Akkor ha lesz Lagavulin Nick Offerman Edition ertelmezheto aron, arra vevo vagyok mindigGéci írta: Bátyám felesége a Spiritnél (Baromfiudvar Ital nagyker) beszerzésin van, és a vámos gyerekkel elég jóban vagyok... Én is szeretem a jót, bár inkább rum párti vagyok jelenleg, és elég jól tisztában vagyok az árakkal
OFF
Re: OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bátyám felesége a Spiritnél (Baromfiudvar Ital nagyker) beszerzésin van, és a vámos gyerekkel elég jóban vagyok... Én is szeretem a jót, bár inkább rum párti vagyok jelenleg, és elég jól tisztában vagyok az árakkal
Utananezve jogos, arra emlekeztem ilyen 30 korul van az ara, lehet vmi akcioban vettem annoGéci írta:Gondoltam rá, de szerintem az nem jön ki 70 euróbólzsuninnyo írta:
Szerintem a 12 eves Macallan az jo lehet.
-
Gondoltam rá, de szerintem az nem jön ki 70 euróbólzsuninnyo írta:Szerintem a 12 eves Macallan az jo lehet.Csabi írta: van itt valaki aki hobby szinten ért a whisky-khez? ajánlás kellene single malt unpeated (vagy csak nagyon lightosan füstös) scotchra 50-70 euró/üveg kategóriában.
-
Szerkeszteni szerettem volna, mert nem a messengeren vagyok, és kicsit másképp kéne posztoljak... Bocs!
Szóval szerintem a Glenfiddich szerintem egy jó választás például. Van a 12 éves zöld üveges, szerintem simán kereten belül van.
Én Jamison párti vagyok, szerintem az is nagyon kellemes fajta. Viszont ha valami injenc emberünk akkor én minap kaptam belőle egy Coffee változatot ami szerintem baromi jó. Árát nem tudom, de szerintem az újdonság erejével biztos nem egy rossz ötlet. Tedd neki hozzá, ha ez lenne, hogy reggel kávéba 4cl, és az a nap rossz már nem lehet...
A másik ami szerintem nem erősen füstös az a Nikka
A The Glenlevit meg kicsit fű ízű szerintem, vagy nem is tudom mire hasonlít, de kimondottan itattja magát
Szóval szerintem a Glenfiddich szerintem egy jó választás például. Van a 12 éves zöld üveges, szerintem simán kereten belül van.
Én Jamison párti vagyok, szerintem az is nagyon kellemes fajta. Viszont ha valami injenc emberünk akkor én minap kaptam belőle egy Coffee változatot ami szerintem baromi jó. Árát nem tudom, de szerintem az újdonság erejével biztos nem egy rossz ötlet. Tedd neki hozzá, ha ez lenne, hogy reggel kávéba 4cl, és az a nap rossz már nem lehet...
A másik ami szerintem nem erősen füstös az a Nikka
A The Glenlevit meg kicsit fű ízű szerintem, vagy nem is tudom mire hasonlít, de kimondottan itattja magát
Szerintem a 12 eves Macallan az jo lehet.Csabi írta: van itt valaki aki hobby szinten ért a whisky-khez? ajánlás kellene single malt unpeated (vagy csak nagyon lightosan füstös) scotchra 50-70 euró/üveg kategóriában.
-
Szia Csabi!Csabi írta: van itt valaki aki hobby szinten ért a whisky-khez? ajánlás kellene single malt unpeated (vagy csak nagyon lightosan füstös) scotchra 50-70 euró/üveg kategóriában.
Sajnos szerintem tudok segíteni
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
van itt valaki aki hobby szinten ért a whisky-khez? ajánlás kellene single malt unpeated (vagy csak nagyon lightosan füstös) scotchra 50-70 euró/üveg kategóriában.
Cső Hehe! Ezer éve meg egy napja... Pontosabban 10 éve kbhehetheoriginal írta:Halfkey írta:
Nemtudok olyan órát ajánlani neked amit ha felveszel, nem ordítja hogy miniatűr a szerszám
Ismerős amúgy rendelt egy noname skeletont Kínából, és nem néz ki szarul az sem.
De pont hogy nem hivalkodo kell, hanem egy fasza örökélet+1 ora, ami sportosan elegans, oltonyhoz, inghezfarmerhez meg nyarin rovidgatyapolohoz is megy
Pl Tissot t-complication squelette, tetszik
Nekem ez a típus van, de nekem kell is ekkora a böszme kezemhez... Sokan meg szokták dicsérni, és szerintem nem is pisztoly nagyobbító...
https://www.rogerspremium.hu/karora/Jaguar/188253/t2/
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nice.realmadrid95 írta:hehetheoriginal írta:
De pont hogy nem hivalkodo kell, hanem egy fasza örökélet+1 ora, ami sportosan elegans, oltonyhoz, inghezfarmerhez meg nyarin rovidgatyapolohoz is megy
Lehet nem a te stilusod, de nekem ez van.
https://ekszer-ora.hu/termekadatlap/ora ... a-1513927/
Ezt veszem fel mindenhez is, ami nem munka.
most találtam egy ilyet, hogy leatherman tread tempo (a multitool gyártó cég csinált egy multitool karkötőt, és rábiggyesztett egy órát), nagy nehezen még be is lehetne szerezni, mert már évek óta nem kapható, de kvarc szerkezet, nem automata... kár érte
thereisonly1ronaldo
Szerencsétlen csávó elkapta Saul Goodman tesójától az elektroérzékenységet, ti meg toljátok neki az elemes órákat
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
hehetheoriginal írta:Halfkey írta:
Nemtudok olyan órát ajánlani neked amit ha felveszel, nem ordítja hogy miniatűr a szerszám
Ismerős amúgy rendelt egy noname skeletont Kínából, és nem néz ki szarul az sem.
Lehet nem a te stilusod, de nekem ez van.
https://ekszer-ora.hu/termekadatlap/ora ... a-1513927/
Ezt veszem fel mindenhez is, ami nem munka.
- hehetheoriginal
van 2 casioak-om, de mi van, ha kitesznek a dzsungelbe egy lakatlan szigetre pár évre, és lemerül az elem?ThePilgrim írta:Ebben az árkategóriában a Tissot, Longines, Hamilton vonalon nehéz mellélőni, de a japán órák közül is érdemes megnézni a Seiko és Orient Star darabokat. Utóbbiak között kifejezetten szép és elképesztő kidolgozottságú skeleton órák vannak eleve magas minőség mellett.hehetheoriginal írta: Pl Tissot t-complication squelette, tetszik
Amúgy meg ha van f@szod, akkor az öltönyhöz is Casio G-shockot veszel fel...
tudnom kell mennyi az idő
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Ebben az árkategóriában a Tissot, Longines, Hamilton vonalon nehéz mellélőni, de a japán órák közül is érdemes megnézni a Seiko és Orient Star darabokat. Utóbbiak között kifejezetten szép és elképesztő kidolgozottságú skeleton órák vannak eleve magas minőség mellett.hehetheoriginal írta: Pl Tissot t-complication squelette, tetszik
Amúgy meg ha van f@szod, akkor az öltönyhöz is Casio G-shockot veszel fel...
- hehetheoriginal
Halfkey írta:Nemtudok olyan órát ajánlani neked amit ha felveszel, nem ordítja hogy miniatűr a szerszámhehetheoriginal írta: other topic:
órák
milyen mechanikus órákat tudtok, ami nem másfél milliárd forint, lehet akár skeleton, és sportosan elegáns, azaz abszolút mindenféle öltözethez illik, de mégsem túl sok, és nem ordít róla, hogy ide nézzetek, mekkora faszom van?
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
1 millaert azert mar lehet szep dolgokat venni, akar tv akar projektorfilatáska írta:Az mennyi? 1 millióért megúszható? Sötétítés nem gond nekem.hehetheoriginal írta: ami kurvajó, az baszott drága, akkor már tv. vagy mindig fullra elsötétítesz, de nekem az nem adja.
Meg van is egy 55-ös tv-m...
thereisonly1ronaldo
Nemtudok olyan órát ajánlani neked amit ha felveszel, nem ordítja hogy miniatűr a szerszámhehetheoriginal írta: other topic:
órák
milyen mechanikus órákat tudtok, ami nem másfél milliárd forint, lehet akár skeleton, és sportosan elegáns, azaz abszolút mindenféle öltözethez illik, de mégsem túl sok, és nem ordít róla, hogy ide nézzetek, mekkora faszom van?
Az mennyi? 1 millióért megúszható? Sötétítés nem gond nekem.hehetheoriginal írta: ami kurvajó, az baszott drága, akkor már tv. vagy mindig fullra elsötétítesz, de nekem az nem adja.
Meg van is egy 55-ös tv-m...
- hehetheoriginal
other topic:
órák
órák
thereisonly1ronaldo