HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2024. január 22., hétfő 16:11
Első 40 és az utolsó 20 percet láttam a tegnapi meccsből.
A vitatott szitukról annyit, hogy Bellingham arconvágásához nagyon hasonlót, ha jól emlékszem az első félidőben is lefújt, így fogalmam sincs ezt miért ne kellett volna ugyanúgy lefújni.
A 11-esnél, hogy Rüdiger mennyire támaszkodott vagy sem, azt sajnos 1 visszajátszásból nem tudom eldönteni, de nagyon határesetnek érzem(furcsa is hogy ezt végül megadták a szezon többi meccséhez képest, ahol az ilyen 50-50 szitukkal mindig a rövidebbet húzta a csapat). Aki meg a kezezést vitatná az Almeria védőjénél az menjen orvoshoz.
Vini gólja szerintem megadható bőven, illetve szeretném felhívni arra a figyelmet, hogy az egyik Almeria védő hátulról löki legalább a jobb kezével. Kérdezem én, ha karral üti be, akkor megnézték volna, hogy volt-e ott lökés? Ha tippelnem kéne akkor a nemre szavaznék.
Aki a hosszabbítás hosszán lovagol, annak üzenem, hogy az Almeria kapusa már a 8. percben egy ócska beadás után már lehasalt a földre, ami biztos rendben van. 3 VAR-ozás, 5 csere miatti megszakítás és az időhúzás mellé mennyit kellett volna hosszabbítani? 5 percet? Ugyehogynem.
A sporira mutogatók gondolom helyeseltek amikor Bellinghamet széttaposták és még csak le sem sikerült fújni, nemhogy lapot adni. És ez csak a legkirívóbb volt…