle a dewalt.
Rakj be pluszba par profilt es erositsd arra ugy, hogy ne a futescso fole essen.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
M1Ö írta:Hát ha a dewalt sem működik rendesen, akkor tényleg ez lesz. Köszi az infótrealmadrid95 írta: mert gyarilag adott melle a dewalt.
Rakj be pluszba par profilt es erositsd arra ugy, hogy ne a futescso fole essen.
Szerk.: Vagy van olyan hosszú bit fej, ami átéri a fűtéscsöveket? Olyan 15 centi körül.
Igazan nincs mit! Persze:
https://www.igmtools.hu/extrahosszu-bit-keszlet-9db/
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hát ha a dewalt sem működik rendesen, akkor tényleg ez lesz. Köszi az infótrealmadrid95 írta: mert gyarilag adott melle a dewalt.
Szerk.: Vagy van olyan hosszú bit fej, ami átéri a fűtéscsöveket? Olyan 15 centi körül.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
M1Ö írta:Köszi. Álmennyezetet csináltam. Lejjebb hoztam 20 centivel a hálonkat és a fűtéscső oldali falon nem férek már hozzá a behajtóval.Nika91127 írta:Lehetséges. De minek neked flexibilis?
Nem szeretnelek elszomoritani, de a legtobb flexi behajto semmire sem valo. Igazan joval nem is talakoztam meg, mondom ezt ugy, hogy van 4 ilyen garnituram is, mert gyarilag adott melle a dewalt.
- M1Ö
Köszi. Álmennyezetet csináltam. Lejjebb hoztam 20 centivel a hálonkat és a fűtéscső oldali falon nem férek már hozzá a behajtóval.Nika91127 írta:Lehetséges. De minek neked flexibilis?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Lehetséges. De minek neked flexibilis?M1Ö írta: Nem tudjátok véletlen, hogy flexibilis behajtó fejet lehet OBIba, Praktikerbe, ilyesmi üzletekben venni? Most szívok a Pepitaval, online nem merem megrendelni tőlük...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mi is, de mondjuk nekem nagyon jó, hogy örököltünk kb 600-700 eurónyi duplót. eltároltuk 4 nagyobb műanyag dobozban. a gyerek imádja kiborítani, maga köré rakja és épít. magától, amit kigondol.Halfkey írta:Te tudod. Mi ilyen duplo korban vagyunk, engem rohadtul irritál hogy örököltünk több helyről szettet, ugyanúgy néz ki, de nem lehet összeeépíteni. Nemtudod a gyerekkel szelektálva elrakni, ott van 3-féle szar egy dobozban, amiből mindig a harmada működik annak amit megfog hozzá.Yazid írta: Már kutakodtam, biztos vannak mm eltérések, de vannak olyan 2000darabos pakkok, mindenféle fajta. vígan lehet vele nyomni
- M1Ö
Nem tudjátok véletlen, hogy flexibilis behajtó fejet lehet OBIba, Praktikerbe, ilyesmi üzletekben venni? Most szívok a Pepitaval, online nem merem megrendelni tőlük...
Pontosan, ha nagyon szarsz a kártyaadatokért érdemes használni Revot.
Maguk a termékek nagyrészt teljesen jók, csak pont az ilyen játékokkal vigyáznék. Pl exploding kittenst és kiegészítőt rendeltem anno, és van árnyalatkülönbség a kártya színében, így nem lehet vele játszani együtt. De konyhai biszbaszok terén töredékáron megkapod ugyanazt amit amúgyis itthon átcimkéznek.
Maguk a termékek nagyrészt teljesen jók, csak pont az ilyen játékokkal vigyáznék. Pl exploding kittenst és kiegészítőt rendeltem anno, és van árnyalatkülönbség a kártya színében, így nem lehet vele játszani együtt. De konyhai biszbaszok terén töredékáron megkapod ugyanazt amit amúgyis itthon átcimkéznek.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Revo simán jó erre.
A fizikai kártyát letiltottam, nem is használom.
Van egy állandó online card, ami be van kötve egy-egy helyre, de leginkább az egyszer használatos kártya,online...
Ezzel fizetek mindenhol is, mindig generál új adatokat, miután használtad a neten.
Én mondjuk az órám miatt készítettem accot ide, erre az állandó online card van rákapcsolva. Garmin connectre.
Hetente vagy havonta pakolok rá összeget.
Az elején a feltöltésekért kért mindig azonosítót, amit kaptam mobilra/órára...azóta kisebb összegek után, már nem kér. Pénz hozzáadása során.
A fizikai kártyát letiltottam, nem is használom.
Van egy állandó online card, ami be van kötve egy-egy helyre, de leginkább az egyszer használatos kártya,online...
Ezzel fizetek mindenhol is, mindig generál új adatokat, miután használtad a neten.
Én mondjuk az órám miatt készítettem accot ide, erre az állandó online card van rákapcsolva. Garmin connectre.
Hetente vagy havonta pakolok rá összeget.
Az elején a feltöltésekért kért mindig azonosítót, amit kaptam mobilra/órára...azóta kisebb összegek után, már nem kér. Pénz hozzáadása során.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Erre van konkrétan az egyszer használatos kártya revoluton, így még egyszerűbb.h3x0r írta:Revolut. Fizut vagy nagyobb osszeget nem tartanek rajta, de ilyen netes vasarlasokra tokeletes. Feltoltod az osszeget a szamladra, letrehozol egy virtualis kartyat, fizetsz vele, majd letiltod. Ha par honap mulva megint akarsz rendelni, arra a par percre feloldod.BlancoMark írta:
Ketszer is meggondolnam. Nem tudom hany adathalaszati per megy a Temu ellen. Dark webre felkerult bankkartya adatok es egyeb szemelyes infok nem megfelelo vedelme tobbek kozott.
"Az egyszer használatos virtuális kártya csak digitálisan használható kártya, amely minden használat után újragenerálódik egy új, egyedi kártyaszámmal."
.
- h3x0r
Revolut. Fizut vagy nagyobb osszeget nem tartanek rajta, de ilyen netes vasarlasokra tokeletes. Feltoltod az osszeget a szamladra, letrehozol egy virtualis kartyat, fizetsz vele, majd letiltod. Ha par honap mulva megint akarsz rendelni, arra a par percre feloldod.BlancoMark írta:Ketszer is meggondolnam. Nem tudom hany adathalaszati per megy a Temu ellen. Dark webre felkerult bankkartya adatok es egyeb szemelyes infok nem megfelelo vedelme tobbek kozott.Yazid írta: Már kutakodtam, biztos vannak mm eltérések, de vannak olyan 2000darabos pakkok, mindenféle fajta. vígan lehet vele nyomni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Paypalrol, bookingrol, ebayrol is mentek ki tizezrevel szemelyes es kartyaadatok, illetve szamtalan giga szolgaltatotol.BlancoMark írta:Ketszer is meggondolnam. Nem tudom hany adathalaszati per megy a Temu ellen. Dark webre felkerult bankkartya adatok es egyeb szemelyes infok nem megfelelo vedelme tobbek kozott.Yazid írta: Már kutakodtam, biztos vannak mm eltérések, de vannak olyan 2000darabos pakkok, mindenféle fajta. vígan lehet vele nyomni
Ha a kartya megfeleloen van kalibralva, limit, azonositas, fuggetlen esetleg a foszamlatol, stb., akkor a kockazat minimalis.
Illetve a bank/szolgaltato is kartalanit a legtobb esetben, ha nem te voltal egyertelmuen az idiota, mint mondjuk pasz egy linket, rakattintasz, fizetsz, aztan kamu volt az egesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Semmi baj nincs a temuval, ugyan az, mint a shein. 2 eve rendelek konyhai kiegeszitoket peldaul, 1 honap alatt megerkezett mindig. Dark webes dolgot mindenre rahuznak mar.Yazid írta: Ereztem én hogy gyanús egy oldal akkor mas forrast keresek.
Duplo az originallal? Az kemeny, nem próbaltam még
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
nekem az anyaghasználatot illetően vannak mindig kétségeim. Kínában lazán kezelik a veszélyes műanyagra vonatkozó szabályozásokat.
lerohad az ember keze az ilyen olcsó gagyitól (nem beszélve, ha megcsócsálja a gyermek)
lerohad az ember keze az ilyen olcsó gagyitól (nem beszélve, ha megcsócsálja a gyermek)
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Ereztem én hogy gyanús egy oldal akkor mas forrast keresek.
- BlancoMark
Ketszer is meggondolnam. Nem tudom hany adathalaszati per megy a Temu ellen. Dark webre felkerult bankkartya adatok es egyeb szemelyes infok nem megfelelo vedelme tobbek kozott.Yazid írta: Már kutakodtam, biztos vannak mm eltérések, de vannak olyan 2000darabos pakkok, mindenféle fajta. vígan lehet vele nyomni
A lego osszeepitheto a duploval, szoval ossze lehetne keverni elvilegYazid írta: Az enyém is duplo korban jár, abból van sok, azzal meg úgyse tudja összekeverni
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az nem a lego hibaja tezsverugyanúgy néz ki, de nem lehet összeeépíteni.
add oda a gyereknek kirakja neked seperc alatt
thereisonly1ronaldo