Pad'em írta: Nem tudtam nézni a meccset, csak fórumon követtem végig. Nem is bántam először látva a kezdőt. Aztán így sztem jobb élmény lett mintha néztem volna, köszi srácok
A megy a meccs topik ma délutáni margójára összefoglalva:
- 1. perc 0-1 oda, jogos elégedetlenség, gyenge játék, Carlo úgy se fog cserélni mi lesz így, ebből baj lesz.
- 0-2. Peti leírja, hogy kikaptunk. (Ott akkor olvasva a fórumot már tudtam, hogy bármi lesz megfordítjuk)
- Morata szagértő kolléga megjegyzi, hogy az egész szezont (!) elbuktuk 4 nap alatt. (Érted miközben ha ki is kapunk 1 pontra vagyunk az első helytől, a BL meg egy hónap múlva indul...)
- Erre Filatagyó az év oltásával jelentkezik. No offense Morata, de tényleg cserélj nevet
- Hehe félidőben 0-4-et jósol miután a tuti biztos nem lesz félidei csere jóslata is elsőkézből befuccsolt, Rm95 válaszol, hogy 3-2 lesz. (Lett )
- Peti biztos ami tuti nyomatékosítja, hogy kikaptunk, egész biztos nem fordítjuk meg.
- 1-2-nél Berti és ziro elkönyveli, hogy ez könnyen meg lesz fordítva. Két percre rá 1-3.
- Mindenkinek a kurva anyját.
- Marad az 1-2.
- Csak Farkas Norbertnek a kurva anyját, de neki nagyon.
- Vini polójának végét innen vagy onnan éri a labda. Ez kéz. Ez nem kéz. De kéz, nem látod bazmeg? De nem, mivel csalnak ellenünk minden áldott meccsen kurva mindegy ha kéz is. Adják meg!
- Megadják.
- Páran még megjegyzik, hogy úgyse nyerünk. De így ne is nyerjünk...
- Carvajaaaaaaal & Bellinghaaaam egy isten!!
- Easy Win.
Kurvajó ez a fórum. Mihelyst valahova fel lesz töltve visszanézem.
Hianyoltunk is, nelkuled nem volt az igazi!