HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. január 20., szombat 15:12
Autós kérdés a szakértőkhöz.
A sógorom új autót akar venni maguknak.
Eddig egy kicsi Opel Corsa volt, de a műszaki előtti megjavítása többe került volna, mint az autó maga. Viszont munkahelyi ingázásra volt használva, úgyhogy óccsón megvették tőlük.
Lényeg, hogy állítása szerint a benzinest olcsóbb szervizelni, ha elromlik benne valami, úgyhogy mindenképp benzinest szeretne. Ez is ingázáshoz kellene, úgyhogy szerintem ez hülyeség, de ő tudja.
Nézett egy skoda octavia kombit, Pesten, szívóbenzinest, 1,4est, 5 sebességes. De szerintünk azt inkább odébb lökni kéne, mint hogy haladhass vele. 2 millió volt, 2007es gyártmány. szerintem sok. előnye, hogy 580 literes a csomagtartója.
Mondtam (volna) neki, hogy Hyundai i30 vagy Kia ceed kombi, de azok csomagtartója lényegesen kisebb, mint a skodáé. minőségben viszont jobb. de itt elhalt az ötlet.
Mit tudnátok ajánlani 2 millió alatti összegért, kombit, min 500 literes csomagtérrel?
u.i.
jelenleg van még egy Honda Civic, 1,8as szívóbenzines az is, de állatólag eszi az olajat, úgyhogy ahelyett meg akarnak venni egy 1,4es verziót. én előbb inkább megnézetném, hogy miért eszi az olajat....