Értékeld a legutóbbi meccset
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Én már nem bánom, hogy így alakult, szégyen volt az első félidő, de lényeg a 3 pont, akkorát ordítottam Bellingham góljánál (amit jogosan nem adott meg), és most Terminátor Carvajal góljánál, hogy elment a hangom, na az ilyen pillanatok miatt érdemes nézni a futballt, nem érdekel már, hogy egy ideig lerobbantam miatta, és tönkrement a nyaram, örök pillanatok, amik bevésődnek az ember emlékezetébe, Bellinghamra pedig már tényleg nincsenek jelzők, remélem lebírja nyomni a második helyre Messit is.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Nem az én szívemnek való már ez. Iszonyat milyen álmosan tudunk lehozni néha 1-1 félidőt, sztán még kirohanja a csapat a lelkét a győzelemért, fuck logic
Joselu csereként kincset ér, amennyiben Vini konstans kezdő a baloson, akkor Rodrygo kárára lehetne brahimot nyomatni néha kezdőként.
Joselu csereként kincset ér, amennyiben Vini konstans kezdő a baloson, akkor Rodrygo kárára lehetne brahimot nyomatni néha kezdőként.
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Nekem annyit mondott, hogy mikor fürdetem már a gyerekeket, szóval az utolsó gólt nem láttamKercsó írta:dettóateeemadrid írta: Nem is értem amúgy akik a vége előtt sírnak, ti nem néztetek meccseket az elmúlt években? 95. percben is tudtam hogy jönni fog a gól.
asszony is már csak annyit mondott a 93.percben, hogy úgyis jönni fog a gól
Amugy passz, a masik ket iteletnel legalabb volt per donto kepsor, de Vinie siman kez volt.Csabi írta: racism miniszter gólját hogy adhatta meg? a tobbi bírói döntés ült. nagy csoda hogy kifogtunk egy birot, aki kétes szitukban nekünk kedvez
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
racism miniszter gólját hogy adhatta meg? a tobbi bírói döntés ült. nagy csoda hogy kifogtunk egy birot, aki kétes szitukban nekünk kedvez
- BlancoMark
Nem lehetne valami panaszlevelet kuldeni Farkas Norbival kapcsolatban? Azert ossze lehetne hozni par szaz alairast a forumrol.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Alapvetoen eleg nyugodt ember vagyok, de egy-egy ilyen Real meccs elvesz fel evet az eletembol. Az ilyen gyozelem, foleg a tok utolso nyeretlen csapat ellen mindig rossz izt hagy az ember szajaban es ez nalam ma Carlo sara attol fuggetlenul hogy voltak gyenge egyeni teljesitmenyek. Judeot es Carvajalt imadom.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
dettóateeemadrid írta: Nem is értem amúgy akik a vége előtt sírnak, ti nem néztetek meccseket az elmúlt években? 95. percben is tudtam hogy jönni fog a gól.
asszony is már csak annyit mondott a 93.percben, hogy úgyis jönni fog a gól
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- ateeemadrid
Nem is értem amúgy akik a vége előtt sírnak, ti nem néztetek meccseket az elmúlt években? 95. percben is tudtam hogy jönni fog a gól.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Gondoltam leülök megnézem a könnyed kis vasárnap délutáni meccsünket a tökutolsó szarok ellen, erre ezt kapjuk.
Menjen a faszomba az összes, Jude miatt éri meg csak leülni megnézni a meccseinket, a többi egy nulla.
Menjen a faszomba az összes, Jude miatt éri meg csak leülni megnézni a meccseinket, a többi egy nulla.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Vagy nem.MVPP írta: 4 nap alatt kuka az egész szezon.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Elfelejtette egy pillanatra, hogy ez a Real Madrid!gutihaz14 írta:szitu?Yazid írta: Ez a döntetlen sokat fog számítani a végelszámolásnál ha a girona tovabbra is tapad és a többiek is felzárkoznak(atleti,barca)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tukorsima.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
4 nap alatt kuka az egész szezon.
szitu?Yazid írta: Ez a döntetlen sokat fog számítani a végelszámolásnál ha a girona tovabbra is tapad és a többiek is felzárkoznak(atleti,barca)
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Fuggetlenul eztol a meccstol nekem az a bajom, hogy miota Vini visszajott a kombinativ gyors tamadojatekunk amit jo volt nezni e snem utolso sorban eredmenyes volt, egyszeruen eltunt, pedig a jatekosok kb ugyan azok
Ez a döntetlen sokat fog számítani a végelszámolásnál ha a girona tovabbra is tapad és a többiek is felzárkoznak(atleti,barca)
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ezekkel nehéz vitatkozniMarioCirolo írta: 5. Fede es Jude egesz szezonban szarra vannak jatszatva, rajtuk is egyre jobban latszik, hogy faradnak.
6. Brahim es Joselu akarmit csinalnak, nem kezdenek es rendre keson kuldi be oket. Ennek ellenere Brahim beallasaval kb uj mecs kezdodik es Joselu hozza a golokat/pontokat.
7. A ket brazil teljesitmenye nagyon hektikus egyik meccsen mesterharmas 30 perc alatt, masik meccsen szenvedes vegig.
8. Cama es Tchouameni lathaton kisebb serulesekkel jatszanak egesz szezonban, Modric Krossal szembeni kezdetese a nagymeccseken kb. emberhatrany.
9. Carlo keret menedzselesevel nagyon nem vagyok megelegedve. Nem teljesitmeny alapjan rakja ossze a kezdoket, rendre keson cserel es vagy egyaltalan nem, vagy rosszkor probal rotalni. Ha nem valtoztat ezen, nehez tavaszunk lehet, pedig par hete meg nagyon pozitivan lattam a dolgokat.
ha valaki jó formában van, kezdjen, tök mindegy mi van a hátára írva...
ez valamiért Zizunak sem ment
főleg Brahimra vonatkozik nálam
Joselu jól van használva, ő csereként majd mindig hasznosabb
az viszont tény, 20 perccel hamarabb bejöhetne ő is és Ceballos is sokszor...
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Lunin jobb képességű mint Kepa, mehet is majd vissza ha Körtisz felépül, és marad az ukrán.Védelem is adott középen, csak ezek a sérülések...majd fiatalítani kell, de jobbos az fontosabb sztm. A középpályánk meg világelit, nagyon jól összerakta a vezetőség. Manapság mindenféle botlábovics megy súlyos milliókért, Vinit vihetik, megfelelő ajánlatért, ami nem ez a 130.Blanco88 írta: Szenvedés volt ez a meccs.
Van pár dolog, amit orvosolni kell, ha sikeresek akarunk lenni.
1. Kapus: választani kell, mert ez a rotáció a lehető legrosszabb megoldás. Én Kepát kezdetném, nálam Lunin még cserének is kevés. Nagyon máshogy nézne ki még a védelem is, ha a világ legjobb kapusa nem lenne sérült.
1. Nincs vezére a védelemnek és még a kapusok is csak növelik a bizonytalanságot. Kell egy Ramos tipusú középső védő.
2. Közzéppálya: Modric bármennyire is nagy kedvencem már csak kiegészítő ember lehet. Tchouameni meg soha nem lesz több, mint kiegészítő ember én tőle is szabadulnék megfelelő ajánlat esetén. Azt sem értem Ceballos-t miért nem lehet többet játszatni.
3. Támadók: Továbbra is kell egy elit csatár. (mondjuk a nem elit Joselu is segíthetne néha, ha játszana) Rodrygo balra kezdőnek, Brahim meg jobbra. Vini meg 130 millióért mehet is az MU féle játékos temetőbe.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno