Hát...lehet előbb adnám el Casillast 80ért, mint CR-t 200ért. Meg lehet kövezni.meg Casillast 80-ért, nem?
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Hát megkéne, hogy kövezzünk...Matt009 írta:Kövezzetek meg, de ha itt leperkálnak 200 millió eurót, én odaadnám. 4 top játékos kijön belőle, köztük Neymar. Csak teoretikusan: Neymar (CR helyére), Vidal, Falcao, Verrati + a 8 misis Carvajal. És még eladjuk a fölösleget (DM, Higu, Adán, Khedira), és jön Felliani meg mondjuk Oscar. Deal vagy deal?
Alig van néhány poszt, ahol megvagyunk minőségben, de persze csesszük el azt is, igazoljunk oda is új embereket... Adjuk el még Ramost is 50-ért, meg Casillast 80-ért, nem?
Különben is, Fellaini, Oscar, Neymar... Te jó Isten, egész nyáron sírnék, ha tényleg ilyen igazolásaink lennének.
a lényeg igazából az volt, hogy balet üldözzük egész nyáron de nem tudjuk leigazolni és nem érkezik támadó, hogy akkor mihez kezdünk vajon. de, amit előttem írtak az is egy lehetőség. csak dm takarodjon innen jó messzireRealista24 írta:Özil vagy DM szenved, egykutya, de legalább egy argentinnal kevesebb.
Valószínű, hogy kifizetnének 200 milliót
- RealMadridFanatic
Nem hinném, hogy megint ebbe a folyóba lépünk. Egyébként meg akkor játszik a helyén Özil, vagy Benz (ha érkezik másik csatár), modric meg betonkezdő lesz. Illetve amit tegnap is próbáltam fejtegetni, átállunk 3 középső középpályásra, így a szélső védők lehetnek kicsit támadóbb szelleműek. Az kérdéses, hogy Carvajal mennyire tudja hatékonyan segíteni a támadásokat persze. Így nem biztos, hogy akkora hiány lenne DM.eladjuk di maríat és egész nyáron balet üldözzük
--------------Verratti--------------
-----Vidal----------------Modric--
----------Özil--------------------Cé
-----------------Benz---------------
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- R-l@nch
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane, Raúl, Casillas, Marcelo, Benzema
Ennyiért én is odaadnám, de Fellaini-t hagyjátok már a fenébe!! Olyan lassú és körülményes, hogy rossz nézniMatt009 írta:Kövezzetek meg, de ha itt leperkálnak 200 millió eurót, én odaadnám. 4 top játékos kijön belőle, köztük Neymar. Csak teoretikusan: Neymar (CR helyére), Vidal, Falcao, Verrati + a 8 misis Carvajal. És még eladjuk a fölösleget (DM, Higu, Adán, Khedira), és jön Felliani meg mondjuk Oscar. Deal vagy deal?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Özil vagy DM szenved, egykutya, de legalább egy argentinnal kevesebb.és majd nézhetjük egész évben özil szenvedését a jobbszélen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
és majd nézhetjük egész évben özil szenvedését a jobbszélen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mivel DM-el csak kevesebben vagyunk a pályán, így pluszban zárjuk ezt a transzfert legrosszabb esetben.én arra leszek kíváncsi, hogy akkor mit fogunk csinálni, ha mondjuk eladjuk di maríat és egész nyáron balet üldözzük az argentin pótlására. de mondjuk a tottenham elnöke aug 29.-én kijelenti, hogy bale nem eladó?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
én arra leszek kíváncsi, hogy akkor mit fogunk csinálni, ha mondjuk eladjuk di maríat és egész nyáron balet üldözzük az argentin pótlására. de mondjuk a tottenham elnöke aug 29.-én kijelenti, hogy bale nem eladó?
CR-rel olyan, mintha 12-en játszanánk. Nem szabad eladni.
Di Mariat meg el kell adni, ha tényleg ennyi az érdeklődő.
Di Mariat meg el kell adni, ha tényleg ennyi az érdeklődő.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
És a CR-ért kapott 4 játékost meg akiket még veszel, hogy rakod 3 ember helyére a kezdőbe?Kövezzetek meg, de ha itt leperkálnak 200 millió eurót, én odaadnám. 4 top játékos kijön belőle, köztük Neymar. Csak teoretikusan: Neymar (CR helyére), Vidal, Falcao, Verrati + a 8 misis Carvajal. És még eladjuk a fölösleget (DM, Higu, Adán, Khedira), és jön Felliani meg mondjuk Oscar. Deal vagy deal?
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ha Ronaldo menni akar, nem fog szerződést hosszabbítani. Ha nem fog szerződést hosszabbítani, el kell adni. Idén még sokat szakítanánk az üzlettel, jövőre jó ha ennek a felét. A pótlását is minél hamarabb meg kell oldani.
De mindenképp a hosszabbításra kell törekedni. Meg kell győzni.
De mindenképp a hosszabbításra kell törekedni. Meg kell győzni.
Merci Zizou!
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kövezzetek meg, de ha itt leperkálnak 200 millió eurót, én odaadnám. 4 top játékos kijön belőle, köztük Neymar. Csak teoretikusan: Neymar (CR helyére), Vidal, Falcao, Verrati + a 8 misis Carvajal. És még eladjuk a fölösleget (DM, Higu, Adán, Khedira), és jön Felliani meg mondjuk Oscar. Deal vagy deal?
- beckham96
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gera Zoltán, Kaká
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Lehetőség lehet bárki másnak, de nem CR-nek...Jorge Mendes elismeri, a PSG csapata egy szenzációs ajánlatot tehet a Real Madridnak Cristiano Ronaldo-ért. Jorge Mendes az olasz Radio Mana Mana-nak beszélt az ügyről. “Teljesen normális, hogy a nagy csapatok a legjobb játékosok iránt érdeklődnek, a Paris Saint-Germain is egy lehetőség” – mondta Mendes.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ebbe most egész véletlenül egyetértünk.Már a valenciából vissza kellett volna hozni,nálam ő 10-szer jobb futballista mint Gareth BaleKerlon írta:Szerintem meg kifejezetten rossz felfogás. Végre egy világklasszis saját nevelés és eddig folyamatosan fejlődött. Most kéne hazahozni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
annyi. majd eladhatják a mu-t meg még hitelt vesznek fel és akkor kártyázhatnak meg beszélgetnetnek edzés helyett fergusonnal.beckham96 írta:Jól tudom, hogy az 1 milliárd euró?Savant írta:Álmodik a pirosppzsgás látom....
Tőlem vihetik Cét. A szerződésében foglalt kivásárlási ár fejében.
- beckham96
Jól tudom, hogy az 1 milliárd euró?Savant írta:Álmodik a pirosppzsgás látom....
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Álmodik a pirosppzsgás látom....
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
- beckham96
Hát hozzuk (de a csúzli nem fogja engedni), sőt jövőre Carvajallal, Jesével és Morataval induljunk a bajnokságban!Kerlon írta: Szerintem meg kifejezetten rossz felfogás. Végre egy világklasszis saját nevelés és eddig folyamatosan fejlődött. Most kéne hazahozni.
Szerintem nem lenne rossz!